Κατά τη γνώμη μου η θέση του Πέλκα είναι δεύτερος επιθετικός-δίπλα ή πίσω από τον κεντρικό επιθετικό.D4rKShaDow έγραψε: ο Πέλκας είναι κλασικό 10άρι.
Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
- Sick Bastard
Ε οκ, είμαστε 5οι στις τελικές προσπάθειες. Πέρυσι τέτοια εποχή, μπορεί να ήμασταν και πιο κάτω (που μάλλον είμασταν). Όσο δε αφορά τις εμφανίσεις της ομάδας σαν σύνολο ήταν μαύρα χάλια. Τύχη ναι έχουμε, (καιρός ήταν) εκτός κι αν αυτό μας χαλάει για κάποιο λόγο. Η ευστοχία είναι και θέμα ποιότητας.joshua έγραψε:Περισσότερη τύχη και μεγαλύτερη ευστοχία έχουμε.Η δυσκοιλιότητα αναφέρεται στην παραγωγή ποδοσφαίρου.Ειμαστε 5οι στις τελικές προσπάθειες.Δεν ήμασταν χειρότεροι πέρσι σε παιχνίδια με νιονιο η γαυρο η Απόλλωνα.Φετος νικήσαμε,πέρσι οχι.Sick Bastard έγραψε:Προφανώς δεν ήμαστε το ίδιο δυσκοίλιοι με πέρυσι.
Την σύγκριση με πέρυσι εσείς την αρχίσατε και είπα να βοηθήσω την κουβέντα σας.
Η αρχική (σας) κουβέντα ήταν για τους παίχτες των πίσω γραμμών και την όποια αποτελεσματικότητα και συνεισφορά τους σε τέρματα. Αναφέρθηκε ότι λείπουν τα γκολ απ τις πίσω ζώνες. Και λέω ότι φέτος στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα, οι πίσω ζώνες έχουν βάλει πάνω-κάτω όσα κι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (που εκτελεί και τα πέναλτι) και στην Ευρώπη έχουν επωμιστεί ένα μεγάλο μέρος, (έχουν σκοράρει οι Πέλκας-Λημνιός-Βαρέλα-Ουαρντα-Ζαμπα-Καντούρι) του σκοραρίσματος.
Δεν με χαλάνε αυτά τα νούμερα τα θεωρώ φυσιολογικά, δεν δείχνουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα εκεί.
Θα ήθελα κάτι καλύτερο; Φυσικά και ποιός δεν θα ήθελε;
Υπάρχει η αναγκαιότητα για κάτι καλύτερο εκεί; Φυσικά.
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκεί και τώρα; Όχι, για μένα το πρόβλημα είναι στον αναπληρωματικό φορ.
Μη μας βάζεις ιδέες !!ΑποστόληςΑ έγραψε:Ε, τότε να βάλουμε τον Crespo εξτρέμ.

Επίσης κατά τη γνώμη μου οι παίκτες που παίζουν το τελευταίο 6μηνο εξτρεμ στην ομάδα έχουν την ίδια απόδοση όπως έχουν συνήθως οι εξτρεμ του ΠΑΟΚ. Ο μέσος όρος του Βιερίνια ή του Γκάρι ή του Στοχ ή του Λούκας δε νομίζω ότι ήταν ιδιαίτερα υψηλότερος από αυτά που έχουν προσφέρει οι τωρινοί. Απλά θυμόμαστε μόνο τη καλή περίοδο των πιο πάνω παικτών και εκεί πατάμε στις συγκρίσεις. Χαίρω πολύ με το καλό Γκάρυ και Λούκας δε συγκρίνεται κανείς από τους τωρινούς. Ως συνολική προσφορά όμως , γκροσο μοντο , δε νομίζω ότι μιλάμε για σημαντικές διαφορές και το δείγμα είναι πολύ μικρό για να "διαπιστώσω" πρόβλημα.
Εμένα μου αρέσει αυτή η agile προσέγγιση που έχουμε στις θέσεις των μεσοεπιθετικών και θεωρώ ότι είναι πολύ σύγχρονο χαρακτηριστικό. Απλά η ομάδα συνολικά δεν έχει λυθεί και για αυτό η παραγωγή παιχνιδιού ψιλοχωλαίνει. Αν έχεις αυτό κατά νου, τερματίζεται κάθε κουβέντα για επί μέρους προβλήματα σε γραμμές.
