ΠΑΟΚ-Ξάνθη 2-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
6
7%
ΒΑΡΕΛΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΡΕΣΠΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΙΤΣΙΟΥ
9
10%
ΜΑΤΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΝΙΑΣ
1
1%
ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ
9
10%
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
1
1%
ΠΕΛΚΑΣ
4
4%
ΛΗΜΝΙΟΣ
34
37%
ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ
19
21%
ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ
8
9%
ΤΟΣΚΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΜ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 91

Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: ΠΑΟΚ-Ξάνθη 2-0, MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

απεναντι σε ομαδα καλη νικη επαγγελματικη

επειγοντως εξτρεμ κλασης τον χειμωνα
ο λουτσεσκου να εχει ενεργο ρολο,δεν γινεται να ξαναδουμε αυτο το πραγμα,να μπαινει σε λιγο δεκεμβρης και να παιζει εναμιση παιχτης ποτε ποτε εντεκαδα απο τους καινουριους
αυτους που θελει να φερει,οχι απλα να λεει θεσεις
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Νίκη με καλή - κατά διαστήματα- εμφάνιση, μετά από διακοπή πρωταθλήματος και απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα, καθόλου άσχημα, συνεχίζουμε...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μπράβο για τη νίκη. Ο Λουτσέσκου πάντα απέναντι στην Ξάνθη κάνει το καλύτερό του κοουτσάρισμα. Η ομάδα όταν δεν καίει, είναι χαλαρή (μέχρι το 30), όπου τα ελληνάκια κάνανε μεαταξύ τους πασες μόνο. Μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να σπαταλάει αγωνιστικά λεπτά μέχρι να κλειδώσει ένα ματς. Φοβερό 2ο ημίχρονο με το Βιεϊρίνια να αλλάζει τα πράγματα, καθώς είναι αρχηγάρα. Γενικά ο Πρίγιοβιτς μας ξελασπώνει φέτος, όμως σήμερα να πω ότι ο Πέλκας ήταν πολύ καλός. Απίστευτη πίεση, ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις με τρεξίματα χωρίς τη μπάλα άνοιξε διαδρόμους για τους συμπαίκτες του. Αυτό που δε μου άρεσε ήταν μέχρι το 30 όπου έπαιζε μόνο τον κίτσιου και το Λημνιό και το αντίστροφο. Τα γκολ θα τα βάλει. Σήμερα είχε ένα καλό τελείωμα που μπορούσε να σκοράρει. Ελπίζω ο Βαρέλα να είναι καλά. Η Ξάνθη τιμησε τη διαχρονική της παράδοση να τραυματίζει παίκτες μας...

Συγχαρητήρια για τη νίκη και δεν πρέπει να το ξεχνάμε: φέτος ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Μετά από αυτό πιο άνετα θα κλείνουμε μεταγραφές μεγάλων ποδοσφαιριστών. Όμως πάνω από όλα ο σύλλογος χρειάζεται ένα πρωτάθλημα επιτέλους για την ιστορία του και το λαό του. Εύχομαι να γίνει εκτεταμένο ροτέισον σε όλα τα Ευρωπαϊκά ματς.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Ο κλασικος φετινος ΠΑΟΚ των τελευταιων παιχνιδιων με τα καλα του και τα ασχημα του.Στα καλα, τα τρεξιματα που εχουν επιστρεψει και η ενταση που βγαζουμε στο παιχνιδι.Παμε δυνατα στις φασεις,κερδιζουμε προσωπηκες μονομαχιες και τρεχουμε καλα στην κοντρα.Στα αρνητικα η κακη μεσοεπιθετικη λειτουργια με την μπαλα να περιφερεται της περιοχης για να καταληξει συνηθως σε μια σεντρα.Λιγα ενας με εναν,λιγες υπεραριθμιες,λιγα σουτ.Καπως ετσι στηριζομαστε σχεδον αποκλειστικα στον Πριγιοβιτς ο οποιος φετος ειναι αυτος που κανει την διαφορα οχι στον ΠΑΟΚ αλλα στο ελληνικο πρωταθλημα.Δεν ειναι τυχαιο βεβαια οτι η πασα ηρθε απο τον Βιερινια,τον πιο ποιοτικο μεσοεπιθετικο της ομαδας.Νομιζω οτι και οι τυφλοι πλεον βλεπουν το κενο μεσοεπιθετικα και την αναγκη αποκτησης παικτη στη γραμμη.Δεν θα βγαζει παντα ο Σερβος τα καστανα απο τη φωτια.

