Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Η κρυφή επιθυμία του Ολυμπιακού είναι να φτάσει στο ματς στην Τούμπα έχοντας τον ΠΑΟΚ σε απόσταση βολής: προσωπικά το θεωρώ απίθανο, αφού το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι πολύ πιο δύσκολο – ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξαναχάσει όταν παίξει με την Βίντι, με την Ξάνθη και τη Λαμία θα κάνει περιπάτους, αφού δύσκολα θα βρεθεί κάποια ομάδα να τον δυσαρεστήσει.
Αυτά λέει αδέλφια ο Καρπετόπουλος!!!!!!!!!!!!!!!
Αθλητιτικογράφος των ΝΕΩΝ !!!!!!!!!!!
Γλίτσας με όλη την σημασία
Αυτά λέει αδέλφια ο Καρπετόπουλος!!!!!!!!!!!!!!!
Αθλητιτικογράφος των ΝΕΩΝ !!!!!!!!!!!
Γλίτσας με όλη την σημασία
Πραγματικά απίστευτος ο δήθεν αντικειμενικός κάποτε καρπετοπουλος,μεγάλο κοπρόσκυλο.....
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο καρπετόπουλος είναι η εξαίρεση στο ρητό "καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή"
Πόσταρε στο fb, γνωστός κρατικοδίαιτος ''δημοσιογράφος'' οπαδός της κούλας, άρθρο μιας κυρίας που απ' ότι φαίνεται στο προφίλ της δουλεύει στο Υπουργείο Πολιτισμού (όπου υπάγεται και το Αθλητισμού) και κράζει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που δεν θέλουν την εθνική στην Τούμπα.
Και μπαίνεις να δεις βρε αδερφέ αν κράζει αντίστοιχα σε κάποιο άρθρο τα χθεσινά αίσχη και ω μα τι έκπληξη δεν υπάρχει κανένα άρθρο.
Αυτά από άτομα που πληρώνονται από τον ελληνικό λαό.
Και μπαίνεις να δεις βρε αδερφέ αν κράζει αντίστοιχα σε κάποιο άρθρο τα χθεσινά αίσχη και ω μα τι έκπληξη δεν υπάρχει κανένα άρθρο.
Αυτά από άτομα που πληρώνονται από τον ελληνικό λαό.
- navigator11
παιδιά δείξτε κατανόηση , δεν είναι εύκολο να έχεις τόσο κρέας μέσα σου. Εγώ τον δικαιολογώ και καταδικάζω εσάς που τον καταδικάζετε
Ούτε να ακούω, ούτε να βλέπω τα βρωμερά τους μούτρα δεν θέλω. Κάνουν και κριτική τα σκατά.
Αν η Εθνική θέλει να εκφράζει τον ελληνισμό, να κοιτάξει να πετάξει στα σκουπίδια όλους αυτούς τους καρκίνους.
Μέχρι τότε ούτε ζωγραφιστή δε θέλω να τη βλέπω.
Δεν εκφράζει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Την κλίκα των αλητών εκφράζει και τα συμφέροντά τους.
Περίτρανη απόδειξη αυτου, είναι ότι κάθε 1-2 χρόνια έχει καυγάδες, παρεακια, έριδες κλπ στο εσωτερικό της.
Ομοψυχια μηδέν, στόχοι μηδέν, κοινό μηδέν.
Όλοι κοιτάνε τα συμφέροντά τους.
Οξω.
Αν η Εθνική θέλει να εκφράζει τον ελληνισμό, να κοιτάξει να πετάξει στα σκουπίδια όλους αυτούς τους καρκίνους.
Μέχρι τότε ούτε ζωγραφιστή δε θέλω να τη βλέπω.
Δεν εκφράζει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Την κλίκα των αλητών εκφράζει και τα συμφέροντά τους.
Περίτρανη απόδειξη αυτου, είναι ότι κάθε 1-2 χρόνια έχει καυγάδες, παρεακια, έριδες κλπ στο εσωτερικό της.
Ομοψυχια μηδέν, στόχοι μηδέν, κοινό μηδέν.
Όλοι κοιτάνε τα συμφέροντά τους.
Οξω.
οχι οτι δεν το περιμεναμε αλλα το χερι του Βιερινια το εχουν κανει σημαια τα σιχαματα!
τους ευχομαι κακο ψοφο!
τους ευχομαι κακο ψοφο!

Είναι τόσο εμετικοί,που και να έχεις αποσταστασιοποιηθεί από το ΠΑΟΚ, σε υποχρεωνόνουν να τον υποστηρίξεις ξανά!
- PAOK_Antarctica
Ε τι να κάνουν σημαία;
Το ότι τους έσπρωξαν ως εκεί που δεν πάει με τον Παναιτωλικό και πάλι χάσανε;
Το ότι τους έσπρωξαν ως εκεί που δεν πάει με τον Παναιτωλικό και πάλι χάσανε;
- buffalobill4
η εν λογω κυρια και ο εν λογω δημοσιοκαφρος ας κοιτουσαν να βγαλουν ανακοινωση για τα σκουπιδια τους νεοναζι που περιτριγυριζουν την εθνικη εδω και χρονια και να μην πιανουν στο στομα τους το οπαδικο κινημα του ΠΑΟΚ.
για τον καρπετοπουλο τι να πεις. σειρα και 20αρικακι απο τον μπουλη. προταση και αστακο σε κανα γιωτ στον ψωμολυσσα εκ βολου
για τον καρπετοπουλο τι να πεις. σειρα και 20αρικακι απο τον μπουλη. προταση και αστακο σε κανα γιωτ στον ψωμολυσσα εκ βολου
- navigator11
Καρπετόπ@υστ@, ακόμα οι πτσες του Σάντος, του Ίβιτς, του Μούσλι και του Εντίνιο πάρτι κάνουν μέσα στον πάτο σου. Ιερόδουλε του μονόευρου!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ανέβασε άρθρο ο πατατάκιας στο γκαζζετα και γράφει ένας δικός μας από κάτω ένα σχόλιο που ανέλυε όλες αυτές τις αγωνιστικές που αδίκησαν τον ΠΑΟΚ και που ευνόησαν τους άλλους αλλά και ποτε ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ(το χερι του Βιεϊρίνια). Μια ώρα μετά το σχόλιο από το γκαζζετα έχει σβηστεί. Γκεμπελς νιώθεις άβολα;
Έχω να μπω στο γκαζέτα από τότε που είχε γίνει το σκηνικό με τον Γιώργη και μπορώ να πω πως έχω βρει την ηρεμία μου.
Απορώ που τους δίνετε ακόμα κλικ.
Απορώ που τους δίνετε ακόμα κλικ.