Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από Darkm4n »

Paoki94 έγραψε:- Πασχαλάκης, Ρέι, Σιαμπάνης για τέρμα είναι τέλεια 3άδα και για του χρόνου. Ο Γλύκος ας πάει στο καλό.
- Ο Μάτος έχει ήδη πέσει ένα σκάλι, θέλουμε έναν 22χρονο στη θέση του, δεξί μπακ με ανεβάσματα, που στο τέλος της χρονιας να καταφέρει να αφήσει τον Μάτος στον πάγκο. Ας κοστίσει και όσο ο Ζαμπά.
- Με την επιστροφή Γιαννούλη και τον Βιειρίνια είμαστε καλυμμένοι στα αριστερά. Μακάρι να γυρνούσε ο Σταφυλίδης αντί για τον Γιαννούλη, βέβαια.
- Κρέσπο, Βαρέλα πρέπει να ανανεώσουν. Χατσερίδης πρέπει να φύγει. Ο Μαλεζάς σταματάει. Θέλουμε 2 center back. Ίσως ο ένας να είναι ο Μιχόγεβιτς αλλά ο άλλος πρέπει να είναι τύπου Κρέσπο - αλλά καλύτερος ώστε να αφήσει τον Κρέσπο στον πάγκο.
- Στα χαφ έχοντας ως δεδομένους τους Μαουρίσιο και Βερνμπλουμ, θα ανανέωνα τον Κάνιας, θα έφερνα τον Roman Zobnin (τον ερωτεύτηκα το καλοκαίρι) και θα συμπλήρωνα με τον Χαρίση ή κάποιον μικρό την πεντάδα.
- Στα εξτρεμ έχουμε Λημνιό, Ζαμπά και Λάμπρου με συμβόλαιο που όμως νομίζω ότι στην ομάδα χωράνε μόνο 2 από τους 3. Είναι μικροί, θέλουν παιχνίδια, αλλά είναι και το αδύνατο μας σημείο φέτος. Κρατώντας 2 από αυτούς (προσωπικά θα προσπαθούσα να πουλήσω τον Λημνιό), θέλουμε σίγουρα άλλους 2 εξτρέμ. Θα άφηνα Ενρίκε, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί να φύγουν/πωληθούν. Ο Ουάρντα είναι ερωτηματικό. Και θα έφερνα δύο πρωτοκλασάτους εξτρεμ για βασικούς σε ηλικία γύρω στα 25-26.
- Στο "10", αν πούμε ότι ο Πέλκας μένει στην ομάδα, θα κρατούσα ή Μπίσεσβαρ ή Ουάρντα για να παίξουν τη θέση πίσω του. Αν ο Πέλκας μείνει θα είναι έγκλημα να μην είναι βασικός, οπότε την αλλαγή του μπορούμε να την βρούμε μέσα στο υπάρχον ρόστερ.
- Στην επίθεση, δεν βλέπω τρόπο να μείνει ο Πρίγιοβιτς. Πιστεύω θα μας τον πάρουν και θα θέλει κι ο ίδιος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Και επειδή το δίδυμο Ακπόμ - Κουλούρη εμένα προσωπικά δεν με καλύπτει για τις φιλοδοξίες που έχω, θα πουλούσα τον Κουλούρη μετά την φετινή του τέλεια χρονιά και θα προσπαθούσα να φέρω φορ τύπου Μίτροβιτς να μοιραστεί τη θέση με τον Ακπόμ.

Εγώ έτσι μόνο βλέπω την ομάδα να πάει για back2back δεύτερο πρωτάθλημα και να μπορέσει να κοντράρει ομάδες όπως αυτές στον όμιλο της κουλας χωρίς να ρεζιλευτούμε κι εμείς. Εδώ φέτος φαγαμε 2 ντοριτια απο την τσέλσυ, και κάναμε 2 ήττες με την βίντι. Που να είχαμε και καλύτερους αντιπάλους.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Σωστό.. συμφωνώ με ότι λες εν μέρη!!
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Το συμβολαιο του Σιαμπανη ληγει σε 6 μηνες.
Δυστυχως δν βλεπω πως θα αναναιωσει, καθως δεν θελει να ειναι τριτος.
Ηδη ακουγονται αρκετα σεναρια.
Ελπιζω να μην πουμε ακομα μια φορα..ΚΡΙΜΑ.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

tzoker έγραψε:Το συμβολαιο του Σιαμπανη ληγει σε 6 μηνες.
Δυστυχως δν βλεπω πως θα αναναιωσει, καθως δεν θελει να ειναι τριτος.
Ηδη ακουγονται αρκετα σεναρια.
Ελπιζω να μην πουμε ακομα μια φορα..ΚΡΙΜΑ.
Η τον ανανεώνουμε εφόσον τον πιστεύουν στην ομάδα και τον αναβαθμίζουμε ως δεύτερο(δίνοντας πχ τα παιχνίδια κυπέλλου)Στην περίπτωση αυτή πουλάμε Rey(δύσκολα να μείνει δεύτερος ακόμα μια χρονιά)που θα φέρει ενα σεβαστό ποσό και ανανεώνουμε Γλυκο ως τρίτο με χαμηλότερες αποδοχές.Αυτό το σενάριο θα έπραττα εάν ήταν στο χέρι μου.Το άλλο σενάριο είναι να τον αφήσουν ελεύθερο με πιθανότερο προορισμό τον βαζελο(έχει ακουστεί)και να παρακαλάμε να βγει Στρετζος η Κυριακίδης το πολύ-πολύ και όχι Βλαχοδημος.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Σιγα το ταλεντο το Σιαμπανη που θα βαλουμε και τα κλαματα κι ολας. Α ξεχασα, λεει ο ΑΡΔ-μανατζερ Κολκας οτι ειναι παικταρας αρα ετσι πρεπει να ειναι. Κι ας μη τον εχει δει ποτε κανεις. Ρε αντε απο εκει ρε. Και μονο που τον προμοταρει ο Κολκας ΜΑΚΡΙΑ.

Για Πριγιοβιτς δε ξερω απο που προκειπτει αυτη η σιγουρια οτι θα κανει το επομενο βημα. Τον γουσταρω φυσικα αλλα συγνωμη, εγω θεωρω οτι ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ ειναι το ταβανι του, ειδικα αν θελει να παιζει και να ειναι σταρ. Τον γουσταρουμε αλλα δεν ειναι και κανας φοβερος παικταρας που να μπορει σε πιο μεγαλο πρωταθλημα. Μπορει φυσικα να ερθει προταση που δε μπορεις να πεις οχι αλλα σε τοπ πρωταθλημα παγκους θα σκουπηζει.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ταλενταρα ο σαμπανης,εγκλημα αν φυγει.. πραγματικα ποιο το νοημα των ακαδημιων μας? εδω λενε να παρουν δεξι μπακ κ αριστερο ,μετα που να ανανεωσει ο λυρα και τσαουσης.. να παρου ευκαιρια ποτε?
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Αυτο με τον "μανατζερ-κολκα" παντως το καναμε αστικο μυθο σιγα-σιγα. Εγραψε ενας κατι καποτε..επειδη δεν του καθοταν καλα μια αποψη του κολκα για καποιον παιχτη που ο ιδιος δεν γουσταρε...και το τραβηξαμε στην πορεια οσο δεν παει..μιας που ειμαστε γνωστοι λατρεις της υπερβολης.
Αν παλι οποιον γουσταρει ο Κολκας μας αρκει για να μην τον γουσταρουμε "εμεις", τοτε αμεσα να διωξουμε Πασχαλακη (ανταγωνιστης του " πελατη" Σιαμπανη αλλα κι αυτον τον γουσταρει παραδοξως!!) Βαρελα, Κρεσπο, Ματος, Αντελινο, Μαου, Πελκα, Λημνιο, Πριγιο...που επισης παει τρελα ο Κολκας. Θυμαμαι οτι και για το Γλυκο εγραφε καλες κουβεντες καποτε...παλι μανατζερ τον λεγαμε....μαλλον τωρα εληξε η συμβαση που πηρε το μικρο. Επισης εχει αναφερει πολλες φορες οτι στην u19 εχουμε 5-6 ταλενταρες. Να απαιτησουμε να μας πει ποιους εννοει...να τους διωξουμε ολους!!! Ακου να δεις...

