Opava-ΠΑΟΚ 69-94,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Opava-ΠΑΟΚ 19:30 6/11 NOVASPORTS1
Η ομαδα μολις σοβαρευτηκε εκανε αυτο που επρεπε!
Για να λεμε και τα θετικα.......πολυ σωστα κρατησε στον παγκο τον τραγικο για ακομη μια φορα χατσερ ο οποιος ειναι χειροτερος και απο τον περσινο ντιλαρντ.......αν συνεχισει ετσι μαλλον πρεπει να παρει την θεση του ο Ποουπ(που μας λειπει και απεγνωσμενα και 4αρι)!
Ο αθηναιου βγαζει μαλλον τον καλο του εαυτο περισσοτερο οταν παιζει στο "1" θυμιζοντας που επαιζε οταν εγινε γνωστος και πηρε μεταγραφη στον γαυρο!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.......
Για να λεμε και τα θετικα.......πολυ σωστα κρατησε στον παγκο τον τραγικο για ακομη μια φορα χατσερ ο οποιος ειναι χειροτερος και απο τον περσινο ντιλαρντ.......αν συνεχισει ετσι μαλλον πρεπει να παρει την θεση του ο Ποουπ(που μας λειπει και απεγνωσμενα και 4αρι)!
Ο αθηναιου βγαζει μαλλον τον καλο του εαυτο περισσοτερο οταν παιζει στο "1" θυμιζοντας που επαιζε οταν εγινε γνωστος και πηρε μεταγραφη στον γαυρο!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.......
Re: Opava-ΠΑΟΚ 69-94,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πραγματικά τραγικός ο Χατσερ,έχουν περάσει και τα χρόνια.
-
- Επικοινωνία:
Απο αυτόν τον Χατσερ πόσο χειρότερος μπορεί να είναι αυτός ο πιτσιρικάς ο Ουιλιαμς;
- V-olakiotis
Λίγη εγκράτεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...
Μπράβο στην ομάδα και στον απίστευτο λαό του ΠΑΟΚ!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Μπράβο στην ομάδα και στον απίστευτο λαό του ΠΑΟΚ!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- BlackMagicPAOK
H στατιστική του Αθηναίου:
Χρόνος 24' 17π 2ποντα 6/10 60% 3ποντα 1/3 33.3% βολές 5/7 71,4%
ΑΜ.Ρ 3 ΑΣ 5 Φ 2 Λ 1 ΚΛ 3 Τ 0 Tendex 23
Πήραμε 49 πόντους από τον πάγκο και 26 από λάθη του αντιπάλου. Είχαμε 12 κλεψίματα!
Χρόνος 24' 17π 2ποντα 6/10 60% 3ποντα 1/3 33.3% βολές 5/7 71,4%
ΑΜ.Ρ 3 ΑΣ 5 Φ 2 Λ 1 ΚΛ 3 Τ 0 Tendex 23
Πήραμε 49 πόντους από τον πάγκο και 26 από λάθη του αντιπάλου. Είχαμε 12 κλεψίματα!
- kataramenos5
Τι σας ζητανε ρε ?Λιγη στηριξη μονο.ΜΑΖΙ, δεν φοβόμαστε κανένα!
Από paokbc/facebook: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ήρθαν στην Τσεχία, ήταν δίπλα στην ομάδα, από την αρχή ως το τέλος κοντά μας για το διπλό!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, ιδιαίτερα στα παιδιά που ήρθαν από την Ελλάδα και συνεχίζουν, καταπίνοντας χιλιόμετρα, για την Ουγγαρία και για τον αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ με τη Vidi.
Να βάλουν δωρεάν λεωφορεία απ τον Λευκοπύργο και να φέρουν περισσότερες καντίνες έξω απ το Παλατάκι, ρε...
Άιντε, να πούμε, που ζητάνε και στήριξη, ξέρω γω, ξέρω γω, τρώγοντας 9/9 τρίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο...
Άιντε, να πούμε, που ζητάνε και στήριξη, ξέρω γω, ξέρω γω, τρώγοντας 9/9 τρίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο...