Ιβάν Σαββίδης ΙV
- paok_athens_g4
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Να φύγει ο κοιμησης ο Ιβάν κ να προσευχόμαστε να βρεθεί κ για μας ένας Μαρινάκης ή έστω ένας Τάιγκερ.....να έχουμε τον προστάτη μας...ρε τι ζούμε...
Παλαιολόγος έγραψε:ε αν το θες μια,αυτος που βαζει τα λεφτα το θελει δεκα,το ειδαμε και περσι πως εξαγριωθηκε μετα τα οσα τραγελαφικα διαδραματιστηκαν με το που εγινε ο ΠΑΟΚ φαβορι.
κανει λαθη και θα κανει πολλα,αυτο δεν αναιρει οσα ολοι μας γνωριζουμε και δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να τα επαναλαμβανουμε
αρα γιατι θεωρεις πως καποιος θελει να διωξει τον σαββιδη? και να υπαρχει καποιος στα @@ μας και εγω θελω το σκαρλετακι αλλα δουλεια δεν γινεται ετσι
τα λαθη λοιπον λεμε οχι για να φυγει ο ιβαν αλλα για σαματησει ο διαρκης βιασμοσ μας
το εργακι που παζεται το εχουμε δει δεκαδες φορες
ΦΤΑΝΕΙ
paok_athens_g4 Τωρα πας και συ στο αλλο ακρο,δε νομιζω να γραφουν αυτο,πιο δυναμικες αντιδρασεις ζητανε και οχι απαραιτητα κασκωλ και σφαιρες -ασχετα αν εγω πιστευω οτι σ'αυτο το τριμπουρδελο μονο ετσι σε παιρνουν στα σοβαρα-.
Rizla έγραψε:Άσε ποιον γουστάρω εγώ...εσυ γούσταρε αυτόν που σε δουλεύει φόρα παρτίδα.Taseos έγραψε:Γουσταρει γουμενο, κ τον βασιλια του σκραπ.

Το θέμα είναι ότι κανείς από όσους καταφέρονται με τόσα νεύρα κατά της ΠΑΕ και του Σαββίδη, δεν έχει κάτι χειροπιαστό να προτείνει ή έστω να αναφέρει ρε αδερφέ τι θα μπορούσε να γίνει.
Μη κοροιδευομαστε ρε παίδες.
Η Ελλάδα είναι ανθυποκρατιδιο της κακιάς ώρας και πέρα απ' τους ξένους νταβατζηδες έχει και ντόπιες οικογένειες που τη βιάζουν για δεκαετίες
Λυσσαξαν πληρωμένες πένες τοσα χρόνια σε κωλοφυλλαδες φαλιρισμενες απ το 90 να παριστάνουν τους σοκαρισμένους επειδή λέει ο Σαββίδης είναι Ρώσος και έχει συμφέροντα
Όχι ρε πουστη ποιος θα το περίμενε.
Ε στ @@ μας και μας ας είναι και Κινέζος.
Τελειωμένα κορμιά.
Αυτοί δε φεύγουν με πολιτισμό και παρακάλια.
Αν κάποιος έχει διαθέσει να τα πνιξει όλα στο αίμα ας το κάνει, ας χρησιμοποιήσει τις ίδιες μεθόδους με αυτους
Εγώ θέλω ΠΑΟΚ που να τους χέζει στη μάπα αλλά δε θα φορτωθούμε εμείς τα εγκλήματα τους
Και προσωπικά τα πρωταθλήματα τα έχω χεσμενα άμα είναι να λερώσουμε τις ψυχές μας
Μη κοροιδευομαστε ρε παίδες.
Η Ελλάδα είναι ανθυποκρατιδιο της κακιάς ώρας και πέρα απ' τους ξένους νταβατζηδες έχει και ντόπιες οικογένειες που τη βιάζουν για δεκαετίες
Λυσσαξαν πληρωμένες πένες τοσα χρόνια σε κωλοφυλλαδες φαλιρισμενες απ το 90 να παριστάνουν τους σοκαρισμένους επειδή λέει ο Σαββίδης είναι Ρώσος και έχει συμφέροντα
Όχι ρε πουστη ποιος θα το περίμενε.
