Να πιστεύετε ότι θέλετε παλικάρια,κανένα πρόβλημα.proedros έγραψε:Bane δεν έχουμε πάρει τίποτα, ούτε είμαστε φαβορί...Βγάλτε αυτή την καραμέλα...Ακόμη Νοέμβριος είναι...Έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια με Λαμία, Αστέρα, Άεκ, ΠΑΟ, Ξάνθη , Αγρίνιο έξω...Σίγουρα θα χαθούν βαθμοί...Ακόμα και με τον γαύρο , δεν έχεις υπογράψει συμβόλαιο με την νίκη..Ταπεινά και πολύ προσεκτικά, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...Τίποτα άλλο..
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Ρε proedre ότι και να λες εσύ εγώ και πέρσι πήρα το νταμπλ, και φέτος θα το πάρω και για εμένα ΠΑΝΤΑ ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής στην καρδιά μου... Για ποια καραμέλα ακριβώς μιλάς; Μας αναφέρεις και παράδειγμα, ξέρεις ότι θα χαθούν και βαθμοί, δεν μας είπες μόνο πόσοι θα χαθούν για να αρχίσω τους υπολογισμούς... Πραγματικά ξέρεις τι με χαλάει μαζί σου; Στα άσχημα σε οποιοδήποτε άθλημα είσαι ο ΠΡΩΤΟΣ... Και στα καλά απλά το πηγαίνεις αλλού... Είσαι ΑΔΕΡΦΟΣ όμως και δεν αλλάζει αυτό... Αναγκαστικά σε συγχωρώ... Χαριτολογώντας μιλάω γιατί μερικοί εδώ μέσα τους λες ΑΔΕΡΦΕ και σε απαντάνε σε ξέρω από κάπου και με λες έτσι... Τι να λέμε τώρα...
Υ.Γ. Αν μπορούν να το κλέψουν και φέτος ειδικά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να κάνω κάτι... Τουλάχιστον φέτος proedre η καραμέλα τόσων χρόνων για "πρωταθλητή χειμώνα" θα λιώσει... Κάτι είναι και αυτό...
Υ.Γ.1 Όταν κάτι τύπου Γλύκος βγαίναν και κάνανε κάποιες δηλώσεις, τότε ο Γλύκος δεν ήξερε σε ποια ομάδα παίζει... Τώρα που μιλάνε για πρωτάθλημα;;; Μας πειράζει και αυτό, ε λογικό πρέπει να βγαίνουν και να λέμε πάμε για την 5άδα...
Υ.Γ.2 Είμαι το φαβορί ε τι να κάνουμε τώρα;;; Ας το πάρει ο 2ος Ατρόμητος και θα κάνουμε την κριτική στο τέλος...
Υ.Γ. Αν μπορούν να το κλέψουν και φέτος ειδικά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να κάνω κάτι... Τουλάχιστον φέτος proedre η καραμέλα τόσων χρόνων για "πρωταθλητή χειμώνα" θα λιώσει... Κάτι είναι και αυτό...
Υ.Γ.1 Όταν κάτι τύπου Γλύκος βγαίναν και κάνανε κάποιες δηλώσεις, τότε ο Γλύκος δεν ήξερε σε ποια ομάδα παίζει... Τώρα που μιλάνε για πρωτάθλημα;;; Μας πειράζει και αυτό, ε λογικό πρέπει να βγαίνουν και να λέμε πάμε για την 5άδα...
Υ.Γ.2 Είμαι το φαβορί ε τι να κάνουμε τώρα;;; Ας το πάρει ο 2ος Ατρόμητος και θα κάνουμε την κριτική στο τέλος...
Πρωτάθλημα μόνο όταν εξασφαλιστεί βαθμολογικά. Βλέπετε τι γίνεται είναι ικανοί και είμαστε ικανοί για όλα.
Καλημερα σε ολους,
Ρε παιδια εγω μετα απο ολα που εγιναν χθες, κραταω οτι απο το +2 ειμαι πιο ανετος στο +5.
Δεν ειναι ετσι ;;
Περυσι στο γαβρος αεχ με ελεγαν αφελη που ήθελα χ, γιατι καποιοι ηθελαν διπλο της χαρτινης μιας και θα ξεφουσκωνε απο στιγμη σε στιγμη.
Γιατι απαξιωνουμε τοσο τον ατρομητο; αηττητος ηταν μεχρι χθες κ η μονη μας γκελα μαζι του.
Λοιπον γουσταρω στο +5 και παω για διπλο στη λαμια.
Τελος
Ρε παιδια εγω μετα απο ολα που εγιναν χθες, κραταω οτι απο το +2 ειμαι πιο ανετος στο +5.
Δεν ειναι ετσι ;;
Περυσι στο γαβρος αεχ με ελεγαν αφελη που ήθελα χ, γιατι καποιοι ηθελαν διπλο της χαρτινης μιας και θα ξεφουσκωνε απο στιγμη σε στιγμη.
