5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
Το ζητούμενο είναι ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ τον "κωλοχαρακτηρα" του καθενός....όλα είναι θεμιτά, μέχρι το σημείο που ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ .... και η πραγματικότητα λέει άλλα....ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΗΔΗ, ΤΙΣ "ΠΑΛΙΚΑΡΙΕΣ " του Πάμπλο,του Σέρτζιο κτλ κτλ ....
Είμαι κι εγώ ένας από τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που γουστάρουν τρελά και με 1000 παίχτες σαν τον Pablo Gabriel García Pérez. Εντάξει είναι ένας ιδιαίτερος ποδοσφαιρικός χαρακτήρας. Σίγουρα δεν είναι έτσι και στην καθημερινή του ζωή. Αλλιώς δεν έφτανε εκεί που έφτασε και δεν θα είχε και την καριέρα που έκανε μέχρι τώρα(Wanderers, Penarol, Atletico Madrid B’, Milan, Venezia, Osasuna, Real Madrid, Celta, Real Murcia).
Αλλά να ρωτήσω κάτι.
Αν ο Garcia ήταν παίχτης του γαύρου ή του βάζελου θα υπήρχε τέτοια κριτική και αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ? Γιατί πλέον έχουν στιγματίσει τον Garcia, από τον αγώνα του πρωταθλήματος μέσα στον γαύρο, ως παίχτη βίαιο, σκληρό, τσαμπουκά, κωλόπαιδο, κωλοχαρακτήρα κ.τ.λ.
Για θυμηθείτε:
Ζάχοβιτς, Καστίγιο, Καρεμπε, Ανατολάκης, Ζε ελίας, Μητρόπουλος.
Δεν είναι ούτε ένας ούτε δυο. Τι έγινε με αυτούς? Δεν θυμάμαι ανάλογη αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ του κατεστημένου.
Σίγουρα δεν συμφωνώ καθόλου με τον τρόπο που έχει αντιδράσει ο Garcia σε κάποιες περιπτώσεις (δεν χρειάζεται να τις αναφέρω, νομίζω ότι καταλαβαίνεται) . ΟΚ και νομίζω ότι πρέπει η διοίκηση να τιμωρεί αυστηρά τέτοιες συμπεριφορές από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές γιατί κάνουν μεγάλο κακό στον ΠΑΟΚ.
Βάλτε τον εαυτό σας στην θέση τους και προσθέστε πολύ πάθος, ένταση και δίψα για νίκες και διακρίσεις και μετά τα λέμε.
Έχει πολλά κιλά τσαμπουκά πάνω του, αυτό μετράει πολύ και γουστάρω να είναι μάγκας και μέσα και έξω από την Τούμπα.
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ PABLO TON GARCIA!!!
Αλλά να ρωτήσω κάτι.
Αν ο Garcia ήταν παίχτης του γαύρου ή του βάζελου θα υπήρχε τέτοια κριτική και αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ? Γιατί πλέον έχουν στιγματίσει τον Garcia, από τον αγώνα του πρωταθλήματος μέσα στον γαύρο, ως παίχτη βίαιο, σκληρό, τσαμπουκά, κωλόπαιδο, κωλοχαρακτήρα κ.τ.λ.
Για θυμηθείτε:
Ζάχοβιτς, Καστίγιο, Καρεμπε, Ανατολάκης, Ζε ελίας, Μητρόπουλος.
Δεν είναι ούτε ένας ούτε δυο. Τι έγινε με αυτούς? Δεν θυμάμαι ανάλογη αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ του κατεστημένου.
Σίγουρα δεν συμφωνώ καθόλου με τον τρόπο που έχει αντιδράσει ο Garcia σε κάποιες περιπτώσεις (δεν χρειάζεται να τις αναφέρω, νομίζω ότι καταλαβαίνεται) . ΟΚ και νομίζω ότι πρέπει η διοίκηση να τιμωρεί αυστηρά τέτοιες συμπεριφορές από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές γιατί κάνουν μεγάλο κακό στον ΠΑΟΚ.
