Ότι να 'ναι!!!!!
-
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
το ετοιμα του gate4mitsos γινεται δεκτο και οι εκλογες δεν θα γινουν στις 14 του μηνα που ναι και του αγιου βαλεντινου αλλα στις 13 παμε κοντρα στην γκινια
θενξ αντμιν τιμ
θενξ αντμιν τιμ
-
topik locked μεχρις οτου το ξανανοιξει καποιος αυριο παω να διαβασω γραφω αυριο το τελευταιο μαθημα.γιουχου
θενξ αντμιν τιμ
θενξ αντμιν τιμ
topic opened...καλημέρα σε όλα τα αδέρφια...
"Αυξάνονται και πληθαίνουν τα κρούσματα με τα παπούτσια που εκτοξεύονται κατά γνωστών προσώπων παγκοσμίως με τελευταίο περιστατικό, του παπουτσιού που πέταξε άγνωστος στον πρεσβευτή του Ισραήλ στη Σουηδία ενώ μιλούσε στο πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης με θέμα τις ισραηλινές εκλογές την Πέμπτη.
"Μια οργάνωση φοιτητών είχε προσκαλέσει τον πρεσβευτή Μπένι Νταγκάν για να μιλήσει για τις ισραηλινές εκλογές που θα διεξαχθούν την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κάποιοι από το κοινό του πέταξαν ένα παπούτσι αλλά και κάποια άλλα αντικείμενα", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Μαρία Σάντκβιτς.
Σύμφωνα με το σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΤ κάποιο από τα αντικείμενα χτύπησε τον πρεσβευτή. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας 35 χρόνων και μια γυναίκα 25 χρόνων συνελήφθησαν για επιθετική συμπεριφορά και διατάραξη της δημόσιας τάξης.
Μόλις πριν 3 ημέρες τη Δευτέρα ένας διαδηλωτής πέταξε ένα παπούτσι εναντίον το κινέζου πρωθυπουργού Ουέν Τζιαμπάο κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ."
Καλό θα ήταν για την αισθητική του topic , ονόματα δεν θα πούμε, μην σκεφτούν καν να βγάλουν τα παπούτσια τους...
Thanx ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ mod team
"Αυξάνονται και πληθαίνουν τα κρούσματα με τα παπούτσια που εκτοξεύονται κατά γνωστών προσώπων παγκοσμίως με τελευταίο περιστατικό, του παπουτσιού που πέταξε άγνωστος στον πρεσβευτή του Ισραήλ στη Σουηδία ενώ μιλούσε στο πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης με θέμα τις ισραηλινές εκλογές την Πέμπτη.
"Μια οργάνωση φοιτητών είχε προσκαλέσει τον πρεσβευτή Μπένι Νταγκάν για να μιλήσει για τις ισραηλινές εκλογές που θα διεξαχθούν την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κάποιοι από το κοινό του πέταξαν ένα παπούτσι αλλά και κάποια άλλα αντικείμενα", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Μαρία Σάντκβιτς.
Σύμφωνα με το σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΤ κάποιο από τα αντικείμενα χτύπησε τον πρεσβευτή. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας 35 χρόνων και μια γυναίκα 25 χρόνων συνελήφθησαν για επιθετική συμπεριφορά και διατάραξη της δημόσιας τάξης.
Μόλις πριν 3 ημέρες τη Δευτέρα ένας διαδηλωτής πέταξε ένα παπούτσι εναντίον το κινέζου πρωθυπουργού Ουέν Τζιαμπάο κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ."
Καλό θα ήταν για την αισθητική του topic , ονόματα δεν θα πούμε, μην σκεφτούν καν να βγάλουν τα παπούτσια τους...
Thanx ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ mod team
- DimisK
- Επικοινωνία:
Το κέρατό μου μέσα, ποιός μπαγλαμάς μου πήρε το παπούτσι μου και δεν το βρίσκω πουθενά;;;;;;;;mi8rio έγραψε: Αυξάνονται και πληθαίνουν τα κρούσματα με τα παπούτσια που εκτοξεύονται κατά γνωστών προσώπων παγκοσμίως

- aspromauri
O αντώνης το πήρε αδελφέ ... το είδα μέσα στην ίδια "ΣΑΚΟΥΛΑ" που είχε και την μπάλα από το γκόλ του ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ !!!!!!!!DimisK έγραψε:Το κέρατό μου μέσα, ποιός μπαγλαμάς μου πήρε το παπούτσι μου και δεν το βρίσκω πουθενά;;;;;;;;![]()
![]()
Παρούσα !!!!!gash04 έγραψε:Όποιος ξέρει να μαγειρεύει παπουτσάκια αλλιώς ιμαμ μπαιλντί θα τον ψηφίσω.
Όπως καταλάβατε το topic είναι OPEN παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων που επειδή τους δώθηκε μία εξουσία κάνουν ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ !!!!!!
- dreamwarrior
- aspromauri
- DimisK
- Επικοινωνία:
Προέδρε Dreamidi σου έχω μια σημαντική - πολύ σημαντική - ερώτηση:
Ποια θα βάλεις υπεύθυνη ανύψωσης...ηθικού;
Γιατί αναφέρεις αυτή τη θέση στο roster!!!

Ποια θα βάλεις υπεύθυνη ανύψωσης...ηθικού;

Γιατί αναφέρεις αυτή τη θέση στο roster!!!

-
Σας ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου...blackterror4 έγραψε:το ετοιμα του gate4mitsos γινεται δεκτο και οι εκλογες δεν θα γινουν στις 14 του μηνα που ναι και του αγιου βαλεντινου αλλα στις 13 παμε κοντρα στην γκινια
θενξ αντμιν τιμ
Την παρασκευη 13 φλεβαρη ολοι οι οτινανιστες ψηφιζουμε:
Παναντρικο Αγωνιστικο Οπορτουνιστικο Κινημα
thnx,Mod Team
-
Re: Ρόστερ
dreamwarrior έγραψε:........και για να μην ξεχνιόμαστε έτσι;;;;
Paokmania's roster
Υπευθυνος συντηρησης γκαζον: novito
Μην το μπερδεψεις με τα μαλια σου...
μα ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που πήρα τη θέση!!
Η συντήρηση του ... "μαλλιού" είναι μου δίνει την απαραίτητη προϋπηρεσία....

Η συντήρηση του ... "μαλλιού" είναι μου δίνει την απαραίτητη προϋπηρεσία....

- dreamwarrior
Πάλι εκτός θέματος
Για μία ακόμη φορά ο Τούλης Νο 2 είναι εκτός θέματος ΚΑΙ εδώ μέσα σε ένα τόπικ που φημίζεται για την σοβαρότητά του!!!!!!
Μου φένεται ότι πρέπει να εφαρμοστεί η τακτική του ban σε ένα 10λεπτο που υπάρχει στο chat room και έχει ως αποκλειστικό στόχο τον Τούλη Νο 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρακαλώ όπως συμμορφωθείτε oti na 'nai αντμίν τιμ!!!!!!!
Μου φένεται ότι πρέπει να εφαρμοστεί η τακτική του ban σε ένα 10λεπτο που υπάρχει στο chat room και έχει ως αποκλειστικό στόχο τον Τούλη Νο 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρακαλώ όπως συμμορφωθείτε oti na 'nai αντμίν τιμ!!!!!!!