Οκ, μπορει να σου αρεσει ως δημοσιογραφος..μπορει κ οχι...μπορει να το γυριζες μαζι σε πουλμαν για εκδρομη Αθηνα ή μπορει να μην πιστευεις καν οτι υπηρξε οπαδος αν εισαι αλλης γενιας...αλλα αυτο το επιχειρημα του μανατζερ μου φαινεται ειλικρινα αστειο...σορρυ κιολας, τιποτα προσωπικο.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Θα πω και εγώ τη βλακεία μου. Το Σιαμπάνη τον παρακολουθώ αρκετά τα τελευταία χρόνια κυρίως λόγω του θορύβου που γίνεται γύρω από το όνομά του και τις μανατζεροσυμφωνίες των τελευταίν χρόνων. Πραγματικά, έχει πολύ καλά στοιχεία, κυρίως στο παιχνίδια με τα πόδια, εκρηκτικότητα και αρκετό θράσος που μπορεί να απορρέει και από το νερό της ηλικίας. Αυτό που έλεγα μέσα μου ήταν ότι όταν ψηλώσει σωματικά θα γίνει πρώτης τάξης τερματάς. Όμως παρατηρώ ότι μπόϊ μάλλον δεν πήρε άλλο. Αν είναι 1.87, τόσο ήταν και πριν δύο χρόνια και πλέον μου μοιάζει κοντός για τέρμα (υψηλών προδιαγραφών) συγκρίνοντάς τον όχι με το γίγαντα Πασχαλάκη, αλλά με τον Ρέυ που είναι 1.90 , εμφανώς όμως ψηλότερος από τον Σιαμπάνη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 13 Δεκ 2018, 17:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Demir έγραψε:ταλενταρα ο σαμπανης,εγκλημα αν φυγει.. πραγματικα ποιο το νοημα των ακαδημιων μας? εδω λενε να παρουν δεξι μπακ κ αριστερο ,μετα που να ανανεωσει ο λυρα και τσαουσης.. να παρου ευκαιρια ποτε?
Έλα ντε. Ελπίζω σε κανένα αδιάφορο ματς προς το τέλος να τους δούμε
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

CCCP έγραψε:Σιγα το ταλεντο το Σιαμπανη που θα βαλουμε και τα κλαματα κι ολας. Α ξεχασα, λεει ο ΑΡΔ-μανατζερ Κολκας οτι ειναι παικταρας αρα ετσι πρεπει να ειναι. Κι ας μη τον εχει δει ποτε κανεις. Ρε αντε απο εκει ρε. Και μονο που τον προμοταρει ο Κολκας ΜΑΚΡΙΑ.
Κατι τέτοια μας έχουν φάει.
Προφανώς δεν τον έχεις δει.
Άρα πως εκφράζεις και λες σιγά το ταλέντο.
Αλλά αφού τ θέλει ο κοκλας, ασε τν ν φύγει να πάει ποκ.
Πολύ εύκολη η ισοπέδωση.

Ο Σιαμπανης η περνάει δεύτερος με τρίτο Γλυκο όπως ειπώθηκε, η το πειθουμε ν αναναιωσει με τη προϋποθέση ότι θα του βρούμε ομάδα Α εθνικής για βασικό η καλή καρδιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Πέμ 13 Δεκ 2018, 18:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Besuch 2 έγραψε:Αυτο με τον "μανατζερ-κολκα" παντως το καναμε αστικο μυθο σιγα-σιγα. Εγραψε ενας κατι καποτε..επειδη δεν του καθοταν καλα μια αποψη του κολκα για καποιον παιχτη που ο ιδιος δεν γουσταρε...και το τραβηξαμε στην πορεια οσο δεν παει..μιας που ειμαστε γνωστοι λατρεις της υπερβολης.
Αν παλι οποιον γουσταρει ο Κολκας μας αρκει για να μην τον γουσταρουμε "εμεις", τοτε αμεσα να διωξουμε Πασχαλακη (ανταγωνιστης του " πελατη" Σιαμπανη αλλα κι αυτον τον γουσταρει παραδοξως!!) Βαρελα, Κρεσπο, Ματος, Αντελινο, Μαου, Πελκα, Λημνιο, Πριγιο...που επισης παει τρελα ο Κολκας. Θυμαμαι οτι και για το Γλυκο εγραφε καλες κουβεντες καποτε...παλι μανατζερ τον λεγαμε....μαλλον τωρα εληξε η συμβαση που πηρε το μικρο. Επισης εχει αναφερει πολλες φορες οτι στην u19 εχουμε 5-6 ταλενταρες. Να απαιτησουμε να μας πει ποιους εννοει...να τους διωξουμε ολους!!! Ακου να δεις...