Βάλτε τον εαυτό σας στην θέση τους και προσθέστε πολύ πάθος, ένταση και δίψα για νίκες και διακρίσεις και μετά τα λέμε.
Έχει πολλά κιλά τσαμπουκά πάνω του, αυτό μετράει πολύ και γουστάρω να είναι μάγκας και μέσα και έξω από την Τούμπα.
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ PABLO TON GARCIA!!!

φιλε μιθριο εχω καταλαβει τη φιλοσοφια σου πληρως, συμφωνω εν μερει, διαφωνω με την επιμονη σου να τονιζεις τα μειονεκτηματα, αλλα σε σεβομαι και για την συνεπεια των οσων λες και για το υφος σου..προφανως εισαι και πανω απο 35-40 χρονων γιαυτο και καταφερνεις κια μιλας με καθαρο μυαλο(τις περισσοτερες φορες, αν και η παοσταση σου απο τα γεγονοτα δηλ αθηνα βοηθαει σε αυτο)mi8rio έγραψε:Φαντάζομαι αστειεύεσαι φίλε μου έτσι?
Διότι άλλο τσαμπουκάς, και άλλο κωλοπαιδαράς...
άλλο δυνατός και άλλο αντιαθλητικός....
και δυστυχώς ο Pablo μας είναι απ' όλα...
και δυστυχώς ούτε ο Pablo, oύτε ο Sergio είναι κατάλληλα πρότυπα γαλούχησης νέων ανθρώπων, και ειδικά παιδιών, είτε πρόκειται για εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές είτε οπαδούς στις εξέδρες...η πλάκα πλάκα , αλλά εδώ το πράγμα σοβαρεύει....
θα μου επιτρεψεις να σου πω ομως οτι μιλαμε για ποδοσφαιρο, αρα ουτε προτυπα αμορφωτους πλουσιομαλακες μπορει να εχει ενα παιδι, ουτε φειμστοροτραγουδιαρηδες, ουτε στιλετα τραβαει στο γηπεδο ουτε ανφαιρ ειναι 9στα ισια τα κανει οτι κανει και κρινεται για αυτα) και αρα μη γενικευεις τη κουβεντα...
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ παικτικα τα εδωσε ολα εχθες και ηταν πολυ καλος ο μονος που ειχε καθαρο μυαλο στο δευτερο ημιχρονο.
Ο Γκαρσια ειναι η επιτομη του συγχρονου αμυντικου χαφ και διπλα του μονο καλυτεροι μπορουν να γινουν οι μπαλαφας και ηλιαδης.Συγχαρητηρια στομ Βρυζα για την συγκεκριμενη επιλογη η οποια δεν εγινε μονο για αγωνιστικους λογους.Τα τεχνικα του χαρακτηριστικα υπερκαλυπτουν το σκληρο του παιχνιδι που ειναι δυναμικο και οχι αντιαθλητικο.Προσωπικα περιμενω την ημερα που θα σκοραρει στην Τουμπα και θα ορμησει στα καγκελα της Θυρας 4 και δεν θα ξαναβγει απο κει!
Αδερφέ , χαίρομαι που αφιέρωσες από τον χρόνο σου, στο να σταθείς στα λεγόμενά μου και σε ευχαριστώ πολύ.. πιθανόν αν ζούσα στην Θεσσαλονίκη να κάναμε και παρέα και να τα λέγαμε συχνά, όπως και με άλλα 4-5 άτομα από την αγαπημένη Θεσσαλονίκη - διότι έχω σε εκτίμηση και άλλα παιδιά και από άλλες πόλεις- μέσω του forum αυτού. Παρεμπιπτόντως είμαι 31 χρονών.diniko80 έγραψε:φιλε μιθριο εχω καταλαβει τη φιλοσοφια σου πληρως, συμφωνω εν μερει, διαφωνω με την επιμονη σου να τονιζεις τα μειονεκτηματα, αλλα σε σεβομαι και για την συνεπεια των οσων λες και για το υφος σου..προφανως εισαι και πανω απο 35-40 χρονων γιαυτο και καταφερνεις κια μιλας με καθαρο μυαλο(τις περισσοτερες φορες, αν και η παοσταση σου απο τα γεγονοτα δηλ αθηνα βοηθαει σε αυτο)mi8rio έγραψε:Φαντάζομαι αστειεύεσαι φίλε μου έτσι?
