Τηλεοπτικός Σταθμός OPEN Beyond
- abc_o_ karpouzas
Re: Τηλεοπτικός Σταθμός "Ε" (Epsilon TV)
την νεα αθλητικη εκπομπη την παρακολουθησα για λιγο απο περιεργεια μιας και δεν βλεπω τηλεοραση καθολου,μου φανηκε ενα σκαλι πανω απτον ανταγωνισμο. Στα χαρτια εχει πολυ καλα ονοματα για σχολιαστες,ασχετα αν ο νικολαιδης και ο μπασινας ελεγαν διαφορες παπαριες κατα την διαρκεια
ο Κακος παιζει να ναι ο πιο εγκυρος σχολιαστης διαιτησιας σε σχεση με τους διαφορους βαρουχες και λοιπους,ο Σπυροπουλος απτους καλυτερους αθλητικογραφους σε σχεση με τους αλλους παντα,ε βαλε και νικολαιδη,κατσουρανη,μπασινα που ειναι "ονοματα" και οχι σαν κατι δεινοσαυρους του ελληνικου ποδοσφαιρου που εφερνε η ερτ. Για πρεμιερα ηταν μια χαρα απ'οσα ειδα,βεβαια εχω κοψει την τηλεοραση,οποτε δεν προκειται να συνεχισω να παρακολουθω.
Καλο θα ηταν η εκπομπη να ξεκιναει κατα τις 10 ,καθως την δευτερα ο περισσοτερος κοσμος ξυπναει πρωι για τις δουλειες του,αλλα και τα νεαρα παιδια που πανε σχολειο την επομενη μερα ισως προτιμησουν την αθηναικη κυριακη που ξεκιναει στις 10
ο Κακος παιζει να ναι ο πιο εγκυρος σχολιαστης διαιτησιας σε σχεση με τους διαφορους βαρουχες και λοιπους,ο Σπυροπουλος απτους καλυτερους αθλητικογραφους σε σχεση με τους αλλους παντα,ε βαλε και νικολαιδη,κατσουρανη,μπασινα που ειναι "ονοματα" και οχι σαν κατι δεινοσαυρους του ελληνικου ποδοσφαιρου που εφερνε η ερτ. Για πρεμιερα ηταν μια χαρα απ'οσα ειδα,βεβαια εχω κοψει την τηλεοραση,οποτε δεν προκειται να συνεχισω να παρακολουθω.
Καλο θα ηταν η εκπομπη να ξεκιναει κατα τις 10 ,καθως την δευτερα ο περισσοτερος κοσμος ξυπναει πρωι για τις δουλειες του,αλλα και τα νεαρα παιδια που πανε σχολειο την επομενη μερα ισως προτιμησουν την αθηναικη κυριακη που ξεκιναει στις 10
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Μόλις είδα τη συνέντευξη του Ντεμη στον Βιερινια αν και προλογιστηκε ως συνέντευξη Βιερινια σε Ντεμη.
Περα από την υπεράσπιση των κλεφτών και την προσπάθεια του να γίνει η νύχτα μέρα διέκρινα μια ασάφεια στο λόγο του. Δυσλεκτικο πήγε και προσέλαβε για κεντρικό παρουσιαστή ο Ιβάν;;
Περα από την υπεράσπιση των κλεφτών και την προσπάθεια του να γίνει η νύχτα μέρα διέκρινα μια ασάφεια στο λόγο του. Δυσλεκτικο πήγε και προσέλαβε για κεντρικό παρουσιαστή ο Ιβάν;;
- episimos73
Η ασάφεια του λόγου είναι αναπόφευκτη όταν προσπαθείς να κάνεις το μαύρο άσπρο και είσαι απόφοιτος δημοτικού. Ας τα αφήσει αυτά για τους επαγγελματίες γκεμπελίσκους ο Ντεμούλης.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Μόλις είδα τη συνέντευξη του Ντεμη στον Βιερινια αν και προλογιστηκε ως συνέντευξη Βιερινια σε Ντεμη.
Προσπάθεια να τα εξομοιώσει όλα και δυστυχώς τα πρόβατα θα τον πιστέψουν. Και το αρχ..κι ο Κονέ να το παίζει και θιγμένος.
Δεν τη γλυτώνει τη μπούκα στο πλατό ο Βάνιας με δαύτους..
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι όλα αυτά που άκουσα, ειπώθηκαν στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.
Ακόμη πιο δύσκολο να πιστέψει κανείς είναι ότι στο ίδιο κανάλι, δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να εκφέρει αντίλογο στην προπαγάνδα των κλεφτών.
Ακόμη πιο δύσκολο να πιστέψει κανείς είναι ότι στο ίδιο κανάλι, δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να εκφέρει αντίλογο στην προπαγάνδα των κλεφτών.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Κονε σου γ@μιουνται τα πάντα. Ξέχασες αυτά που έλεγες με τον Κομίνη. Για ένα κωλοπρωταθλημα γλύφεις αυτούς που σε κρέμασαν. ΚΛΕΦΤΕΣ!!!
-
Καλό για το καναλι να ακούγονται τα παντα Οpen λεγεται. Αν θίχτηκε κάποιος αυτός είναι ο Ίβιτς ας κάνει μια μήνυση στον Κονέ . Σε λίγο καιρό τον ΠΑΟΚ α τον βλέπουν με τα κυάλια.
Μετα και το σημερινη προπαγανδα,τσαο αντενα.Ας τη βλεπουν οι χαμουτζηδες.
εν τω μεταξυ... ΜΠεναλντυ ο Βαρουχας, ΜΠεναλντυ ο Κακος..
κατα τ' αλλα ΜΠΑΟΚ τυρογαλα χαμουτζηδες...
κατα τ' αλλα ΜΠΑΟΚ τυρογαλα χαμουτζηδες...
To πρόβλημα μου δεν είναι το τι υποστήριξε ο Κονέ. Δεδομένο ήταν. Το θέμα μου είναι ότι δεν υπάρχει ένας άνθρωπος-παλαίμαχος του Π.Α.Ο.Κ. για να τον βάλει στη θέση του ή στη τελική να υπάρξει αντίλογος.. Μεγάλο φαουλ, τεράστιο
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- sourmenetes
- Moderator
Όχι Λεοντιάδης δεν θα παίξουμε ξύλο.... εναν σαν τον Αποστολίδη με λόγο και επιχειρήματα
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Λεοντιάδης είναι για να τους περιμένει στην πόρτα της εξόδου... Μέσα άλλον θέλει...
Να μην ξεχάσει ο ΠΑΟΚ να στείλει επιστολή στους προϊσταμένους τους.
Oh wait...
Oh wait...