Μια χαρά τα λες εσύ απλά εγώ δεν θέλω να τα σκέφτομαι...danirifle έγραψε:ούτε εγώ τους βλέπω
δε φοβάμαι κανέναν τους
αλλά δεν είναι δύσκολο να σου στείλουν 2-3 "τζήλους"
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Κύκλοι της ΠΑΕ Αεχ λένε πως ξεκίνησε με γαργάρες σήμερα και αύριο θα βγει να μιλήσειpilotos έγραψε:Ο δηματος έγραψε τίποτα;
SM-G965F
Τί ώρα ανεβαίνει άρθρο με την υπογειοποίηση της Αγία Σοφιάς;
SM-G965F
SM-G965F
ρε πιλότε..
ε ρε, το χαβαλέ που μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ, όταν είναι στα πάνω του, δε μπορεί να τον κάνει κανένας
ε ρε, το χαβαλέ που μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ, όταν είναι στα πάνω του, δε μπορεί να τον κάνει κανένας
Ευχαριστώ αδερφέ για ενημέρωσηramboutla έγραψε:Κύκλοι της ΠΑΕ Αεχ λένε πως ξεκίνησε με γαργάρες σήμερα και αύριο θα βγει να μιλήσειpilotos έγραψε:Ο δηματος έγραψε τίποτα;
SM-G965F
SM-G965F
- navigator11
Βέβαια. Διέψευσε ότι το νεοαποχτηθέν λεωφορείο της ομάδος πάει με τα φρένα ... σπασμένα. Εν αντιθέσει με την πρωταθλpilotos έγραψε:Ο δηματος έγραψε τίποτα;
SM-G965F
Πάντως εγώ μπορεί να έδινα ένα Χ στην Ξάνθη γνωρίζοντας ότι θα έρθει χ ο gay στο Περιστέρι κι ότι ο gay θα έχει και το -3 , έτσι για να κυνηγάνε και την Ξάνθη

SM-G965F
SM-G965F
Συμφωνω απολυτως για καναντυ , εχουν ενα επιπεδο παντως γενικα οι γερμανοι οπως και να το κανουμεSera4 έγραψε:πραματικα δηλωνω μεγαλος θαυμαστης του κανατι, τον οποιο θεωρω ευκολα τον καλυτερο προπονητη στην ελλαδα...κυριος στη συμπεριφορα του, κρταει τη χαλκηδονα για δευτερη χρονια πολυ ψηλα αναξερτητως ενισχυση η αποδυναμωσης...και πραγματικα βελτιωνει ολους τους παιχτες με τους οποιους δουλευει...πολλα μπραβο...
σε αλλα νεα, ποκιτες πατωνετε?
- navigator11
Ούτε τον πυρετό μας! Αστειεύεσαι;pilotos έγραψε:Πάντως εγώ μπορεί να έδινα ένα Χ στην Ξάνθη γνωρίζοντας ότι θα έρθει χ ο gay στο Περιστέρι κι ότι ο gay θα έχει και το -3 , έτσι για να κυνηγάνε και την Ξάνθη
SM-G965F
Ρε άσε να τους παίξω λίγο να γελάσουμε...navigator11 έγραψε:Ούτε τον πυρετό μας! Αστειεύεσαι;pilotos έγραψε:Πάντως εγώ μπορεί να έδινα ένα Χ στην Ξάνθη γνωρίζοντας ότι θα έρθει χ ο gay στο Περιστέρι κι ότι ο gay θα έχει και το -3 , έτσι για να κυνηγάνε και την Ξάνθη
SM-G965F
Αφού τρέφονται από σενάρια
SM-G965F
- PAOK_Antarctica
Από Πέμπτη λένε για μεγάλη πτώση θερμοκρασίας, οπότε μάλλον Πέμπτη θα πάει η ανακοίνωσηPAOK_Antarctica έγραψε:Από πότε να περιμένουμε απόφαση για γκέι;
SM-G965F