Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 8.2.2009 19.00 Προβλέψεις και σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Re: 8.2.2009 19.00 - Παναθηναικός - ΠΑΟΚ - Προβλέψεις και σχόλια

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Βιερινια

Και μολις ειναι ετοιμος 100% βαλτε τον...και οχι οπως τον βαζετε τωρα......προτιμω να μην παιξει μεχρι να γινει τελειως καλα κ οχι με μια κλωτσια να ποναει......
Άβαταρ μέλους
Kokkini_Sta_Penalti

Δημοσίευση από Kokkini_Sta_Penalti »

Θα διαφωνησω με πολλους φιλους που ζητουν επιμονα να δουν την ομαδα να πρεσαρει ψηλα τον Βαζελο και να κανει παιχνιδι κυριαρχιας. Καμια ομαδα στην Ευρωπη (συμπεριλαμβανομενης και της Ιντερ) δεν πρεσαρε ψηλα τον Βαζελο μεσα στο ΟΑΚΑ. Ο λογος ειναι απλος , οι αδυναμιες του στα αμυντικα χαφ καθως ο παικταρας Σιλβα δεν μαρκαρει και τρεχει εκεινος ο αραπακος ο Σιμαο να μαζεψει τα ασυμαζευτα. Κατα δευτερον οι ακραοι του εχουν μεγαλη ορεξη να επιτεθουν και ελαχιστη να αμυνθουν . Γρηγοροι ακραιοι η περιφεριακοι επιθετικοι τους εκαναν μπιλιες απο τα ακρα (Κουτσιανικουλης - Γεωργιαδης - Ριερα κ.α.) .
Στον αντιποδα εκανε μεγαλες νικες οταν ο αντιπαλος ανεβασε τις γραμμες ψηλα για να κανει υπεροχη και του εδωσε χωρο (Αρης-Βερντερ-Ιντερ).
Πιστευω οτι ο Σαντος κατι τετοια ματσακια τα εχει ψωμοτυρι . Τους αφηνεις ακαρπη υπεροχη και οταν τους πιασει το αγχος τους αποτελειωνεις.
Εαν οι παικτες διατηρησουν τη ψυχραιμια τους τοτε εχουμε τυχη
Εχεις κανεις αποψη για τη μεσοβδομαδη συναντηση Κοκκαλη-Πατερα ?
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Επίσης ο Σάντος έχει κάνει δήλωση ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ... (μετά απο κανονική επίθεση όχι απο κλέψιμο ψηλά φυσικά).
Και αν πιστεύει ότι καλύτερο είναι να πιέσουμε ψηλά,δε πιστευω ότι θα πει "οπα οπα οπα, εμαθα οτι η ιντερ δε τοκανε οποτε ακυρο.." . Αν το πιστευει θα το κανει.

Πάντως κάθε φορά που πιέσαμε ψηλά στο 2ο ημίχρονο ψοφήσαμε οπότε ίσως δε το ξανακάνουμε,έστω σε τόσο μεγάλη διάρκεια.
Απ την άλλη στο προηγούμενο ματς ως το τέλος γκάριζε να μη πάνε πιο πίσω.

μπέρδεμα...

Τες πα, ο Μουσλι να παιξει και κλαι μαι τα άλλα...
Άβαταρ μέλους
trobonaras

Δημοσίευση από trobonaras »

Συμφωνω με τον παραπανω kokkini_sta_penalti.
Εξαλλου,δεν νομιζω πως ειναι η καταλληλη στιγμη να αλλαξεις το συστημα που παιζει η ομαδα 6μηνες (και..) τωρα.
Εχεις δυσκολα ματς μπροστα σου.
Εχεις πολλα ντερπυ να ερχονται και θελεις να εχεις καλη ψυχολογια.
Αλλα ακομα και στα ματς που δεν ειναι ντερμπυ ειναι και αυτα δυσκολα.
Εχεις να περασεις απο την λειβαδεια,που η μοναδικη ομαδα ως τωρα που περασε με νικη ειναι ο βαζελος.
Για την αλλαγη της τακτικης και του συστηματος (επιθετικογενους η αμυντικου) η καλυτερη περιοδος για αλλαγες ειναι το καλοκαιρι οπου στα φιλικα μπορεις να δεις αν σου βγαινει και τι,χωρις αυτο να σου κοστισει.

Η ομαδα θα τα παιξει ολα για ολα στα πλει οφ.
Εκει πρεπει να γ@μηθουμε στο τρεξιμο,ολοι οι παικτες μας.
Ακομα και εμεις οφειλουμε να εχουμε ενα γηπεδο σε καθε ματς των πλει οφ (και οχι μονο,αλλα εκει ειναι πιο σημαντικο) που θα εχει μεσα 30000 τρελους που ηρθαν για να σπρωξουν την ομαδα στην νικη,για να κανουν τον αντιπαλο να χεστει πανω του.