Υ.Γ Ναι εξαιρετικος ο Λημνιος,εξαιρετικο δεξι φουλ μπακ,ισως καλυτερο και απο τον Ματος την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο,εξτρεμ παντως απλα δεν.
+1 σε όλα.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Είχατε κι άλλοι την έμπνευση να ψηφίσετε τον Λημνιό; Κι εγώ νόμιζα θα είμαι μόνος μου. Δεν πειράζει the more the merrier. Άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα με καθαρό σκορ αυτήν τη φορά(σε αντίθεση με το ματς με τον Παναιτωλικό). Έχει βελτιωθεί επιθετικά στην κυκλοφορία μπάλας ο Κίτσιου και είναι πολύ πιο συμμετοχικός, αλλά πρέπει λίγο να προσέξει το πότε, πόσο συχνά και πως βουτάει για τάκλιν. Καλό είναι το πάθος, αλλά θέλει προσοχή για να μην γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής χωρίς λόγο. Για άλλη μία φορά η ομάδα παίζει τόσο όσο χρειάζεται για να πάρει τη νίκη. Αυτή τη φορά τουλάχιστον άρχισαν τη συντήρηση αφού πήραν διαφορά δύο τερμάτων. Εγώ πάντως λέω να το αποδεχτώ πως μάλλον είναι εντολή προπονητή να κάνουν οικονομία δυνάμεων όπου τους παίρνει και να σταματήσω να σχολιάζω συνεχώς το ίδιο πράγμα. Με λίγα λόγια δεν περιμένω πλέον να δω την ομάδα να παίζει στα κόκκινα σε ολόκληρο το ματς, τουλάχιστον εντός Ελλάδας. Πάμε δυνατά για Λονδίνο ρε ΠΑΟΚάρα.
Cantona4

Δημοσίευση από Cantona4 »

Μπράβο ρε ομάδα..Έπαιξες τον τρίτο της βαθμολογίας λες και ήταν ουραγός. Να αναφέρω και την προσωπική μου άποψη όσον αφορά τα σχόλια για την ανάπτυξη της ομάδας στην επίθεση. Όταν ο αντίπαλος αμύνεται μαζικά με 9 παίκτες στο 1/3 του γηπέδου, δεν υπάρχουν υπεραριθμίες και ντρίμπλες, το γκολ θα μπει είτε από σέντρα, είτε από κάθετη τρύπα, είτε τέλος από φοβερό συνδυασμό. Καθαρά δική μου άποψη, χωρίς βεβαίως να έχω σπουδάσει προπονητική.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο Λισγάρας πατάει τον Κάνιας, ο άλλος δίνει αγκωνιά και βγάζει νοκ-άουτ τον Λημνιό και ο διαιτητής δεν τρέχει τίποτε.
Άβαταρ μέλους
matrixxakos4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από matrixxakos4 »

Ψήφισα τον Λημνιό , είναι η πρώτη φορά που μου άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού του, δεν ξέρω αν ήταν η αδύναμη πλευρά της ξανθης η εχει βελτιωθεί τόσο πολύ , δεν τον πιστεύω ακόμα θέλω να τον δω και σε άλλους αγώνες.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

αναμφισβητητα mvp ο πριγιοβιτς,που βαζει πολυ δυσκολο γκολκαι μας βαζει μπροστα στο σκορ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αδερφέ cantona οι σέντρες απέναντι σε κλειστές άμυνες είναι ότι καλύτερο για τις άμυνες. Η δε κάθετη για να βγει απέναντι σε πλήρη διάταξη άμυνας πρέπει να την κάνει ο Ζινταν. Οι κλειστές άμυνες θέλουν σουτ και ένας με έναν.Ενα πετυχημένο ένας με έναν θα προκαλέσει υπεραρυθμια, ανισορροπία στην άμυνα και προϋποθέσεις για πιο εύκολη τελική πασα.
crazy nagbe4

Δημοσίευση από crazy nagbe4 »

Νικη με πολυ καλη εμφάνιση.Μεχρι κ ο Κιτσιου επαιξε καλα.Ελπίζω η Ξάνθη να μας φερει γουρι οποως κ πέρσι. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παλαιολόγος έγραψε:αναμφισβητητα mvp ο πριγιοβιτς,που βαζει πολυ δυσκολο γκολκαι μας βαζει μπροστα στο σκορ
Παρέα με τον Βιερινια που στην φάση κάνει επιτέλους κίνηση εξτρέμ καθώς δεν πάει στο κόρνερ άλλα κινείται κάθετα στην πλαγια γραμμή της περιοχής.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Νίκη και σήμερα. Τρεις βαθμοι και προχωράμε.
Άβαταρ μέλους
vasilis125

Δημοσίευση από vasilis125 »

Το ένα του super PRIGIO GOAL:

[youtube]7O2bHeMEbWU[/youtube]

Και το 2ο που κόλλησε ο ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ:

[youtube]1wD28-oRG_M[/youtube]

Και ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ αέρα ... με ΠΡΙΓΙΟ 1ο σκόρερ .. ΠΑΟΚ είσαι !!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Για μένα MVP είναι ο Βιειρίνια. Φάνηκε με το που μπήκε η αύρα του νικητή αρχηγού.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”