Εμένα μου αρέσει αυτή η agile προσέγγιση που έχουμε στις θέσεις των μεσοεπιθετικών και θεωρώ ότι είναι πολύ σύγχρονο χαρακτηριστικό. Απλά η ομάδα συνολικά δεν έχει λυθεί και για αυτό η παραγωγή παιχνιδιού ψιλοχωλαίνει. Αν έχεις αυτό κατά νου, τερματίζεται κάθε κουβέντα για επί μέρους προβλήματα σε γραμμές.
Αυτός που θα ταίριαζε ήταν ο Carlos Vela στα winger και ο Lucas Piazon που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.
Τώρα για Lucas και Garry ήταν άλλο το ρόστερ μας τότε και άλλα τα θέλω της ομάδος μας.
Τώρα είναι άλλα το CL και Πρωταθλητές supeleague να'μαστε.
Τώρα για Lucas και Garry ήταν άλλο το ρόστερ μας τότε και άλλα τα θέλω της ομάδος μας.
Τώρα είναι άλλα το CL και Πρωταθλητές supeleague να'μαστε.
- Metagrafakias
Μακαρι να αποκτηθει ο Γιωργος Μασουρας,ενα παιδι που ξεκινησε απο χαμηλα καιεφτασε σε αυτο το σημειο καθαρα λογω δουλειας....θα ειναι για τα επομενα 7-8 χρονια εξτρεμ της Εθνικης και ενα παιδι φιλοτιμο που θα παιξει παντου και θα κανει οτι του ζητησει ο προπονητης.....τωρα αν πουμε για φυσικα προσοντα ειναι ταχυτατος και με την μπαλα στα ποδια,τακτικα αλανθαστος και εχει και το γκολ....αν λες οτι μαζευεις οτι καλυτερο υπαρχει στην Ελλαδα παιρνεις τον Μασουρα τελος!!!!
- ΑποστόληςΑ
Ο Μασούρας δεν είναι το κλασσικό εξτρέμ, όπως ο Βιειρίνια, Στοχ, ή ο Ζαμπά. Είναι πιο πολύ δεύτερο φορ, όπως ο Μπακασέτας. Τώρα το ότι ο ΑΑ τον έβαλε εξτρέμ, δεν έχει σημασία, γιατί ο ΑΑ δεν καταλαβαίνει από παίκτες και θέσεις, όπως δήλωσε. Παίζει με εξτρέμ τους Μπακασέτα και Μάνταλο, ή Πέλκα.
Ο Μασούρας δεν έχει καθόλου τρίπλα και δεν είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθεί, γιατί πλησιάζει τα 25.
Ο Μασούρας δεν έχει καθόλου τρίπλα και δεν είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθεί, γιατί πλησιάζει τα 25.
Αν είναι και 24+ δύσκολα βλέπω πως μπορεί να θεωρηθεί "ταλέντο".
Χλωμή περίπτωση
Χλωμή περίπτωση
- Metagrafakias
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Μασούρας δεν είναι το κλασσικό εξτρέμ, όπως ο Βιειρίνια, Στοχ, ή ο Ζαμπά. Είναι πιο πολύ δεύτερο φορ, όπως ο Μπακασέτας. Τώρα το ότι ο ΑΑ τον έβαλε εξτρέμ, δεν έχει σημασία, γιατί ο ΑΑ δεν καταλαβαίνει από παίκτες και θέσεις, όπως δήλωσε. Παίζει με εξτρέμ τους Μπακασέτα και Μάνταλο, ή Πέλκα.
Ναι φιλε προφανως ο Μασουρας δεν ειναι ο νεος στερλινγκ αλλα απο τον καντουρι τον προτιμω....συν οτι βαζεις ακομα εναν παικτη στον ελληνικο κορμο που θελεις.....ο Μασουρας αν παρει θεση βασικου στον ΠΑΟΚ ειτε σαν εξτρεμ ειτε σαν κρυφος επιθετικος δεκα γκολ τα εχει μεσα στη σεζον συν αλλες τοσες ασσιστ.....οσο για τριπλα που λες δεν ειναι και σαλπι, το παιδι κατεχει τα βασικα μια χαρα ειναι τεχνικα....