Διότι άλλο τσαμπουκάς, και άλλο κωλοπαιδαράς...
άλλο δυνατός και άλλο αντιαθλητικός....
και δυστυχώς ο Pablo μας είναι απ' όλα...
και δυστυχώς ούτε ο Pablo, oύτε ο Sergio είναι κατάλληλα πρότυπα γαλούχησης νέων ανθρώπων, και ειδικά παιδιών, είτε πρόκειται για εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές είτε οπαδούς στις εξέδρες...η πλάκα πλάκα , αλλά εδώ το πράγμα σοβαρεύει....
θα μου επιτρεψεις να σου πω ομως οτι μιλαμε για ποδοσφαιρο, αρα ουτε προτυπα αμορφωτους πλουσιομαλακες μπορει να εχει ενα παιδι, ουτε φειμστοροτραγουδιαρηδες, ουτε στιλετα τραβαει στο γηπεδο ουτε ανφαιρ ειναι 9στα ισια τα κανει οτι κανει και κρινεται για αυτα) και αρα μη γενικευεις τη κουβεντα...
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ παικτικα τα εδωσε ολα εχθες και ηταν πολυ καλος ο μονος που ειχε καθαρο μυαλο στο δευτερο ημιχρονο.
Κοίτα αναφορικά στο χθεσινό ματς, συμφωνώ απόλυτα στο ότι ήταν από τους κορυφαίους εχθές ο Πάμπλο και πραγματικά είναι τιμή μας να έχουμε τον χθεσινό Πάμπλο στην ομάδα μας...όμως όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους και ουδεμία ενέργεια δεν καθιστά άλλοθι και άσυλο για την μετέπειτα πορεία του....δεν στέκομαι , ή καλύτερα δεν θέλω να στέκομαι στα αρνητικά, δεν είμαι κινδυνολόγος, απλούστατα μου αρέσει να φωτίζω πτυχές που δεν φωτίζονται από τους υπόλοιπους συνομιλητές…απλά αυτό...
όσο για τα παιδιά και τα πρότυπα, είναι μια τεράστια κουβέντα...δεν βοηθά ένα forum να την κάνουμε, όμως είναι ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι....
Platon έγραψε:Οτι και να πουμε για το Παμπλο θα ειναι λιγα σημερα...
Αυτος κρατησε το κεντρο, εκοβε, μοιραζε... Οποιος αντιπαλος επεφτε πανω του ή πεταγοταν δυο μετρα πιο περα ή κοβοταν και ματωνε (ετσι Μπελουτσι???)...
Θυμαμαι επισης μια φαση που αναμεσα απο τρεις αντιπαλους, αφου τους απεφυγε μια διαδοχικες προσποιησεις και ντριπλες, εκανε πασα με το τακουνακι... Μαραντονα σε σλοου μοσιον....![]()
![]()
ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η πινακίδα που τράκαρε με τον Πάμπλο αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα της τόσο στην Τούμπα όσο και σε οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ευρώπης, φοβούμενη μη ξανασυναντηθεί μαζί του. Μάλιστα άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως θεάθηκε σε καρόδρομο λίγο πάνω από την Παναγία Σουμελά.
.pabloalani...gr
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η πινακίδα που τράκαρε με τον Πάμπλο αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα της τόσο στην Τούμπα όσο και σε οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ευρώπης, φοβούμενη μη ξανασυναντηθεί μαζί του. Μάλιστα άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως θεάθηκε σε καρόδρομο λίγο πάνω από την Παναγία Σουμελά.
