Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
Re: Sergio Conceicao
Οταν εβαλε το γκολ, περηφανος εβγαλα το μπουφαν μου κ εμεινα μονο με την εμφανιση κ το ονομα του...
Αρχηγος
Αρχηγος
Μ@λακια γκολ... Αφου ειπαμε να βαζουμε απο στημενες φασεις και οργανωμενα, τι παει και το κανει μονος... Και τον κρεμαει κιολας...
Αντε χασου ρε Σερτζιο! Αφου ειμαστε ασυνηθιστοι σε τετοια εδω και μερικα χρονια, με τον γαυρο πας και το κανεις? Λαχανιασα να πανηγυριζω...
Αντε χασου ρε Σερτζιο! Αφου ειμαστε ασυνηθιστοι σε τετοια εδω και μερικα χρονια, με τον γαυρο πας και το κανεις? Λαχανιασα να πανηγυριζω...

τρελο γκολακι εβαλε χθες ο Sergio , ολα τα λεφτα ομως ηταν τα μουτρα του κηπουρου που ενω η μπαλα πηγαινε μεσα αυτος κοιτουσε στα χαμενα
- trobonaras
Πραγματικα καλυτερο γκολ δεν μπορουσα να φανταστω,οσο κι αν το σκεφτομουν.
Ο καπετανιος κρεμαει τον νικοπολιδη,ο οποιος δεν εκανε καν τον κοπο να πηδηξει και απλα και πολυ βασανιστικα κοιταει την μπαλα να αναπαυεται στα διχτυα του..
απλα θεικο γκολ
Ο καπετανιος κρεμαει τον νικοπολιδη,ο οποιος δεν εκανε καν τον κοπο να πηδηξει και απλα και πολυ βασανιστικα κοιταει την μπαλα να αναπαυεται στα διχτυα του..
απλα θεικο γκολ
Ειχα καιρο να δω στην Ελλαδα τοσο ωραιο GOAL...
Και το εβαλε παιχτης μας..Ακομα καλυτερα...
Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΧΑΡΑ

Και το εβαλε παιχτης μας..Ακομα καλυτερα...
Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΧΑΡΑ

