8. Amr Warda
Re: 74. Amr Warda
Το θέμα είναι ότι μάλλον προσπαθεί με λάθος τρόπο.
Πιστεύει ότι στα 20 λεπτά που μπαίνει (συνήθως) για να αλλάξει τη ροή ενός στραβωμενου αγώνα, και νιωθοντας ήδη να πρέπει να αποδείξει πράγματα σε κόσμο και (κυρίως) σε προπονητή, ότι πρέπει να κάνει το "τρελό" για να αποδείξει ότι δίκαια πρέπει να παίζει περισσότερο.
Κι όσο δεν του βγαίνει στραβωνει το κλίμα κι άλλο εις βάρος του.
Κάποια στιγμή ίσως θα έπρεπε να πάρει ένα 90λεπτο ώστε να έχει την άνεση να δείξει χωρίς πίεση αν μπορεί να γίνει παίχτης ομάδας. Ίσως μια τέτοια ευκαιρία να ήταν το μεθαυριανο ματς κυπέλλου...
Δεν ξέρω όμως αν ο Λουτσεσκου και γενικότερα ο ΠΑΟΚ έχει διάθεση να του δώσει άλλη τέτοια ευκαιρία.
Όπως κ να έχει η απόλυτη αποτυχία να αξιοποιήσεις ένα περιουσιακό σου στοιχείο τύπου Ουαρντα (κορυφαίος παίχτης της προηγούμενης σεζόν) είτε προς αγωνιστικό σου όφελος είτε ως περιουσιακό σου στοιχείο, πιστώνεται σε ολόκληρο τον οργανισμό ΠΑΟΚ κι όταν λέω όλον το εννοώ ...του αρρωστου περιγυρου του συμπεριλαμβανομένου!
Πιστεύει ότι στα 20 λεπτά που μπαίνει (συνήθως) για να αλλάξει τη ροή ενός στραβωμενου αγώνα, και νιωθοντας ήδη να πρέπει να αποδείξει πράγματα σε κόσμο και (κυρίως) σε προπονητή, ότι πρέπει να κάνει το "τρελό" για να αποδείξει ότι δίκαια πρέπει να παίζει περισσότερο.
Κι όσο δεν του βγαίνει στραβωνει το κλίμα κι άλλο εις βάρος του.
Κάποια στιγμή ίσως θα έπρεπε να πάρει ένα 90λεπτο ώστε να έχει την άνεση να δείξει χωρίς πίεση αν μπορεί να γίνει παίχτης ομάδας. Ίσως μια τέτοια ευκαιρία να ήταν το μεθαυριανο ματς κυπέλλου...
Δεν ξέρω όμως αν ο Λουτσεσκου και γενικότερα ο ΠΑΟΚ έχει διάθεση να του δώσει άλλη τέτοια ευκαιρία.
Όπως κ να έχει η απόλυτη αποτυχία να αξιοποιήσεις ένα περιουσιακό σου στοιχείο τύπου Ουαρντα (κορυφαίος παίχτης της προηγούμενης σεζόν) είτε προς αγωνιστικό σου όφελος είτε ως περιουσιακό σου στοιχείο, πιστώνεται σε ολόκληρο τον οργανισμό ΠΑΟΚ κι όταν λέω όλον το εννοώ ...του αρρωστου περιγυρου του συμπεριλαμβανομένου!
Όχι βέβαια. Μιλάω για φέτος μόνο ως συνέχειας της περσυνης καλής χρονιάς του. Τίποτα άλλο.
Ούτε τον παίχτη υπερασπίζομαι...δεν πίστεψα ποτέ ότι μπορεί να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ, ήλπιζα πάντως να διαψευστω!
Από τη στιγμή όμως που τον κρατάς στο σύνολο, αντί να εξαργυρώσεις με πώληση το καλοκαίρι την περσυνη εκπληκτική του χρονιά, τότε υπάρχει αποτυχία.
Κ ξαναλέω δεν την πιστωνω ούτε στο λουτσεσκου..ούτε στη διοίκηση...νομίζω όλος ο ΠΑΟΚ ως σύνολο όλων μας δεν μπορεί (ακόμα;) να διαχειριστεί τέτοια πρότζεκτ.