Γιατι απαξιωνουμε τοσο τον ατρομητο; αηττητος ηταν μεχρι χθες κ η μονη μας γκελα μαζι του.
Λοιπον γουσταρω στο +5 και παω για διπλο στη λαμια.
Τελος
Πεταω μαζι με την αποστολη του αρη. Στη σειρα για να παρω καφε ειναι μπροστα μ κωνσταντινιδης κ σιωπης. Η κοπελα που σερβιρει στην ουσια τους την πεφτει και τους λεει τα μαυρα σας πανε πολυ. Λεει ο σιωπης, ουστ μακρια απο μας.. μπλε ειναι. Γελαει ο κωνσταντινιδης.
Πεταγομαι και τ λεω, σιωπη σε χαλαει το ασπρομαυρο γιατι ουτε στα ονειρα σου δε θα τα φορουσες επισημα. Κ δημητρακη, τι χαζογελας? Μεχρι τον αρη εισαι αιωνιο ταλεντο, αντε βλακα.
Γυρισε απο την αλλη κ ο ενας κ ο αλλος
Πεταγομαι και τ λεω, σιωπη σε χαλαει το ασπρομαυρο γιατι ουτε στα ονειρα σου δε θα τα φορουσες επισημα. Κ δημητρακη, τι χαζογελας? Μεχρι τον αρη εισαι αιωνιο ταλεντο, αντε βλακα.
Δεν χρειαζεται να αγχωνομαστε,τουλαχιστον οχι για την διαιτησια.Ναι η ελληνικη διαιτησια δεν προκειται ποτε να γινει τελεια,αλωστε τι σε αυτον τον τοπο λειτουργει τελεια για να το κανει αυτη? Ακομα ομως και τα λιγα οποια βηματα εχουν γινει τα τελευταια 2 χρονια ειναι ΑΛΜΑΤΑ σε σχεση με το παρελθον.Η χτεσινη διαιτησια οπως εγραψαν καποιοι φιλοι ΔΕΝ ηταν στημενη,οπως αυτες που απολαυσαμε τοσα χρονια,ηταν απλα μια διαιτησια ενος λιγου διαιτητη που του εκατσαν απο το πρωτο λεπτο δυσκολες φασεις,εκανε συνεχως λαθη,λιγα ακομα και κατα του γαυρου και μετα το μπουλινγκ του ημιχρονου εχασε την μπαλα.ΔΕΝ θα κρινει η διαιτησια τον φετινο τιτλο, ακομα και αν στα σημεια βρεθουμε ζημιωμενοι.Αν αυτη ηθελε να σου στερησει τον τιτλο,ΕΥΚΟΛΑ,ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ,τωρα θα μπορουσαμε να ειμαστε 6 βαθμους πισω, αντι 6 βαθμους μπροστα, για αυτο και δεν υπαρχει λογος να αποπροσανατολισουμε την ομαδα και να της δωσουμε ενα αλοθι που δεν εχει αναγκη.Οπως εγραψα και χτες.Αν εμεις κανουμε αυτα που πρεπει ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙ.
Τι σου έφταιξε η κοπελίτσα και της χάλασες το πέσιμο;Dimg4 έγραψε:Πεταω μαζι με την αποστολη του αρη. Στη σειρα για να παρω καφε ειναι μπροστα μ κωνσταντινιδης κ σιωπης. Η κοπελα που σερβιρει στην ουσια τους την πεφτει και τους λεει τα μαυρα σας πανε πολυ. Λεει ο σιωπης, ουστ μακρια απο μας.. μπλε ειναι. Γελαει ο κωνσταντινιδης.

- sourmenetes
- Moderator
Η αρχη ηταν καλη..μετα χαλασε...boogeyman77 έγραψε:Τι να σου πω!Τούς έκανε τα μούτρα,κρέας....sourmenetes έγραψε:Καλο ξεκινημα η εκπομπη!
Χωσιμο σε ολους!

Δεν την ειδα να σου πω την αληθεια..λιγο στην αρχη..
- sourmenetes
- Moderator
Ετσι!!!obanebane έγραψε:Ο ΠΑΟΚ και κανενας στον ΠΑΟΚ δε σκέφτεται φιεστες και λοιπες μπούρδες,οι άλλοι ας σκέφτονται ότι θέλουν για εμάς.
Οι γαύροι ας έρθουν να μας δείξουν το μεταλο πρωταθλητή μέσα στο γήπεδο,θα τους πηδάμε μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα.
- sourmenetes
- Moderator
Ωραιος ο dim!!!!Dimg4 έγραψε:Πεταω μαζι με την αποστολη του αρη. Στη σειρα για να παρω καφε ειναι μπροστα μ κωνσταντινιδης κ σιωπης. Η κοπελα που σερβιρει στην ουσια τους την πεφτει και τους λεει τα μαυρα σας πανε πολυ. Λεει ο σιωπης, ουστ μακρια απο μας.. μπλε ειναι. Γελαει ο κωνσταντινιδης.
