31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Ωραιο φωτο στη Κεντρικη.Κατα τ'αλλα δε το ηθελε ο καρατεκας,γ@μω τα αυτογκολ που βαζουμε συνεχεια..
Κάπου το έχουμε χάσει όλα τα θέλουμε όπως φανταζόμαστε να μιλάνε ακριβώς όπως θέλουμε να χτενιζονται όπως θέλουμε να βάφουν τα μαλλιά τους όπως θέλουμε.......
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
Δεν εγραψε κανενας να μη μιλανε,να μη παμε με το σταυρο στο χερι ζηταω εγω προσωπικα,και λιγο επιθετικοτητα και λιγο πωρωση στις οποιες δηλωσεις,δεν ειναι κακο.
Μια απλη αποψη,μη το ξεχειλωνουμε..
Μια απλη αποψη,μη το ξεχειλωνουμε..
- sourmenetes
- Moderator
Αδελφε πανω στη φαση και στην ενταση γινονται αυτα!!!kayde έγραψε:Ωραιο φωτο στη Κεντρικη.Κατα τ'αλλα δε το ηθελε ο καρατεκας,γ@μω τα αυτογκολ που βαζουμε συνεχεια..
Του μιετσελ το θυμασαι;;
Μη τα βαζουμε ολα στο ντορβα.δεν ειμαστε μπροστα στην ολη φαση και για ποιο λογο να πει ψεμα ο πασχαλακης;;;
Ας δούμε την ουσία βάζοντας στην άκρη τις δηλώσεις. Ήταν απευθείας κόκκινη κάρτα; 101%. Θα γίνει χρήση βίντεο για να φάει 2-3 αγωνιστικές τιμωρία ο τύπος; -101%. Ο αγαπημένος μας δικαστικός λειτουργός ενοχλείται μόνο από βρισίδια(μάλλον γιατί ήταν κι αυτός μεγαλωμένος με Γαλλικά και πιάνο) και οι κλωτσιές με τις τάπες δεν τον ενοχλούν(ή θα κρυφτεί πίσω από τον αστείο αν θυμάμαι καλά κανονισμό που λέει ότι εφόσον τον τιμώρησε ο διαιτητής έστω με κίτρινη δεν μπορεί να τον καλέσει, βασικά τώρα που το σκέφτομαι λες γι'αυτό να του έβγαλε την μοναδική κίτρινη που έβγαλε στο ματς εναντίον της Λαμίας?). Με λίγα λόγια καληνύχτα.
- V-olakiotis
Η φάση είναι πεντακάθαρη κόκκινη, ο παίκτης απλώνει το πόδι στον τερματοφύλακα ενώ υποτίθεται πάει με το κεφάλι για τη μπάλα.
Σκόπιμα, χωρίς κανένα ελαφρυντικό.
Περαστικά Αλέξανδρε!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Σκόπιμα, χωρίς κανένα ελαφρυντικό.
Περαστικά Αλέξανδρε!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- paok re niamou
Οι δηλώσεις του εντάσσονται στο γενικό κλίμα της ομαδας αυτην την εποχή.
Μας πηδανε από δέκα μεριές με δέκα διαφορετικούς τρόπους και εμείς ( η ΠΑΕ η ομάδα) ακολουθούμε τους κανόνες του σαβουαρ βιβρ
Δεν υπάρχει λογική σε αυτά που γίνονται....
Μας πηδανε από δέκα μεριές με δέκα διαφορετικούς τρόπους και εμείς ( η ΠΑΕ η ομάδα) ακολουθούμε τους κανόνες του σαβουαρ βιβρ
Μπράβο γίγαντα. Άριστος και ηρωικός. Περαστικά σου.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- navigator11
Υπάρχει. Σε κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα σου.paok re niamou έγραψε:Οι δηλώσεις του εντάσσονται στο γενικό κλίμα της ομαδας αυτην την εποχή.
- sourmenetes
- Moderator
- navigator11
Θα προσπαθήσω να αντιπαρέρχομαι εφεξής τέτοια ... υπαρξιακά ποστ, υπόσχομαι.