70.Στέλιος Κίτσιου
- ΑποστόληςΑ
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
Θα τον δούμε και θα τον κρίνουμε. Αλλά να μην (κατα)κρίνουμε κάποιον χωρίς να του δώσουμε το δικαίωμα να μας δείξει τι μπορεί να κάνει.
- paoki_sweden
Dosta ola simera Stelio. Dikse ston coach oti se kapia paixnidia tha prepi na ksekourazate o basikos paiktis ektos apo ton Kaddouri pou exi ton Raiola manager
Σε κατέκρινα δημόσια εδώ στο σάιτ μας, ζήτησα συγνώμη..
Πάμε στελακο μου, δείξε τι μπορείς να κανείς σήμερα αγορινα μου!!!

Πάμε στελακο μου, δείξε τι μπορείς να κανείς σήμερα αγορινα μου!!!

Εύχομαι ολόψυχα να πετύχει.... Γιατί μου είναι πολύ συμπαθής ο Στέλιος.....paoki19 έγραψε:Δεν τον πιστευω γενικά αλλά νομίζω σήμερα θα κάνει πολύ καλή εμφάνιση...
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο κιτσιου ειναι καλος παιχτης για τα ελληνικα δεδομενα , απλα στον ΠΑΟΚ εχουμε μια ταση να καταστρεφουμε κ να απαξιωνουμε οτι ειναι ελληνικο ... ευκολο ματς για το επιπεδο του κιτσιου
Μέτριος παιχτης είναι αλλά είναι και ψυχαρα. Μακάρι σήμερα να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλια.
Δεν πρέπει να παίζει ούτε αναπληρωματικός στον μεγάλο ΠΑΟΚ. τι όχι;
Ας με διαψεύσει σημερα
Ας με διαψεύσει σημερα
Δικαίωσηmirlas έγραψε:ο κιτσιου ειναι καλος παιχτης για τα ελληνικα δεδομενα , απλα στον ΠΑΟΚ εχουμε μια ταση να καταστρεφουμε κ να απαξιωνουμε οτι ειναι ελληνικο ... ευκολο ματς για το επιπεδο του κιτσιου
- Παλαιολόγος
μια χαρα επαιξε το ροτεισιον,δεν ειναι ρομπερτο καρλος το γνωριζουμε,αλλα ηταν θετικος
Μπραβο για την αποδοση σου, ειδικα οταν εχεις παιξει 2 παιχνιδια και το πρωτο σε εριξε ψυχολογικα.