Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από Dimg4 »

sn0ufel4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Μιρλα θες να μιλησουμε αντικειμενικα ή ΠΑΟΚτσηδικα?

Ουτε νταμπλ εκανε, ουτε στο επιπεδο που αρμοζει το ροστερ σε εχει.ναι έκανε. Το αν άλλαξε κάτι εκτός γηπέδου δε φταίει αυτός. Τους περισσότερους βαθμούς από όλους μάζεψε. Ποιο είναι το επίπεδο που αρμοζει στο ροστερ?

Σε εχει υποβιβασει δραματικα στην ευρωπη, 2 ολογράφως ΔΎΟ ματς άσχημα έχει κάνει η ομάδα στην Ευρώπη αυτά με τη Βίντι. Ξεσκιστε τον
σε εχει ΟΡΙΑΚΑ πρωτο μετά από 11 αγώνες και με - 2 είσαι στο +6.στο πόσο θα ήθελες δηλαδή!? Δε παίζεις μόνος σου!
και παιρνει με το ζορι αποτελεσματα σε πρωταθλημα και κυπελλο κάτι που δεν έχει κάνει ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ και εχει ξενερωσει/καψει τους μισους παικτες.wait what????? :shock:
Αν θες εσυ να βλεπεις απλα οτι εισαι πρωτος δες το. Εγω προτιμω να βλεπω τον κινδυνο.
Αν θες συνεχιζουμε την κουβεντα στο τοπικ του
Υπερβάλεις και το ξέρεις.
Καθολου, το αν υπερβαλλω το λες εσυ και δε σημαινει οτι ισχυει. 2 ματς ασχημα εκανε η ομαδα? Οκ ακουστηκες
ναι δεν παιζεις μονος σου, σε ποσα ματς σε επεισε η ομαδα φετος μετα τα προκριματικα? με ολα τα λιμα δυσκολευτηκες απιστευτα κι ας εχεις το καλυτερο ροστερ μακραν. Στο κυπελλο σε εκανε κουδουνια ο τελης της β.
Και για να σε ηρεμησω απο το σοκ περι καψιματος παικτων, εβγαλε αχρηστο ηδη τον καρελη χωρις να τον αξιοποιησει, ενεργοποιει οποτε ναναι τον χατσεριντι, μια κρυο μια ζεστη τον ουαρντα, εμμονες στον καντουρι που δε βγαινει απο την εντεκαδα αν δεν ειναι τραυματιας...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Βρε αγόρι μου. Δηλαδή στην Ευρώπη σε ποιο ματς σε υποβιβασε? Με Βασιλεία? Με Σπαρτακ? Με Μπενφικα? Με τσελσι? Με Μπατε?

Η ομάδα φέτος ναι εμένα με ΠΕΊΘΕΙ. Πες μου από αυτά τα Λίμα τι φάσεις έφαγες και που δυσκολεύτηκες πραγματικά. Γιατί εγώ εκτός από το ματς με τον γαύρο βλέπω μια ομάδα που έχει 3 κλασσικές ευκαιρίες σε κάθε μα κάθε ματς έχω ξεχάσει από πότε δε βάλαμε γκολ σε ματς και έχω τη σιγουριά ότι η ομάδα θα κερδίσει επειδή αυτό ξέρει να κάνει. Να κερδίζει. Τώρα αν με βάζεις σαν μέτρο σύγκρισης το ματς με τον εργοτελη ε δεν έχω να πω κάτι.

Όσο για τους παίκτες πες με ποιον θα άφηνες εκτός για να βάλεις τον δανεικό καρελη που πήρε περισσότερες ευκαιρίες από τον ακπομ και δεν έδειξε σχεδόν τίποτα, πες με πότε να παίξει ο Χατσεριδης όταν δε σπας για κανένα λόγο το δίδυμο των μπακ σου, πες με πως να συμπεριφερθει στον Ουαρντα που τη έχει δει θεός και βγαίνω πίνω ξενυχταω μέρα σπίτι μου γυρνάω και άμα δε με θέλεις μια δέκα δε σε θέλω εγώ.

Ο Καντουρί δίνει ΠΟΛΛΆ κάθε φορά που παίζει. Συμβιβαστείτε με αυτό
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sn0ufel4 έγραψε:Βρε αγόρι μου. Δηλαδή στην Ευρώπη σε ποιο ματς σε υποβιβασε? Με Βασιλεία? Με Σπαρτακ? Με Μπενφικα? Με τσελσι? Με Μπατε?

