Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Macho

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Macho »

Άλλο ουσιώδης και άλλο τοξική κριτική. Χωρίς πρόθεση να θίξω κανέναν, αλλά ταυτόχρονα αναφέροντας με απόλυτη ειλικρίνεια πως με διέπει μια ελαφρά αδιαφορία αν αυτό πραγματοποιηθεί αναπόφευκτα, συγκεκριμένα ως προς ορισμένους οι οποίοι χρησιμοποιούν άκρως επιθετική και κενή επιχειρηματολογια, επιλέγω σήμερα λογω και κεφιού και χρονου να παραθέσω τα κάτωθι:

- μιας και χρησιμοποιήθηκαν εκφράσεις τύπου "τρομάζω πως μερικοί δεν αντιλαμβανεστε... μπλα μπλα", παραμένοντας στο ίδιο ειρωνικό ύφος να αναφέρουμε πως ούτε οι γνωστοί "τρομοκρατημενοι" εκ Νέας Φιλαδέλφειας δεν χρησιμοποιούν τόσο εύστοχα φανφάρες προκειμένου να υποστηρίξουν τα αξιώματά τους. Αναλύοντας τον" δεύτερο σκόρερ της ομάδας", τα αυτογκόλ όπως λέχθηκε, ξανά θα επιβεβαιωθεί αυτό που προείπα. Σε όλα η μπάλα καταλήγει στον τελικό αποδεκτή απο οργανωμένη επίθεση ή στημένο. Τυχερό είναι μονο του Βιερινια και αυτό στο τελείωμα της φάσης. Με το συμπάθειο, δεν θα απολογηθώ για τύχη σε αυτό το παιχνίδι όταν στο αντίστοιχο περσινό και προπέρσινο έκανα τον αντίπαλο γιο γιο και η μπάλα δεν κατέληγε στα δίχτυα. Ούτε γενικά θα απολογηθώ για "τύχη", καθώς αυτή είναι ΚΥΡΙΩΣ με αυτούς που δουλεύουν. Όσο για τα υπόλοιπα δύο "αυτογκόλ" μια ματιά στα ριπλέι θα πείσει. Μάλλον χρειάζονται δέκα ριπλέι ώστε να αντιληφθεί κάνεις πως ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για αυτογκόλ, καθώς τόσο του Κρεσπο όσο και του Πριγιοβιτς είναι 100% η ενεργητική συμμετοχή.

-Ως ένας από αυτούς που ζούνε σε μία "εικονική πραγματικότητα", όπως επίσης αναφέρθηκε, αναμένω την σχεδόν άμεση βελτίωση των εμφανίσεων της ομάδας κυρίως όσον αφορά το θέαμα και την φρεσκάδα, καθώς στην "πραγματικότητά" μου αυτή η ομάδα είναι δομημένη και σφυριλατημένη ώστε να παίρνει αποτελέσματα και θα συνεχίσει να τα παίρνει. Όταν με το καλό έρθει και το θέαμα σε όλα τα ματς, τόσο το καλύτερο.

-Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον πολύ καλό προπονητή κύριο Καναντι, ο τρόπος παιχνιδιού του ταιριάζει γάντι σε ομάδες με απολύτως μηδενική οπαδικη πίεση οπως ο Ατρόμητος. Μπορεί ο Ραζβαν να είναι "αντιεμπορικη" φάτσα, αλλά λίγο παραπάνω σεβασμό τον αξίζει. Ειδικά με τον τρόπο που διαχειριστηκε το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και το κύπελλο πέρσι μετά την ΚΛΟΠΗ. Αυτό προσφέρει και την τόσο μεγάλη ομοιογένεια κυρίως, όσο αδιάφορα και αν περνάει.

