Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Ναι αλλά στο 18" μόνο αυτοί έχουν βάλει γκολ
SM-G965F
SM-G965F
- ΑποστόληςΑ
Αφού έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες ο Απόλλων στο 40΄ και το 42΄ ισοφάρισε τελικά στο 45΄.
-
Dimg4
Πρωτον σε ευχαριστω για την συμπεριφορα που δειχνει τι ανθρωπος εισαι. Οταν ηθελες πληροφορια για μεταγραφες κατευθειαν διαβασες το μειλ. Τωρα που με μπαναρες 2 βδομαδες χωρις καν να φταιω (αφου ο αλλος ετρεξε σε ασχετο σχολιο και με προκαλεσε) δεν μπηκες καν στον κοπο να διαβασεις το μειλ. Εγω κατεληξα στο ποιον σου αλλα δε θα μου στερησεις εσυ το φορουμ γιατι εχει και αξιολογες αποψεις εδω.sourmenetes έγραψε:Ο σισε αν θεωρειται παικτης επιπεδου εγω ειμαι ο μουρινιο.α
Ο ανθρωπος ψηλα ειναι καλος αλλα οταν η μπαλα ειναι στα ποδια του,οτι πουλι κινειται περιξ του γηπεδου κοιταζει να κρυφτει.
Οσον αφορα το δικο μας ματς στις 23-4 τελικες οι 10+ ειναι απο στημενα.εκει ναι υπερτερουσαν πληρως.
Αμα βαλεις και 6-7 που σιγουρα ηταν τελικες ισα για να γραφτουν στην ιστορια,μενουν οι υπολοιπες.
Ο ποντενσε ειναι καλος παικτης,δημιουργει αλλα απο σκοραρισμα ειναι μηδεν.ειχαμε τον καμπος των 6-7 γκολ και κραζαμε.αν ειχαμε των ποντενσε των 0 γκολ τι θα καναμε;;
Οχι οτι τα δικα μας τα εξρεμ ειναι καλυτερα.αλλα συγκρισεις με βιειρινια στην πρωτη θητεια ψιλοαπεχουν.ο αντελινο σου εφτιαχνε φασεις,σου εβγαζε σουταρες,σου εδινε γκολ.
Παρακατω, τον σισε ως αντι-χατσεριντι θα τον ειχες και οποιος συγκρινει τους 2 καλυτερα να ασχοληθει με το βολει. Ο ενας 23 σκυλος που καθαριζει ολες τις φασεις και ο αλλος 32, πιο αργος απο χελωνα και συμπεριφορα σας μαμαω.
Στο 45 με Τριάδη....
Άλλα 2 να βάλει ο τύπος,να τον φωνάζουν Τριάρη...
Άλλα 2 να βάλει ο τύπος,να τον φωνάζουν Τριάρη...
Δε γλυτώνει ο Άρης,σφυροκοπαει ο Απόλλων,την ύπαρξη τους παίζουν σήμερα.
- Παλαιολόγος
ε προφανως θα αποδεσμευες σακχοφ.zarathustra79 έγραψε:O natkho συν τοις αλλοις ειναι κ ξενος. Ηδη εχουμε 6 και καθε φορα μενει ενας εκτος μαζι με οσα ζητηματα δημιουργει αυτο εντος της ομαδας. Αν ειχαμε εναν επιπλεον...
- Παλαιολόγος
ακριβωςPaoki94 έγραψε:Θα έπαιρνε τη θέση του Σακχοφ. Οπότε θα είχες Μαουρίσιο/Νατχο απο τη μία και Κάνιας/Βερνμπλουμ απο την αλλη. Με κάποιον πέμπτο τύπου Χαρίση από πίσω τους. Έτσι πας για 3 διοργανώσεις. Αλλιώς την τρως από τη βιντι.zarathustra79 έγραψε:O natkho συν τοις αλλοις ειναι κ ξενος. Ηδη εχουμε 6 και καθε φορα μενει ενας εκτος μαζι με οσα ζητηματα δημιουργει αυτο εντος της ομαδας. Αν ειχαμε εναν επιπλεον...
