Έχω την εντύπωση ότι στο 2ο ημίχρονο δεν σφύριξε ούτε ένα φάουλ υπέρ του Ατρομήτου.Mīngus έγραψε:Ρε σούρμε δεν είναι μια φάση όμως. Είναι 45 λεπτά επιστημονικό μαμήσι.sourmenetes έγραψε:Δυσκολη φαση,να τα λεμε ολα.βεβαια κρινει αποτελεσμα,αλλα δυσκολη φαση.
Κατα τ αλλα για μενα αυτοκτονει ο ατρομητος.αντι να κρατησει την μπαλα βγαινει να παρει το ματς.λιγο εξυπναδα ηθελε και θα το επαιρνε το αποτελεσμα για πλακα
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
- hasio_john
Τα αρδάκια στα site το περιγράφουν με την γάβρικη ματιά --->>> "" Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, η μπάλα βρήκε σε κεφάλι ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου και στη συνέχεια ο Βούκοβιτς με κεφαλιά έκανε το 1-2""

Εννοείται, σκέψου να βάζαμε εμείς τέτοιο γκολ.hasio_john έγραψε:Τα αρδάκια στα site το περιγράφουν με την γάβρικη ματιά --->>> "" Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, η μπάλα βρήκε σε κεφάλι ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου και στη συνέχεια ο Βούκοβιτς με κεφαλιά έκανε το 1-2""![]()
Το 95% εδώ μέσα θα έλεγε δεν παίξαμε, δεν άξιζαν τη νίκη, δε θέλω τέτοιες νίκες και τα γνωστά.
SM-G965F
- sourmenetes
- Moderator
Εγω μιλησα για το γκολ.
Γενικα στο δευτερο ηταν αλλιως το πραγμα, αλλα επιμενω οτι αυτοκτονει ο ατρομητος,
Εισαι στο 90+ και αντι να πας να παρεις το χ βγαινεις σαν τρελος και παιζεις πανω κατω μπας και παρεις το τριποντο.
Γενικα στο δευτερο ηταν αλλιως το πραγμα, αλλα επιμενω οτι αυτοκτονει ο ατρομητος,
Εισαι στο 90+ και αντι να πας να παρεις το χ βγαινεις σαν τρελος και παιζεις πανω κατω μπας και παρεις το τριποντο.
Το οφσάιντ για μένα είναι η κορυφή του παγόβουνου. Γιατί όντως είναι δύσκολη φάση.
Όλη τη δουλειά την έχει κάνει ο χεσμένος. Στο 2ο ημίχρονο αλήθεια μου θύμισε κάτι 100-0 που είχε ο γαύρος προ τριετίας. Και το φάουλ από το οποίο προέρχεται το γκολ είναι αστείο και ο διαιτητής είναι ακριβώς δίπλα.
Όλη τη δουλειά την έχει κάνει ο χεσμένος. Στο 2ο ημίχρονο αλήθεια μου θύμισε κάτι 100-0 που είχε ο γαύρος προ τριετίας. Και το φάουλ από το οποίο προέρχεται το γκολ είναι αστείο και ο διαιτητής είναι ακριβώς δίπλα.
- hasio_john
Εεεε μα γι' αυτό ακριβώς όλο το επιτελείο του θιάσου μπούκαρε στο γήπεδο και τρόμαξε τα κοράκια.Mīngus έγραψε:Το οφσάιντ για μένα είναι η κορυφή του παγόβουνου. Γιατί όντως είναι δύσκολη φάση.
Έπιασαν τόπο οι καφρίλες!
- Παλαιολόγος
ο ΠΑΟΚ ειναι υποχρεωμενος μετα τα σημερινα να απαιτησει ξενους διαιτητες σε ολα τα ματς του ολυμπιακου και του ΠΑΟΚ
συγχαρητηρια στον ανθρωπο της ΚΕΔ που δεν εβαλε ξενους διαιτητες στα ματς του ΠΟΚ με ατρομητο...ευγε
εγω παιδες χαιρετω,δεν θελω να χω σχεση με ολο αυτο..αρκετα.αντε τις ωρες που παιζει ο ΠΑΟΚ και τερμα.πολυ χρονο σπαταλαμε.
