


Καλά είναι δυνατό να αντιδρά η ΕΣΗΕΑ σε αυτό και να μην έχει κάνει άνω κάτω το ξύλο που τρώνε οι αρδ στο καραισκακη;
Βρε ουστ λαμογια που θα μπλέξετε τον οπαδό του ΠΑΟΚ στα τερτίπια σας...
μεγαλυτερος πουτανας γιος απο αυτον τον γαμωμανο δεν υπαρχει.jyc έγραψε:Ο καρπετόπουλος είναι η εξαίρεση στο ρητό "καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή"
Το Α στο ΕΣΗΕΑ σημαίνει Αθηνών. Περιμένατε κάτι διαφορετικό; όλοι στο payroll είναιMīngus έγραψε:H δημοσιογραφία δεν είναι αρένα λένε τα άλλα τα τσακάλια.
Μια βόλτα από τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της πρωτεύουσας, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε. Αλλά για αυτούς, που συνεχόμενα προπαγανδίζουν, υβρίζουν, σπιλώνουν δεν υπάρχει ανακοίνωση.
Και είναι απίστευτα ύπουλο και για μένα ξεκάθαρα ύποπτο, ότι βγάλανε ανακοίνωση βασισμένη σε μια υπόθεση.
Γιατί έχει αποδείξεις η εσηεα και η κάθε εσηεα ότι έφυγε ο Μπραουδάκης από έναν όμιλο, επειδή το ζήτησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ;
Ρε είστε σοβαροί;