Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
obanebane έγραψε:Στο καλύτερο το έκοψες,πες τι επιλογές βλέπεις από τον Πορτογάλο.
Εδώ μέσα γνώμες γράφουμε,δε σημαίνει ότι έχουμε δίκιο ή ότι έτσι ακριβώς θα γίνει.
Εγώ πάντος φίλε πιστεύω μεταγραφές θα κάνει προς Πορτογαλία μεριά σε αντίθεση με το Μίχελ που ξεσκόνιζε Ρωσία μεριά+Ουκρανία
η ανανεωση συμβολαιων βαρελα-κρεσπο-κανιας και πασχαλακη οπως και η αναπροσαρμογη ρητρας του πελκα ειναι εκ των ων ουκ ανευ.
κατα τ αλλα πρεπει να αρχισουμε να προσθετουμε αθλητικοτητα και δυναμη στην ομαδα. οχι ομως με πρακτικες ραβε ξηλωνε. ειμαστε σε καλο επιπεδο λειπουν τα παραπανω χαρακτηριστικα.
bufallobill φίλε εγώ νομίζω από αυτούς που είπε θα ανανεώσει μόνο ο Varela είναι και 30 όχι σαν τους άλλους στα 33 γιατί είναι νομίζω στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με Jaba αν δεν κάνω λάθος.
Δεν νομίζω να ανανεώση Κρέσπο(33) Κάνηας στα(32) 1έτσι1γιουβέτσι + ήρθε νέος τεχν.διευθ Πορτογάλος με άλλα σκεπτικά.
buffalobill4 έγραψε:η ανανεωση συμβολαιων βαρελα-κρεσπο-κανιας και πασχαλακη οπως και η αναπροσαρμογη ρητρας του πελκα ειναι εκ των ων ουκ ανευ.
κατα τ αλλα πρεπει να αρχισουμε να προσθετουμε αθλητικοτητα και δυναμη στην ομαδα. οχι ομως με πρακτικες ραβε ξηλωνε. ειμαστε σε καλο επιπεδο λειπουν τα παραπανω χαρακτηριστικα.
ετσι ειναι, δε φαινεται ομως η ΠΑΕ ισως και οι ιδιοι οι παικτες στις μεχρι τωρα συζητησεις να ναι τοσο κοντα στο να κλεισει οποιαδηποτε απ τις ανανεωσεις που αναφερεις. ενας μηνας εμεινε, αντε να δουμε.
αν ξερει ας μου απαντησει καποιος ειδα μολις μαγκες στο τρανσφερμαρκτ ο ματος ληγει κ αυτουνου το συμβ. τελικα στο τρανσφερμαρκτ δεν φαινονται ολα ποτε ληγουν κτλπ;;;;;;;;;
D4rKShaDow έγραψε:bufallobill φίλε εγώ νομίζω από αυτούς που είπε θα ανανεώσει μόνο ο Varela είναι και 30 όχι σαν τους άλλους στα 33 γιατί είναι νομίζω στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με Jaba αν δεν κάνω λάθος.
Δεν νομίζω να ανανεώση Κρέσπο(33) Κάνηας στα(32) 1έτσι1γιουβέτσι + ήρθε νέος τεχν.διευθ Πορτογάλος με άλλα σκεπτικά.
αυτο ειναι καινουριο. ο βαρελα ειναι 30 ενω ο κρεσπο 33 και ο κανιας 32. βεβαια ολοι ειναι γενηθεντες το 87. και δεν το λες μονο εσυ, εχω δει και αλλους
ολοι θελουμε να παρουμε το πρωταθλημα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μετα οκ αραζουμε και ...το φεραμε εις περας και τελος... το θελουμε και του χρονου και του παραχρονου και γενικα για οσο ειμαστε καλυτεροι.
τωρα αν εσεις πιστευετε πως ειναι αποδεκτο να αλλαξεις ολον τον κορμο ομαδας που (δυνητικα) εφερε πρωταθλημα παω πασο. ναι στην ανανεωση, οχι στο ραβε ξηλωνε. κρατα τον κορμο σου και εμπλουτισε τον με νεους που δεν θα παιξουν με το πιστολι στον κροταφο απο την πρωτη αγωνιστικη.
καποιοι παιχτες προφανως θα ανανεωθουν,οποτε πραγματικα δυσκολευομαι να καταλαβω για ποιον λογο περιμενουν να βρισκονται με την πλατη στον τοιχο στα συμβολαια!(Εκτος και αν εχουν συμφωνησει και μας το κρατανε κρυφο...λολ)
δεν θα κοστισει στην ομαδα περισσοτερο μια τετοια τακτικη; τελος παντων εγω τα πληρωνω σαματις,οτι θελουν ας κανουν
Τι χρειάζεται κατά πως λένε ο Λουτσέσκου το Γενάρη? Ακραίο αριστερό μπακ που να παίζει και δεξιά, δεξιό εξτρέμ, ίσως και νεαρό κεντρικό αμυντικό.