ηδη απο περσι τα ζησαμε και εδω και δυο βδομαδες τα ξαναβλεπουμε λες και ζουμε ντεζα βου
δεν ειναι δυνατον να ασχολουμαστε και να τρωμε και ποσο χρονο με ολο αυτο το πραγμα.
χαιρετε
και συγγνωμη αν στενοχωρησα κανεναν στις συζητησεις μας
ο Θεος να σας εχει ολους καλα.
συγχαρητηρια στον ανθρωπο της ΚΕΔ που δεν εβαλε ξενους διαιτητες στα ματς του ΠΟΚ με ατρομητο...ευγε
εγω παιδες χαιρετω,δεν θελω να χω σχεση με ολο αυτο..αρκετα.αντε τις ωρες που παιζει ο ΠΑΟΚ και τερμα.πολυ χρονο σπαταλαμε.
ηδη απο περσι τα ζησαμε και εδω και δυο βδομαδες τα ξαναβλεπουμε λες και ζουμε ντεζα βου
δεν ειναι δυνατον να ασχολουμαστε και να τρωμε και ποσο χρονο με ολο αυτο το πραγμα.
χαιρετε
και συγγνωμη αν στενοχωρησα κανεναν στις συζητησεις μας
ο Θεος να σας εχει ολους καλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 25 Νοέμ 2018, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
xrisitsapa
Ας τα βλέπουμε όλοι. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μόνο νίκες μέχρι το τέλος
ΧαχαχαχαχαΑποστόληςΑ έγραψε:Η ενέργεια του Σισέ είναι κόκκινη κάρτα ρε!
Σε άλλες ομάδες ίσως
SM-G965F
Το πέσιμο πέτυχεpilotos έγραψε:Μέχρι να λήξει θα πέσει άλλες 30 φορές.proedros έγραψε:Ρε Πιλότε ξεκόλα λίγο...Δεν βλέπεται σήμερα ο Ατρόμητος...στην πτώση Φορτούνη αν ήταν στημένος μια χαρά θα το έδινε...
Μέτρα
SM-G965F
SM-G965F
και με 5 κάλπικα πέναλτι να το πάρω φέτος, θα το πανηγυρίσω σαν τρελός
- hasio_john
Όλα τ' αρχιδάκια σήμερα στο παρά ένα νίκησαν. Και το σκουλήκι το ίδιο!
Άει στο διάολο δηλαδή γαμώ την τρέλα μου.
Άει στο διάολο δηλαδή γαμώ την τρέλα μου.
Άποψή μου, ο διαιτητής δεν ήταν σε καμία περίπτωση στημένος. Ίσα-ίσα ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο με ελάχιστα λάθη χωρίς δόλο.
Όμως, μετά τα καραγκιοζιλίκια των γαύρων στο ημίχρονο, μπήκε ΧΕΣΜΕΝΟΣ και έπαιξε 90-10. Αυτό για μένα είναι αλλοίωση αποτελέσματος και θα πρέπει να υπάρξει τιμωρία. Όχι του διαιτητή αλλά του κωλόγαυρου. Για τραμπουκισμούς καραπαπάρα, καθυστέρηση στην είσοδο για το 2ο ημίχρονο κλπ.
Το γκολ ήταν offside, αλλά πολύ δύσκολη φάση.
Η πιο βρώμικη ομάδα της ελλάδας. Μας γαμαει τις Κυριακές εδώ και πόσα χρόνια. Εύχομαι 6άρα και ασάλιωτο γαμήσι όταν ανέβουν πάνω.
Όμως, μετά τα καραγκιοζιλίκια των γαύρων στο ημίχρονο, μπήκε ΧΕΣΜΕΝΟΣ και έπαιξε 90-10. Αυτό για μένα είναι αλλοίωση αποτελέσματος και θα πρέπει να υπάρξει τιμωρία. Όχι του διαιτητή αλλά του κωλόγαυρου. Για τραμπουκισμούς καραπαπάρα, καθυστέρηση στην είσοδο για το 2ο ημίχρονο κλπ.
Το γκολ ήταν offside, αλλά πολύ δύσκολη φάση.
Η πιο βρώμικη ομάδα της ελλάδας. Μας γαμαει τις Κυριακές εδώ και πόσα χρόνια. Εύχομαι 6άρα και ασάλιωτο γαμήσι όταν ανέβουν πάνω.
Επιστεφει στην διεκδικιση του πρωταθληματος ο ο Αρης Θεσσαλονικης