.pabloalani...gr
- trobonaras
Eγω θελω να σταθω λιγο στις δηλωσεις του στις οποιες το δινω ενα πολυ μεγαλο δικιο.
μεταξυ αλλων ειπε αν παιζαμε στο καραισκακη θα την ειχα παρει την κοκκινη,για την οποια σε παρομοιες φασεις,παικτες αλλων ομαδων δεν παιρνουν ουτε κιτρινη και και το ξερετε.
μεταξυ αλλων ειπε αν παιζαμε στο καραισκακη θα την ειχα παρει την κοκκινη,για την οποια σε παρομοιες φασεις,παικτες αλλων ομαδων δεν παιρνουν ουτε κιτρινη και και το ξερετε.
ίσως να έκανε το ουσιατικότερο παιχνίδι με το Π.Α.Ο.Κ. στο ματσ κυπέλλου με τον γαύρο. Πάρα πολύ καλός με ψυχή και τσαγανό όπως τον θέλουμε δηλαδή
Δεν μπορω να σας καταλαβω μερικους τι θα πει να ειναι καλυτερο παιδι να μην παιζει σκληρα και να μην δεινει αγκωνιες ΠΛΑΚΑ σπατε μερικοι εδω μεσα μου φεναιτε.
Αυτος ειναι ο παμπλο γκαρσια ετσι παιζει και ετσι επαιζε παντα ειτε ηταν στην ρεαλ ειτε στην οσασουνα ειτε στον ΠΑΟΚ. Δηλαδη τι θελετε να αλλαξουμε τον χαρακτηρα του παικτη για να παιξει στον ΠΑΟΚ. Αν δεν τον θελει η διοικηση λογο χαρακτηρα και τροπο πιαχνιδιου τον διωχνει και τελειωνει το παραμυθι. Σιγα μην τον κανουμε και ντα.
Και να σας πω και κατι, και να μην εδεινε μπουνια στον φιογκο και ας παιρναμε και χ στο γαυρολιμανι ε και τι θα γινοταν; Θα περναμε πρωταθλημα; Το μπουκετιδι ομως ξεψαρωσε ολους τους παικτες του ΠΑΟΚ και ας το πληρωσαμε και μετα με ρουλη και αεκ, σε λιγο θα βρουνε τον τροπο να παιζουν με παθος και να μην ζυμιωνετε η ομαδα οπως μεσα στο χαριλαου και χτες.
Δηλαδη εσεις πιστευετε οτι χωρις γκαρσια και σερτζιο ο αθανασιαδης θα εκανε ςςςςςς τους οπαδους της ρουλας?
Αυτος ειναι ο παμπλο γκαρσια ετσι παιζει και ετσι επαιζε παντα ειτε ηταν στην ρεαλ ειτε στην οσασουνα ειτε στον ΠΑΟΚ. Δηλαδη τι θελετε να αλλαξουμε τον χαρακτηρα του παικτη για να παιξει στον ΠΑΟΚ. Αν δεν τον θελει η διοικηση λογο χαρακτηρα και τροπο πιαχνιδιου τον διωχνει και τελειωνει το παραμυθι. Σιγα μην τον κανουμε και ντα.
Και να σας πω και κατι, και να μην εδεινε μπουνια στον φιογκο και ας παιρναμε και χ στο γαυρολιμανι ε και τι θα γινοταν; Θα περναμε πρωταθλημα; Το μπουκετιδι ομως ξεψαρωσε ολους τους παικτες του ΠΑΟΚ και ας το πληρωσαμε και μετα με ρουλη και αεκ, σε λιγο θα βρουνε τον τροπο να παιζουν με παθος και να μην ζυμιωνετε η ομαδα οπως μεσα στο χαριλαου και χτες.
Δηλαδη εσεις πιστευετε οτι χωρις γκαρσια και σερτζιο ο αθανασιαδης θα εκανε ςςςςςς τους οπαδους της ρουλας?
- PAOKSaLoNiCa