Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

ΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΓΟΥΝ 30.06.2019
1. Παναγιώτης Γλύκος
2. Μάριος Σιαμπάνης
3. Leo Matos
4. Dorian Leveque
5. Στέλιος Μαλεζάς
6. Juan Angel Crespo
7. Fernando Varela
8. Jose Canas
9. Evgen Shakhov
10. Diego Biseswar
Πάντως είναι αρκετά ανησυχητικό που δεν έχουμε ανανεώσει ήδη με αρκετούς που θεωρούνται μέλη του βασικού κορμού (Κρέσπο, Βαρέλα και σε δεύτερο πλάνο Κάνιας). Ειδικά οι δύο πρώτοι από τη στιγμή που από Γενάρη μπορούν να διαπραγματευτούν ως ελεύθεροι, βλέπω να ζορίζει η όλη προσπάθεια.
Ο Μάτος μάλλον έχει ανανεώσει όποτε δεν μπαίνει σε αυτή την κατηγορία. Για τους υπόλοιπους δεν θα μου κάνει εντύπωση αν αποχωρήσουν, με εξαίρεση τον Σιαμπάνη που θεωρούνταν μεγάλο ταλέντο και δεν ξέρω γιατί φτάνει σε σημείο να φύγει ελεύθερος.
Χμμ δεν ηξερα οτι λειγουν τα συμβολαια και των δυο.
Για εξτρεμ παντως δε βλεπω νοημα να ερθει παικτης στο ιδιο επιπεδο με τους υπαρχωντες. Παικταρας που θα γινει σταθερα χρειαζεται αλλα φυσικα αντε να βρεις τετοιο παικτη τον Ιανουαριο.
Για εξτρεμ παντως δε βλεπω νοημα να ερθει παικτης στο ιδιο επιπεδο με τους υπαρχωντες. Παικταρας που θα γινει σταθερα χρειαζεται αλλα φυσικα αντε να βρεις τετοιο παικτη τον Ιανουαριο.
Γιαυτους ειδηκα πρεπει να μας κανει εντυπωση οτι δεν ακουγεται κατι,speedy.g έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΓΟΥΝ 30.06.2019
1. Παναγιώτης Γλύκος
2. Μάριος Σιαμπάνης
3. Leo Matos
4. Dorian Leveque
5. Στέλιος Μαλεζάς
6. Juan Angel Crespo
7. Fernando Varela
8. Jose Canas
9. Evgen Shakhov
10. Diego Biseswar
Πάντως είναι αρκετά ανησυχητικό που δεν έχουμε ανανεώσει ήδη με αρκετούς που θεωρούνται μέλη του βασικού κορμού (Κρέσπο, Βαρέλα και σε δεύτερο πλάνο Κάνιας). Ειδικά οι δύο πρώτοι από τη στιγμή που από Γενάρη μπορούν να διαπραγματευτούν ως ελεύθεροι, βλέπω να ζορίζει η όλη προσπάθεια.
Ο Μάτος μάλλον έχει ανανεώσει όποτε δεν μπαίνει σε αυτή την κατηγορία.[b] Για τους υπόλοιπους δεν θα μου κάνει εντύπωση αν αποχωρήσουν[/b], με εξαίρεση τον Σιαμπάνη που θεωρούνταν μεγάλο ταλέντο και δεν ξέρω γιατί φτάνει σε σημείο να φύγει ελεύθερος.
μεγαλο προβλημα θεωρω πως θα ειναι αν φυγουν κ οι 3 αμυντικοι, ακομα κ ο Στελαρας,
κ ο Κανιας ακομα αν συμβιβαστει με τον ερχομο απο παγκο του χρονου πρεπει να μινει.
ο Ματος αποσο ξερω πρεπει να εχει ανανεωσει απο περυσι εως το 2021 η 2022.
- ΑποστόληςΑ
Του χρόνου μπορεί να έχουμε πίσω τον Χατζηισαΐα. Για SL μια χαρά είναι.
