ΠΑΟΚ-Bate Borisov 13/12-19:55, Otesport2HD
Re: ΠΑΟΚ-Bate Borisov 13/12-19:55, Otesport2HD
Πολυ τα κανακεψαμε τα κοπροσκυλακια.Παρτε το πρωταθλημα και μπουλο.ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.ΣΙΧΤΙΡ.
- teo4giannitsa
Βγάλε τα δύο Μπακ και παίξε με δύο στην άμυνα, ίσως να είσαι και καλύτερα μετά
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paok re niamou
Η ομαδα παει για πρωταθλημα με αντιπαλους ομαδες του κωλου, γιαυτο η ευρωπη δεν μας ενδιαφερει. Και για πρωτη φορα γιναμε ρεζιλι σε ολα τα παιχιδια του ομιλου
- sourmenetes
- Moderator
Ανανεώσεις να γίνουν μην τους χάσουμε
Όταν είσαι 3 ταχύτητες κάτω από τους Λευκορώσους, κάτι δεν πάει καλά...
SM-G965F
Όταν είσαι 3 ταχύτητες κάτω από τους Λευκορώσους, κάτι δεν πάει καλά...
SM-G965F
Γελοία η εμφάνιση σήμερα.
Αστεία και αφελής ομάδα, εντελώς απροετοίμαστη και πιθανότατα αδούλευτη.
Δεν ξέρω τι άλλο να περιμένω.
Για αυτούς που λένε για ανανεώσεις, εγώ δεν θα ανανέωνα ΚΑΝΕΝΑΝ!!
Αντί να σχιστούν να αποδείξουν ότι αξίζουν τα 800άρια που παίρνουν για να συνεχίσουν να τα παίρνουν και τα επόμενα χρόνια (στα 32, 33, 34, 35 τους), παίζουν σαν πριμαντόνες.
Αν νομίζουν ότι μπορούν να τα πάρουν αυτά αλλού, ας πάνε να δοκιμάσουν, να δουν τη γλύκα.
Αστεία και αφελής ομάδα, εντελώς απροετοίμαστη και πιθανότατα αδούλευτη.
Δεν ξέρω τι άλλο να περιμένω.
Για αυτούς που λένε για ανανεώσεις, εγώ δεν θα ανανέωνα ΚΑΝΕΝΑΝ!!
Αντί να σχιστούν να αποδείξουν ότι αξίζουν τα 800άρια που παίρνουν για να συνεχίσουν να τα παίρνουν και τα επόμενα χρόνια (στα 32, 33, 34, 35 τους), παίζουν σαν πριμαντόνες.
Αν νομίζουν ότι μπορούν να τα πάρουν αυτά αλλού, ας πάνε να δοκιμάσουν, να δουν τη γλύκα.
χαλάλι να φάμε 5άρα στην Τούμπα ώστε να κερδίσουμε 0-1 τον Λεβαδειακό με την ψυχή στο στόμα.
Πελκας 2 μύρια συμβόλαιο.
Φέτος σκιά αλλά φανέλα βασικού μόνιμα........
SM-G965F
Φέτος σκιά αλλά φανέλα βασικού μόνιμα........
SM-G965F
- hasio_john
Στο 3ο γκολ , ο Κρέσπο και ο Μάτος προσπάθησαν με διαλογισμό να σταματήσουν τους επιθετικούς της Bate...
ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ!
Μπορεί επίσης κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ο προπονητής μας δεν ξεκίνησε με τον φορμαρισμένο Ουάρντα και έβαλε τον Ζαμπα που εννοείτε είναι χαμένος στην μετάφραση από τον πάγκο που ήταν τόσο καιρό. Πας δηλαδή και ενεργοποιείς τον Ουάρντα και μετά τον καταψύχεις πάλι.
ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ!
Μπορεί επίσης κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ο προπονητής μας δεν ξεκίνησε με τον φορμαρισμένο Ουάρντα και έβαλε τον Ζαμπα που εννοείτε είναι χαμένος στην μετάφραση από τον πάγκο που ήταν τόσο καιρό. Πας δηλαδή και ενεργοποιείς τον Ουάρντα και μετά τον καταψύχεις πάλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Πέμ 13 Δεκ 2018, 20:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λίγο;;;; Δεν πάμε καλά.sourmenetes έγραψε:Λιγο ηρεμα με τις εκφρασεις!
