8. Amr Warda
- V-olakiotis
Re: 74. Amr Warda
Άλλος ξενυχτάει, κατά τις μαρτυρίες, και είναι κάθε μέρα στην ώρα του στην προπόνηση, άλλος κουράζεται...
ΠΑΟΚ είσαι...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΠΑΟΚ είσαι...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- ΑποστόληςΑ
αν και δεν υπαρει ελπιδα με τον αμρ αλλα αμα ειναι να βλεπουμε τον μπισεσβαρ καλυτερα ο αιγυπτιος που ειναι 5 κλασεις ανωτερος και σε τεχνικη και σε ταχητυτα και σε αμυνα
- PAOK_Antarctica
τα στατ δεν λενε κατι. πχ προχθες το φαουλ του μαουρισιο χρεωθικε σαν ασιστ του πελκα, κλαιν ... το θεμα ειναι τι βλεπουμε στο γηπεδο οχι τα στατ,στο γηπεδο εγω βλεπω τον ουαρντα 5 κλασεις ανωτερος σε ταχυτητα τεχνικη και αμυνα απο τον μπι με μοναδικο αρνητικο οτι εχει ταση να κανει τριπλες στο υπερπεραν χωρις λογο ...
Οτι εσύ βλέπεις στο γήπεδο τον Ουάρντα που δεν παίζει κιόλας να είναι όχι μόνο ανώτερος του Μπίσεσβαρ,αλλά και πέντε κλάσεις ανώτερος κιόλας.
Οκ.
Οκ.
ο καθενας βλεπει οτι μπορει να δει ...τωρα αν μερικοι θελετε να δειτε τον ουαρντα περισσοτερο χρονο για να καταλαβετε τι παιχτης ειναι...
οκ.
οκ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλά οτι ο καθένας βλέπει οτι μπορεί να δει είναι σίγουρο. Το θέμα είναι αυτά που βλέπει να υπάρχουν κιόλας.
Δεν συνηθίζω να γράφω στο θέμα του γιατί έχει γίνει πολύ dolce vita αλλά σήμερα θα σπάσω τον κανόνα μου. Πάρα πολύ καλή η παρουσία του. Έδωσε πολλές ανάσες στην υπόλοιπη ομάδα, κράτησε όποτε ήταν δυνατόν μπάλα, κέρδισε και τα φάουλ του δοκίμασε και το σουτάκι του. Ας συνεχίσει δυνατά και νομίζω πως στο χέρι του είναι να ξανακερδίσει τον προπονητή του.
Χ4wickerman έγραψε:Δεν συνηθίζω να γράφω στο θέμα του γιατί έχει γίνει πολύ dolce vita αλλά σήμερα θα σπάσω τον κανόνα μου. Πάρα πολύ καλή η παρουσία του. Έδωσε πολλές ανάσες στην υπόλοιπη ομάδα, κράτησε όποτε ήταν δυνατόν μπάλα, κέρδισε και τα φάουλ του δοκίμασε και το σουτάκι του. Ας συνεχίσει δυνατά και νομίζω πως στο χέρι του είναι να ξανακερδίσει τον προπονητή του.
SM-G965F
Μετά την αποβολή ήθελα να σπάσω την τηλεόραση βλέποντας τι κάνεις. Ο Βιερίνια βγήκε από τα ρούχα του επίσης.
Σύνελθε.
Σύνελθε.
Ευτυχώς που ήσουν και συ για να κρατήσεις λίγο μπάλα αλλιώς θα κρεμιόμασταν απ'τα δοκάρια για να κρατήσουμε το 0-1.