Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 8.2.2009 19.00 Προβλέψεις και σχόλια
Re: 8.2.2009 19.00 - Παναθηναικός - ΠΑΟΚ - Προβλέψεις και σχόλια
μακαρι να παρει τον χουτινιο αλλα δεν το βλεπω...
παλι με αναστασακο θα παμε
σορλεν απο πισω του και οι υπολοιποι ιδιοι
εκτος αν δουμε μπιζερα και μπαλαφακο
παλι με αναστασακο θα παμε
σορλεν απο πισω του και οι υπολοιποι ιδιοι
εκτος αν δουμε μπιζερα και μπαλαφακο
μακαρι να μη μπει παλι χεσμενη η ομαδα οπως στο ματς με την αεκ στην αθηνα.εαν το πιστεψουν τα παιδια το χουμε το ματς.
2πλο στους φλωρους!!

2πλο στους φλωρους!!

Το βαζελακι το λεω λογο της κακιστης αγωνιστικης καταστασης του και το οτι εχουν κανει την διαιτησια καραμελα για να κρυψουν την ανυπαρξια τους στον μεταγραφικο σχεδιασμο. Το βαζελακι ως γνωστον εχει 28Μ μπατζετ και δεν θα μας δυσκολεψει λιγοτερο η περισσοτερο απο λαρισα και πανιωνιο.believer έγραψε:Όλοι θέλουμε τη νίκη αλλά ξέρουμε οτι θα έρθει δύσκολα..
Φίλε erevos όχι ότι δεν έχει να δείξει και τίποτα το βαζελάκι.. Είπαμε, αλλά όχι και να τον υποτιμάμε. Έχει φτάσει στους 16 στο τσουλου. Μπορεί φέτος να μη δείχνει τον καλύτερο του εαυτό αλλά είναι σίγουρα μια μεγάλη ομάδα. Φιλικά πάντα
Μπορούμε πάντως τη νίκη και ελπίζω σ' αυτήν. Αν και πολύ κουρασμένη όλη η ομάδα μας μετά απο τόσα μαζεμένα παιχνίδια, θα πρέπει να δείξει σοβαρότητα και να βγάλει αυτό το πάθος που πάντα βγάζει. Δυνατά και χωρίς άγχος!
Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!
Δεν υποτιμο φυσικα απλα θελω οτι και εσυ να καταιβουμε χωρις ανχος και να χτυπησουμε το ματς στα ισια
δεν γινεται να ξαναπαιξει ο ΠΑΟΚ τοσο χαλια στα ντερμπι εκτος πιστευω πως μεσα απο αυτα τα παιχνιδια εβαλε μυαλο ο σαντος και οι παιχτες και πως θα παρουσιασουν αλλο προσωπο με τον μετοχικο
το περιμενω με ανυπομονησια αυτο το ματς..
οπως περιμενω να δω και την αποστολη της ομαδας.
προσωπικα τους μονους που φοβαμαι απο δαυτους ειναι ο κλεϊτον, ο ιβανσιτς
και ο καραγκουνης. για τους προφανεις λογους..
η αμυνα τους παντως ειναι battle,skills,αλεστε..
βλεποντας την αποστολη λοιπον,θα κανουμε και προβλεψεις.
Με τα τωρα δεδομενα απουσιων παντως δυσκολα θα νικησουμε..
[offtopic]ο βγενο δινει 200 εκ. ευρω για την ολυμπιακη..χμμμ..[/offtopic]
οπως περιμενω να δω και την αποστολη της ομαδας.
προσωπικα τους μονους που φοβαμαι απο δαυτους ειναι ο κλεϊτον, ο ιβανσιτς
και ο καραγκουνης. για τους προφανεις λογους..
η αμυνα τους παντως ειναι battle,skills,αλεστε..
βλεποντας την αποστολη λοιπον,θα κανουμε και προβλεψεις.
Με τα τωρα δεδομενα απουσιων παντως δυσκολα θα νικησουμε..
[offtopic]ο βγενο δινει 200 εκ. ευρω για την ολυμπιακη..χμμμ..[/offtopic]
Μετά από αυτά που βλέπει από την ομάδα του, αποφάσισε να πάρει κάτι που να πετάει πραγματικά!paok87 έγραψε: [offtopic]ο βγενο δινει 200 εκ. ευρω για την ολυμπιακη..χμμμ..[/offtopic]

Το ματσακι θα κριθει στο γκολ...1-0 η 0-1!! Ελπιζω το δευτερο..αντεπιθεση η στημενο και αντε γεια..!Δεχομαστε δυσκολα γκολ..αρκει να προσεξουμε λιγο περισσοτερο τα στημενα γιατι και στα αλλα 2 κατω ετσι την πατησαμε!!!Αυτα για ψυχολογιες κτλ δεν μετρανε σε αυτα τα παιχνιδια ολοι παθιασμενοι μπαινουν!!Αρκει να μας κατσει η καλη φαση!!
Θελω να δω χουτο-μπακα(αθανασιαδης αλλαγη)
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΩ...ΑΜΠΑΛΑΕ ΑΕ ΑΕΑ ΕΟΟΟΟ...

Θελω να δω χουτο-μπακα(αθανασιαδης αλλαγη)
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΩ...ΑΜΠΑΛΑΕ ΑΕ ΑΕΑ ΕΟΟΟΟ...