Ε στ @@ μας και μας ας είναι και Κινέζος.
Τελειωμένα κορμιά.
Αυτοί δε φεύγουν με πολιτισμό και παρακάλια.
Αν κάποιος έχει διαθέσει να τα πνιξει όλα στο αίμα ας το κάνει, ας χρησιμοποιήσει τις ίδιες μεθόδους με αυτους
Εγώ θέλω ΠΑΟΚ που να τους χέζει στη μάπα αλλά δε θα φορτωθούμε εμείς τα εγκλήματα τους
Και προσωπικά τα πρωταθλήματα τα έχω χεσμενα άμα είναι να λερώσουμε τις ψυχές μας
- sourmenetes
- Moderator
Να το ληξουμε παιδες.ανακατεψατε πολλα πραγματα στο τοπικ και εχει γινει κωλος.
Αν θελετε να μιλησετε με σοβαροτητα να το κανετε.αυτο το πραγμα με τα υπονοουμενα,τα προκλητικα ποστ και τις αιωρουμενες εννοεις αφηστε το.
Μη συνεχιστει αλλο ετσι η κουβεντα!!!
Αν θελετε να μιλησετε με σοβαροτητα να το κανετε.αυτο το πραγμα με τα υπονοουμενα,τα προκλητικα ποστ και τις αιωρουμενες εννοεις αφηστε το.
Μη συνεχιστει αλλο ετσι η κουβεντα!!!
- paok_athens_g4
Εδώ ο άλλος μας είπε ότι πάει κ περιμένει το πούλμαν με τους παίχτες πριν από κάθε ματς για το θεαθηναι!!!!
- Παλαιολόγος
rainmaker έγραψε:
ή με παντελονατο τροπο ή με κανενα τροπο
καλα μιλαμε αν ο ΠΑΟΚ σηκωσει τιτλο φετος θα μιλαμε για τον πλεον βαρυ τιτλο της ιστοριας .πως να μην προκαλει ζηλεια;
Αυτό ποιαpaok_athens_g4 έγραψε:Εδώ ο άλλος μας είπε ότι πάει κ περιμένει το πούλμαν με τους παίχτες πριν από κάθε ματς για το θεαθηναι!!!!

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paok_athens_g4
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Π.Α.Ο.Κ.......ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ,ΜΑΖΙ ΣΑΣΠαλαιολόγος έγραψε:rainmaker έγραψε:
ή με παντελονατο τροπο ή με κανενα τροπο
καλα μιλαμε αν ο ΠΑΟΚ σηκωσει τιτλο φετος θα μιλαμε για τον πλεον βαρυ τιτλο της ιστοριας .πως να μην προκαλει ζηλεια;
Εν τέλει ποιο είναι αυτό το φοβερό κέρδος που έχει αυτός ο κακος Ιβάν και μας κοροϊδεύει μες τη μάπα τόσα χρόνια;
Ο κόσμος τον χειροκρότησε πρώτα φορά μετά από 4 χρόνια στη τούμπα
Εσωτερικές έριδες για το χαζό Ρώσο κάθε μέρα
Γελοιοποίηση στα ΜΜΕ από αρδ+τζουκμποξ
Έσοδα μηδέν
Κυβερνητικες κοροϊδίες
Μιλάμε η Ελλάδα κινδυνεύει από αυτό τον αλητη
Αλλά είπαμε, είναι ρωσος. Συλλάβετε τον.
Μιλάμε στο Λαγκλει της Βιρτζίνια να ζούσα, πιο ανεκτικοί θα ήταν στους Ρώσους.
Θα μου πεις, που κολλάνε όλα αυτά.