Δυστυχώς όλο το μάτς το χάνει ο Μάτος. Εκτόε του χαζού πέναλτυ που δίνει για το 2-0, είναι διλή του ευθύνη και το τρίτο γκολ αφού ο Λημνιός εχει φύγει μπροστά για να κάνει την σέντρα και αυτός δεν τον καλύπτει ενώ και στο 1ο γκολ η σέντρα έχει βγει από την μεριά του.
- teo4giannitsa
Ελπίζω σε φερ πλέι
Ντροπιαστικό! Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ξεφτιλίζει έτσι την ομάδα, όποιο κι αν είναι το διακύβευμα.
Ούτε ξέρουν τι μπήκαν να κάνουν στο γήπεδο σήμερα! Με πρώτους και καλύτερους τις ιερές αγελάδες στα μπακ, που σε άλλη ομάδα θα αργούσαν πολύ να ξαναδούν εντεκάδα! Λόγω της κατάστασης που είναι, σωματικής και πνευματικής.
Κύριε Λουτσέσκου δεν θα περάσουμε, οκ. Ένα ημίχρονο είναι, βάλε όσους έχουν όρεξη να δείξουν κάτι. Όσοι βαριούνται έξω, θα μας δείξουν την κλάση τους στη Λειβαδιά. Μια και θα παίξουν οι ίδιοι και το ξέρουν....
Ούτε ξέρουν τι μπήκαν να κάνουν στο γήπεδο σήμερα! Με πρώτους και καλύτερους τις ιερές αγελάδες στα μπακ, που σε άλλη ομάδα θα αργούσαν πολύ να ξαναδούν εντεκάδα! Λόγω της κατάστασης που είναι, σωματικής και πνευματικής.
Κύριε Λουτσέσκου δεν θα περάσουμε, οκ. Ένα ημίχρονο είναι, βάλε όσους έχουν όρεξη να δείξουν κάτι. Όσοι βαριούνται έξω, θα μας δείξουν την κλάση τους στη Λειβαδιά. Μια και θα παίξουν οι ίδιοι και το ξέρουν....
Δεν είναι το πρώτο ματς που είναι μεγάλη η τρύπα.........tzelas έγραψε:Δυστυχώς όλο το μάτς το χάνει ο Μάτος. Εκτόε του χαζού πέναλτυ που δίνει για το 2-0, είναι διλή του ευθύνη και το τρίτο γκολ αφού ο Λημνιός εχει φύγει μπροστά για να κάνει την σέντρα και αυτός δεν τον καλύπτει ενώ και στο 1ο γκολ η σέντρα έχει βγει από την μεριά του.
SM-G965F
Εδώ και πολλές εβδομάδες η εικόνα μας είναι χάλια. Κάποιοι θα μπαίνουν με τις μπουκάλες οξυγόνο σε λίγο. Δεν φτάνουμε αντίπαλο με την καμία. Δεν φαίνεται να υπάρχει σχέδιο ανάπτυξης. Όποιος μελετήσει το παιχνίδι μας είναι εύκολο να μας αντιμετωπίσει. Ο Ράζβαν εδώ και πολλές εβδομάδες νευρικός. Όταν παίζεις πάντα στο όριο κάποια στιγμή η στάμνα σπάει. Η ζημιά που θα γίνει θα είναι κυρίως στην ψυχολογία.
Κάποιες φορές καλό είναι να μην τα βάζουμε με όσους τα έβλεπαν και τα έλεγαν. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και πολλές εβδομάδες παίζουμε άθλια και λόγω ποιότητας και τύχης κερδίζουμε.
Κάποιες φορές καλό είναι να μην τα βάζουμε με όσους τα έβλεπαν και τα έλεγαν. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και πολλές εβδομάδες παίζουμε άθλια και λόγω ποιότητας και τύχης κερδίζουμε.