- DimisK
- Επικοινωνία:
Ο φετινός λαγός είναι περίεργη ομάδα. Ικανή για το χειρότερο και το καλύτερο. Με φοβερά σκαμπανεβάσματα. Εμείς θα είμαστε κουρασμένοι, αλλά και ο βάζελος έπαιξε την ίδια μέρα στις Σέρρες, έστω και ένα πιο εύκολο θεωρητικά ματς.
Δεν θέλω η ομάδα να αγχωθεί. Δεν είναι καθοριστικό το παιχνίδι. Θα ήθελα όμως να παίξουν μπάλα με πάθος, δύναμη και με αέρα υπεροχής! Γιατί αυτός πρέπει να είναι πλέον ο ΠΑΟΚ είτε στο Βορρά, είτε στο Νότο. Κυρίως στο Νότο...
Πρώτο σημείο βλέπω το Χ. Θέλω ή Μούσλί ή Χούτο. Πάντως με μια νίκη τινάζουμε την μπάνκα στον αέρα...
Να παίξουμε σαν ΠΑΟΚ! Τίποτα άλλο...
Δεν θέλω η ομάδα να αγχωθεί. Δεν είναι καθοριστικό το παιχνίδι. Θα ήθελα όμως να παίξουν μπάλα με πάθος, δύναμη και με αέρα υπεροχής! Γιατί αυτός πρέπει να είναι πλέον ο ΠΑΟΚ είτε στο Βορρά, είτε στο Νότο. Κυρίως στο Νότο...
Πρώτο σημείο βλέπω το Χ. Θέλω ή Μούσλί ή Χούτο. Πάντως με μια νίκη τινάζουμε την μπάνκα στον αέρα...
Να παίξουμε σαν ΠΑΟΚ! Τίποτα άλλο...
Συμφωνώ με τα αδέρφια παραπάνω.
Το μόνο που με νοιάζει είναι η προσπάθεια και η εμφάνιση. Θέλω να είμαστε ήρεμοι, αγέροχοι, παθιασμένοι. Όπως ο Πάμπλο στα τελευταία παιχνίδια.
Η ομάδα είναι σίγουρα κουρασμένη και περιμένω πολλές αλλαγές. Ελπίζω να μην γκρινιάξουν κάποιοι. Έχω εμπιστοσύνη σε όλους. Ακόμα και αν βάλει τον Λάκη ή τον Ηλιάδη ή τον Παντελή.
Δύναμη χρειάζεται το παιχνίδι και σωστή τακτική συμπεριφορά. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γυρίσουμε την γραμμή άμυνας προς την περιοχή μας. Άμυνα στα 2/3 με πάθος και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε την πρώτη μεγάλη φετινή νίκη
Το μόνο που με νοιάζει είναι η προσπάθεια και η εμφάνιση. Θέλω να είμαστε ήρεμοι, αγέροχοι, παθιασμένοι. Όπως ο Πάμπλο στα τελευταία παιχνίδια.
Η ομάδα είναι σίγουρα κουρασμένη και περιμένω πολλές αλλαγές. Ελπίζω να μην γκρινιάξουν κάποιοι. Έχω εμπιστοσύνη σε όλους. Ακόμα και αν βάλει τον Λάκη ή τον Ηλιάδη ή τον Παντελή.
Δύναμη χρειάζεται το παιχνίδι και σωστή τακτική συμπεριφορά. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γυρίσουμε την γραμμή άμυνας προς την περιοχή μας. Άμυνα στα 2/3 με πάθος και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε την πρώτη μεγάλη φετινή νίκη
Το ματσάκι ότι και να πούμε είναι ντερπάρα και όλα τα προγνωστικά είναι ανοικτά.Από την ομάδα μας περιμένω να παίξει παθιασμένα και με μυαλό και νομίζω δεν έχει να φοβάται τίποτα....Απλά δεν θέλω να δω ξανά την τρισάθλια εμφάνιση που μας προσέβαλε σαν ομάδα στο μάτς με την αεκ44...

-
το ματς ειναι σιγουρα δυσκολο και ο βαζελου ειναι σιγουρα ψυχεδελικη ομαδα με μεγαλα σκαμπανεβασματα .
Αγωνα ειχαν και αυτοι την Τεταρτη μην το ξεχναμε .
Νομιζω απο μας εξαρταται .
Ειδικα αν χρησιμοποιηθει ο Χουτος που ναι γρηγορος και δειξουμε το γνωστο μεταλλικο μας σχημα μπορει να του τη κατσουμε του βαζελου εκει που δεν το περιμενει .
Φοβαμαι λιγο τα μαιμουδιστικα πεσιματα της Καραγκουνας . Αυτα που τον ακουμπας και πεφτει με κωλοτουμπα τοσο θεαματικα λες και τον θερισε δρεπανι . Μπορει να χει διδαξει και σε αλλους παικτες του βαζελου αυτην την τεχνικη .
ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΥΡΙΩΣ .
Εμεις πιστευω πως θα παρουσιαστουμε οπως πρεπει .
Αγωνα ειχαν και αυτοι την Τεταρτη μην το ξεχναμε .
Νομιζω απο μας εξαρταται .
Ειδικα αν χρησιμοποιηθει ο Χουτος που ναι γρηγορος και δειξουμε το γνωστο μεταλλικο μας σχημα μπορει να του τη κατσουμε του βαζελου εκει που δεν το περιμενει .
Φοβαμαι λιγο τα μαιμουδιστικα πεσιματα της Καραγκουνας . Αυτα που τον ακουμπας και πεφτει με κωλοτουμπα τοσο θεαματικα λες και τον θερισε δρεπανι . Μπορει να χει διδαξει και σε αλλους παικτες του βαζελου αυτην την τεχνικη .
ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΥΡΙΩΣ .
Εμεις πιστευω πως θα παρουσιαστουμε οπως πρεπει .