κοινη ποδοσφαιρικη λογικη ητανκαι δη χωρις ιδιαιτερο κοστος(μην παιρνεις χατσεριδη και παρε εναν ελπιδοφορο γρηγορο κεντρικο αμυντικο με καλη τεχνικη,πιο λιγα θα τους εβγαιναν και θα ηταν πολυ πιο ενισχυμενη ηομαδα και για τις τρεις διοργανωσεις με αξονα φοβητρο,κρατα και λαμπρου και να δουμε)
- Παλαιολόγος
δεν μου αρεσει ο σισε,να κοβει και να παει η μπαλα οπου να ναι σιγα την δεξιοτητα την τρομερηΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Σισέ είναι καλό στόπερ, δυναμικός, ψηλός, αθλητικός, αλλά μέχρις εκεί. Εγκεφαλικό στόπερ δεν είναι. Οι δικοί μας και οι δύο είναι πιο εγκεφαλικοί.
εναν παιχτη ψηλο δηλ θες με αυτοπεποιθηση και θα κανει τα ιδια,δεν εχουμε αναγκη απο τετοια στοπερ
δεν λεω πως ειναι κακος παιχτης βεβαια
- ΑποστόληςΑ
Τώρα που βλέπω τον αγώνα του Απόλλωνα σκέφτομαι: Τι έγινε αυτή η παικτάρα του Απόλλωνα, ο Αλμπάνης που απόκτησε το καλοκαίρι η χάρτινη;
Στη θητεία του Νάτχο στην ομάδα μας, υπήρξα φαν του, σαν τη μύγα μες το γάλα ήταν. Αλλά τώρα δεν θα τον ήθελα στην ομάδα. Οι λόγοι:
- Μοιάζει πολύ με τον Μαουρίσιο σαν παίχτης, η ταχύτητά του έχει πέσει κι έχει τα γνωστά αμυντικά θέματα. Άρα μόνο θα αναπλήρωνε χωρίς να μπορεί να προσθέσει χαρακτηριστικά.
- Πήγε στην ομάδα που τον εξευτέλισε και τον έκανε μ αγανακτήσει όσο έπαιζε σε μας, με ό,τι αυτό σημαίνει.
- Πολύ μεγάλος μισθός για παγκίτης και καμία μεταπωλητική αξία.
- Έτσι όπως έχει ασπρίσει και ψιλοσέρνεται, τον είδα προχτές και τον λυπήθηκα. Νεκρό πρότζεκτ από κάθε άποψη.
Για μένα το κέντρο θέλει ένα πνευμόνι με ταχύτητα, εκρηκτικότητα και λίγο κουβάλημα μπάλας. Κι αν έχει και ικανότητες διείσδυσης κι εκτέλεσης, ακόμα καλύτερα.
Ο Σισέ έχει τρομερά αθλητικά προσόντα και είναι "εμπορικός" παίχτης, αλλά καθόλου τακτική παιδεία, παιχνίδι με τη μπάλα κάτω και μου φαίνεται και ψιλοκωλ..δο. Ό,τι πρέπει για το γαύρο δηλαδή αλλά για μας δεν ξέρω, μάλλον όχι.
Το που τον βρήκαν όμως έχει ενδιαφέρον.
- Μοιάζει πολύ με τον Μαουρίσιο σαν παίχτης, η ταχύτητά του έχει πέσει κι έχει τα γνωστά αμυντικά θέματα. Άρα μόνο θα αναπλήρωνε χωρίς να μπορεί να προσθέσει χαρακτηριστικά.
- Πήγε στην ομάδα που τον εξευτέλισε και τον έκανε μ αγανακτήσει όσο έπαιζε σε μας, με ό,τι αυτό σημαίνει.
- Πολύ μεγάλος μισθός για παγκίτης και καμία μεταπωλητική αξία.
- Έτσι όπως έχει ασπρίσει και ψιλοσέρνεται, τον είδα προχτές και τον λυπήθηκα. Νεκρό πρότζεκτ από κάθε άποψη.
Για μένα το κέντρο θέλει ένα πνευμόνι με ταχύτητα, εκρηκτικότητα και λίγο κουβάλημα μπάλας. Κι αν έχει και ικανότητες διείσδυσης κι εκτέλεσης, ακόμα καλύτερα.
Ο Σισέ έχει τρομερά αθλητικά προσόντα και είναι "εμπορικός" παίχτης, αλλά καθόλου τακτική παιδεία, παιχνίδι με τη μπάλα κάτω και μου φαίνεται και ψιλοκωλ..δο. Ό,τι πρέπει για το γαύρο δηλαδή αλλά για μας δεν ξέρω, μάλλον όχι.