Όταν κράζουμε όσο δεν παίζει ο παίχτης...και με το που μπαίνει το γυρίζουμε και κράζουμε την κάθε στραβή του, καταλαβαίνεις τι γίνεται...
Ούτε τον παίχτη υπερασπίζομαι...δεν πίστεψα ποτέ ότι μπορεί να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ, ήλπιζα πάντως να διαψευστω!
Από τη στιγμή όμως που τον κρατάς στο σύνολο, αντί να εξαργυρώσεις με πώληση το καλοκαίρι την περσυνη εκπληκτική του χρονιά, τότε υπάρχει αποτυχία.
Κ ξαναλέω δεν την πιστωνω ούτε στο λουτσεσκου..ούτε στη διοίκηση...νομίζω όλος ο ΠΑΟΚ ως σύνολο όλων μας δεν μπορεί (ακόμα;) να διαχειριστεί τέτοια πρότζεκτ.
Όταν κράζουμε όσο δεν παίζει ο παίχτης...και με το που μπαίνει το γυρίζουμε και κράζουμε την κάθε στραβή του, καταλαβαίνεις τι γίνεται...
Ο ΠΑΟΚ ως σύνολο, αγοράζει πανακριβα και μειώνει την αξία του υλικού του πολύ γρήγορα, ελάχιστες οι εξαιρέσεις.
SM-G965F
SM-G965F
Α οκ, καταλαβα τι λες...Besuch 2 έγραψε:Όχι βέβαια. Μιλάω για φέτος μόνο ως συνέχειας της περσυνης καλής χρονιάς του. Τίποτα άλλο.
Ο λεοντιαδης έλεγε συνέχεια τις τελευταίες μέρες ότι στο θέμα Ουαρντα είμαι με τον προπονητή.... Γιατί έμαθα κάποια πράγματα το παιδί δεν βάζει μυαλό..... Έτσι έλεγε ωσπου σήμερα ένας τα έχωνε στον λουτσεσκου και αποθέωσε Ουαρντα και του λέει..... Θα με τρελάνεις χάσαμε το ματς και μπροστά σε όλους τους δημοσιογράφους έκανε πλάκες και κοροειδευε τον τρόπο πού μιλάει ο λουτσεσκου.....
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω την αμυδρά εντύπωση ότι, δεν γίνεται ο άρρωστος περίγυρος να καταφέρνει να επηρεάζει, αρρωστημένα, το εσωτερικό του οργανισμού μας, αν και εντός αυτού δεν υπάρχει, τουλάχιστον, καμιά βαριά ίωση...
Ένα είναι το σίγουρο: Το ποτήρι του Ουάρντα είναι μισό, είτε μισοάδειο το βλέπουν κάποιοι, είτε μισογεμάτο άλλοι._
Ένα είναι το σίγουρο: Το ποτήρι του Ουάρντα είναι μισό, είτε μισοάδειο το βλέπουν κάποιοι, είτε μισογεμάτο άλλοι._
Να πω και εγω τη λαλακια μου.Για μενα το πρόβλημα Ουαρντα ξεκιναει από την πληθωρα παιχτων μεσοεπιθετικα,την διαχειρηση τους,και τον κακο σχεδιασμο τς ομαδας.Με συνεπεια πιθανα να καουνε παιχτες και χωρις κερδος ισως για την παε.Για αυτό πιστευα ότι επρεπε να πουληθει ο Ελ Καντουρι στην αρχη της σεζον.
Φρανκ Άρνεσεν λέμε και κλαίμε...λαίμαι...pilotos έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ως σύνολο, αγοράζει πανακριβα και μειώνει την αξία του υλικού του πολύ γρήγορα, ελάχιστες οι εξαιρέσεις.
SM-G965F
Ω του θαύματος πολλοί από εμάς, αλλά όχι και ο οργανισμός Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Υ.Γ. In Branco we trust...
