Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
Το Σιμοες θα τον έπαιρνες για σπάσιμο, αλλά ποιος ασχολείται με τον 7ο.
Μακαρι να πάνε όλοι πακέτο γαυρο, να φορτωθεί τα λιμα να μην κάνει άλλες μεταγραφές.
Αλλά ας μην κραξουμε κανένα από τώρα, μην κάνουμε κωλοτούμπα τ καλοκαίρι.
Μακαρι να πάνε όλοι πακέτο γαυρο, να φορτωθεί τα λιμα να μην κάνει άλλες μεταγραφές.
Αλλά ας μην κραξουμε κανένα από τώρα, μην κάνουμε κωλοτούμπα τ καλοκαίρι.
τώρα θα απαξιώσουμε παικτικά τον σιμόες, επειδή παίζει στην κούλα
μια ζωή είτε υποτιμούμε τους αντίπαλους παίχτες, είτε τους λιγουρευόμαστε
ο σιμόες μια χαρά 6άρι είναι. σκύλος και σκληρός από τους λίγους
από τον κάνιας είναι καλύτερος πχ
εγώ μια χαρά θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ, πόσο μάλλον τώρα που μπορεί να έρθει τζάμπα
υγ. το ότι έπαιζε στην κούλα και ειρωνευόταν και ότι μας εκνεύριζε καμία σχέση δεν έχει με την παικτική του αξία
μια ζωή είτε υποτιμούμε τους αντίπαλους παίχτες, είτε τους λιγουρευόμαστε
ο σιμόες μια χαρά 6άρι είναι. σκύλος και σκληρός από τους λίγους
από τον κάνιας είναι καλύτερος πχ
εγώ μια χαρά θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ, πόσο μάλλον τώρα που μπορεί να έρθει τζάμπα
υγ. το ότι έπαιζε στην κούλα και ειρωνευόταν και ότι μας εκνεύριζε καμία σχέση δεν έχει με την παικτική του αξία
-
- Επικοινωνία:
Ο Κυμβρακιδης φίλε μου δεν είναι καλύτερος απο Κιτσιου και είναι και 26.Αναβάθμιση στο ροστερ θέλουμε όχι άλλες μετριότητες.D4rKShaDow έγραψε:Ο Χατζηισαίας είναι 1 μέτριος παίχτης για τον Ατρόμητο είναι καλός εγώ που θέλουμε δεξί μπακ θα τον αντάλαζα ΙΑΝουάριο που λήγει καλοκαίρι το συμβόλαιο του καλοκαίρι με τον Κυβρακίδη.
Ο δε Γιαννούλης θέλει όντος όπως είπε 1 φίλος παραπάνω να δυναμώσει και έχει μόνο σέντρα θέλει εκεί και την ντρίμπλα αν πιστεύω δινόταν δανεικός έξω σαν τον Λάμπρου που κάνει καλά ματς θα είχε εξέλιξη(αποψή μου).
Ο Κουλούρης είναι εξελίξιμός καλά έκανε και δόθηκε δανεικός παίρνει ματς και είναι εξελίξιμος πιστεύω αν μείνει καλοκαίρι θα είναι η 3άδα Prijo/Κουλούρης/Akpom
Πάμε τώρα και στον Warda ομάδα να πωληθεί από ΙΑΝ δεν δίνει καμιά το καλοκαίρι που είχε καλά ματς στον Ατρόμητο μπορούσε να πωληθεί η στα προκρ.CL που παίζαμε.
Ας ξαναδοθεί δανεικός στον Ατρόμητο να κάνει ότι πέρυσι μπας και τον δώσουμε καλοκαίρι.
- sourmenetes
- Moderator
Σαν παικτης των 450-500 χιλιαδων ειναι μια χαρα.
Το οτι ειναι λωκοπαιδο ισχυει 100%.
Ολο το κεντρο της χαρτινης ειναι,κατ εμε.