Οκ, μπορει να σου αρεσει ως δημοσιογραφος..μπορει κ οχι...μπορει να το γυριζες μαζι σε πουλμαν για εκδρομη Αθηνα ή μπορει να μην πιστευεις καν οτι υπηρξε οπαδος αν εισαι αλλης γενιας...αλλα αυτο το επιχειρημα του μανατζερ μου φαινεται ειλικρινα αστειο...σορρυ κιολας, τιποτα προσωπικο.
Ο κολκας παλαιότερα είπε στο ραδιόφωνο όταν ήταν μαζί με τον τζορμπατζογλου.... Αν ειμουν ποδσφαιριστης θα ήθελα μάνατζερ μου να είναι ο Πολ κουτσολιακος έχω συζητήσει μαζί του και είναι μεγάλος μάνατζερ .....βέβαια όταν πρώτο ήρθε ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ είπε και το ο Ιβάν δεν ταιριάζει στην αισθητική μου.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 13 Δεκ 2018, 18:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Ο μεγαλύτερος στη Γερμανία είναι ο αντιπαθητικός Πολ.
Και τι να κάνουμε.
Ας διώξουμε κ Πελκα τότε.
Καλώς ή κακώς αυτοί κάνουν κουμάντο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Δοξα τ Θεό το τελευταίο χρόνο έχουμε ζήσει αρκετά με αυτούς τους μάνατζερ.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Υπαρχουν πολλα ταλεντα στις δικες μας (καλες) ακαδημιες αλλα αν προσθεσεις ταλεντα απο ολες τις ακαδημιες καθε φουρνια φερνει ατελειωτες περιπτωσεις. Συν οτι υπαρχουν απειρες μεταβλητες που μπορουν να καθορισουν την καριερα και πορεια του. Η ομαδα μας προσπαθει να κανει τις καλυτερες επιλογες δεδομενο οτι μπορει να κρατησει στην Α ομαδα 25-30(?) παικτες απο αυτες τις ατελειωτες περιπτωσεις... στην τελικη ολοι κρινομαστε εκ του αποτελεσματος. Αν αφησουμε τον Σιαμπανη και γινει Navas τοτε προφανως εγινε λαθος (βλεποντας με 20/20 hindsight) - αν δε στεριωσει τοτε καναμε σωστη επιλογη. Τι να πουνε και ενα σωρο παικτες που παιξανε στην Μασια, δεν τους φεραν στην Α ομαδα και μετα πατωσαν (η εγιναν αστερες).

Εν ολιγης - δεν υπαρχει εγκλημα η σιγουρακι σε καμια φαση και ιδιαιτερα οταν οι παικτες ειναι νεαροι. Intelligent ζαριες ριχνεις.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

eorptol1 έγραψε:
Besuch 2 έγραψε:Αυτο με τον "μανατζερ-κολκα" παντως το καναμε αστικο μυθο σιγα-σιγα. Εγραψε ενας κατι καποτε..επειδη δεν του καθοταν καλα μια αποψη του κολκα για καποιον παιχτη που ο ιδιος δεν γουσταρε...και το τραβηξαμε στην πορεια οσο δεν παει..μιας που ειμαστε γνωστοι λατρεις της υπερβολης.

