Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
μεχρι την μπατε εχουμε δυο ματς. νομιζω οτι πρεπει να ρισκαρεις λιγο και να αφησεις εξω ΚΑΙ στα δυο τους βιερινια ματος. να τους δωσεις ανασες. ενας παγκο, ενας εξεδρα, εναλλαξ.
εχει κοπει η ομαδα στην μεση. δεν κανουν σοβαρα ανεβασματα, περιμενουν πισω τους αντιπαλους, εχουν γαμησει τα εξτρεμ με επιπλεον μετρα για να κλεισει η τρυπα.
και δωσε και δυο 90λεπτα στον ουρντα να τελειωνει το παραμυθι, να μας δειξει τι αξιζει.
εχει κοπει η ομαδα στην μεση. δεν κανουν σοβαρα ανεβασματα, περιμενουν πισω τους αντιπαλους, εχουν γαμησει τα εξτρεμ με επιπλεον μετρα για να κλεισει η τρυπα.
και δωσε και δυο 90λεπτα στον ουρντα να τελειωνει το παραμυθι, να μας δειξει τι αξιζει.
μια ακομα φορα μηπως καταλαβει ο κοσμος
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΟΥΠΑ ΘΕΛΟΥΜΕ
ειμαστε στο ελεος του θεου μας σφαζουν σε καθε αγωνα
ο μονος λογος που διεκδικεις ΑΚΟΜΑ πρωταθλημα λεγεται ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ
πιθανη αποτυχια ΒΑΡΑΙΝΕΙ την παε που δεν μπορει να δωσει το 50/50 και εχουμε σφαγες καθε αγωνιστικη υπερ γαυρων και εναντιον μας
ολοι διπλα στην αρμαδα του ρουμανου....
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΟΥΠΑ ΘΕΛΟΥΜΕ
ειμαστε στο ελεος του θεου μας σφαζουν σε καθε αγωνα
ο μονος λογος που διεκδικεις ΑΚΟΜΑ πρωταθλημα λεγεται ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ
πιθανη αποτυχια ΒΑΡΑΙΝΕΙ την παε που δεν μπορει να δωσει το 50/50 και εχουμε σφαγες καθε αγωνιστικη υπερ γαυρων και εναντιον μας
ολοι διπλα στην αρμαδα του ρουμανου....
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΑΖΒΑΝ ,ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΖΗΤΑ 2 ΠΑΙΚΤΕΣ,2 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ,1 αθλητικο χαφ να μπορει λιγο να αλλαξει και να ανεβασει ρυθμο και 1 εξτρεμ και οι 2 να μπορουν να μπουν χτες στην εντεκαδα.ΔΕΝ βγαινει η χρονια με τοσο κλειστο ροτεισον οταν μαλιστα κανει μπαμ οτι λειπουν συγκεκριμενα χαρακτηρηστικα.
- Παλαιολόγος
απαιτουνται ομως παιχτες τον γεναρη που θα τους ενσωματωσει και γρηγορα,επομενως αριστη συνεργασια με τον τεχνικοδ ιευθυντη(ο οποιος ελπιζω να μην το παρει ολο το προτζεκτ πανω του!).Με αυτο το κλιμα δεν ξερω ποσο μπορουμε να συνεχισουμε να νικαμε και να ειμαστε επομενως αποτελεσματικοι.
- ΑποστόληςΑ
ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αργή ομάδα. Δεν ξέρω τι είδους γύμναση γίνεται, αλλά στα τρεξίματα οι Λαμιώτες ήταν αρκετές φορές καλύτεροι. ΄Έτσι δεν πας πουθενά.
ΥΓ: Σιγουρεύτηκε πλέον ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουμε την Μπάτε. Άνετη ισοπαλία θα μας πάρει, μπορεί και νίκη.
ΥΓ: Σιγουρεύτηκε πλέον ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουμε την Μπάτε. Άνετη ισοπαλία θα μας πάρει, μπορεί και νίκη.
Αποστόλη επειδή βλέπεις το μέλλον το πρωτάθλημα θα το πάρουμε;
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- giagoylas4
Λου από την στιγμή που πήρες την απόφαση να στηρίξεις μπισεσβαρ βασικό στα αριστερά η ομάδα μπροστά δεν βρίσκετε
- Παλαιολόγος
εγω θελω να βλεπω μια συγχρονη ομαδα,μια μικρογραφια εστω αγγλικης ομαδας με αρκετη τεχνικη ομως
αθλητικα πρεπει να ειμαστε αψογοι ,οπως και στην ταχυτητα και στην κινηση με την μπαλα...να εχουμε και γρηγορα ποδια και γρηγορη σκεψη.
ειναι ευκαιρια ο γεναρης να γινουν διορθωτικεςκινησεις
αλλα οχι με το μοντελο τεχνικου διευθυντη που τα κανει ολα και συμφερει!δεν νομιζω πως τραβα το συγκεκριμενο μοντελο.
παντοτε σε συνεργασια με τον προπονητη,να παρει ευθυνες και αυτος με ονοματα και ψαξιμο,οχι απλα θεσεις κ στοιχεια.