Η ομάδα φέτος ναι εμένα με ΠΕΊΘΕΙ. Πες μου από αυτά τα Λίμα τι φάσεις έφαγες και που δυσκολεύτηκες πραγματικά. Γιατί εγώ εκτός από το ματς με τον γαύρο βλέπω μια ομάδα που έχει 3 κλασσικές ευκαιρίες σε κάθε μα κάθε ματς έχω ξεχάσει από πότε δε βάλαμε γκολ σε ματς και έχω τη σιγουριά ότι η ομάδα θα κερδίσει επειδή αυτό ξέρει να κάνει. Να κερδίζει. Τώρα αν με βάζεις σαν μέτρο σύγκρισης το ματς με τον εργοτελη ε δεν έχω να πω κάτι.

Όσο για τους παίκτες πες με ποιον θα άφηνες εκτός για να βάλεις τον δανεικό καρελη που πήρε περισσότερες ευκαιρίες από τον ακπομ και δεν έδειξε σχεδόν τίποτα, πες με πότε να παίξει ο Χατσεριδης όταν δε σπας για κανένα λόγο το δίδυμο των μπακ σου, πες με πως να συμπεριφερθει στον Ουαρντα που τη έχει δει θεός και βγαίνω πίνω ξενυχταω μέρα σπίτι μου γυρνάω και άμα δε με θέλεις μια δέκα δε σε θέλω εγώ.

Αφου σε πειθει οποτε η κουβεντα ληγει εδω. Δεν θα αλλαξουμε τη γνωμη μας, ειπα τα επιχειρηματα μου ειπες τα δικα σου και κομπλε. Δεν υπαρχει λογος να πλατιασουμε αλλο. Ας ερθει το πρωταθλημα και το καλοκαιρι εχει ο θεος
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sn0ufel4 έγραψε:Βρε αγόρι μου. Δηλαδή στην Ευρώπη σε ποιο ματς σε υποβιβασε? Με Βασιλεία? Με Σπαρτακ? Με Μπενφικα? Με τσελσι? Με Μπατε?

Ρε σνουφ ειλικρινα... σε τι θεση τον εβαλε και ποτε ρε φιλε>?? τι μπαλα βλεπεις? το ιδιο κανει και με ουαρντα. Οταν εναν παικτη δεν τον βαζεις σε μια θεση που ξερει και δεν του δινει 2-3 90αλεπτα, πως θα παρει ρυθμο?? τον καντουρι αποο τραυματισμο 90αλεπτα του δινει, εχει εμμονες ο τυπος τι να κανουμε
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Καρελης- Αποκτηθηκε για επιθετικος. Επαιξε εκει για 280 λεπτα χωρις γκολ η ασιστ

Akpom- 221 λεπτα σαν επιθετικος εχει 1 γκολ μετρημενο και 1 ακυρωμενο.

ο ενας δανεικος ο αλλος δικος σου! εσυ δλδ ποιον θα εβαζες? με το ζορι τον καρελη?

για ουαρντα ας το αφησουμε γιατι ουτε εγω ουτε εσυ θα ειμαστε αντικειμενικοι.
ο Καντουρι ειναι βασικος και ετσι θα ειναι μεχρι να φυγει ο Λουτσεσκου η να ρθει κατι καλυτερο. Και γω θελω μια σταθερα στα αριστερα αλλα μεχρι να ρθει θ βολευτω με Μπισεσβαρ και ΕΛ...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ντιμ ηρέμησε λίγο το τελευταίο διάστημα κράζεις Λουτσεσκου συνέχεια

Κι εμένα δε μ αρέσουν κάποια πράγματα και τα λέγαμε και προχτες

Αλλά όχι και καθημερινό κράξιμο λες και μας έριξε β Εθνική. Είπαμε λίγο μέτρο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimg4 έγραψε:Μιρλα θες να μιλησουμε αντικειμενικα ή ΠΑΟΚτσηδικα? Ουτε νταμπλ εκανε, ουτε στο επιπεδο που αρμοζει το ροστερ σε εχει. Σε εχει υποβιβασει δραματικα στην ευρωπη, σε εχει ΟΡΙΑΚΑ πρωτο και παιρνει με το ζορι αποτελεσματα σε πρωταθλημα και κυπελλο και εχει ξενερωσει/καψει τους μισους παικτες.
Αν θες εσυ να βλεπεις απλα οτι εισαι πρωτος δες το. Εγω προτιμω να βλεπω τον κινδυνο.
Αν θες συνεχιζουμε την κουβεντα στο τοπικ του
Οριακα πρωτος...