Μην ξεχνατε,προσπαθουμε (ολοι μαζι) να εξυγιανουμε την ομαδα απο τα χρεη που καποιοι της δημιουργησαν και τωρα θα κανουν μπανιο στις θερμενομενες πισινες που εχτισαν με τα λεφτα σου,με τα λεφτα μου,με τα λεφτα του ΠΑΟΚ.
Αν η ομαδα καταφερει να βγει στο τσαμπιονς λιγκ,θα πετυχει να επιταγχυνει την εξιγιανση της κατα πολυ.
Σκεφτειτε το να περασουμε στους ομιλους.
Αν δεν κανω λαθος,καθε ομαδα που συμμετεχει στους ομιλους παιρνει 4.000.000 ευρω απο την ουεφα,ασχετα με τα εσοδα απο τα εισητηρια.
Ξερετε τι ειναι 4.000.000 ευρω????
Ειναι 8 κοντρερας!!!
8!!
Σε αυτα τα ματς,που θα ειναι και τα δυσκολοτερα και θα ειναι ολα ντερμπυ, πρεπει ΟΛΟΙ εντος ομαδας αλλα και εκτος να γ@μηθουμε για να καταφερουμε το καλυτερο δυνατο.
Ξερω στοχος της ομαδας ειναι να βγει στο ουεφα.
Αυτο το θετει η διοικηση και η ομαδα γενικοτερα.
Εμενα σαν φιλαθλο,επιτρεψτε μου να θελω το κατι παραπανω.
Ξερω ειμαι ανυπομονος,ομως ποιος με αδικει???
Και ξερετε γιατι φετος θελω το κατι παραπανω??

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ.
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Άβαταρ μέλους
Kokkini_Sta_Penalti

Δημοσίευση από Kokkini_Sta_Penalti »

eleos έγραψε:Επίσης ο Σάντος έχει κάνει δήλωση ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ... (μετά απο κανονική επίθεση όχι απο κλέψιμο ψηλά φυσικά).
Και αν πιστεύει ότι καλύτερο είναι να πιέσουμε ψηλά,δε πιστευω ότι θα πει "οπα οπα οπα, εμαθα οτι η ιντερ δε τοκανε οποτε ακυρο.." . Αν το πιστευει θα το κανει.

Πάντως κάθε φορά που πιέσαμε ψηλά στο 2ο ημίχρονο ψοφήσαμε οπότε ίσως δε το ξανακάνουμε,έστω σε τόσο μεγάλη διάρκεια.
Απ την άλλη στο προηγούμενο ματς ως το τέλος γκάριζε να μη πάνε πιο πίσω.

μπέρδεμα...

Τες πα, ο Μουσλι να παιξει και κλαι μαι τα άλλα...
Ε καλα :shock: και η Ιντερ να μην το ειχε κανει ο Σαντος σιγουρα θα το κανει :lol: :lol: :lol: . :twisted: :twisted: :twisted:
Αλλα οτι και αν κανει δεν παραβλεπουμε οτι η μπαλα ως μεγιστη π@@@@ κανει και τα παιχνιδια της .
Μαζι σου trobonaras.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Και εγώ πιστεύω ότι θα κατεβουμε για να κρατήσουμε το 0 πίσω και ότι βγει.Το κακό θα είναι εάν φάμε κανένα γκολ τι γίνεται γιατί μετά δυσκολεύουν τα πράγματα.
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Χμμμ προβλεψη...1-0 πιστευω θα χασουμε,δν νομιζω να παρουμε θετικο αποτελεσμα στο οακα,απο του χρονου :wink:
Άβαταρ μέλους
sakisPAOK1926sweden

Δημοσίευση από sakisPAOK1926sweden »

πάμε για niki, μπορούμε να την πάρουμε ο παο δεν έχει tpt σπουδαίο, η ομάδα του φέτος είναι άνω κάτω δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος, με πανσερραϊκό ήτανε ένα μάτσο χαλια
Άβαταρ μέλους
nasostriumph

Δημοσίευση από nasostriumph »

Το πρόβλημα σε αυτό το παιχνίδι δεν είναι δικό μας αλλά δικό τους. Εμείς έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας, αυτοί παίζουν με το χαρακτηρισμό "μπαλαρίνες".
Εμείς και να χάσουμε, επί της ουσίας δεν χάνουμε τίποτα, γιατί στην τελική είτε 2ος είτε 3ος δεν αλλάζει τίποτα. Πάλι στα play off πας και δεν προκύπτει ουσιαστική διαφορά στην βαθμολογία. Αυτοί καίγονται να αποδείξουν πως τα μύρια που έδωσαν το καλοκαίρι δεν θα απαξιωθούν πλήρως και θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν για να αποδείξουν ότι ακόμα μπορούν να κυνηγήσουν τον gay και να διεκδικήσουν το όνειρο (και καλά..)
Με ισοπαλία νικάει ο ΠΑΟΚ. Για τον λαγό μόνο η νίκη υπάρχει, όχι άλλο αποτέλεσμα. Τους χαρίζουμε το άγχος.

