Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 16:00 3/11 EΡTHD
- V-olakiotis
Re: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 16:00 3/11 EΡTHD
Διπλό! Από εδώ μέχρι την Θηβών και προς τα κατω στην Αθηνών, πάνω προς την Αθηνών - Λαμίας, και πάλι μεσα προς την Ανδρέα Παπανδρέου η την Παναγή Τσαλδάρη, ανάλογα τις ιδεολογικές καταβολές του καθένα...
Τα νέα είναι θετικά και η ομάδα μας είναι σε καλό φεγγάρι! Θέλω Ουαρντα μέσα για να αποθεωθεί και περιμένω γκολ Πρίγιοβιτς και Ζαμπά!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Τα νέα είναι θετικά και η ομάδα μας είναι σε καλό φεγγάρι! Θέλω Ουαρντα μέσα για να αποθεωθεί και περιμένω γκολ Πρίγιοβιτς και Ζαμπά!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Με ωραία παρέα κιόλας...pilotos έγραψε:Τζηλος;;;;;
Wtf???
SM-G965F
Ενώ μάλιστα σφύριζε και την προηγούμενη αγωνιστική...9 1.1
03/11/18
16:00
ΔΗΜ. ΣΤ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
ΤΖΗΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΥΦΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΚΟΥΛΑ ΧΑΣΑΝ ΞΑΝΘΗΣ
ΣΚΟΥΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΚΟΥΡΚΟΥΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΑΝΙΩΝ
Έτσι μπράβο...Για να υπάρχει και κάποιος "βαθμός δυσκολίας"...
Μην το πάρουμε και περπατώντας και μας λένε κι εμάς Ε.Ο.!!!! :ugeek:
Ποιος Τζηλος βρε αχρειοι,ντερμπι κορυφης και αγωνας που και οι δυο ζητησαν ξενο,και βαζετε τον Τζηλο.Γαμω το θωμα σας,θα τα κανει σκατα επιτηδες.
Θα μας στήσουν γιατί αν κερδίσουμε τελείωσε το παραμύθι ,ενώ οι άλλοι παίζουν δύσκολα ματς και μάλλον θα γκελ άρουν
- navigator11
Θα φάει μια ΠΟΥΤΣΑ μαζί κι ο τζηλόπ@υστ@ς που θα τη θυμάται καιρό κι ο ίδιος και οι καρκίνοι που τον φύτεψαν.
- painkiller4
Μάλιστα να χαρώ εγώ ΚΕΔ και λοιπούς
Θα χουμε πολλές ομορφιές στο περιστέρι με όχι μόνο το κοράκι αλλά και τον πλαϊνό Κουλα χασαν
Άντε να δούμε τι θα δούμε
Θα χουμε πολλές ομορφιές στο περιστέρι με όχι μόνο το κοράκι αλλά και τον πλαϊνό Κουλα χασαν
Άντε να δούμε τι θα δούμε
ρε γμτ και μετα απο αυτη την διαιτησια που ειδαμε στο παιχνιδι με τον βαζελο, παιζουμε με ελληνα διαιτητη, την στιγμη που και οι δυο ομαδες εχουν ζητησει ξενο διαιτητη!!!
- ΑποστόληςΑ
Λοιπον το ματς δεν θα ναι καθολου ευκολο το Σαββατο,πρεπει να κατεβουμε με νοοτροπια κομμαντο. Εκτος του οτι παιζουμε με την δευτερη καλυτερη ομαδα της Ελλαδας,ο Τζηλος στην καλυτερη θα σφυριζει με τον εκνευριστικο τροπο που σφυριζουν οι Ελληνες,στην χειροτερη θα ναι στημενος.
Παντως θελω να ελπιζω,πως επειδη ο Περευρα τον προωθει εκει στην ΚΕΔ σαν τον νεο "Σιδηροπουλο",να χει τα μπεσα να σφυριξει 50-50. Η μονη μου ελπιδα.
Τελος παντων,το τρενο του ΠΑΟΚ δεν σταματαει πουθενα φετος.Παμε για το 9/9 ειτε με κοντρα διαιτησια ειτε με 50-50
Παντως θελω να ελπιζω,πως επειδη ο Περευρα τον προωθει εκει στην ΚΕΔ σαν τον νεο "Σιδηροπουλο",να χει τα μπεσα να σφυριξει 50-50. Η μονη μου ελπιδα.
Τελος παντων,το τρενο του ΠΑΟΚ δεν σταματαει πουθενα φετος.Παμε για το 9/9 ειτε με κοντρα διαιτησια ειτε με 50-50
- Sick Bastard
Χαμουτζήδες, τέτοια πούτσα με τόσο (Τ)ζήλο δεν θα έχετε ξαναφάει.