-Όλοι αγαπάμε την ομάδα. Όλοι είμαστε στην τσίτα, ειδικά μετά τα περσινα. Όλοι αγχωνομαστε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν ομως αντί να εκτονώνεται όλο αυτό σε αρνητικοτητα, το μετατρέψουμε σε στήριξη υπερκερνωντας τον φόβο μας για πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια, θα το πάρουμε πολύ συντομότερα από οτι φαντάζεστε. Το ξερουν, για αυτό έχουν σκυλιασει στην προπαγάνδα οι μόνιμοι κλέφτες.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

++++
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Και έλεος κάποια πράγματα ο μέσος ανθρώπινος νους τα εμπεδωνει σε πεπερασμένο αριθμό επαναλήψεων. Το καταλάβαμε εν ολίγοις. Ο αρισκ τοποθετήθηκε όμορφα και ωραία και μας αρέσει όλους να διαβάζουμε τέτοιες απόψεις είτε συμφωνούμε ειτε διαφωνουμε. Το να το λέει όμως κάποιος τόσες φορές σε μια μέρα ξεφευγει και από κουραστικό. Να ήταν ναβι όσες και η αντιβίωση θα ήταν μια χαρά..
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Macho έγραψε:Άλλο ουσιώδης και άλλο τοξική κριτική. Χωρίς πρόθεση να θίξω κανέναν, αλλά ταυτόχρονα αναφέροντας με απόλυτη ειλικρίνεια πως με διέπει μια ελαφρά αδιαφορία αν αυτό πραγματοποιηθεί αναπόφευκτα, συγκεκριμένα ως προς ορισμένους οι οποίοι χρησιμοποιούν άκρως επιθετική και κενή επιχειρηματολογια, επιλέγω σήμερα λογω και κεφιού και χρονου να παραθέσω τα κάτωθι:

- μιας και χρησιμοποιήθηκαν εκφράσεις τύπου "τρομάζω πως μερικοί δεν αντιλαμβανεστε... μπλα μπλα", παραμένοντας στο ίδιο ειρωνικό ύφος να αναφέρουμε πως ούτε οι γνωστοί "τρομοκρατημενοι" εκ Νέας Φιλαδέλφειας δεν χρησιμοποιούν τόσο εύστοχα φανφάρες προκειμένου να υποστηρίξουν τα αξιώματά τους. Αναλύοντας τον" δεύτερο σκόρερ της ομάδας", τα αυτογκόλ όπως λέχθηκε, ξανά θα επιβεβαιωθεί αυτό που προείπα. Σε όλα η μπάλα καταλήγει στον τελικό αποδεκτή απο οργανωμένη επίθεση ή στημένο. Τυχερό είναι μονο του Βιερινια και αυτό στο τελείωμα της φάσης. Με το συμπάθειο, δεν θα απολογηθώ για τύχη σε αυτό το παιχνίδι όταν στο αντίστοιχο περσινό και προπέρσινο έκανα τον αντίπαλο γιο γιο και η μπάλα δεν κατέληγε στα δίχτυα. Ούτε γενικά θα απολογηθώ για "τύχη", καθώς αυτή είναι ΚΥΡΙΩΣ με αυτούς που δουλεύουν. Όσο για τα υπόλοιπα δύο "αυτογκόλ" μια ματιά στα ριπλέι θα πείσει. Μάλλον χρειάζονται δέκα ριπλέι ώστε να αντιληφθεί κάνεις πως ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για αυτογκόλ, καθώς τόσο του Κρεσπο όσο και του Πριγιοβιτς είναι 100% η ενεργητική συμμετοχή.

-Ως ένας από αυτούς που ζούνε σε μία "εικονική πραγματικότητα", όπως επίσης αναφέρθηκε, αναμένω την σχεδόν άμεση βελτίωση των εμφανίσεων της ομάδας κυρίως όσον αφορά το θέαμα και την φρεσκάδα, καθώς στην "πραγματικότητά" μου αυτή η ομάδα είναι δομημένη και σφυριλατημένη ώστε να παίρνει αποτελέσματα και θα συνεχίσει να τα παίρνει. Όταν με το καλό έρθει και το θέαμα σε όλα τα ματς, τόσο το καλύτερο.

-Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον πολύ καλό προπονητή κύριο Καναντι, ο τρόπος παιχνιδιού του ταιριάζει γάντι σε ομάδες με απολύτως μηδενική οπαδικη πίεση οπως ο Ατρόμητος. Μπορεί ο Ραζβαν να είναι "αντιεμπορικη" φάτσα, αλλά λίγο παραπάνω σεβασμό τον αξίζει. Ειδικά με τον τρόπο που διαχειριστηκε το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και το κύπελλο πέρσι μετά την ΚΛΟΠΗ. Αυτό προσφέρει και την τόσο μεγάλη ομοιογένεια κυρίως, όσο αδιάφορα και αν περνάει.

-Όλοι αγαπάμε την ομάδα. Όλοι είμαστε στην τσίτα, ειδικά μετά τα περσινα. Όλοι αγχωνομαστε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν ομως αντί να εκτονώνεται όλο αυτό σε αρνητικοτητα, το μετατρέψουμε σε στήριξη υπερκερνωντας τον φόβο μας για πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια, θα το πάρουμε πολύ συντομότερα από οτι φαντάζεστε. Το ξερουν, για αυτό έχουν σκυλιασει στην προπαγάνδα οι μόνιμοι κλέφτες.
Πρωταθλητές χωρίς να παίζουμε αυτό που μπορούμε; ναι δεν θα έχω τύψεις γιαυτό.... Το μόνο σίγουρο.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

trouman έγραψε:Και έλεος κάποια πράγματα ο μέσος ανθρώπινος νους τα εμπεδωνει σε πεπερασμένο αριθμό επαναλήψεων. Το καταλάβαμε εν ολίγοις. Ο αρισκ τοποθετήθηκε όμορφα και ωραία και μας αρέσει όλους να διαβάζουμε τέτοιες απόψεις είτε συμφωνούμε ειτε διαφωνουμε. Το να το λέει όμως κάποιος τόσες φορές σε μια μέρα ξεφευγει και από κουραστικό. Να ήταν ναβι όσες και η αντιβίωση θα ήταν μια χαρά..
Απο τον Σεπτεμβριο καθημερινα διαβαζω οτι ειχαμε δυσκολη τετραδα αγωνων και μετα την διακοπη θα γινουν ολα καλυτερα. Ποσες φορες απο τοτε ακολουθησε τετραδα και διακοπη χωρις να ερθει η καλυτερη αποδοση ?
Και ομως καθε μερα σχεδον απο τα ιδια ατομα να με πεισουν οτι ολα βαινουν καλως.
Το κανετε αυτο επειδη ο μέσος ανθρώπινος νους τα εμπεδωνει σε πεπερασμένο αριθμό επαναλήψεων και πρεπει ντε και καλα να μασησει με το ζορι ?
Αφου ο arisk τα ειπε τοσο ωραια και αιτιολογημενα γιατι ενας απο εσας δεν του απαντησε με τον ιδιο τροπο ετσι ωστε να υπερασπιστητε την αποψη σας ? Μηπως επειδη ειναι πιο ευκολα με την ειρωνια να πετατε την μπαλα στην εξεδρα ?
Μπορει ο ΠΑΟΚ να ειναι αρρωστια, αλλα σε καμια περιπτωση το φαρμακο δεν ειναι να φοραω τα γυαλια που τα βλεπουν ολα ροδινα, οταν η πλειοψηφια των ομαδων που εχω να αντιμετωπισω ειναι καφενεια.
Ο περυσινος ΠΑΟΚ θελει μονο 20 λεπτα παιχνιδιου για καθαριζει τα παιχνιδια με 2-3 γκολ και μετα ρελαντι.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ρε φίλε δεν είμαστε εμείς και σεις εδώ. Απόψεις παρατίθενται εκατέρωθεν. Υπάρχει αντίλογος στον αρισκ επίσης ωραίος. Γιατί το προσπερνάς. Δεν είναι άσπρο μαύρο τα πράματα αν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου. Και συ έχεις ένα δίκιο. Απόψεις κρίνουμε και σχολιάζουμε όχι πρόσωπα. Απλά κάποια πράγματα επαναλαμβάνονται κουραστικά από τα ίδια άτομα. Μην το παίρνεις προσωπικά.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Ειδες εσυ καποια αντιπαραθεση με επιχειρηματα σε αυτο που εγραψε ο arisk ?
Δεν τους αρεσε και το προσπερασαν και ηταν πιο ευκολο η ειρωνια σε μενα που υποστηριξα το κειμενο
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