Το που τον βρήκαν όμως έχει ενδιαφέρον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnys999 την Δευ 12 Νοέμ 2018, 20:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ πάντως από γαύρο τον Ποντενσε για βασικό μια χαρά θα τον ήθελα (απίστευτος ο τρόπος που μιλάει στη μπάλα, όσο για αναποτελεσματικότητα μήπως φταίει λίγο που ο γαύρος παίζει χωρίς φορ; Πολύ τυχερός ο γκέι που με τις μανατζεριστικες άκρες του έφερε τζάμπα τέτοιο λαχείο κι ελπίζω απλά η ΟΥΕΦΑ να τον παγώσει με την τελική της απόφαση περί αποζημιωσης).
Ο Φορτουνης πάλι θεωρώ ότι άνετα έπαιζε βασικός, όντας για μένα ένα κλικ καλύτερος του Πέλκα (δύο φέτος). Ξέρω , πολλοί θα κραξετε...ο καθένας με την άποψη του. Το κακό του Φορτουνη είναι ότι είναι ο κλασικός ερασιτέχνης Έλληνας ποδοσφαιριστής...Εκανε το μπαμ και μετά για δύο χρόνια "έκατσε"! Φέτος που είδε ότι δεν τον παίρνει για νέα καταστροφική χρονιά μιας που μετά δεν θα βρίσκει τα συμβόλαια που ονειρεύεται, έβαλε το κεφάλι κάτω, πήρε προσωπικό γυμναστή (το γνωρίζω προσωπικά αυτό) κι αποφάσισε να ξαναγίνει επαγγελματίας. Έχει τα στραβά του, πχ την κλασική ελληνική ευκολία με την οποία κάποιοι προτιμούν να πέφτουν αντί να ολοκληρώνουν προσπάθειες αλλά ως παίχτης είναι καλός. Και η ικανότητα του στα στημένα που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι το 50% του παιχνιδιού είναι άλλο ένα τεράστιο προσόν.
Ο Σισέ για αλλαγή ροτεισιον πίσω θα μου έκανε κι.εμενα. Μέχρι εκεί. Δεν τον ζηλεύω κιόλας...διαλέξαμε Χατσεριντι , φαίνεται να μη μας βγαίνει για την ώρα, ατυχησαμε και πάμε παρακάτω. Απλά εμείς ψάχναμε για βασικό..άλλο αν τελικά καπαρωσε τη θέση ο Κρέσπο ελλείψει κι ανταγωνισμου. Κ προφανώς για αυτό χτύπησαμε όνομα τύπου χατσεριντι κι όχι λαχείο τύπου Σισέ.
Ο Νατχο είναι παιχτουρα, άλλο αν για την ώρα είναι σε κακη φυσική κατάσταση, όμως είναι υπερβολή για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα ένα δίδυμο Μαουρίτσιο Νατχο στην ίδια θέση...οπότε πάσο κι εδώ.
Ο Καμαρά από το λιγο που τον παρατήρησα νομίζω είναι πολύ καλός παίχτης.
Συν δύο παιχτακια στα πλάγια , Τσιμικας κ Κούτρης που έχουν δείξει καλά δείγματα. (Ξέρω...ξέρω ..."ταλενταρες είναι μόνο τα δικά μας παιδιά...που στην πορεία ...χάνονται και καταλήγουν δανεικά σε χωριά !!!! Και κάτι αταλαντα συνομιλικα τους άλλων ομάδων από σπόντα και μανατζεριστικες άκρες παίρνουν μεταγραφές σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ"...σωστά;;)
Άντε κι ένας Λάζαρος που μπορεί με μια ενέργεια να αλλάξει τη ροή....αν και κάπου πέρσυ το έχει αφήσει αυτό σε άλλο γήπεδο. ..
And.....thats all folks!
Από κει και πέρα το χάος ...κι αυτή την έλλειψη ισαξιων παιχτών στις υπόλοιπες θέσεις πληρώνει ο φετεινος γκέι.
Δεν θα τα ισοπεδωσω όμως όλα κι ότι εμείς έχουμε όλη τη μικτή superleague κι όλοι οι άλλοι είναι του πεταματου!
Ο Φορτουνης πάλι θεωρώ ότι άνετα έπαιζε βασικός, όντας για μένα ένα κλικ καλύτερος του Πέλκα (δύο φέτος). Ξέρω , πολλοί θα κραξετε...ο καθένας με την άποψη του. Το κακό του Φορτουνη είναι ότι είναι ο κλασικός ερασιτέχνης Έλληνας ποδοσφαιριστής...Εκανε το μπαμ και μετά για δύο χρόνια "έκατσε"! Φέτος που είδε ότι δεν τον παίρνει για νέα καταστροφική χρονιά μιας που μετά δεν θα βρίσκει τα συμβόλαια που ονειρεύεται, έβαλε το κεφάλι κάτω, πήρε προσωπικό γυμναστή (το γνωρίζω προσωπικά αυτό) κι αποφάσισε να ξαναγίνει επαγγελματίας. Έχει τα στραβά του, πχ την κλασική ελληνική ευκολία με την οποία κάποιοι προτιμούν να πέφτουν αντί να ολοκληρώνουν προσπάθειες αλλά ως παίχτης είναι καλός. Και η ικανότητα του στα στημένα που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι το 50% του παιχνιδιού είναι άλλο ένα τεράστιο προσόν.
