ναι- μια φοραdini26 έγραψε:Ριπλει για το χερι της λαμιας εδειξε??
Λαμία-ΠΑΟΚ,03/12,19:00,ΕΡΤ
- ramolimendo
Re: Λαμία-ΠΑΟΚ,03/12,19:00,ΕΡΤ
Δημουτσος, Επσταιν, Μπαραλες και λοιποί παλαίμαχοι νιώθουν αδικημενοι από το σκορ του πρώτου ημιχρόνου
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
teo4giannitsa έγραψε:Γλύτωσε την κόκκινη ο μαουρισιο
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μαζί σας όλα για νοοτροπία κλπ αλλά μετά το λανθασμένο σφύριγμα στο πέναλτι ο τύπος σφυραει την κάθε επαφή. Έτσι μπάλα και να θες δε παίζεις
Ο μπισεσβαρ ένα μήνα τώρα ο καλύτερος του αντιπάλου .... βάλε ουαρντα στο ημίχρονο η Καντουρι.. κίνδυνος θάνατος ο μπισε δυστυχώς
- Dimitris_L4
Ας ξυπνησει ο Λουτσεσκου να βγαλει τον Μπισεσβαρ στο ημιχρονο και να βαλει η Καντουρι η Ουαρντα..
Στα λοιπα.. παλι αισχος η ομαδα
Στα λοιπα.. παλι αισχος η ομαδα
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχω δει χειρότερο ΠΑΟΚ! Κάτι κουρασμένα παλικάρια που δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Μετά μας φταίει ο διαιτητής. Υποτίθεται ότι δεν παίζουμε καλά στην Ευρώπη γιατί ο στόχος είναι το πρωτάθλημα.
ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ!
Η ομάδα δεν παίζει καλά γιατί δεν μπορεί να παίξει καλά. Φάνηκε ήδη.
ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ!
Η ομάδα δεν παίζει καλά γιατί δεν μπορεί να παίξει καλά. Φάνηκε ήδη.
Νομιζω το χειροτερο μας ματς για φετος,εξαιρετικη αποκρουση Πασχαλακη στο φαουλ ευτυχως κρατησε το 0.
Το αστειο ειναι πως αν ο Πριγιοβιτς ειχε τσιμπησει την μπαλα στο τετ α τετ που βγηκε,θα μασταν μπροστα τωρα.
Και η ομαδα χωρις να παιξει τιποτα το σπουδαιο,εκανε 2-3 φασεις με αξιωσεις που τις εκαψαν οι ΠΟΛΥ επιπολαιοι παικτες μας σημερα.
Βεβαια εχουμε συνηθισει τον ΠΑΟΚ να παιρνει μπρος στο δευτερο ημιχρονο,οποτε θεωρω πως θα δουμε καλυτερη εικονα
Το αστειο ειναι πως αν ο Πριγιοβιτς ειχε τσιμπησει την μπαλα στο τετ α τετ που βγηκε,θα μασταν μπροστα τωρα.
Και η ομαδα χωρις να παιξει τιποτα το σπουδαιο,εκανε 2-3 φασεις με αξιωσεις που τις εκαψαν οι ΠΟΛΥ επιπολαιοι παικτες μας σημερα.
Βεβαια εχουμε συνηθισει τον ΠΑΟΚ να παιρνει μπρος στο δευτερο ημιχρονο,οποτε θεωρω πως θα δουμε καλυτερη εικονα