Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κρίμα για μασουρα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ο γαύρος διάβασε κενό στα εξτρεμ , πήρε Μασούρα.
Όχι για τίποτα άλλο.
Επειδή είχε κενό στα εξτρεμ.
Πήρε το Μασούρα.
Που οκ δεν είναι τίποτα τρομερό ως παίκτης αλλά μετράει το ότι ο γαύρος λειτουργεί ορθολογικά , εντοπίζει αδυναμίες και κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση για να τις καλύψει. Άλλωστε ο Μαρτινς το είχε βάλει ως βέτο , ήθελε εξτρεμ και ποθούσε διακαώς το Μασούρα. Ακόμα και να μην τον ήξερε, το σκάουτινγκ του γαύρου με Μοντεστό έκανε καλή δουλειά. Κάποιοι άλλοι κάνουν καλά τη δουλειά τους. Ας παραδειγματιστούμε και ας ξυπνήσουμε επιτέλους .

Αργεί η επόμενη εποχή των παγετώνων;
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Μπραβο λοιπον του γαυρου.
Αλλα εμεις αν ανακοινωναμε μασουρα σημερα θα διαβαζαμε οτι δε γινεται με μασουρα που ειναι στοιχημα να θες πρωταθλημα...αν ειναι να παιρνουμε μασουρα ας κραταγαν λαμπρου που ειναι καλυτερος...οτι στελνουμε ουαρντα για να φερουμε παιχτη δυο κλασεις κατω...κοκ.
Κι ολα αυτα αν τον φερναμε πρωτοι στη βαθμολογια.
Αν τον φερναμε 6 βαθμους πισω απο τον πρωτο θα ξεκιναγαμε εμφυλιο...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Κάνετε λες και πήρε ο Γαύρος τον Pedro απ' την Chelsea.
Besuch 2 :arrow: συμφωνώ!

Απλά έχει στο πάρε-δώσε ο GayR0s με τον Πανιώνιο είναι κ0λ0ςκβΡακΙ εξίσου πήρε(Banana)τον ξανάδωσε δανεικό.. πήρε Ρισβάνη εξίσου τον έστειλε Ατρόμητο να γυρίσει τον Γιαννώτη έδωσε δανεικό τον Μανθάτη στον νιόνιο+++)

Kάπως έτσι είμαστε και εμείς με τον Ατρόμητο "μην δουλευόμαστε και μεταξύ μας" δίνουμε δανεικούς όπως(Warda έκανε τέλειες εμφανίσεις ξανάρθε(άλλο που 1παίζει 1 όχι), Γιαννούλης το ίδιο.. Χ"ψηλεας το ιδιο) παλαιότερα δεν είχαμε πάρει από Ατρόμητο ενώ τον ήθελαν και ο γαύρος και ο βάζελος και η κούλα τον Σκόνδρα;(δεξι μπακ)
και τώρα αν θέλουμε παίρνουμε και τον Κυβρακίδη(δεξί μπακ λήγει το καλοκαίρι από τώρα ή τον άλλον πως τον λένε Ugrai κ Bruno).
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποιος ζηλεψε μωρε τον Μασουρα και γραφετε οτι γραφετε?
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

εγώ θα ήθελα αποχώρηση Μπίσε και Καντουρί και στην θέση τους μια παικτούρα σε καλή ηλικία.
Ιδανικά να γίνει το καλοκαίρι όχι τώρα.
και οι δύο θέλουν στο ημίχρονο αλλαγή.... αντοχές μηδέν
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Σε γενικές γραμμές, όπως σχεδόν σε κάθε προμεταγραφική περίοδο, με τους ΑΡΔ του χαβουζοβοθρολιμανιστάν (και όχι μόνο φυσικά) να "κάνουν δουλίτσα", αλλά και το επικοινωνιακό μας τμήμα να σφυρίζει αδιάφορα...

[youtube]lc75k1g_kHo[/youtube]
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Για την οργανωση του μεταγραφικου τιμ του γαυρου γραφουμε βασικα τζοσ, αν διαβασεις πιο προσεκτικα....