paok re niamou έγραψε:
navigator11 έγραψε:Μας τα έχεις κάνει νταούλια. Μη φιμώνεσαι ρε φίλε. Γράφε το εν είδει αντιβίωσης 3 φορές ανα 8ωρο κάθε μέρα. Δεν αξίζει να είναι εκεί που είναι η ομάδα και ο γαύρος με τους ήδη 7-8 κλεμμένους βαθμούς από διαιτησία σε μόλις 12 αγωνιστικές παράγει ποδόσφαιρο και είναι καλύτερος.
Εσεις που τα βλεπετε ολα καλα και θελετε να τα βλεπω και εγω ετσι, μου τα εχετε κανει αεροστατα.
Ο παραλληλισμος με τους βαθμους ειναι τραγικος. Το σφαξιμο που πεφτει φετος ειναι το χειροτερο που εχει υπαρξει, αρα ποιος ο λογος αναφορας σε βαθμολογιες ?
οτι ναναι ..... απλα να φιμωνετε οποια γνωμη δεν αρεσει
Ποιος σε φίμωσε ακριβώς φίλε μου; Αφαιρέθηκε κάποιο post σου; Σου έγιναν συστάσεις για κάποιο; Απλά όπως εσύ κρίνεις την ομάδα, έτσι και κάποια άλλα μέλη του forum κρίνουν αυτά που γράφεις. Υπάρχουν άτομα που όταν βλέπουν να γράφεται κάτι με το οποίο δεν συμφωνούν(όπως κάποια post σου φαντάζομαι) δεν μπορούν απλά να τα αφήσουν αναπάντητα και γράφουν αυτό που κατά τη γνώμη τους πρέπει να σου απαντήσουν. Αυτό είναι η φίμωση; Γιατί εγώ νόμιζω ότι λεγόταν αντίλογος(ή διάλογος όπως θέλει το βλέπει ο καθένας). Εκτός αν ο σκοπός του forum είναι να γράφει ο καθένας τον μονόλογο του ή το σεντόνι του και να μην το σχολιάζει κανείς, μπορεί εγώ να τα έχω καταλάβει λάθος τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Ειδες εσυ καποια αντιπαραθεση με επιχειρηματα σε αυτο που εγραψε ο arisk ?
Δεν τους αρεσε και το προσπερασαν και ηταν πιο ευκολο η ειρωνια σε μενα που υποστηριξα το κειμενο
O διαλογος - αντιλογος ειναι θεμιτος και αυτος ειναι πιστευω ο στοχος του φορουμ. Μπορεις να βρεις εσυ στις προηγουμενες σελιδες αντιλογο σε οσους καταγραφουν την ασχημη αποδοση ?
Εγω μονο ειρωνια διαβαζω
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Δεν είδα κανέναν να ειρωνεύεται τον arisk αντιθέτως είδα πολλούς να συμφωνούν μαζί του. Νομίζω πως οι ειρωνείες έχουν να κάνουν κυρίως με το γεγονός ότι τελευταία εμφανίζεις πολύ αρνητική προδιάθεση απέναντι σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την ομάδα και οπουδήποτε δεις κάποιο άλλο μέλος να γράφει κάτι αρνητικό πρέπει να πάρεις κι εσύ από κάτω θέση και να συμφωνήσεις μαζί του. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά νομίζω πως μάλλον κάποια άλλα μέλη κουράστηκαν με αυτήν τη νοοτροπία και γι' αυτό ίσως να υπήρξαν και ειρωνείες. Τέλος πάντων, καλή καρδιά. Μακάρι να βελτιώσει τις εμφανίσεις της η ομάδα μπας και σταματήσουμε κι εμείς να τρωγώμαστε με τα ρούχα μας.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

