Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
τρομερη κ ρεαλιστικη η προταση σου για τους ξενους,
ελπιζω να το προτεινει κ η Π.Α.Ε
ελπιζω να το προτεινει κ η Π.Α.Ε
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Για την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό, ο διαιτητής που ορίστηκε από την ΚΕΔ είναι ο Αθηναίος Αγγελος Ευαγγέλου.
ρε την ερυθρόλευκη προπαγάνδα ..μα αφου παπαπετρου θα εβαζαν;;;;;γκαραντι ηταν

ρε την ερυθρόλευκη προπαγάνδα ..μα αφου παπαπετρου θα εβαζαν;;;;;γκαραντι ηταν

- giwrgos04dex
Διαβάζω για μεγάλη πιθανότητα η Εθνική να επιλέξει Τούμπα για έδρα.
Δεν θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι.
Εκτός του οτι προσωπικά διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και διαγώνια, είναι ΚΑΙ στρατηγικά ΚΑΙ επικοινωνιακά λάθος.
Δεν καταλαβαίνω τι κέρδος θα έχει η Εθνική να παίζει σε ένα γήπεδο (το μόνο στην Ελλάδα) που εδώ και χρόνια πολλοί θαμώνες του (εμείς δηλαδή) έχουν αρνητικά συναισθήματα για τη δομή του ελληνικού ποδοσφαίρου, τους παίκτες-υποχείρια των μάνατζερ και την κατάσταση στην Εθνική Ελλάδος που τη θεωρούμε παρακλάδι της εγκληματικής οργάνωσης ΩΣ ΕΧΕΙ.
Δεν καταλαβαίνω τι κέρδος θα έχει το γήπεδο που πρόκειται γρήγορα να γκρεμιστεί.
Δεν καταλαβαίνω τι κέρδος έχει η επιβάρυνση του αγωνιστικού χώρου.
Και τέλος δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει πάλι να μπαίνουμε στη διαδικασία να αποδεικνύουμε οτι δεν είμαστε ελέφαντες για ένα γινάτι, μια μπαρούφα.
Να πάει να παίξει στην Κρήτη η Εθνική, που φτιάξανε ένα γήπεδο χωρίς λόγο και το έχουνε να σαπίζει.
Δεν θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι.
Εκτός του οτι προσωπικά διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και διαγώνια, είναι ΚΑΙ στρατηγικά ΚΑΙ επικοινωνιακά λάθος.
Δεν καταλαβαίνω τι κέρδος θα έχει η Εθνική να παίζει σε ένα γήπεδο (το μόνο στην Ελλάδα) που εδώ και χρόνια πολλοί θαμώνες του (εμείς δηλαδή) έχουν αρνητικά συναισθήματα για τη δομή του ελληνικού ποδοσφαίρου, τους παίκτες-υποχείρια των μάνατζερ και την κατάσταση στην Εθνική Ελλάδος που τη θεωρούμε παρακλάδι της εγκληματικής οργάνωσης ΩΣ ΕΧΕΙ.
Δεν καταλαβαίνω τι κέρδος θα έχει το γήπεδο που πρόκειται γρήγορα να γκρεμιστεί.
Δεν καταλαβαίνω τι κέρδος έχει η επιβάρυνση του αγωνιστικού χώρου.
Και τέλος δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει πάλι να μπαίνουμε στη διαδικασία να αποδεικνύουμε οτι δεν είμαστε ελέφαντες για ένα γινάτι, μια μπαρούφα.
Να πάει να παίξει στην Κρήτη η Εθνική, που φτιάξανε ένα γήπεδο χωρίς λόγο και το έχουνε να σαπίζει.
και εγω συμφωνω.δεν εχει καμια δουλεια η εθνικη στην Τουμπα
-
Μακριά απ το σπίτι μας η ομάδα της επο.Να πάει στην Κρήτη να μην ξοδεύεται ο γραμμένος για τα οδοιπορικα του γαλανολευκου φαρου.Το ποστ κλείνει με ήχους τρομπέτας.Αηδια.
- navigator11
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Ούτε από έξω δε χρειάζεται να περνάνε τα κωλοπαίδια των χαρτοπέτσινων εγκληματιών. Αν σώνει και ντε μας τους κατσικώσουν στην Τούμπα, δε θα πατάει κανένας, θεωρώ. Προτιμότερο από το να πηγαίνει κόσμος και μαζικά να τους αποδοκιμάζει.Που, να πω την αμαρτία μου, εμένα προσωπικά κάτι τέτοιο δε θα μου προκαλούσε την παραμικρή ενόχληση!
- ΑποστόληςΑ
Να παίξουν στο Καυτανζόγλειο, που είναι Εθνικό Στάδιο. Γιατί στη Τούμπα;
Το χόρτο στο Παγκρήτιο, για το οποίο διάβασα ότι είναι υποψήφιο, είναι σε κακή κατάσταση, όπως είδα στον αγώνα Εργοτέλη - ΠΑΟΚ. Ούτε κατά διάνοιαν δεν μπορεί να παιχθεί εκεί διεθνής αγώνας.
Το χόρτο στο Παγκρήτιο, για το οποίο διάβασα ότι είναι υποψήφιο, είναι σε κακή κατάσταση, όπως είδα στον αγώνα Εργοτέλη - ΠΑΟΚ. Ούτε κατά διάνοιαν δεν μπορεί να παιχθεί εκεί διεθνής αγώνας.
Ως και τα Ιεροσόλυμα να δήλωνε για έδρα, τώρα δεν θα με χαλούσε...Maniaq@Deepwood έγραψε:η εθνική τους ας πάει να παίξει στην Καλαμάτα
Μακριά απ την Τούμπα μας η "αγαπημένη" διαπλεκόμενη των μισητών διαπλεκόμενων...
-
ποτε το σιχαμα αυτο στην Τουμπα...ουστ...μακρια...εκει που σας θελουν καριοληδες
Η Τούμπα πάνω από όλα προκαλεί το δέος του αφιλόξενου περιβάλλοντος σε όλους τους αντίπαλους παίκτες. Καμία οικοιότητα με την έδρα μας δεν πρέπει να δημιουργηθεί σε διεθνείς παίκτες αντίπαλων ομάδων.