- ΑποστόληςΑ
Μα είναι δυνατόν να συγκρίνουμε τον Μασούρα με τον Λάμπρου που έχουν 4 έτη διαφορά;
(1/1/1994 με 19/12/1997)
(1/1/1994 με 19/12/1997)
- Metagrafakias
giapas έγραψε:Αν είναι και 24+ δύσκολα βλέπω πως μπορεί να θεωρηθεί "ταλέντο".
Χλωμή περίπτωση
Δεν μιλησε κανεις για ταλεντο αλλα για παικτη ετοιμο που μπαινει αυριο και παιζει....δεν τον συγκρινω με τον Λαμπρου και γιατι να μην τους εχουμε και τους δυο στο ροστερ μας;;;
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του Γιώργου Μασούρα και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτησή του, τον προσεχή Ιανουάριο.
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός έχει ήδη κινηθεί για την απόκτησή του. Οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά αναμένεται να καταθέσει και αυτός πρόταση προς την ομάδα της Νέας Σμύρνης για την απόκτηση του παίκτη, προσφέροντας ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στους «κυανέρυθρους».
Ο Λάμπρου αγωνίζεται στη Φορτούνα Σιτάρντ με τη μορφή δανεισμού και αν προχωρήσει η συμφωνία των δυο πλευρών, τότε θα διακοπεί ο δανεισμός του και θα επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από την πλευρά του ΠΑΟΚ, σχετικά με το ενδιαφέρον του για τον Γιώργο Μασούρα. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του αξιώνει περίπου 700 χιλιάδες ευρώ, για την παραχώρηση του παίκτη.
novasports.gr

για ενα εξαμηνο, η σαν μεταγραφη???
κ γιατι να καψουμε ενα δικο μας ταλεντο που μπορει κ να ξενερωσει με το γυρολο'ι' που του προσφερουμε,
για να παρουμε αλλο παικτη στη θεση του??
στο κατω κατω υπαρχουν αλλα εμψυχα ανταλαγματα που μπορουμε να δωσουμε...
τωρα που εχει αρχησει να βρισκει θεση στην ομαδα που ειναι κ δειχνει ο προπονητης του να τον εμπιστευεται,
ποσο καλη διαφημηση για τον Π.Α.Ο.Κ ειναι αν κοψουμε ξαφνικα τον δανεισμο για να τον γυρησουμε Ελλαδα αλλα για αλλη ομαδα??
- ΑποστόληςΑ
δεν ξερω την γνωμη του κοσμου αλλα εγω συμφωνω μαζι σου,
βασικα με απασχολει κ αυτο που εγραψα πιο πανω, το ονομα του Π.Α.Ο.Κ στην ευρωπη στο κομματι των δανεισμων,
κοβεις εναν δανεισμο απο μια ομαδα για να δανεισεις σε αλλη, οταν μαλιστα ο παικτης σου εχει βρει εκει ρυθμο κ χρονο????
βασικα ειναι δανεισμος η ακομα χειροτερα ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ??
δεν ειναι ξεκαθαρη η ΑΡΔια, μηπως ειναι κ μπουρδες ολα αυτα??
βασικα με απασχολει κ αυτο που εγραψα πιο πανω, το ονομα του Π.Α.Ο.Κ στην ευρωπη στο κομματι των δανεισμων,
κοβεις εναν δανεισμο απο μια ομαδα για να δανεισεις σε αλλη, οταν μαλιστα ο παικτης σου εχει βρει εκει ρυθμο κ χρονο????
βασικα ειναι δανεισμος η ακομα χειροτερα ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ??
δεν ειναι ξεκαθαρη η ΑΡΔια, μηπως ειναι κ μπουρδες ολα αυτα??
Αν αποκτηθει ο Μασουρας δεν υπαρχει σωτηρια,αν δε δοθει ελευθερος και ο Λαμπρου, θα μιλαμε για το ανεκδοτο του αιωνα.Παει τελος, ο ΠΑΟΚ θα εχει οποια επιτυχια εχει αποκλειστικα και μονο επειδη ξοδευει πολλα και αλογιστα και μεσα στο χαμο παντα κατι θα βρισκεται να ξεχωριζει, αλλα παντα αυτες τις επιτυχιες θα τις εχει πληρωσει ακριβα, πολυ ακριβα και θα ειναι και λιγοτερες απο οσες θα επεβαλλε αυτη η σπαταλη να ερθουν.Εξακολουθω παντως την συγκεκριμενη περιπτωση να αρνουμαι να την πιστεψω.