paok re niamou έγραψε:Ειδες εσυ καποια αντιπαραθεση με επιχειρηματα σε αυτο που εγραψε ο arisk ?
Υπάρχουν παραπάνω απόψεις που εκφέρουν μια χαρά αντίλογο ή συμφωνούν. Αν τις αξιολογούμε διαφορετικά δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.
Εγώ αν πάρουμε το πρωτάθλημα με αυτό το μέτριο όπως χαρακτηρίζεται ποδόσφαιρο ή εύκολα αναγνωρίσιμο πια, θα ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η άποψη ότι έρχονται γκέλες έτσι όπως πάμε μένει να αποδειχτεί. Προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται. Είναι φανερό βέβαια ότι δεν πετάει η ομάδα. Όμως και οι ανταγωνιστές δε βλέπω να πετάνε. Το αντίθετο θα έλεγα. Το πιο ανησυχητικό για εμένα είναι τα κοράκια που αρχίζουν ή μάλλον συνεχίζουν να πετάνε. Ο Λουτσέσκου προφανώς και δεν πρέπει να συζητιέται καν η θέση του. Το τέλειο δεν υπάρχει για εμένα. Το καλύτερο πάντα. Το καλοκαίρι ειναι8πολυ μακριά για να το συζητάμε. Μ αρέσει να στηρίζω μια ομαδική προσπάθεια. Ειναι8ο ορισμός της λειτουργίας της ομάδας. Το τι είναι κριτική και γκρίνια ή ψυχολογικά θεματα που μετουσιώνοντσι σε απόψεις κλπ δεν μπορούμε να το ξεκαθαρίσουμε και να συμφωνησουμε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Κλάψα, μίρλα, ... αστρολογικές προβλέψεις για τα επικείμενα δεινά και πάει λέγοντας. Καλή καρδιά, το ιγκνορ να είναι καλά.

Η τάση να απομονώνεται και να κατακρίνεται, με διαρκώς αυξανόμενη ένταση, αφορμής δοθείσης, ο ΠΑΟΚ για (θεωρητικά) αγωνιστικούς λόγους, για εμένα, είναι ενοχλητικότατη. Καλώς ή κακώς, έχει συγκεκριμένους ανταγωνιστές στη συγκεκριμένη παρωδία, που καλείται πρωτάθλημα στο ελλαντα, η ομάδα. Χωρίς να παίζει όσο θα ήθελα ΚΑΙ ΕΓΩ, από πλευράς συγκομιδής κάνει πάρτι. Ένα πάρτι, που ήδη θα μπορούσε να έχει λάβει διαστάσεις ... ΠΑΡΤ-ΟΥΖΑΣ, αν δεν είχε βαλθεί όλη η μπόχα της κεδ να κρατήσει με το έτσι θέλω τους μπ@στ@ρδους από το βοθρολίμανο στο κόλπο. Το πρωτάθλημα θα έπρεπε ήδη, έστω και με την ... προίκα του ελεεινού -2 από πέρσι, να έχει κριθεί. Αλλά εμάς μας ενοχλεί ο Γιωρίκας, ο Βάνιας, η παρουσία του σε φόρα επιχειρηματικά, ο Ρασβάν, οι εμμονές του, η προβλεψιμότητα του παιχνιδιού του, οι επικαλαμίδες του Χατσερίδη, η ... αργοκαρούτα Μαουρίσιο, η προφορά του Άκπομ, τα ατελή εγγλέζικα του Ζαμπά, το OPEN κοκ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επειδη γραφτηκε πριν και δεν μου αρεσει να μενουν εντυπωσεις ουδεποτε εγραψα ''τρομαζω πως μερικοι δεν αντιλαμβανεστε''.Εγραψα τρομαζω στην ιδεα πως ΣΤΗΝ ΠΑΕ δεν αντιλαμβανονται τα κενα που υπαρχουν στον σχεδιασμο της ομαδας και δεν θα κανουν κατι για να τα αντιμετωπισουν.Το αν αντιλαμβανομαι κατι εγω η οποιοσδηποτε ΕΚΤΟΣ ομαδας μικρη σημασια εχει και δεν ενδιαφερει κανεναν.Τωρα για το οτι τα αυτογκολ δεν ειναι προιον τυχης αν συνοδευονται με επιθετικη ενεργεια της ομαδας δεν θα μπω στον κοπο να το σχολιασω,φαινεται πως πρεπει ενας αμυντικος να παρει την μπαλα και να την καρφωσει στο τερμα του χωρις καμια πιεση για να θεωρηθει αποτελεσμα τυχης...Να πω μονο πως αναφερθηκαν οχι τοσο για να αναδειξουν τον παραγοντα τυχη, οσο το γεγονος πως αν εξαιρεσεις τα γκολ του Πριγιοβιτς, δεν υπαρχει μεσοεπιθετικος που να εχει σκοραρει ανω του 1 γκολ και αυτο κατι λεει για την αναποτελεσματικοτητα και την δυσκοιλιοτητα που εχουμε επιδειξει σε σειρα παιχνιδιων.

