20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- navigator11
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Νομοτελειακά θα ανέβει αρκετά ακόμα. Χτες έδειξε σημάδια ζωής.
Πόση ποιότητα μπορεί να έχει αυτός ο Π Α Ι Χ Τ Ο Υ Ρ Α Σ ρε παιδιά...Χθες τον καταχάρηκε η ψυχούλα μου...
Επίσης χθες, παράλληλα με το ανέβασμα του Πόντους, φάνηκε πεντακάθαρα ότι η δική του απουσία είναι ακόμα σημαντικότερη απ του Μαουρίσιο, ειδικά στο θέμα παραγωγής παιχνιδιού και καθαρών φάσεων μας μπροστά...
Όταν "στεγνώσει" και ανεβάσει φυσική κατάσταση, δεν θα υπάρχει αντίπαλος που να μπορεί να μας αντισταθεί...
Επίσης χθες, παράλληλα με το ανέβασμα του Πόντους, φάνηκε πεντακάθαρα ότι η δική του απουσία είναι ακόμα σημαντικότερη απ του Μαουρίσιο, ειδικά στο θέμα παραγωγής παιχνιδιού και καθαρών φάσεων μας μπροστά...
Όταν "στεγνώσει" και ανεβάσει φυσική κατάσταση, δεν θα υπάρχει αντίπαλος που να μπορεί να μας αντισταθεί...
- giagoylas4
Πλέι μεικερ θέσης αριστερού Μπακ
Αυτά μόνο στον ΠΑΟΚ
Άντε ρε παικταρα ανέβαινε σιγα σιγα
Αυτά μόνο στον ΠΑΟΚ
Άντε ρε παικταρα ανέβαινε σιγα σιγα
- kataramenos5
Οι αντιδράσεις του στις βολές στο τέλος, έπος.
Ένας από μας.
Ένας από μας.
- ToMousiTouCrespo
Όταν αυτός ο παίχτουρας δεν είναι καλά, αυτό αντικατοπτρίζεται και στην εικόνα της ομάδας μέσα στο χορτάρι...
Η διαφορά απόδοσης του απ το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν θαρρώ εμφανής, δίχως να φταίει απαραίτητα...
Είπαμε...Δέχτηκε να παίζει αριστερό μπακ, που δεν είναι με τίποτα...Ε στηρίξτε τον λίγο, γ@μώ την κοινωνία μου!!!!

Η διαφορά απόδοσης του απ το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν θαρρώ εμφανής, δίχως να φταίει απαραίτητα...
Είπαμε...Δέχτηκε να παίζει αριστερό μπακ, που δεν είναι με τίποτα...Ε στηρίξτε τον λίγο, γ@μώ την κοινωνία μου!!!!
Κάποιοι λύσιαξαν να παίξει εξτρέμ, μέχρι που τον μάτιαξαν και (ξανα)τραυματίστηκε ο παίχτουρας...
Περαστικά...
Περαστικά...
Περαστικά αρχηγέ! Έχω την εντύπωση ότι όταν είναι καλά ο Βιεϊρίνια είναι κ όλη ομάδα .Μαζι με Πελκα Μαριος πιστεύω οι πιο κομβικοι στο φορμαρισμα της ομάδας ή όχι. Ξέρουμε πόσο θα λείψει ο Βιεϊρίνια?
- ΑποστόληςΑ
3 εβδομαδες εκτος τελικα....
ευτυχως εχουμε και την διακοπη με τις εθνικες
ευτυχως εχουμε και την διακοπη με τις εθνικες
Χάνει Παναιτωλικό, Ξάνθη εντός και Τσέλσι εκτός...Ευτυχώς είναι τυχερός στην ατυχία του...