και φυσικα να παρει την ευθυνη να τους ενταξει και γρηγορα...αλλιως να μην γινει καμια μεταγραφη και να παρει το ρισκο να ολοκληρωσειτ ον μαραθωνιο με τον μικρο αριθμο παιχτωνπου χρησιμοποιει
αθλητικα πρεπει να ειμαστε αψογοι ,οπως και στην ταχυτητα και στην κινηση με την μπαλα...να εχουμε και γρηγορα ποδια και γρηγορη σκεψη.
ειναι ευκαιρια ο γεναρης να γινουν διορθωτικεςκινησεις
αλλα οχι με το μοντελο τεχνικου διευθυντη που τα κανει ολα και συμφερει!δεν νομιζω πως τραβα το συγκεκριμενο μοντελο.
παντοτε σε συνεργασια με τον προπονητη,να παρει ευθυνες και αυτος με ονοματα και ψαξιμο,οχι απλα θεσεις κ στοιχεια.
και φυσικα να παρει την ευθυνη να τους ενταξει και γρηγορα...αλλιως να μην γινει καμια μεταγραφη και να παρει το ρισκο να ολοκληρωσειτ ον μαραθωνιο με τον μικρο αριθμο παιχτωνπου χρησιμοποιει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 03 Δεκ 2018, 22:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Kostas_Peraia4
Γεια σου Γιαγκούλα πουλένgiagoylas4 έγραψε:Λου από την στιγμή που πήρες την απόφαση να στηρίξεις μπισεσβαρ βασικό στα αριστερά η ομάδα μπροστά δεν βρίσκετε
Για μένα η μεγάλη διαφορά με πέρσι είναι η φυσική κατάσταση, η ομάδα δεν μπορεί να πνίξει τον αντίπαλο.
Από κει και πέρα το μεγάλο μου παράπονο είναι η παρουσία του βασικού Μπισε. Φτάνει. Διπλό κακό γτ ξεκινάμε με παίκτη λιγότερο και χάνουμε και μια σούπερ αλλαγή μετά το 60. Ζαμπα δεξιά και Ελ αριστερά για 3 ματς και μετά βλέπουμε
Από κει και πέρα το μεγάλο μου παράπονο είναι η παρουσία του βασικού Μπισε. Φτάνει. Διπλό κακό γτ ξεκινάμε με παίκτη λιγότερο και χάνουμε και μια σούπερ αλλαγή μετά το 60. Ζαμπα δεξιά και Ελ αριστερά για 3 ματς και μετά βλέπουμε
- ΑποστόληςΑ
Αν ο γαύρος δεν ενισχυθεί, ναι.eorptol1 έγραψε:Αποστόλη επειδή βλέπεις το μέλλον το πρωτάθλημα θα το πάρουμε;
Coach, μπράβο για τη νίκη σήμερα.
Χαίρομαι που έχεις καταλάβει τη σημασία να ανέβει το πρωτάθλημα μετά από 30+ χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Εγώ στηρίζω μέχρι τέλους.
Αλλά να ξέρεις από του χρόνου θα έχω απαιτήσεις και θα περιμένω παραπάνω πράγματα και από σένα και από την ομάδα.
Μέχρι τότε, κάθε τρίποντο δεν αφήνει περιθώρια γκρίνιας κι ας είναι και με 1 τελική.
Χαίρομαι που έχεις καταλάβει τη σημασία να ανέβει το πρωτάθλημα μετά από 30+ χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Εγώ στηρίζω μέχρι τέλους.
Αλλά να ξέρεις από του χρόνου θα έχω απαιτήσεις και θα περιμένω παραπάνω πράγματα και από σένα και από την ομάδα.
Μέχρι τότε, κάθε τρίποντο δεν αφήνει περιθώρια γκρίνιας κι ας είναι και με 1 τελική.
- giagoylas4
Γεια σου και σε σέναKostas_Peraia4 έγραψε:Γεια σου Γιαγκούλα πουλένgiagoylas4 έγραψε:Λου από την στιγμή που πήρες την απόφαση να στηρίξεις μπισεσβαρ βασικό στα αριστερά η ομάδα μπροστά δεν βρίσκετε
Μη συνεχιστει.
sourmenetes
- sourmenetes
- Moderator
Ο μπισεσβαρ μπορει να παει στο 10.
Ο πελκας ειναι πολυ χαλια και ο μπισεσβαρ σιγουρα μπορει να μοιρασει καλυτερα την μπαλα.
Επιπλεον κοπηκαν και τα τρεξιματα του Πελκα που πιεζε ψηλα.
Ας δωσουμε λιγο ταχυτητα στα εξτρεμ με ουαρντα ή ζαμπα και να φερουμε τον μπισε στο 10.
Ο πελκας ειναι πολυ χαλια και ο μπισεσβαρ σιγουρα μπορει να μοιρασει καλυτερα την μπαλα.
Επιπλεον κοπηκαν και τα τρεξιματα του Πελκα που πιεζε ψηλα.
Ας δωσουμε λιγο ταχυτητα στα εξτρεμ με ουαρντα ή ζαμπα και να φερουμε τον μπισε στο 10.
Πέρσι με Μπίσε αριστερά μια χαρά βρισκόταν. Καμία σχέση.giagoylas4 έγραψε:Λου από την στιγμή που πήρες την απόφαση να στηρίξεις μπισεσβαρ βασικό στα αριστερά η ομάδα μπροστά δεν βρίσκετε