Αν φύγει τον Γενάρη ο Χατσερίδης σίγουρα θα πάρουμε άλλον, όπως θα χρειαστούμε και ένα αριστερό full-back να ξεκουράζει τον Αντελίνο. Δανεικό βέβαια, γιατί του χρόνου θα έχουμε και τον Γιαννούλη. Εκτός αν ο παίκτης που θα πάρουμε τον Γενάρη λέγεται Σταφυλίδης. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Σταφ. Με την Εθνική πάντως δεν ενθουσιάστηκα όσο τον είδα.
Αν φύγει τον Γενάρη ο Χατσερίδης σίγουρα θα πάρουμε άλλον, όπως θα χρειαστούμε και ένα αριστερό full-back να ξεκουράζει τον Αντελίνο. Δανεικό βέβαια, γιατί του χρόνου θα έχουμε και τον Γιαννούλη. Εκτός αν ο παίκτης που θα πάρουμε τον Γενάρη λέγεται Σταφυλίδης. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Σταφ. Με την Εθνική πάντως δεν ενθουσιάστηκα όσο τον είδα.
Καταρχάς λήγουν συμβόλαια το ερχόμενο καλοκαίρι που μπορούν σε 2μήνες να διαπραγματεύονται με όποια ομάδα επιθυμούν σαν 'ελεύθεροι'.
1) Crespo - Απ τον βασικό κορμό (ηλικία 32 κλείνει τον Φεβ)
2) Varela - Απ το βασικο κορμο (ηλικία 31 τα κλεινει 26 αυτό τον μήνα)
3) Biseswar - Aπ τον βασικό κορμό (ηλικία 31 κλείνει τον Μαρ)
4) Matos - Στο transfermarkt δεν λέεi πως ανανέωσε ενώ ακουγόταν απ' πέρυσι για ανανέωση)
5) Shakhov (δεν δίνει τα αναμενόμενα φέτος+πιάνει θέση ξένου) 100% δεν τον ανανεώνει η διοίκηση)
6) Μαλεζάς (κλείνει τα 34 τον Μαρ)
7) Γλύκος (δεν βλέπω να ανανεώνει-φτάνει τόσο)αχρησιμοποίητος άλλωστε και 450χιλ παίρνει ετησίος
8) Leveque (λήγει το 2020 το συμβόλαιο) αλλά δεν ξέρω τι έγινε με τα δικαστήρια να πάρει πόδι επιτέλους
* Μπήκαμε Νοε και ακόμα δεν ακούγεται τίποτα.
Εκτός αν περιμένουμε την Πέμπτη τι θα γίνει με την Vidi για το 'αν' περάσουμε στους ομίλους του Europa(τι να πω)
και είναι αρκετά τα συμβόλαια του βασικού κορμού που πάμε για Πρωτάθλημα οι 4 πρώτοι σίγουρα
1) Crespo - Απ τον βασικό κορμό (ηλικία 32 κλείνει τον Φεβ)
2) Varela - Απ το βασικο κορμο (ηλικία 31 τα κλεινει 26 αυτό τον μήνα)
3) Biseswar - Aπ τον βασικό κορμό (ηλικία 31 κλείνει τον Μαρ)
4) Matos - Στο transfermarkt δεν λέεi πως ανανέωσε ενώ ακουγόταν απ' πέρυσι για ανανέωση)
5) Shakhov (δεν δίνει τα αναμενόμενα φέτος+πιάνει θέση ξένου) 100% δεν τον ανανεώνει η διοίκηση)
6) Μαλεζάς (κλείνει τα 34 τον Μαρ)
7) Γλύκος (δεν βλέπω να ανανεώνει-φτάνει τόσο)αχρησιμοποίητος άλλωστε και 450χιλ παίρνει ετησίος
8) Leveque (λήγει το 2020 το συμβόλαιο) αλλά δεν ξέρω τι έγινε με τα δικαστήρια να πάρει πόδι επιτέλους
* Μπήκαμε Νοε και ακόμα δεν ακούγεται τίποτα.