Ας τους αφήσουμε να σπάσουν τα μούτρα τους στην άμυνα μας. Πίεση στα 2/4 του γηπέδου και όχι στα 3/4 και κόντρα επίθεση από τα άκρα. Το έχουμε πλέον και μένει μόνο να καταλάβουμε πως αρκεί ένα γκολ.
Άβαταρ μέλους
Nikol4s

Δημοσίευση από Nikol4s »

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να πάρουμε κάτι από την αθήνα ,όχι οτι έχει κάποια ιδιαιτερη σημασία όλοι με τους ίδιους πόντους -πάνω κάτω- θα ξεκινησουμε στα πλέι οφ
"έτσι για πλάκα ..." , που λέει και ο ποιητής
:)
Με βύντρα και βαβρικάτι θα παίξουν λέει άμυνα, εγώ με τον Gash είμαστε καλύτερο δίδυμο από δαύτους
Άβαταρ μέλους
christ4

Παναθηναικος-ΠΑΟΚ- Προβλέψεις και σχόλια

Δημοσίευση από christ4 »

Καλησπέρα κατ'αρχάς είμαι καινούργιος εδω και για όποια παράληψη ή κάποιο λάθος ζητώ συγνώμη. Για το παιχνίδι τώρα.... με λιγη προσοχή η ομάδα πιστέυω οτι θα το καθαρίσει άνετα γιατί διαθέτει τις ανάλογες προσωπικότιτες που θα πάρουν το παιχνίδι. ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ κάνε ένα διπλό εκεί μέσα να τρελαθούμε τελείως!!!!!! :) :) :) :) :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christ4 την Σάβ 07 Φεβ 2009, 10:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
erevos187

Re: Παναθηναικος-ΠΑΟΚ-Προβλέψεις και σχόλια

Δημοσίευση από erevos187 »

Εεε ερχετε
Το λουκετο

Εχει και αλλο τοπικ φιλε μου εδω

http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?f=26&t=3010
Άβαταρ μέλους
christ4

Δημοσίευση από christ4 »

Καλημέρα κατ'αρχάς ειμαι καινουργιος εδω και για οποιοδηποτε λαθος μου ζηταω συγνωμη. Για το παιχνιδι τωρα.... με λιγη σοβαροτητα πιστευω οτι η ομαδα θα το καθαρισει γιατι εχει τους παικτες-προσωπικοτητες για να παρουν το παιχνιδι στις πλατες τους. ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ κανε ενα διπλο στη χαβουζα να τρελαθουμε τελειως :) :) :) :) :) :) :) :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

ενω ειμαι αισιοδοξος γενικα, γιατι το ενστικτο μου λεει πως θα χασουμε δεν ξερω.
με τοση ευτυχια τον τελευταιο καιρο εχω βραχυκυκλωσει και δεν μπορω να καταλαβω πως θα μας νικησουν αλλα πιστευω πως θα χασουμε...
ειναι η κουραση,τα γκαζια του πατερα προς τις μπαλαρινες, ο ορισμος του κουκουλακη δε ξερω μακαρι να βγω λαθος...
παντως ο,τι και να γινει δεν συγκρινω αυτα τα ματς του πρωταθληματος με τα πλειοφς γιατι μετα απο 2-3 μηνες κανεις δεν ξερει σε τι κατασταση θα βρισκονται οι ομαδες και ολα εκει θα κριθουν.
ενα σεναριο που εχω απο τωρα στο μυαλο μου ειναι να παρουμε το κυπελλο (νομιζω οτι ο τελικος κυπελου ειναι πιο πριν) και να κατεβουμε στα πλειοφς χωρις αγχος και τοτε ... :) :)

καλως ηρθες christ4!
Άβαταρ μέλους
theo1979

Δημοσίευση από theo1979 »

ΠΑΟΚ για σενα μονο ζω και αναπνεω!
αντε ΠΑΟΚΑΡΑ γ@μησε τους στο σπιτι τους μεσα!
:? :? :? :? :? :? :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”