Γιώργος Σαββίδης
- Sick Bastard
Re: Γιώργος Σαββίδης
Κάτι έχει γίνει...
Δεν εξηγείται αυτό το σημερινό.
Ένα βήμα πριν γίνει μπουρδέλο η φάση
SM-G965F
SM-G965F
Εγώ πάντως θα ήμουν απόλυτα οκ να ποστάρει κάθε μέρα ότι θέλει αν ήξερα ότι κάνει μόνο αυτό και δεν μπλέκεται σε τίποτα μα τίποτα ποδοσφαιρικό. Και το λέω σοβαρά.
Ιβάν, σε παρακαλώ, δώσε του Γιώργου έναν καθαρό ρόλο στην ομάδα. Έναν όμως. Δε μπορεί τη μία να γίνεται λίγο Μίχελ, την άλλη λίγο Λουτσέσκου, την τρίτη λίγο Κυριάκος, την άλλη οπαδός της 4. Μπερδεύεται και μπερδεύει και στο τέλος η καύλα του θα τον απαξιώσει στον κόσμο της ομάδας. Ότι χειρότερο δηλαδή. Και θα ναι κρίμα.
Ιβάν, σε παρακαλώ, δώσε του Γιώργου έναν καθαρό ρόλο στην ομάδα. Έναν όμως. Δε μπορεί τη μία να γίνεται λίγο Μίχελ, την άλλη λίγο Λουτσέσκου, την τρίτη λίγο Κυριάκος, την άλλη οπαδός της 4. Μπερδεύεται και μπερδεύει και στο τέλος η καύλα του θα τον απαξιώσει στον κόσμο της ομάδας. Ότι χειρότερο δηλαδή. Και θα ναι κρίμα.
pilote εγώ πάλι νομίζω ότι ήταν μια παπαριά στα πλαίσια του αυθορμητισμού.pilotos έγραψε:Κάτι έχει γίνει...
SM-G965F
Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια με νίκη τη Κυριακή θα είναι πάλι αγκαλίτσες.
Μπα... Συνεχίζει ακάθεκτοςgiapas έγραψε:pilote εγώ πάλι νομίζω ότι ήταν μια παπαριά στα πλαίσια του αυθορμητισμού.pilotos έγραψε:Κάτι έχει γίνει...
SM-G965F
Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια με νίκη τη Κυριακή θα είναι πάλι αγκαλίτσες.
SM-G965F
δεν έχω ινστα , ανέβασε κι άλλα πράγματα; Αυτό με την U19 που έγραψες τι αφορά;
-
Ksenitemenos4
Τι ανέβασε ρε παιδιά?Εγώ μόνο τις φωτο με Γκάρσια κλπ Για το τι σημαίνει ΠΑΟΚ έχω δει.
Ανεβάζει διαρκώς με επίκεντρο τον Garcia...
Τώρα αν με αυτόν τον τρόπο θέλει να πιέσει καταστάσεις είναι απλώς για γέλια...
Είναι αστείο πάντως αυτό που κάνει. Είναι σαν την μέθοδο της ζήλειας που βλέπαμε στις ελληνικές ταινίες...
Τώρα αν με αυτόν τον τρόπο θέλει να πιέσει καταστάσεις είναι απλώς για γέλια...
Είναι αστείο πάντως αυτό που κάνει. Είναι σαν την μέθοδο της ζήλειας που βλέπαμε στις ελληνικές ταινίες...
-
Ksenitemenos4
Ε καλά ρε παιδιά αν θες να δείξεις ότι ΠΑΟΚ σημαίνει να έχεις αρχίδια , να θυμώνεις όταν χάνεις κτλ ε πιο χαρακτηριστικές φωτο από του Γκαρσία δεν θα βρεις.
Εξάλλου αν απευθύνονται σε κάποιους αυτά τα ποστ είναι στους ποδοσφαιριστές που δεν βγάζουν εγωισμό.
Εξάλλου αν απευθύνονται σε κάποιους αυτά τα ποστ είναι στους ποδοσφαιριστές που δεν βγάζουν εγωισμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ksenitemenos4 την Παρ 09 Νοέμ 2018, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
- HeartOfDarkness
Οσο ευλογια ειναι ο Ιβαν για τον ΠΑΟΚ αλλο τοσο προβλημα δημιουργεί ο Γιώργος με
α) τις (το λιγοτερο) ατυχεις μεταγραφές του (υποθέτοντας πως ο λουτσέσκου δεν ειχε ιδιαιτερο ρολο σε αυτές)
β) τις αστειες του ενεργειες (πυρσοι εξω απο το χαριλαου και λοιπά)
γ) τα ατυχέστατα ποσταρίσματα και ιδιως αυτά με μισόλογα, αστειισμους
και δηθεν ανωνυμους παραλήπτες.