Έλα ντε, πάντως πιο σχετικά με τη πραγματικότητα είναι από κάτι φωτοβολίδες του στυλ "έλειπε απ το Χ ματς άρα ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι δε νοιάζεται"
Ο κόσμος τον χειροκρότησε πρώτα φορά μετά από 4 χρόνια στη τούμπα
Εσωτερικές έριδες για το χαζό Ρώσο κάθε μέρα
Γελοιοποίηση στα ΜΜΕ από αρδ+τζουκμποξ
Έσοδα μηδέν
Κυβερνητικες κοροϊδίες
Μιλάμε η Ελλάδα κινδυνεύει από αυτό τον αλητη
Αλλά είπαμε, είναι ρωσος. Συλλάβετε τον.
Μιλάμε στο Λαγκλει της Βιρτζίνια να ζούσα, πιο ανεκτικοί θα ήταν στους Ρώσους.
Θα μου πεις, που κολλάνε όλα αυτά.
Έλα ντε, πάντως πιο σχετικά με τη πραγματικότητα είναι από κάτι φωτοβολίδες του στυλ "έλειπε απ το Χ ματς άρα ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι δε νοιάζεται"
προστατεψτε την προεδραρα μας. η εικονα του σαββιδη να μπουκαρει μεσα στο γηπεδο για να παρει την ομαδα να φυγει δε πρεπει να επαναληφθει. ο ΔΙΚΟΣ μας προεδρος δεν λειτουργει σαν τα υποκειμενα που περιγραφουμε παραπανω. Δεν γινεται να ειμαστε μονο εξι βαθμους μπροστα. να εχει κλεψει ολο τον κοσμο ο ολυμπιακος και εγω για δυο φασεις στο πρωταθλημα να με εχουν κρεμασει στα μανταλακια.
- paok_athens_g4
Κ οι 3 οι καρκίνοι θα ήθελαν πολύ να έμοιαζε ο Ιβάν με τους γκάνγκστερ που διοικούν αυτούς εδώ κ δεκαετίες....αυτό γιατί τότε θα γινόμασταν απλά τα ίδια σκατα με αυτούς...μια ομάδα με απλά 2 πρωταθλήματα...τους πονάει ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ γιατί ξέρουν ότι αυτό το ηθικό πλεονέκτημα είναι που μας γιγαντώνει κ τους βλέπουμε σα νάνους....μεγάλωσα κ ζω στην Αθήνα κ το ξέρω...
@rain
δηλαδή θα πρεπει ο καθε οπαδος που αγωνια να καταθεσει δεκασελιδη εργασια με βιβλιογραφικη αναφορα σε καθε φορουμ για τροπους αντιδρασης με αυστηρο χρονδιαγραμμα κτλκτλ
μετα να σταλουν στην παε να γινει συσκεψη και να προχωρησουν αναλογα τι τους αρεσε?
δεν τα πιστευεις ουτε και εσυ απλα να σταματησει η κουβεντα θες επειδη δεν βγαινει ακρη
και προφανως δεν θα βγει ακρη αν ειναι δυνατον η παε να περιμενει προτασεις απο τον κοσμο δεν μπορει απο ενα φορουμ να περιμενεις κατι τετοιο και δεν εχει νοημα να το ζητας
οπως αν ειναι δυνατον να λενε οτι σαββιδης φταιει καινα φυγει
το θεμα ειναι οτι μας σφαζουν και την καταληξη την ξερουμε
τι κανουμε ειναι η ερωτηση
αν ειστε ευχαριστιμενοι η αν θεωρειτε οτι δεν υπαρχουν αλλα περιθωρια αντιδρασης δεν μπορει η παε να κανει κατι αλλο οκ
εγω θεωρω οτι πρεπει να αλλαξει τακτικη
εκ του αποτελεσματος 50/50 δεν εχουμε
αρα κατι αλλο πρεπει να γινει
μην ρωτησεις ξανα σε παρακαλω τι να κανει η παε ? δεν ειναι δουλεια μου ουτε κανενος αλλου οπαδου να εκπονησει την στρατιγικη της παε
στα υπολοιπα συμφωνω εχεις δικαιο και ειναι πιο σημαντικα απο οσο φανταζεσαι
και θα πρεπει να σταματησει το κραξιμο στον ρουμανο
σε ενα περιβαλον που εχεις απεναντι σου μαφια
ειναι γελοιο να λες βαλε δεξι μπακ τον χ η ψ
δεν εχει νοημα
αυτα...