Ο Μασουρας μπορει να βγει, μπορει και οχι. Ουτε να ισοπεδωνω τις κινησεις των αντιπαλων γουσταρω, ουυε να τις αποθεωνω κ δοξα τω θεω μας αρεσει να κανουμε το ενα ή το αλλο... Προσωπικα δεν θελω αλλο ενα ταλεντο στα εξτρεμ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κατ' αρχήν ο Μασούρας δεν είναι εξτρέμ. Φορ είναι και παίζει και λίγο πιο πλάγια.
Κατά δεύτερον ο γαύρος βρίσκεται σε πανικό γιατί έχουν αποτύχει παταγωδώς όλες οι μεταγραφές των επιθετικών του. Οπότε κλίνει όποιον βρει.
Κατά τρίτον ο επιθετικός Μασούρας (υπάρχει και το δεξί μπακ, άλλη μεταγραφάρα αυτή) είναι ένα καλούτσικος παίκτης και μέχρις εκεί. Για τον Πανιώνιο είναι μια χαρά. Για τον γαύρο, αν θέλει να γίνει σαν τον Πανιώνιο, θα βγει λίρα εκατό.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Χατσεριντι,
Ουαρντα,
Μαλεζας,
Γλύκος,
Καρέλης...
στην ευχη της Παναγίας αλλοι καλοι παικτες που δεν προσαρμοστηκαν και αλλοι λογο συμπεριφορας...
Μπισεσβαρ
Σακχωφ
και να μην ανανεωθουν δεν με πειραζει γιατι του χρονου για ομιλο δεν κανουν...
Καντουρι ας πουληθει...
Κανιας Βαρελα και Κρεσπο να ανανεωθουν γιατι ειναι απαραιτητοι..
Τοσκα με ερωτηση δεν εχω βγαλει ακομη εινονα σαν στοπερ...
με τα λεφτα που θα εξοικονομηθουν και ειναι αρκετα μπορει να παρουμε αλλους σιγουρα καλυτερους απ αυτους απλα υπαρχει το προβλημα της ενσωματωσης και ομοιογενειας
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

για τον παναγιωτη θα διαφωνησω καθετα απο ρευ δυο κλασεις πανω σε κουβεντα που ειχα με παλιο σουπερλιγκατο τερματοφυλακα με επιβεβαιωσε την αποψη μου οτι ειναι παραπολυ καλος τερματοφυλακας ο κορυφαιος ελληνας κατω απο την εστια και στα ποδια και υστερει σε εξξοδο οπως ολοι οι ελληνες τερματοφυλακες
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Ειδική περίπτωση εινσι ο Μαλε που είναι κεφάλαιο για την ομάδα, προφανώς δν μπορεί να προσφέρει αλλά πρέπει να κλείσει τη καριέρα του στο ΠΑΟΚ.

Επίσης τν Καρελη πότε προλάβαμε και το κρίναμε, ούτε ευκαιρίες αρκετές έχει πάρει ούτε στη θέση του έπαιξε.
Και τέλος ο Τοσκα για σέντερ μπακ δεν κάνει, εκεί θέλουμε βασικό, αν τον υπολογίζουν σαν αριστερό καλώς, αν και προτιμώ Γιαννούλη ως δεύτερο.
Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ.

Εννοείται ότι οποίες αναναιωσεις δεν γινουν, πρέπει να συνδιαστουν από αναβαθμισμενες προσθήκες. Και επειδή δεν γίνεται να αλλάξεις πάνω από 2-3 βασικούς παίκτες, πρέπει να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία από τώρα. Ώστε να γίνει πιο ομαλά η αλλαγή.

Αν υποθέσουμε ότι θα γίνουν οι απόδεσμεύσεις που αναφέρθηκαν που είναι κ τ πιο λογικό.
Τα κενά που θα δημιουργηθούν θα είναι 2 εξτρεμ, 2 παίκτες στο κέντρο, ένα μπακ και ένα σεντερμπακ.
Με σωστή εξοικονόμηση χρημάτων και αξιοποίηση Γιαννούλη(2ος) Λάμπρου, Χατζη(4ος), μπορουν να έρθουν 2-3 παίκτες που θα μας πάνε σε άλλο επίπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 25 Νοέμ 2018, 11:47, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

donpablo έγραψε:για τον παναγιωτη θα διαφωνησω καθετα απο ρευ δυο κλασεις πανω σε κουβεντα που ειχα με παλιο σουπερλιγκατο τερματοφυλακα με επιβεβαιωσε την αποψη μου οτι ειναι παραπολυ καλος τερματοφυλακας ο κορυφαιος ελληνας κατω απο την εστια και στα ποδια και υστερει σε εξξοδο οπως ολοι οι ελληνες τερματοφυλακες
για τις τοποθετησεις του και το καθαρο μυαλο, ειπε τιποτα ο σουπερλιγκατος? :ugeek:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικα βιβλιο ολοκληρο μπορω να γραψω για τον μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας και για να μην το κανω θα σας προκαλεσω να δειτε τις τελευταιες 2-3 μεταγραφικες περιοδους.Εγω ζω ενα μικρο ντεζαβι με εποχες ΖΖ που μετα την δευτερη χρονια Σαντος φτιαχτηκε ενα κορμος που επεζησε 5-6 χρονια και φανηκαμε ανικανοι να προσθεσουμε σε αυτον παικτη για πολυ καιρο πλην ελαχιστων περιπτωσεων.Καπως ετσι και τωρα ο κορμος που στηριζομαστε ειναι 2-3 ετων και εχουμε παρει ελαχιστα πραγματα απο τις τελευταιες 10+ μεταγραφες.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Καλημέρα σε όλους.

