Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 16:00 3/11 EΡTHD
- NIKOS_PAOK04
Re: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 16:00 3/11 EΡTHD
Είναι ο τελευταίος τελικός ....πριν τον επόμενο !!!
Τα 2/4 της άμυνας του ατρόμητου και το βασικό του φορ είναι μεν πλήγμα αλλά όχι και καταστροφή.
Το ματς θα είναι ίσως πιο δύσκολο γιατί στο παιχνίδι μπαίνει και η αδικία που πιάνει τους υπόλοιπους 8 που και καλά πλήρης μας είχαν.
Το ματς παρά την διαφορά δυναμηκότητας προβλέπεται θρίλερ για γερά νεύρα αλλά στο τέλος νομίζω πως θα φύγουμε με τους 3 βαθμους και χαμηλό σκορ 0-1 ή 1-2
Τα 2/4 της άμυνας του ατρόμητου και το βασικό του φορ είναι μεν πλήγμα αλλά όχι και καταστροφή.
Το ματς θα είναι ίσως πιο δύσκολο γιατί στο παιχνίδι μπαίνει και η αδικία που πιάνει τους υπόλοιπους 8 που και καλά πλήρης μας είχαν.
Το ματς παρά την διαφορά δυναμηκότητας προβλέπεται θρίλερ για γερά νεύρα αλλά στο τέλος νομίζω πως θα φύγουμε με τους 3 βαθμους και χαμηλό σκορ 0-1 ή 1-2
δυσκολάκι ...... καλή ομάδα έχουν
χαμηλά την μπάλα
χαμηλά τα μυαλά
πάμε ΠΑΟΚαρα
χαμηλά την μπάλα
χαμηλά τα μυαλά
πάμε ΠΑΟΚαρα
Αν γινει το 9/9,στρωνει τοσο πολυ το προγραμμα που μπορει να κανουμε και 15/15 
Τι ώρα ειναι αυτή;;; πάλι με τη μπριζόλα στο χέρι θα δούμε αγώνα;
- sourmenetes
- Moderator
Ε δεν νομίζω το 14 στα 15 να μας χαλαειSekeris έγραψε:Αν γινει το 9/9,στρωνει τοσο πολυ το προγραμμα που μπορει να κανουμε και 15/15
Αλλά μακριά από μας! Εννοείται ΝΙΚΗ!
-
mbison
Σε τετοιες εδρες γηπεδακια, θελω να ξεκιναει το τανκ Κατσεριντι. Με 2 δρασκελιες καλύπτει ολο το χωρο ευθυνης του.
Και δινει και το απαραιτητο ξυλο στους αντιπαλους κατσαπλιαδες
Και δινει και το απαραιτητο ξυλο στους αντιπαλους κατσαπλιαδες
Και ο Βασιλακακης εκτος...Θα τους καταπιουμε στο κεντρο... - 4 βασικοι....
-
Maniaq@Deepwood
Το 1,75 στο διπλο πολυ καλο σαν αξια...αν και μια ζωη δεν νομιζω να εχω πιασει 1,70 1,75 ...ηρθε η ωρα να σπασει η καταρα
Σε περίπου δύο 24άωρα γίνεται ο αγώνας και διαιτητής ακόμα δεν έχει ορισθεί και ανακοινωθεί?
Προλαβαίνει άραγε να ειδοποιηθεί και να καταφθάσει εγκαίρως κάποιος ξένος ή θα πάμε με αιλυνεικώ κοράκι?
Αν δεν χρειάζεται ξένος στον αγώνα μεταξύ 1ου και 2ου στην βαθμολογία, σύντομα βλέπω να καταργούνται...
Υ.Γ. Προβλέπω τον άρτι προηγμένο σε διεθνή, Σκουλά...
Προλαβαίνει άραγε να ειδοποιηθεί και να καταφθάσει εγκαίρως κάποιος ξένος ή θα πάμε με αιλυνεικώ κοράκι?
Αν δεν χρειάζεται ξένος στον αγώνα μεταξύ 1ου και 2ου στην βαθμολογία, σύντομα βλέπω να καταργούνται...
Υ.Γ. Προβλέπω τον άρτι προηγμένο σε διεθνή, Σκουλά...
Τι γκαυλα είναι αυτή η σημερινή;
Βασιλακάκης έξω
Μελισσανίδης θέμα στο εξωτερικό για απάτες
Συνάντηση ΠΑΟΚ περιφέρειας για το γήπεδο
Μουρλια
Βασιλακάκης έξω
Μελισσανίδης θέμα στο εξωτερικό για απάτες
Συνάντηση ΠΑΟΚ περιφέρειας για το γήπεδο
Μουρλια
Εμενα με χαλαει.Αν δεν γινει το 15/15 θα αρχισω το κραξιμο.paoki19 έγραψε:Ε δεν νομίζω το 14 στα 15 να μας χαλαειSekeris έγραψε:Αν γινει το 9/9,στρωνει τοσο πολυ το προγραμμα που μπορει να κανουμε και 15/15![]()
Αλλά μακριά από μας! Εννοείται ΝΙΚΗ!
Μονο διπλο και αφηνουμε τους στημενους να σκουζουν...παλι.
Για πες για τον γατουλη? Καλη μερα η Πεμπτη
Για πες για τον γατουλη? Καλη μερα η Πεμπτη