μπαν δεκτο θα λειψω για καμια δεκαρια μερες
ριξε
δηλαδή θα πρεπει ο καθε οπαδος που αγωνια να καταθεσει δεκασελιδη εργασια με βιβλιογραφικη αναφορα σε καθε φορουμ για τροπους αντιδρασης με αυστηρο χρονδιαγραμμα κτλκτλ
μετα να σταλουν στην παε να γινει συσκεψη και να προχωρησουν αναλογα τι τους αρεσε?
δεν τα πιστευεις ουτε και εσυ απλα να σταματησει η κουβεντα θες επειδη δεν βγαινει ακρη
και προφανως δεν θα βγει ακρη αν ειναι δυνατον η παε να περιμενει προτασεις απο τον κοσμο δεν μπορει απο ενα φορουμ να περιμενεις κατι τετοιο και δεν εχει νοημα να το ζητας
οπως αν ειναι δυνατον να λενε οτι σαββιδης φταιει καινα φυγει
το θεμα ειναι οτι μας σφαζουν και την καταληξη την ξερουμε
τι κανουμε ειναι η ερωτηση
αν ειστε ευχαριστιμενοι η αν θεωρειτε οτι δεν υπαρχουν αλλα περιθωρια αντιδρασης δεν μπορει η παε να κανει κατι αλλο οκ
εγω θεωρω οτι πρεπει να αλλαξει τακτικη
εκ του αποτελεσματος 50/50 δεν εχουμε
αρα κατι αλλο πρεπει να γινει
μην ρωτησεις ξανα σε παρακαλω τι να κανει η παε ? δεν ειναι δουλεια μου ουτε κανενος αλλου οπαδου να εκπονησει την στρατιγικη της παε
στα υπολοιπα συμφωνω εχεις δικαιο και ειναι πιο σημαντικα απο οσο φανταζεσαι
και θα πρεπει να σταματησει το κραξιμο στον ρουμανο
σε ενα περιβαλον που εχεις απεναντι σου μαφια
ειναι γελοιο να λες βαλε δεξι μπακ τον χ η ψ
δεν εχει νοημα
αυτα...
μπαν δεκτο θα λειψω για καμια δεκαρια μερες
ριξε
Ακριβως αυτο το πλεονεκτημα πρεπει να διατηρησουμε παση θυσια , αλλα θα πρεπει να το κανουμε κι γνωστο , σκεψου λιγο φιλε ο ΠΑΟΚ μας εχει φετος δυο φασεις που και καλα ευνοηθηκε, οσες εχει δηλαδη η αεχ σε ενα μονο ματς πχ αυτο με τον παναιτωλικο . αυτο το εχει κανει γνωστο η ΠΑΕ το γραφειο τυπου η οποιος αλλος πληρωνεται αδρα μεσα στα γραφεια του ΠΑΟΚ μας .paok_athens_g4 έγραψε:Κ οι 3 οι καρκίνοι θα ήθελαν πολύ να έμοιαζε ο Ιβάν με τους γκάνγκστερ που διοικούν αυτούς εδώ κ δεκαετίες....αυτό γιατί τότε θα γινόμασταν απλά τα ίδια σκατα με αυτούς...μια ομάδα με απλά 2 πρωταθλήματα...τους πονάει ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ γιατί ξέρουν ότι αυτό το ηθικό πλεονέκτημα είναι που μας γιγαντώνει κ τους βλέπουμε σα νάνους....μεγάλωσα κ ζω στην Αθήνα κ το ξέρω...