Υ.Γ Θα ειχε ενδιαφερον να γινει και μια παντελονατη συζητηση για το ποια πραγματικα ειναι η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ του πρωταθληματος αλλα δεν εχω τετοιες προσδοκιες.Ουδεις αμφισβητει πως στην ζυγαρια των συνολικων εις βαρος σφυριγματων ειμαστε οι κερδισμενοι,με οτι φοβο μπορει αυτο να προκαλει για την συνεχεια, αλλα οσον αφορα την βαθμολογικη αλλοιωση η εικονα που εχω εγω ειναι μαλλον διαφορετικη απο τους περισσοτερους.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Διαβάζοντας όλο αυτόν τον αρνητισμό με τόσο πόλεμο που τρώμε, με τι καρδιά θα πας στο γήπεδο να στηρίξεις την ομάδα όταν για όλους έχεις πολλά μαζεμένα; η δεν πας η είσαι έτοιμος να κραξεις με το παραμικρό..... Στην ομάδα που είναι πρώτη με μόνο μία ισοπαλία εκτός έδρας..... Όσοι πάμε να έχουμε μόνο θετική ενέργεια αυτό χρειάζετε η ομάδα.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Macho

Δημοσίευση από Macho »

joshua έγραψε:
Υ.Γ Θα ειχε ενδιαφερον να γινει και μια παντελονατη συζητηση για το ποια πραγματικα ειναι η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ του πρωταθληματος αλλα δεν εχω τετοιες προσδοκιες.Ουδεις αμφισβητει πως στην ζυγαρια των συνολικων εις βαρος σφυριγματων ειμαστε οι κερδισμενοι,με οτι φοβο μπορει αυτο να προκαλει για την συνεχεια, αλλα οσον αφορα την βαθμολογικη αλλοιωση η εικονα που εχω εγω ειναι μαλλον διαφορετικη απο τους περισσοτερους.
Χωρίς την παραμικρή επιθυμία στο να συρθω σε προσωπική αντιπαράθεση, ο ΠΑΟΚ παντελόνατα οπως λες, έπρεπε να ειναι στο +9 απο Παναθηναικό και Ατρόμητο(ως δεύτερους) . Τόσο απλά. Όσο για τα αυτογκόλ δες σε παρακαλώ πάλι τα ριπλέι. Θα μπορούσε η στατιστική να τα χρεώσει γκολ και να μην πει κανείς τίποτα.
Τελος στη δυστοκία των μεσοεπιθετικων, συμφωνούμε κυριως ομως ως προς τον Πέλκα και το ντεφορμαρισμα του, πανω στο οποίο γνώμη μου ειναι πως είναι κυρίως πνευματικό και οφειλει να το λυσει ο ίδιος πρωτίστως, με θετικώς εννοούμενα εγωισμό και απλοποιώντας το παιχνίδι του στις τελικές πάσες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”