Εγώ θα πρωτοτυπήσω και θα αναφερθώ στις ακαδημίες. Διάβαζα προχθές ότι οι λυρατζής και Τσαούσης (δεξί και αριστερό μπακ) έχουν συμβόλαια έως την 30.06.2019. Δεν έκανα τον κόπο να το ψάξω και μικρή σημασία έχει είτε έχουν συμβόλαια μέχρι το 2019 ή μέχρι το 2020. Τον Τσαούση τον βλέπω εδώ και δύο περίπου χρόνια και έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο καλός είναι. Μαθαίνω μάλιστα ότι με την εθνική νέων ρώτησαν αρκετοί για αυτόν. 18 στα 19 θεωρώ ότι έχει την δυνατότητα να μπει σταδιακά στην ομάδα. Νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε σημασία στις ακαδημίες διότι δεν είναι καλό μήνυμα ότι κάθε χρόνο δεν ανεβαίνει σχεδόν κανένας στην μεγάλη ομάδα. Για τα ίδια τα παιδιά. Εντάξει, υπάρχει η δικαιολογία ότι "όποιος αξίζει παίρνει την ευκαιρία του" αλλά επιτρέψτε μου να πιστεύω από την μακρόχρονη ενασχόληση μου στο ποδόσφαιρο ότι καμιά φορά για να δείξει κάποιος τι αξίζει πρέπει να πάρει την ευκαιρία. Εάν δεν την πάρει προφανώς δεν μπορεί να αποδείξει και την αξία του. Ελπίζω με την κατάκτηση του πρωταθλήματος να μπούμε σε πιο ορθολογικό τρόπο χτισίματος ομάδας αφού όλοι βλέπουμε τις αδυναμίες μας και να μπορέσουμε να δώσουμε ευκαιρίες και σε πραγματικά ταλέντα. Το ζήτημα είναι ότι πολλοί λένε (και εγώ συμφωνώ) ότι τουλάχιστον ο Τσαούσης είναι τοπ ταλέντο. Παίζει σε θέση που έχουμε ανάγκη και νομίζω ότι δεν πρέπει να τον χάσουμε.

Σε κάθε περίπτωση, έστω και με τις αδυναμίες του το roster είναι σκάλες ανώτερο από τους υπόλοιπους της λίγκας. Επίσης φαίνεται γενικά προς τα έξω να υπάρχει ένα ζήτημα με τον τρόπο χειρισμού των ανανεώσεων. Ελπίζω ότι οφείλεται στο ότι η ΠΑΕ δεν επιθυμεί αν βγαίνουν προς τα έξω οι συζητήσεις και όχι επειδή υπάρχει πράγματι ολιγωρία.

Επίσης θεωρώ λάθος να υπάρχει έστω και ως σκέψη να δοθεί χώρος και χρόνος στον Τόσκα στην επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ αφού δεν νομίζω ότι είναι αυτό που χρειαζόμαστε είτε ως αριστερό μπακ είτε ως σεντερ μπακ. Για αριστερό μπακ δεν είναι καλός επιθετικά ενώ για σέντερ μπακ είναι σχετικά κοντός και το positioning του πάσχει (κατά την άποψη μου).

Για τους υπόλοιπους συμφωνώ με τους περισσότερους.

Σε σχέση με τους δανεικούς νομίζω ότι ο Λάμπρου έχει μέλλον (έχει κάνει μεγάλη πρόοδο το δύο τελευταία χρόνια), ο Χαρίσης που τον θεωρούσα τεράστιο ταλέντο φαίνεται να έχει μείνει στάσιμος, ο Χατζηισαίας πρέπει να γυρίσει ως μέρος του rotation ενώ ο Γιαννούλης νομίζω ότι δεν θα γίνει ποτέ ολοκληρωμένος μπακ αφού έχει αδυναμίες. Ελπίζω να κάνω λάθος. Ούτε ο Κουλούρης νομίζω ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της επίθεσης μας (σορρυ Θύμιο).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”