Τελικα,αυτό το μ@υνοπανο,το παχυδερμο που το επαιζε ανεξάρτητος δημοσιογράφος....εχει μεγαλυτερη δυναμη στο να εκφοβιζει διαιτητες από το....οπλο του Σαββιδη!....
Ετσι δεν είναι "κυριε" Σιμιτζογλου?...….
Ετσι δεν είναι "κυριε" Σιμιτζογλου?...….
Κάνω "Like".Dimg4 έγραψε:Πεταω μαζι με την αποστολη του αρη. Στη σειρα για να παρω καφε ειναι μπροστα μ κωνσταντινιδης κ σιωπης. Η κοπελα που σερβιρει στην ουσια τους την πεφτει και τους λεει τα μαυρα σας πανε πολυ. Λεει ο σιωπης, ουστ μακρια απο μας.. μπλε ειναι. Γελαει ο κωνσταντινιδης.
- sourmenetes
- Moderator
ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ εγραψε
«Δεν κάνετε εσείς κουμάντο, εγώ κάνω. Όποιος δε γουστάρει να έρθει να μου το πει και να φύγει. Ας παίξουμε και με τους μικρούς που θα θέλουν και θα δίνουν και την ψυχή τους κι ας χάνουν. Δεν υπάρχει μόνο η νίκη στο ποδόσφαιρο, το ξέρω καλά. Αλλά δεν είναι δυνατόν να παίζετε χωρίς πάθος και θέληση. Αυτό σας ζήτησα και την άλλη φορά που ήρθα και σας μίλησα και με γράψατε. Είστε στην ΑΕΚ, δεν σας λείπει τίποτα και παίζετε χωρίς πάθος», είπε αρχικά ο Μελισσανίδης για να συνεχίσει:
«Με κάνατε να ντρέπομαι που υπηρετώ αυτή την ομάδα. Ακούω γκρίνιες και μουρμούρες αλλά πολλοί εδώ μέσα θα έπρεπε να πληρώνετε και όχι να πληρώνεστε για να είστε στην ΑΕΚ. Όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα, να μου το πει και να φύγει. Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας που δεν συμφωνούν για τα συμβόλαια τους ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν».
Τέλος, ο Μελισσανίδης ξεκαθάρισε -και αυτό είναι μάλλον η μεγάλη είδηση που προκύπτει από την επίσκεψή του στα Σπάτα- πως δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή
sdna
o ορισμος του ειμαστε μια ωραια οικογενεια κ περναμε καλα.....
ΜΠΟΥΡΔΕΛ@ ροδα ειναι.......
μεχρι κ ο νεοφωτιστος σας περασε......

1η ερώτησηdini26 έγραψε:ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ εγραψε
«Δεν κάνετε εσείς κουμάντο, εγώ κάνω. Όποιος δε γουστάρει να έρθει να μου το πει και να φύγει. Ας παίξουμε και με τους μικρούς που θα θέλουν και θα δίνουν και την ψυχή τους κι ας χάνουν. Δεν υπάρχει μόνο η νίκη στο ποδόσφαιρο, το ξέρω καλά. Αλλά δεν είναι δυνατόν να παίζετε χωρίς πάθος και θέληση. Αυτό σας ζήτησα και την άλλη φορά που ήρθα και σας μίλησα και με γράψατε. Είστε στην ΑΕΚ, δεν σας λείπει τίποτα και παίζετε χωρίς πάθος», είπε αρχικά ο Μελισσανίδης για να συνεχίσει:
«Με κάνατε να ντρέπομαι που υπηρετώ αυτή την ομάδα. Ακούω γκρίνιες και μουρμούρες αλλά πολλοί εδώ μέσα θα έπρεπε να πληρώνετε και όχι να πληρώνεστε για να είστε στην ΑΕΚ. Όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα, να μου το πει και να φύγει. Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας που δεν συμφωνούν για τα συμβόλαια τους ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν».
Τέλος, ο Μελισσανίδης ξεκαθάρισε -και αυτό είναι μάλλον η μεγάλη είδηση που προκύπτει από την επίσκεψή του στα Σπάτα- πως δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή
sdna
o ορισμος του ειμαστε μια ωραια οικογενεια κ περναμε καλα.....
ΜΠΟΥΡΔΕΛ@ ροδα ειναι.......
μεχρι κ ο νεοφωτιστος σας περασε......![]()
![]()
Ως τι κάνει αυτός κουμάντο, αφού δεν φαίνεται πουθενά στην εταιρεία αεχ 2014;
2η ερώτηση
φαντάζεστε να μιλούσε έτσι μια φορά ο Ιβάν;
Χαρά στο κουράγιο σου Ιβάν που ακόμα ασχολείσαι...
SM-G965F