Αν ήμουν εγώ, θα πήγαινα να πάρω τον 27χρονο Δανό αριστερό μπακ - χαφ Nicolai Boilesen της Κοπεγχάγης, τον 26,5 ετών Κουρακαϊνό δεξιό εξτρέμ Brandley Kuwas της Χέρακλες και το ΠΑΟΚτσάκι τον 22,5 ετών Triantafyllos Pasalidis από τον Αστέρα Τρίπολης.
Η προφανής αλλαγή του ΠΟΡΚΥ, στον τρόπο ενημέρωσης μας, περί των μεταγραφικών στόχων, με θλίβει...
Η μοναδικότητα του φορουμικού "χαρακτήρα" ΠΟΡΚΥ, πιστεύω ότι πρέπει να επανέλθει κι όχι να αλλοιωθεί...
Υ.Γ. ΠΟΡΚΥ, νομίζω πως λέγεται ότι χρειαζόμαστε κι έναν κεντρικό χαφ, back up του Μαουρίσιο...Τα φώτα σου...
Ο Ατρόμητος συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, ο Αμρ Ουάρντα δε βρίσκει χώρο και χρόνο στον ΠΑΟΚ κι ο Νταμίρ Κάναντι δεν χάνει χρόνο εν όψει Ιανουαρίου. Ήδη το μήνυμα έχει σταλεί στον Αιγύπτιο, που εφόσον ενημερωθεί από τον Δικέφαλο, πως βρίσκεται υπό παραχώρηση, το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στο Περιστέρι που τον ξέρουν και τους ξέρει, να κάνει ένα δεύτερο μισό, στο επίπεδο που εκτιμούν οι δύο πλευρές και στη συνέχεια έχει ο Θεός.
buffalobill4 έγραψε:ολοι θελουμε να παρουμε το πρωταθλημα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μετα οκ αραζουμε και ...το φεραμε εις περας και τελος... το θελουμε και του χρονου και του παραχρονου και γενικα για οσο ειμαστε καλυτεροι.
τωρα αν εσεις πιστευετε πως ειναι αποδεκτο να αλλαξεις ολον τον κορμο ομαδας που (δυνητικα) εφερε πρωταθλημα παω πασο. ναι στην ανανεωση, οχι στο ραβε ξηλωνε. κρατα τον κορμο σου και εμπλουτισε τον με νεους που δεν θα παιξουν με το πιστολι στον κροταφο απο την πρωτη αγωνιστικη.
Φίλε τώρα είδα το μήνυμα σου γιατί τώρα μπόρεσα και μπήκα...
Καταρχάς είδα πάνω με λες οτι και άλλοι το λέγαν αυτό... Να σε κάνω 1 ερώτηση
1) Είδες να ανανεώνεται κανένα συμβόλαιο από τα πολλοστά που λήγουν 18Νοε ενώ σε 1 μήνα μπορούν να καρπωθούν να ψάξουν συμβόλαια(32ηλικιας που ειναι 3χρονια κτλπ λογο οικογενειας λογο συμφεροντος του ποδοσφαιριστη) να γίνεται καμιά κίνηση; Για πεσμου!
2) Ο Djalma έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι το συμβολαιό του αν έμενε και πήγε Τουρκία για 3ετές συμβόλαιο το ίδιο θα κάνουν και οι Biseswar/Crespo/Varela(αν έχει προτάσεις από Αραβία με 'το χρήμα')/Shakhov(θα φύγει)++++
3) Επίσης και εσύ να ήσουν το ίδιο θα έκανες αν ήσουν ποδοσφαιριστής θα κοιτούσες το συμφέρον σου(λόγο οικογενείας παιδιών+++ κ να ψάξεις όχι να φεύγεις κάθε χρόνο).
4) Ο κορμός είναι και θα είναι του Prijovij/Πέλκα/Πασχαλάκη/Mauricio/Wernbloom/Vieirinha/Matos/Jaba'ηΛημνιός επίσης και ο Καντουρής που είδες εσύ τον κορμό να φευγεί επειδή είναι 32+ οι άλλοι και θα κοιτάνε τα θέλω τους;
Ο καθένας γράφει τον πόνο του. Το PNG γράφει ότι ο Μασούρας βλέπει Τούμπα, γιατί έχει τον ίδιο ατζέντη με Αμρ Ουάρντα και Νίκο Καρέλη και πως αν τον θέλει ο ΠΑΟΚ έρχεται αμέσως. Αλλιώς θα πάει στον γαύρο.