Εκτός αν περιμένουμε την Πέμπτη τι θα γίνει με την Vidi για το 'αν' περάσουμε στους ομίλους του Europa(τι να πω)
και είναι αρκετά τα συμβόλαια του βασικού κορμού που πάμε για Πρωτάθλημα οι 4 πρώτοι σίγουρα
ΑποστόληςΑ έγραψε:Του χρόνου μπορεί να έχουμε πίσω τον Χατζηισαΐα. Για SL μια χαρά είναι.

Φίλε Αποστόλη είναι και ο Γιαννούλης που μην είναι και βασικός με τον Σταφυλίδη(που παίζει και ο Σταφ και DL/DM.
Για Χατσερίδη το πιστεύω αλλά παίρνει 1,5χαρτί δύσκολα να φύγει αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Για Χ"ψηλέα συμφωνώ 26 είναι για SL είναι μια-χαρά από πάγκο στη θέση του Μαλεζά.
Με ανησυχούν οι ανανεώσεις κυρίος Varela/Crespo/Biseswar(με ερωτηματικό θα ήθελα εκεί καλύτερο) για Canhas/Shakhov/Μαλεζά+Γλύκο δεν θα΄θελα θα θελα εκει καλύτερους στο κέντρο 6αρο8αρι είναι και ο Χαρίσης του χρόνου.
Πάμε πάλι για τον σταφυλιδη...
Ο σταφυλιδης φέτος, για πρώτη φορά στη σεζόν ήταν στον πάγκο στο τελευταίο παιχνίδι της Άουγκσμπουργκ...
Το παιδί, είναι τραυματίας. Συνεχίζετε να τον θέλετε το χειμώνα;
SM-G965F
Ο σταφυλιδης φέτος, για πρώτη φορά στη σεζόν ήταν στον πάγκο στο τελευταίο παιχνίδι της Άουγκσμπουργκ...
Το παιδί, είναι τραυματίας. Συνεχίζετε να τον θέλετε το χειμώνα;
SM-G965F
- ΑποστόληςΑ
Εμένα δεν με αρέσει ιδιαίτερα, κρίνοντας από τις εμφανίσεις του με την Εθνική. Πιθανόν όμως αρέσει σε άλλους.
- ΑποστόληςΑ
Ναι. Κι απ' ό,τι ξέρω είναι υψηλά αμειβόμενος.
Crespo Varela δεν πρεπει να φυγουν ΠΟΤΕ απο την ομαδα, παιχτες και χαρακτηρες διαμαντια που εχουν δεθει με τον συλλογο. Οταν τους παρουν τα χρονια μπορουν να γινουν μια χαρα τριτοτεταρτοι σεντερ μπακ.
- giagoylas4
Έχεις αναφερθεί πολλές φορές αρνητικά για τον σταφυλιδη, γιατί?pilotos έγραψε:Λες για πέρσυ;
SM-G965F
Θεωρείς ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ?
Λέω το εξής απλό.giagoylas4 έγραψε:Έχεις αναφερθεί πολλές φορές αρνητικά για τον σταφυλιδη, γιατί?pilotos έγραψε:Λες για πέρσυ;
SM-G965F
Θεωρείς ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ?
Αν ο σταφυλιδης ήταν αυτός που ξέραμε την μέρα που έφευγε, θα τον ήθελα με 1000.
Αυτός ο τωρινός σταφυλιδης, δεν κάνει στον ΠΑΟΚ που θέλω, τόσο απλά, συν την παράμετρο των τραυματισμών...
Ξέρω ότι αν κλείσει το χειμώνα, θα βγουν θα γράφουν κλπ κλπ για την μεγάλη επιστροφή στην ομάδα που ανδρώθηκε.
Κατανοητά όλα αυτά που θα γραφτούν.
Μακάρι, αν έρθει να παίξει, αλλά για μένα είναι πολύ πιο δύσκολο στοίχημα από την περίπτωση Βιερίνια, που βλέπουμε ότι φέτος, δυστυχώς κάνει πολύ χαμηλές πτήσεις...
SM-G965F
- ΑποστόληςΑ
Απ' ό,τι βλέπω φέτος δεν έχει παίξει ούτε έναν επίσημο αγώνα στην Bundesliga.