Ο Σισέ για αλλαγή ροτεισιον πίσω θα μου έκανε κι.εμενα. Μέχρι εκεί. Δεν τον ζηλεύω κιόλας...διαλέξαμε Χατσεριντι , φαίνεται να μη μας βγαίνει για την ώρα, ατυχησαμε και πάμε παρακάτω. Απλά εμείς ψάχναμε για βασικό..άλλο αν τελικά καπαρωσε τη θέση ο Κρέσπο ελλείψει κι ανταγωνισμου. Κ προφανώς για αυτό χτύπησαμε όνομα τύπου χατσεριντι κι όχι λαχείο τύπου Σισέ.
Ο Νατχο είναι παιχτουρα, άλλο αν για την ώρα είναι σε κακη φυσική κατάσταση, όμως είναι υπερβολή για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα ένα δίδυμο Μαουρίτσιο Νατχο στην ίδια θέση...οπότε πάσο κι εδώ.
Ο Καμαρά από το λιγο που τον παρατήρησα νομίζω είναι πολύ καλός παίχτης.
Συν δύο παιχτακια στα πλάγια , Τσιμικας κ Κούτρης που έχουν δείξει καλά δείγματα. (Ξέρω...ξέρω ..."ταλενταρες είναι μόνο τα δικά μας παιδιά...που στην πορεία ...χάνονται και καταλήγουν δανεικά σε χωριά !!!! Και κάτι αταλαντα συνομιλικα τους άλλων ομάδων από σπόντα και μανατζεριστικες άκρες παίρνουν μεταγραφές σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ"...σωστά;;)
Άντε κι ένας Λάζαρος που μπορεί με μια ενέργεια να αλλάξει τη ροή....αν και κάπου πέρσυ το έχει αφήσει αυτό σε άλλο γήπεδο. ..
And.....thats all folks!
Από κει και πέρα το χάος ...κι αυτή την έλλειψη ισαξιων παιχτών στις υπόλοιπες θέσεις πληρώνει ο φετεινος γκέι.
Δεν θα τα ισοπεδωσω όμως όλα κι ότι εμείς έχουμε όλη τη μικτή superleague κι όλοι οι άλλοι είναι του πεταματου!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch 2 την Δευ 12 Νοέμ 2018, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
- Παλαιολόγος
απο που προκυπτει πως εχει αμυντικα θεματα ο νατχο; καταρχην δεν ειναι κοφτης
κατα δευτερον παρολαυτα σε 276 λεπτα εχει 9 κλεψιματα και μια επεμβαση,οσα ειχε ο κοφτης μας ο κανιας πριν το ματς με παναιτωλικο σε υπερδιπλασια λεπτα συμμετοχης.
κατα δευτερον παρολαυτα σε 276 λεπτα εχει 9 κλεψιματα και μια επεμβαση,οσα ειχε ο κοφτης μας ο κανιας πριν το ματς με παναιτωλικο σε υπερδιπλασια λεπτα συμμετοχης.
Όντως γκολάρα ο ο Άρης της καρδιάς μας..ΑποστόληςΑ έγραψε:Έβγαλε πολύ όμορφο γκολ ο 'Άρης: 1-2.
Δεν έχουν κακή ομάδα, απλά τα έκαναν πουτανα που έδιωξαν τον μοναδικό που ξέρει μπάλα μέσα στην ΠΑΕ τους..
Θα κάνουν προκοπή πιστεύω παντελιδη, ο οποία είναι από Νίκαιας όποτε γαύρος..
όποτε αφεντικό στη διοίκηση κ αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι γαύροι.. δεν τις χάλασε
ΑποστόληςΑ έγραψε:Τώρα που βλέπω τον αγώνα του Απόλλωνα σκέφτομαι: Τι έγινε αυτή η παικτάρα του Απόλλωνα, ο Αλμπάνης που απόκτησε το καλοκαίρι η χάρτινη;
Έχει παίξει σε δυο παιχνίδια με Σελτικ και Απόλλωνα Λάρισας από 10 λεπτά