- Athanasiadhs
Το χάρηκα και ο αρχηγός το άξιζε. Μπράβο του. Δέχθηκε άδικη επίθεση πέρυσι λόγω του χαμένου πέναλντι. Έπεσαν πάνω του να τον φάνε!!! Το ήθελε πολύ και φάνηκε καθαρά ότι ηδονίστηκε!!! Το άξιζε. Η φάτσα του άσπρου μ@υνόπανου Νικοπολίδη ήταν ηδονή.
Σέρτζιο ... ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ Γ@ΜΑΣ!!!
Σέρτζιο ... ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ Γ@ΜΑΣ!!!
-
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Τοπαλίδης: «Γκολ παγκόσμιας κλάσης»
Ήταν εντυπωσιακός αγώνας αλλά όσον αφορά στο γκολ του Κονσεϊσάο, ήταν ένα γκολ παίκτη παγκόσμιας κλάσης, ενδεικτικό του επιπέδου του Πορτογάλου.
....και ο ΠΑΟΚ, είχαν σημαντικές απουσίες
αντε γεια κολογαβροι που θα πειτε οτι μονο εσεις παιζατε με την β ομαδα...μεχρι κ ο τοπαλιδης το λεει οτι παιζαμε και εμεις χωρις βασικους.....
πουτσ@ κ παλι πουτσ@
http://www.gazzetta.gr/content/view/24323/2/
Ήταν εντυπωσιακός αγώνας αλλά όσον αφορά στο γκολ του Κονσεϊσάο, ήταν ένα γκολ παίκτη παγκόσμιας κλάσης, ενδεικτικό του επιπέδου του Πορτογάλου.
....και ο ΠΑΟΚ, είχαν σημαντικές απουσίες
αντε γεια κολογαβροι που θα πειτε οτι μονο εσεις παιζατε με την β ομαδα...μεχρι κ ο τοπαλιδης το λεει οτι παιζαμε και εμεις χωρις βασικους.....
πουτσ@ κ παλι πουτσ@
http://www.gazzetta.gr/content/view/24323/2/
Μπράβο στον Σέρτζιο για το ομορφότερο γκολ που έχω δει από παίκτη με ΠΑΟΚτσήδικη φανέλα δεδομένης και της κρισιμότητας του..Απέδειξε ότι μπορεί η σπιρτάδα,η επιτάχυνση,η αντοχή και η ταχύτητα να χάνονται με τα χρόνια αλλά η δημιουργικότητα,η φαντασία,η τεχνική,το ποδοσφαιρικό ταλέντο δεν χάνονται ποτέ..Ελπίζω να κατάλαβε ότι αυτό το είδος της μαγκιάς,η ποδοσφαιρική,είναι πιο απολαυστική για όλους μας..οπαδούς, συμπαίκτες αλλά και τον ίδιο..Μακάρι να συνεχίσει έτσι για όσο μπορεί...
αδέρφια πιστεύω ο σέρτζιο πρέπει να είναι η επόμενη μεγάλη διοικητική κίνηση του Θόδωρου..
αφού κλείσει την καριέρα του σε μας, να τον βάλει σε πόστο, δίπλα στο Ζήσαρο..
1) είναι πασίγνωστος σε όλες τις χώρες,
2) ξέρει 3-4 γλώσσες,
3) έχει το image να πείσει παίκτες να έρθουν στον ΠΑΟΚ,
4) είναι είδωλο στην Πορτογαλία και οι μικροί (στυλ βιερίνια) τον έχουν σαν πρότυπο,
5) γουστάρει την ομάδα και πιστεύω θα θελήσει να κάτσει στο πόστο
φανταστείτε να θέλουμε με το βάζελο και το χανούμι έναν παίκτη π.χ λίνο και στο τηλέφωνο να λέει ο ένας "καλησπέρα είμαι ο αντωνίου, παλιός παίκτης του βαζ κ.τ.λ.", ο άλλος "καλησπέρα είμαι ο μανωλάς, παλιός παίκτης της αεκ κ.τ.λ" και ο δικός μας "έλα μικρέ είμαι ο σέρτζιο, έλα στην ΠΑΟΚΑΡΑ να γουστάρεις, όπως γούσταρα κ εγώ... φέτος πάμε για 8άδα στο στου-λου και πρωτάθλημα στη χώρα.."
μετά πού θα πάει ο παίκτης..?? μόλις ακούσει ότι του μιλάει ο κονσεισάο θα κάτσει με σοβαρότητα να τον ακούσει...
πιστεύω θα είναι μια πολύ σημαντική κίνηση, και μιας που του σέρτζιο δε του μένουν και πολλά χρόνια μπάλας, θα ήταν πολύ καλό να το σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο η διοίκηση... που ίσως και να το σκέφτεται..
αφού κλείσει την καριέρα του σε μας, να τον βάλει σε πόστο, δίπλα στο Ζήσαρο..
1) είναι πασίγνωστος σε όλες τις χώρες,
2) ξέρει 3-4 γλώσσες,
3) έχει το image να πείσει παίκτες να έρθουν στον ΠΑΟΚ,
4) είναι είδωλο στην Πορτογαλία και οι μικροί (στυλ βιερίνια) τον έχουν σαν πρότυπο,
5) γουστάρει την ομάδα και πιστεύω θα θελήσει να κάτσει στο πόστο
φανταστείτε να θέλουμε με το βάζελο και το χανούμι έναν παίκτη π.χ λίνο και στο τηλέφωνο να λέει ο ένας "καλησπέρα είμαι ο αντωνίου, παλιός παίκτης του βαζ κ.τ.λ.", ο άλλος "καλησπέρα είμαι ο μανωλάς, παλιός παίκτης της αεκ κ.τ.λ" και ο δικός μας "έλα μικρέ είμαι ο σέρτζιο, έλα στην ΠΑΟΚΑΡΑ να γουστάρεις, όπως γούσταρα κ εγώ... φέτος πάμε για 8άδα στο στου-λου και πρωτάθλημα στη χώρα.."
μετά πού θα πάει ο παίκτης..?? μόλις ακούσει ότι του μιλάει ο κονσεισάο θα κάτσει με σοβαρότητα να τον ακούσει...
πιστεύω θα είναι μια πολύ σημαντική κίνηση, και μιας που του σέρτζιο δε του μένουν και πολλά χρόνια μπάλας, θα ήταν πολύ καλό να το σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο η διοίκηση... που ίσως και να το σκέφτεται..
- PAOKSaLoNiCa
+100
Άσε που έχει και 4 παιδια(τα 2 απο αυτα παίζουν στις ακαδημίες) φανταστείτε σε καμια 10-15 χρονια να παίζουν στην ΠΑΟΚάρα(και να έχουν πάρει το μεγάλο ταλένο του πατέρα τους)τι έχει να γίνει
..επίσης και ότι με τις γνωριμίες που έχει μπορεί να μας φέρει και παικταράδες π.χ Vieirinha.
Άσε που έχει και 4 παιδια(τα 2 απο αυτα παίζουν στις ακαδημίες) φανταστείτε σε καμια 10-15 χρονια να παίζουν στην ΠΑΟΚάρα(και να έχουν πάρει το μεγάλο ταλένο του πατέρα τους)τι έχει να γίνει

- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
Χωρα μεγαλη συζητηση το μηνυμα του φιλου danirifle παρ'ολο που δεν ειναι του παροντος, καθοτι ο Κονσεισαο αυτη τη στιγμη επικεντρωνεται στην αποδοση του, το λιγοτερο μεχρι το τελος της φετινης περιοδου.
Η διοικηση σκεφτεται πολλα πραγματα που περνανε και απο το μυαλο το δικο μας, των απλων φιλων, σχετικα με το πως μπορουν να αξιοποιουνται ενεργοι παικτες σε βαθος χρονου.
Δε θα μπω στον πυρηνα της κουβεντας για τον Κονσεισαο, παρα θα αναφερω μονο πως υπαρχουν τεραστιες διαφορες στην ψυχοσυνθεση, την ιδιοσυγκρασια, τον τροπο προσεγγισης τριτων προσωπων για παραδειγμα αναμεσα σε Βρυζα, Κοντρερας απο τη μια πλευρα και Κονσεισαο απο την αλλη.
Η διοικηση σκεφτεται πολλα πραγματα που περνανε και απο το μυαλο το δικο μας, των απλων φιλων, σχετικα με το πως μπορουν να αξιοποιουνται ενεργοι παικτες σε βαθος χρονου.
Δε θα μπω στον πυρηνα της κουβεντας για τον Κονσεισαο, παρα θα αναφερω μονο πως υπαρχουν τεραστιες διαφορες στην ψυχοσυνθεση, την ιδιοσυγκρασια, τον τροπο προσεγγισης τριτων προσωπων για παραδειγμα αναμεσα σε Βρυζα, Κοντρερας απο τη μια πλευρα και Κονσεισαο απο την αλλη.