10 στις 11 νικες και ενα χ,σε ενα ματς που αδικηθηκες...

Dim καπου η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.

+6 εισαι με -2 ξεκινησες...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

3 στους 3 μοντ? τι εγινε, γενικη επιστρατευση? φρουρααα :D
Οκει, η ομαδα παιζει με κολλημενη την δευτερα και προτιματε να βλεπετε τα αποτελεσματα αλλα οχι το αγωνιστικο προβλημα. Καλως. Οταν ομαδες σαν τη βιντι που κανουν το αυτονοητο και δε μπορουμε να κανουμε φαση, μας πατανε κατω μην απορειτε.
και τι σημαινει τον κραζω συνεχεια? Τον κραζω για κατι ασχετο? Παντα αιτιολογω το κραξιμο ή απλα δε θελετε να ακουγεται κατι αλλο?
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

kastrakis έγραψε::shock: :shock:
Και νταμπλ έκανε και σ έχει εκεί που αξίζει το ρόστερ . Τα "οριακά πρώτος" με -2 βαθμούς κι όταν οι άλλοι έχουν συνεχή αβάντα από διαιτητές και το ότι οι παίκτες έχουν "καεί-ξενερώσει" είναι απλά κακεντρεχή σχόλια , για να στηρίξεις την άποψη σου.
Το ξέρουμε ότι δεν τον γουστάρεις αλλά όλα έχουν και τα όρια τους.Έλεος...
οριακά πρώτος .....; Εδώ σταματάει η συζήτηση τι να απαντήσεις ; Και η εμπάθεια έχει τα όρια της:(:( το ΠΑΟΚ πάνω από όλα και όλους πάει περίπατο......

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Demir έγραψε:Πραγματικά είναι να απορείς με τέτοιες άποψεις για τον τρόπο σκέψης κάποιων ανθρώπων.. σε υποβίβασε ρε φίλε πως;; Κάνοντας κομπολοι την βασιλεία κ την Σπαρτάκ ;; Με Μπενφικα μέχρι το 22 γιογιο και μετά ήρθε το μπλακ αουτ από παίκτες ξεκάθαρα .. η επειδή εχασε από βίντι;; Το ότι του φέρανε χακεριδι κ βερνμπλουμ και αναγκάζεται να παίξει ένα γύρο (30) αγώνες με 2 στόπερ και δεν είχε χάφ μέχρι τον Νοέμβριο αυτός φταίει;;; Η φταίει στο ότι ενώ είχε πει ότι θέλει γιαννουλη πίσω τον αφήσανε στον ατρόμητο;; Αν έσυ πιστεύεις ότι θα βρούμε καλύτερο προπονητή από αυτόν κάνε πρόταση .. εγώ είναι σίγουρος ότι είναι ο πιο πετυχημένος της 20 ετιας ,ειδικά αν πάρει και φέτος πρωτάθλημα .. (20 χρόνια βλέπω ΠΑΟΚ για αυτό λέω τόσα ,είμαι σίγουρος ότι είναι παραπάνω)
Συμφωνώ 1000% .....

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimg4 έγραψε:3 στους 3 μοντ? τι εγινε, γενικη επιστρατευση? φρουρααα :D
Οκει, η ομαδα παιζει με κολλημενη την δευτερα και προτιματε να βλεπετε τα αποτελεσματα αλλα οχι το αγωνιστικο προβλημα. Καλως. Οταν ομαδες σαν τη βιντι που κανουν το αυτονοητο και δε μπορουμε να κανουμε φαση, μας πατανε κατω μην απορειτε.
και τι σημαινει τον κραζω συνεχεια? Τον κραζω για κατι ασχετο? Παντα αιτιολογω το κραξιμο ή απλα δε θελετε να ακουγεται κατι αλλο?
Δε βλεπεις τι γραφεις.δε σου μιλησα για αποδοση,σου μιλησα για αποτελεσμα την ωρα που λες,"ΟΡΙΑΚΑ πρωτος".