Ο κολκας παλαιότερα είπε στο ραδιόφωνο όταν ήταν μαζί με τον τζορμπατζογλου.... Αν ειμουν ποδσφαιριστης θα ήθελα μάνατζερ μου να είναι ο Πολ κουτσολιακος έχω συζητήσει μαζί του και είναι μεγάλος μάνατζερ .....βέβαια όταν πρώτο ήρθε ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ είπε και το ο Ιβάν δεν ταιριάζει στην αισθητική μου.....
Δυστυχώς έτσι είναι. Εγώ ράδιο δεν ακούω συχνά, αλλά κάθε εκπομπή που έτυχε να ακούσω του Κόλκα εξυμνούσε τον Κουτσολιάκο όπως ακριβώς όταν κάνεις διαφήμιση μέσα σε εκπομπές, του στιλ τα καλύτερα καλοριφέρ Παναγιωτίδης, εθν. Αντιστάσεως (τυχαίο όνομα έβαλα και οδο). Το έχει παρακάνει με τον Κουτσολιάκο και δεν κράτησε κανένα πρόσχημα, αντίθετα το φωνάζει.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

tzoker έγραψε:
CCCP έγραψε:Σιγα το ταλεντο το Σιαμπανη που θα βαλουμε και τα κλαματα κι ολας. Α ξεχασα, λεει ο ΑΡΔ-μανατζερ Κολκας οτι ειναι παικταρας αρα ετσι πρεπει να ειναι. Κι ας μη τον εχει δει ποτε κανεις. Ρε αντε απο εκει ρε. Και μονο που τον προμοταρει ο Κολκας ΜΑΚΡΙΑ.
Κατι τέτοια μας έχουν φάει.
Προφανώς δεν τον έχεις δει.
Άρα πως εκφράζεις και λες σιγά το ταλέντο.
Αλλά αφού τ θέλει ο κοκλας, ασε τν ν φύγει να πάει ποκ.
Πολύ εύκολη η ισοπέδωση.

Ο Σιαμπανης η περνάει δεύτερος με τρίτο Γλυκο όπως ειπώθηκε, η το πειθουμε ν αναναιωσει με τη προϋποθέση ότι θα του βρούμε ομάδα Α εθνικής για βασικό η καλή καρδιά.
Γιατι ποιος τον εχει δει? Τον εχω δει 1-2 φορες που επαιξε σε κατι κυπελο ματς η κατι φιλικα δε θυμαμε, και δε μου εκανε ΚΑΜΙΑ απολυτως εντυπωση ουτε η κορμοστασια του, ουτε η "παρουσια" του, ουτε ο τροπος που κεινωτανε ουτε τιποτα.

Δεν λεω φυσικα πως ειναι κακος παικτης χωρις μεγαλο δειγμα αλλα δε γινεται παικτης που μας τα εχουν πρηξει οτι ειναι η ταλενταρα απο το υπερπεραν να μην κανει σου χτυπαει στο ματι κατευθειαν οτι προκειτε για κατι το αξιοσημειωτο.

Εγω λοιπον κρινω απο αυτα που βλεπω. Μπορεις τωρα να μου πεις αυτοι ολοι που παπαγαλιζουν οτι ειναι μεγαλο ταλεντο και συμαντικο ασσετ της ομαδας που τον εχουν δει? Στις μικρες ομαδες? Να μη χεστω απο τα γελια τωρα. Απολυτος τιποτα δε σημαινει το τι κανουν στις Κ-χ ομαδες, ποσους παικτες και ποσα ονοματα εχουμε ακουσει και εχουν εξαφανειστει φυσικα.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ε μα ακριβως, δεν προκειτε για καμια συνομωσια τρελη ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Καλα ρε παιδια ξεχασατε ηδη τον αισχρο πολεμο σε παικτη της ομαδας (Ολσεν)? Και μαλιστα για χαρη της κλικας του αρχηΛΑΜΟΓΙΟΥ? Τα κολητιλικια με λαμογιο-Βιτορ-Τζιολη κτλ? Μη τρελαθουμε τωρα. Αλλα ναι ξεχασα, παλτο ο Ολσεν, τι μαλακες ρε εκει στη Ρομα.

Αν δεν ειχαν γινει αυτα κανενα προβλημα δεν θα ειχα με τον Κολκα. Αυτος εβαλε τα κονε πανω απο την ομαδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”