Το οτι ειναι λωκοπαιδο ισχυει 100%.
Ολο το κεντρο της χαρτινης ειναι,κατ εμε.
-
αν δεν μπορείς να βγάλεις δεξί μπακ από της ακαδημίες σου τι τις κρατάς και ξοδεύεις και φράγκα?
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
Πως θα υποδεχθεί μια ομάδα, παίχτη ο οποίος ΕΚΛΕΨΕ τον ιδρώτα τους και το πρωτάθλημα, ως συμπαίκτη τους;
Εγώ πάντως δεν θέλω κανένα πουστρ@κι χάρτινο στην ομάδα μας! Κοντεψαμε να πάθουμε εγκεφαλικό εκείνο το βράδυ με τα καμώματα τους ήμασταν ψυχολογικά σκατα τους επόμενους μήνες ακόμα δεν έχουμε συνερθει, και συζητάμε την ένταξη στην ομάδα ενός χάρτινου;
Εγώ πάντως δεν θέλω κανένα πουστρ@κι χάρτινο στην ομάδα μας! Κοντεψαμε να πάθουμε εγκεφαλικό εκείνο το βράδυ με τα καμώματα τους ήμασταν ψυχολογικά σκατα τους επόμενους μήνες ακόμα δεν έχουμε συνερθει, και συζητάμε την ένταξη στην ομάδα ενός χάρτινου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μαυρο Χιονι την Δευ 26 Νοέμ 2018, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο τύπος που κορόιδευε τον Βιερινια,ο πουθενάς που πατάει τα κορδόνια του,σίγουρα δεν είναι καλύτερος από τον Κανιας.
Δε τον θέλω γιατί δεν είναι παίχτης που κάνει διαφορά στο κέντρο,και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσει πρόβλημα στα αποδυτήρια η παρουσία του.
Μακριά.
Άλλωστε όπως φαίνεται για 8αρι ψάχνουμε,ο Κανιας θα ανανεώσει.
Δε τον θέλω γιατί δεν είναι παίχτης που κάνει διαφορά στο κέντρο,και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσει πρόβλημα στα αποδυτήρια η παρουσία του.
Μακριά.
Άλλωστε όπως φαίνεται για 8αρι ψάχνουμε,ο Κανιας θα ανανεώσει.
Μαυρο Χιονι έγραψε:Πως θα υποδεχθεί μια ομάδα, παίχτη ο οποίος ΕΚΛΕΨΕ τον ιδρώτα τους και το πρωτάθλημα, ως συμπαίκτη τους;
+ 1926
-
Τον Ρισβάνη θα ήθελα στην ομάδα. Έχει κανείς άποψη?
ειναι δυνατον να θεωρείται ο κανιας καλυτερος του σιμοες;λιγο μετρο παιδιά .ο σιμοες ολο το κεντρο της αεχ!δυναμικος,ταχυς,καλη πασα,αρχηγικος κ κυριως ευφυής εντός των 4 γραμμων.απο την αεχ των 3 τελευταίων χρόνων μονο σιμοες,βρανιες κ γαλανοπουλο θα επαιρνα.ελπιζω οι 2 πρωτοι να κλεισουν!για τις 2 θεσεις θα ειναι αναβαθμιση μεγάλη !
Εδώ έχω την εντύπωση ότι μιλάμε για ποδοσφαιριστές.
Το φορουμ που διαλέγεις κλέφτες ψεύτες και αδερφές είναι παραδίπλα
Δε πάει στον gergeo
Κανένας κλέφτης στην ομάδα μας
Το φορουμ που διαλέγεις κλέφτες ψεύτες και αδερφές είναι παραδίπλα
Δε πάει στον gergeo
Κανένας κλέφτης στην ομάδα μας
ο σιμοες θεωρω θα ταν καλη περιπτωση,θα παρει και δευτερη χρονια σερι πρωταθλημα δεν τον χαλασε,εστω και αν το πρωτο ηταν χαρτινο