ΥΓ. Τόσα αβίαστα λάθη μαζεμένα δεν έχω ξαναδεί από αυτόν τον ΠΑΟΚ...
ΥΓ2. Προφανώς η ομάδα δεν ξέρει να παίζει ταμπούρι...
Φιλε πηρες νικη ενω ησουνα 2-0 μπροστα. αλλο ματς θα βλεπαμε 11 εναντιον 11.Mīngus έγραψε:Η εμφάνιση ήταν τραγωδία. Καμία δικαιολογία.
Έχουμε δει ομάδα πολύ κατώτερη από αυτή που έχει σήμερα ο ΠΑΟΚ να παίζει μέσα στο Λονδίνο με 10 και να παίρνει πρόκριση.
Όπως και να χει προσπαθώ να θυμηθώ ανάλογη Ευρωπαϊκή εμφάνιση και δεν βρίσκω στο πρόσφατο παρελθόν.
Εγώ αυτή τη χαωτική διαφορά δυναμικότητας θέλω να την βλέπω στην Ελλάδα με τα χωριά. Γίνεται;
Μα αν εμείς παίζουμε με καμιά Λαμία και μείνουν με 10 από νωρίς, λέμε πως είναι εις βάρος μας γιατί μετά στήνεται τριπλό πούλμαν και που να βρούμε διαδρόμους.Mīngus έγραψε:Εγώ αυτή τη χαωτική διαφορά δυναμικότητας θέλω να την βλέπω στην Ελλάδα με τα χωριά. Γίνεται;
+1926pilotos έγραψε:Χ4 το κατσίκιpanta έγραψε:Μπαν στον Σνουφελ
SM-G965F
Φιλε για πες μας αντιδρασεις οσων ησασταν μεσα.pxp920 έγραψε:Μπορώ σε πω πως π Σακχοφ είναι χειρότερος από κοντά. Αποτυχία 11αδα, δεν εμφανιστήκαμε ποτέ
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Πασχαλάκης έκανε μερικές ωραίες επεμβάσεις, αλλά ευθύνεται για τουλάχιστον 3 από τα 4 γκολ.
Ακόμη εδώ είσαι ban δεν έφαγες?sn0ufel4 έγραψε:Στο 6 τελείωσε το ματς με τη παπαρια του Ματος. Πολύ κακοί Ματος ζάμπα και Σακχοβ οι άλλοι προσπάθησαν με κορυφαίο τον Βιερινια
Ξασαλώστε..Ο Δικέφαλος έχει το πλεονέκτημα στην τριπλή ισοβαθμία, δεδομένου ότι θα έχει κερδίσει τους Λευκορώσους τόσο εκτός όσο και εντός έδρας, ενώ η ΜΠΑΤΕ με την σειρά της θα μετράει δύο νίκες επί της Βίντι, με την UEFA ως πρώτο κριτήριο να υπολογίζει τους βαθμούς των ομάδων που ισοβαθμούν στα μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ το δεύτερο κριτήριο, αφορά τη διαφορά στα γκολ, με τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία με 4-1, να είναι υπερπολύτιμη για τους «ασπρόμαυρους».
Η οποία πουτάνα της Ευρώπης γλύτωσε την 2η κίτρινα του σισέ... αγκωνιά στο κεφάλι μπροστά στον διαιτητή δεν δίνει την κάρτα...pilotos έγραψε:Σήμερα κάποια Μπέτις,14η στην Ισπανία, έκανε γιο γιο την πουτανα της Ευρώπης
SM-G965F