Αν ακριβολογήσουμε , ο ΠΑΟΚ αύξησε τη χρηματηστηριακή αξία του Ουαρντά. Όχι εντάσσοντάς τον στο σύνολο του , αλλά μέσω των δανεισμών , της μεγαλύτερης προβολής λόγω μεγαλύτερης ομάδας , συναγωνισμού κλπ κλπ. Το ότι ο Ουαρντά έχει πρόβλημα στο κεφάλι δε σημαίνει ότι τον πήρες από το Αγρίνιο και μέσα στο νταλουζ έβγαλε μάτια και τον είδε η μισή Ευρώπη. Ούτε θα έπαιζε Μουντιάλ αν έμενε στο Αγρίνιο.
Αν και δεν έχω στοιχεία είμαι αρκετά βέβαιος ότι και οι περισσότεροι παίκτες αξίζουν περισσότερο από όταν ήρθαν και ξεκίνησαν στον ΠΑΟΚ. Δηλαδή τα 100Κ του Πέλκα πώς έγιναν τώρα 7ψηφιο νούμερο; Του Πρίγιοβιτς , του Τσίμιροτ , του Μακ , του Γκάρι , του Λημνιού.
Αν και δεν έχω στοιχεία είμαι αρκετά βέβαιος ότι και οι περισσότεροι παίκτες αξίζουν περισσότερο από όταν ήρθαν και ξεκίνησαν στον ΠΑΟΚ. Δηλαδή τα 100Κ του Πέλκα πώς έγιναν τώρα 7ψηφιο νούμερο; Του Πρίγιοβιτς , του Τσίμιροτ , του Μακ , του Γκάρι , του Λημνιού.
Τον κρατησε γιατι τον πιστεψε,τοσο απλα.
Τι να εκανε δηλαδη,να τον εβαζε βασικο να εκανε την ομαδα πουτανα για να μην χασουμε το περιουσιακο μας κελεπουρι,για να το πουλησουμε το καλοκαιρι;
Αν υπηρχαν προτασεις το καλοκαιρι και δεν τον πουλησαν(εκ του αποτελεσματος)εκει ειναι το λαθος.
Αν και δε νομιζω οτι ηρθε κατι καλο και ειπαν οχι.
Απο την αλλη δε μπορεις να τους κατηγορησεις που τον κρατησαν γιατι ο παιχτης εδειξε οτι εχει αξια και ποιοτητα,που οπως αποδεικνυεται τελικα,τη βγαζει μονο σε ομαδες μετριου ροστερ.
Σε χρονια που παμε με τα μπουνια για τιτλο,οι αλχημειες και τα ρισκα πρεπει να ειναι ελαχιστα.
Ο τυπος πηρε τις ευκαιριες του,προφανως δεν εκανε οτι του ζητησε ο προπονητης και οπως φαινεται τελειωνει,γιατι τοση πρεμουρα;
Τι να εκανε δηλαδη,να τον εβαζε βασικο να εκανε την ομαδα πουτανα για να μην χασουμε το περιουσιακο μας κελεπουρι,για να το πουλησουμε το καλοκαιρι;
Αν υπηρχαν προτασεις το καλοκαιρι και δεν τον πουλησαν(εκ του αποτελεσματος)εκει ειναι το λαθος.
Αν και δε νομιζω οτι ηρθε κατι καλο και ειπαν οχι.
Απο την αλλη δε μπορεις να τους κατηγορησεις που τον κρατησαν γιατι ο παιχτης εδειξε οτι εχει αξια και ποιοτητα,που οπως αποδεικνυεται τελικα,τη βγαζει μονο σε ομαδες μετριου ροστερ.
Σε χρονια που παμε με τα μπουνια για τιτλο,οι αλχημειες και τα ρισκα πρεπει να ειναι ελαχιστα.
Ο τυπος πηρε τις ευκαιριες του,προφανως δεν εκανε οτι του ζητησε ο προπονητης και οπως φαινεται τελειωνει,γιατι τοση πρεμουρα;
Δεν κανει το παιδακι για σοβαρη ομαδα.Για κανα 5 επι 5 σε καμια φαβελα,καλός ειναι.
-
Dimg4
Ασε που τον εχουν κανει ρομπα οι γκομενες στο ινστα με τα στορι απο τα πεσιματα του