Στα παικτικα δε διαφωνω.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Δέν καταλαβαίνω το ντού στον ντίμ, εντάξει ίσως υπερβάλει λίγο αλλά είναι η άποψη του, και στηρίζει την ομάδα.
Και εγώ περίμενα περισσότερα απο τον προπονητή και τους παίκτες φέτος, και έχουμε πιάσει Δεκέμβριο.
Τουλάχιστον ας γίνουν σωστές διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ στην μεταγραφική περίοδο που έρχεται, να ξεκαθαρίσουν αρκετά θέματα, να αρχίσουμε να βλέπουμε λίγο ποδόσφαιρο απο την ομάδα, και στο τέλος θα κριθούν όλοι.(άν και βλέπω οι νέες μεταγραφές να έρχονται τελευταία ώρα, και σίγουρα να αρχίσουν να παίζουν ρόλο, μετά το τέλος του πρωταθλήματος ...)Είμαι απαισιόδοξος για τις μεταγραφές Ιανουαρίου..
Αν βέβαια ο μόνος δρόμος να πάρουμε πρωτάθλημα φέτος είναι αυτός που βαδίζουμε, και η ομάδα δέν μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, και αυτό βλέπει ο προπονητής, τότε πάω πάσο και λέω, πρωτάθλημα με κάθε τρόπο.
Έχω διαφορετική άποψη, αλλά στηρίζω την προσπάθεια της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Από πλευράς μου κανένα ντου. Μια απλή συζήτηση που δεν βγάζει πουθενά απλά :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol1 έγραψε:
kastrakis έγραψε::shock: :shock:
Και νταμπλ έκανε και σ έχει εκεί που αξίζει το ρόστερ . Τα "οριακά πρώτος" με -2 βαθμούς κι όταν οι άλλοι έχουν συνεχή αβάντα από διαιτητές και το ότι οι παίκτες έχουν "καεί-ξενερώσει" είναι απλά κακεντρεχή σχόλια , για να στηρίξεις την άποψη σου.
Το ξέρουμε ότι δεν τον γουστάρεις αλλά όλα έχουν και τα όρια τους.Έλεος...
οριακά πρώτος .....; Εδώ σταματάει η συζήτηση τι να απαντήσεις ; Και η εμπάθεια έχει τα όρια της:(:( το ΠΑΟΚ πάνω από όλα και όλους πάει περίπατο......

Ναι ρε ειμαι εμπαθης με τον ΠΑΟΚ :lol: Απλα επειδη ισως τα ελληνικα δεν ειναι το δυνατο σου σημειο (εσυ που δεν εχεις δικη σου γνωμη), σου μεταφραζω οτι επειδη ακριβως το ΠΑΟΚ πανω ολα και ολους ειναι, για αυτο τον κραζω. Αλλα νταξει, ειπαμε καποιοι απλα γραφετε για να γραφετε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Jairo έγραψε:Δέν καταλαβαίνω το ντού στον ντίμ, εντάξει ίσως υπερβάλει λίγο αλλά είναι η άποψη του, και στηρίζει την ομάδα.
Και εγώ περίμενα περισσότερα απο τον προπονητή και τους παίκτες φέτος, και έχουμε πιάσει Δεκέμβριο.
Τουλάχιστον ας γίνουν σωστές διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ στην μεταγραφική περίοδο που έρχεται, να ξεκαθαρίσουν αρκετά θέματα, να αρχίσουμε να βλέπουμε λίγο ποδόσφαιρο απο την ομάδα, και στο τέλος θα κριθούν όλοι.(άν και βλέπω οι νέες μεταγραφές να έρχονται τελευταία ώρα, και σίγουρα να αρχίσουν να παίζουν ρόλο, μετά το τέλος του πρωταθλήματος ...)Είμαι απαισιόδοξος για τις μεταγραφές Ιανουαρίου..
Αν βέβαια ο μόνος δρόμος να πάρουμε πρωτάθλημα φέτος είναι αυτός που βαδίζουμε, και η ομάδα δέν μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, και αυτό βλέπει ο προπονητής, τότε πάω πάσο και λέω, πρωτάθλημα με κάθε τρόπο.
Έχω διαφορετική άποψη, αλλά στηρίζω την προσπάθεια της ομάδας.
Αστο Jairo, το να κατακρινεις τον προπονητη=δεν βαζεις τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα και εισαι εχθρος. Υπνος βαθυς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”