Marcos António Elias Santos
Re: Ο Μάρκος Αντόνιο στον Π.Α.Ο.Κ.
ο Μαρκαντωνης ειναι πιο επικινδυνος στα στημενα απο οτι ο μαλεζας..
Γιαυτο μην απορησουμε αν τον δουμε αυριο βασικο...
ελλειψει μουσλι,το γκολ θα ερθει δυσκολα,μα παρα πολυ δυσκολα..
Τα στημενα πρεπει να τα εκμεταλλευτουμε..
Γιαυτο μην απορησουμε αν τον δουμε αυριο βασικο...
ελλειψει μουσλι,το γκολ θα ερθει δυσκολα,μα παρα πολυ δυσκολα..
Τα στημενα πρεπει να τα εκμεταλλευτουμε..
Συμφωνώ, ίσως είναι καλύτερα να παίξει ο Μάρκος αντί του Στέλιου αύριο, αλλά ότι πεί ο κόουτς!

μην αγχωνεστε!!κ οι δυο θα παιξουν γιατι ο κοντρερασ θα παει δεξι μπακ
λογο λετο πιστευω εγω!!εχει αλλωστε εμπειρια κ δυναμη για να τον εξαφανισει τον φλουφλετο....
λογο λετο πιστευω εγω!!εχει αλλωστε εμπειρια κ δυναμη για να τον εξαφανισει τον φλουφλετο....
Προβλέπω αύριο να βάζει γκολ από στημένη φάση. Ο γαύρος έχει τρελό πρόβλημα στον αέρα.
Πάντως είναι πολύ βελτιωμένος ο Αντόνιο. Μπράβο του! Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Πάντως είναι πολύ βελτιωμένος ο Αντόνιο. Μπράβο του! Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
- Athanasiadhs
Re: Μάρκος Αντόνιο
Αμφισβητησα παρα πολυ τον μαρκαντωνη και τον θεορουσα επιρεπη στο λαθος και λυση αναγκης και οχι βασικου.
Τον θεορουσα το μονο μελανο σημειο των φετινων μεταγραφων αφου δεν μου γεμιζε το ματι και ελεγα οτι ειμαστε τυχεροι που αναιβηκε τοσο πολυ ο στελακης
Αλλα τελικα μου δειχνει οτι ηθελε απλα καποια παιχνιδια στα ποδια του γιατι πρεπει να ηταν αρκετο καιρο παγκο στην αλλη του ομαδα και οτι η ρητρα των 1,7Μ δεν ειναι καθολου μα καθολου τυχαια.
+το οτι εχει τρομερο σωματοτυπο για σεντερ μπακ
Τον θεορουσα το μονο μελανο σημειο των φετινων μεταγραφων αφου δεν μου γεμιζε το ματι και ελεγα οτι ειμαστε τυχεροι που αναιβηκε τοσο πολυ ο στελακης
Αλλα τελικα μου δειχνει οτι ηθελε απλα καποια παιχνιδια στα ποδια του γιατι πρεπει να ηταν αρκετο καιρο παγκο στην αλλη του ομαδα και οτι η ρητρα των 1,7Μ δεν ειναι καθολου μα καθολου τυχαια.
+το οτι εχει τρομερο σωματοτυπο για σεντερ μπακ
- PAOKSaLoNiCa
Παιδιά μην ξεχνάμε ότι ο μαρκαντώνης έπαιζε σε ερασιτεχνικές ομάδες πριν τον πάρουμε etC δεν είναι?
πάντως μεγάλη η ρήτρα του..1.7 μύρια είναι λίγο πολλά αλλα μπορούμε..ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
- kordelio paok
Oχι ρε δεν επαιζε και σε ερασιτεχνικες ομαδες...Επαιξε σε Ακαντεμικα Ζιλ βιθεντε και Λειρια στην Πορτογαλια ενω περισυ επαιξε στο σαμπιονα με τη Οσερ...PAOKSaLoNiCa έγραψε:Παιδιά μην ξεχνάμε ότι ο μαρκαντώνης έπαιζε σε ερασιτεχνικές ομάδες πριν τον πάρουμε etC δεν είναι?
- Athanasiadhs
Πίστευα ότι θα περνούσε απαρατήρητη για άλλη μια φορά η απουσία του, λόγω των πολύ καλών αμυντικών της ομάδας,αλλά δυστυχώς κατόπιν εορτής και βλέποντας τα 3 γκολ που φάγαμε απόο στημένες φάσεις πιστεύω ότι μας στοίχησε η σημερινή απουσία του... 

Πρέπει να κρατηθεί στον κορμό της ομάδας ωποσδήποτε.
Με την απόδοση που έχει σε όλα τα ματς δείχνει ότι έχει δεθεί με τον σύλλογο.
Είναι απο τους παίκτες που αποδυκνείουν πράγματα με την δουλειά τους χωρίς πολλά πολλά λόγια.

Με την απόδοση που έχει σε όλα τα ματς δείχνει ότι έχει δεθεί με τον σύλλογο.
Είναι απο τους παίκτες που αποδυκνείουν πράγματα με την δουλειά τους χωρίς πολλά πολλά λόγια.

Είναι μεγάλη η ρήτρα του αλλά με τέτοιες εμφανίσεις σίγουρα αξίζει, στο θέμα των χρημάτων θα το παλέψει σίγουρα ο Ζήσης να ρίξει τις απαιτήσεις τους.