"Σοβαρέψου" ρε φίλε. Δε γίνεται να τα πιστεύεις και να τα γράφεις κιόλας αυτά.ToMousiTouCrespo έγραψε:Για 2 μέρες αγνόησα όλα τα σχόλια περί Λου σε αθλητικά σάιτ. Σήμερα που έκανα το λάθος να ρίξω μια ματιά είδα ότι μάλλον μας έχει σε τροχιά υποβιβασμού, σε κάθε αγώνα τρώμε πεντάρες και στην ενδεκάδα παίζουν μόνο Ρουμάνοι φίλοι του απ' το 2ο ΕΠΑΛ Βουκουρεστίου.
Τα ΠΟΚεμον που θέλουν να φύγει τα καταλαβαίνω γιατί τους έχει πονέσει πολύ. Τους δικούς μας που λένε ότι η ομάδα δεν έχει πιάσει την περσινή απόδοση επίσης. Αλλά όλους τους υπόλοιπους που τον βγάζουν εμμονικό, άσχετο, να μετράει μέρες κλπ ειλικρινά δεν μπορώ να τους καταλάβω. Με θλίβει πολύ το γεγονός ότι υπάρχουν τέτοιες απόψεις από ΠΑΟΚτσήδες. Ο "στρατηγός" έχει κερδίσει με τη δουλειά του τη στήριξη μας. Κάναμε ήδη μία τεράστια κωλοτούμπα γι αυτόν, γιατί τόση γκρίνια με την πρώτη στραβή;
ΥΓ: Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε, ούτε Λουτσέσκου ούτε Ουάρντα. Κι εγώ έχω άποψη για το ποιος θέλω να παίζει αλλά δεν τολμάω καν να ισχυριστώ ότι ξέρω καλύτερα από έναν επαγγελματία με δείγματα γραφής που ζει την ομάδα καθημερινά.

Η ομάδα είναι "ερείπιο", η "κωλοφαρδία" άρχισε να σώνεται, το ρόστερ είναι εν πολλοίς προϊόν της καύλας του Γιώργη και της συναίνεσης του, είτε αδύναμου είτε ιδιοτελούς, προπονητή και όλα αυτά μαζί "μοιραία" διογκώθηκαν επειδή ήρθαν 2-3 ανεπιτυχή αποτελέσματα. Εννοείται ότι υπάρχει κόσμος και ντουνιάς που περίμενε πολύ, πολύυυυ λέμε, καιρό να απασφαλίσει ή να επανοπλίσει. Μην τρελαίνεσαι, μην εκπλήσσεσαι και γενικότερα μην!