Αν εισαι μελος της διοικησης καθεσαι και ασκεις διοικηση 24/7. Δε μ@λ@κιζεσ@ι στο instagram
νομίζοντας πως έτσι κανεις το καθηκον σου και ρίχνοτας συνεχως τις ευθυνες σε αλλους.
Οταν ο Χ διαιτητης σε πάει κοντρα (ακομα και αν υποθέσουμε πως για καποιο λογο φοβαται και ειναι
αναγκασμένος να σε παιξει ετσι) τον τελειώνεις (δεν ποστάρεις στο instagram).
Οταν ο Υ παικτης δε σου κανει βρίσκεις τις αιτιες και αν δε σε ικανοποιουν πας και
βρίσκεις καλυτερο (και κυριως δεν καθεσαι να ανταλλάξεις σχολια με τον καθε Βρανιες).
Οταν η ομάδα εχει 2-3-4 κενά το καλοκαιρι καθεσαι παρέα με τον κόουτς και βρισκεις τους κατάλληλους
(δεν πιστευω ο προπονητης να σκοπευε να βγάλει τη χρονια με 14-15 παικτες ενώ εχει πολυ μεγαλυτερο ρόστερ - και 4 τερματοφύλακες!! ).
Οταν τα πράγματα ειναι δυσκολα βγαινεις πρώτος να πάρεις τις ευθυνες που σου αναλογουν
και προσπαθεις να βελτιώσεις τα πράγματα με τις κατάλληλες ενέργειες.
Τέλος, πως μπορει να νιώθουν οι παικτες και ο προπονητης με τα σημερινα του ποστ
και πως να αποδώσουν τα μεγιστα όταν αντι να τους προστατευει τους "τρυπάει" ? Τι να σκέφτονταν
οταν πηγαν/πάνε στην προπονηση γνωρίζοντας πως καποιος απο τη διοικηση ποστάρει πως
δεν εχουν παθος και δε στεναχωριουνται οταν χανουν (ασχέτως αν εχει δικιο ή αδικο)?
α) τις (το λιγοτερο) ατυχεις μεταγραφές του (υποθέτοντας πως ο λουτσέσκου δεν ειχε ιδιαιτερο ρολο σε αυτές)
β) τις αστειες του ενεργειες (πυρσοι εξω απο το χαριλαου και λοιπά)
γ) τα ατυχέστατα ποσταρίσματα και ιδιως αυτά με μισόλογα, αστειισμους
και δηθεν ανωνυμους παραλήπτες.
Αν εισαι μελος της διοικησης καθεσαι και ασκεις διοικηση 24/7. Δε μ@λ@κιζεσ@ι στο instagram
νομίζοντας πως έτσι κανεις το καθηκον σου και ρίχνοτας συνεχως τις ευθυνες σε αλλους.
Οταν ο Χ διαιτητης σε πάει κοντρα (ακομα και αν υποθέσουμε πως για καποιο λογο φοβαται και ειναι
αναγκασμένος να σε παιξει ετσι) τον τελειώνεις (δεν ποστάρεις στο instagram).
Οταν ο Υ παικτης δε σου κανει βρίσκεις τις αιτιες και αν δε σε ικανοποιουν πας και
βρίσκεις καλυτερο (και κυριως δεν καθεσαι να ανταλλάξεις σχολια με τον καθε Βρανιες).
Οταν η ομάδα εχει 2-3-4 κενά το καλοκαιρι καθεσαι παρέα με τον κόουτς και βρισκεις τους κατάλληλους
(δεν πιστευω ο προπονητης να σκοπευε να βγάλει τη χρονια με 14-15 παικτες ενώ εχει πολυ μεγαλυτερο ρόστερ - και 4 τερματοφύλακες!! ).
Οταν τα πράγματα ειναι δυσκολα βγαινεις πρώτος να πάρεις τις ευθυνες που σου αναλογουν
και προσπαθεις να βελτιώσεις τα πράγματα με τις κατάλληλες ενέργειες.
Τέλος, πως μπορει να νιώθουν οι παικτες και ο προπονητης με τα σημερινα του ποστ
και πως να αποδώσουν τα μεγιστα όταν αντι να τους προστατευει τους "τρυπάει" ? Τι να σκέφτονταν
οταν πηγαν/πάνε στην προπονηση γνωρίζοντας πως καποιος απο τη διοικηση ποστάρει πως
δεν εχουν παθος και δε στεναχωριουνται οταν χανουν (ασχέτως αν εχει δικιο ή αδικο)?