ΠΑΟΚ-Βαζελος 2-0, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- hasio_john
Re: ΠΑΟΚ-Βαζελος 2-0, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
MVP Ζαμπα ..
ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά σήμερα και στον προπονητή! (προσωπικά μ' ενοχλεί η συνεχόμενη χρήση του Πέλκαρου, αλλά τέλος πάντων) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πάθος και ενέργεια και ένα πλασματικό σκορ που έπρεπε να ήταν 5-0.
Τελικά η σημερινή απόδοση της ομάδας εκμηδενίζει τους φόβους πολλών εδώ μέσα (και μένα) για κατηφόρα της ομάδας και πιθανή κοιλιά. Βέβαια ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ τα μυαλά τους αέρα. Να συνεχίσουν έτσι προσγειωμένα και αρχιδάτα.
ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά σήμερα και στον προπονητή! (προσωπικά μ' ενοχλεί η συνεχόμενη χρήση του Πέλκαρου, αλλά τέλος πάντων) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πάθος και ενέργεια και ένα πλασματικό σκορ που έπρεπε να ήταν 5-0.
Τελικά η σημερινή απόδοση της ομάδας εκμηδενίζει τους φόβους πολλών εδώ μέσα (και μένα) για κατηφόρα της ομάδας και πιθανή κοιλιά. Βέβαια ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ τα μυαλά τους αέρα. Να συνεχίσουν έτσι προσγειωμένα και αρχιδάτα.
-
O ΠΑΟΚ του Β ημιχρόνου ήταν ο περσινός.
Μπράβο σε όλους.
MVP Ζαμπα, πολύ καλοί Βιεϊρίνια, Βερνμπλουμ, Ματος
Μπράβο σε όλους.
MVP Ζαμπα, πολύ καλοί Βιεϊρίνια, Βερνμπλουμ, Ματος
- Vet_eranos
Κανιας, Βερνμπλουμ, Μαουρισιο..εξω Πελκας..joshua έγραψε:Εγω παντως τολμω να πω πως το Κανιας,Βερνμπλουμ μου αρεσει καλυτερα απο το Κανιας,Μαουριτσιο.Μενει να δουμε τι θα δειξει και το Βερνμπλουμ,Μαουριτσιο.
- sourmenetes
- Moderator
Σε ολο το πρωτο ημιχρονο εκανε μια πιεση ψηλα ξεροντας οτι θα μας δυσκολεψει και μετα ηταν πισω απο τη σεντρα.rainmaker έγραψε:Εσένα σου φάνηκε ταμπούρι αυτό Σούρμε;
Μη μπερδεύεσαι, άλλο παίζω φουλ επίθεση, άλλο απλά δεν παίζω ταμπούρι.
Έπαιξε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ σε παθητικό ρόλο αλλά είχαν το νου τους να βγούνε μπροστά. Και ναι, μη ξεχνιόμαστε, στο πρώτο μέρος περιμέναμε αρκετά πίσω και εμείς. Δεν ήταν κλεισμένοι στην περιοχή τους!
Όταν είσαι μεγαλύτερη ομάδα δεν είναι κακό να δίνεις και τα εύσημα στον αντίπαλο που δεν σ γάμησε τη βραδιά με αηδίες.
Στο δευτερο τη σεντρα μετα βιας την πατησε γιατι δεν τον αφησε ο ΠΑΟΚ.
Αμα επαιζε ταμπουρι στο δευτερο ηταν που ηταν για 4αρα θα ετρωγε 6αρα.
Βλεπω σχολια για ανεβασμενο κανιας κτλ.
Ο κανιας παιδες αυτο το ματς κανει εδω και καιρο. τα γνωστα τρεξιματα με τις τσαπατσουλιες και τις γκαφες.απλα σημερα ετρεξαν και οι υπολοιποι παικτες σκυλιασμενα.
- Sick Bastard
Κρίμα που Ζαμπά και Λημνιός παίζουν από δεξιά και οι δύο.Φοβερός ο Πρίγιο ο Βερνμπλουμ και ο Κάνιας.Με Βιερίνια και Μάτος σε καλό φεγγάρι.Α και Κρέσπο κέρβερος, έχει ανεβεί τόσο που εκθέτει τον Βαρέλα(υπερβολή).
- navigator11
Να περάσει ο επόμενος. Η αλήθεια είναι, ξενέρωσα που σήμερα δεν μας ανέκοψε κάποιος βοηθός με τουλάχιστον ένα ανύπαρκτο οφφσάιντ. Σε συνδυασμό με το χαμηλό δείκτη του σκορ, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Τεσπα, συνεχίζουμε.
-
Οργασμός αναμένεταιjoshua έγραψε:Εγω παντως τολμω να πω πως το Κανιας,Βερνμπλουμ μου αρεσει καλυτερα απο το Κανιας,Μαουριτσιο.Μενει να δουμε τι θα δειξει και το Βερνμπλουμ,Μαουριτσιο.
Βετεράνε αυτό ακριβώς σκέφτομαι εδώ και καιρό.Vet_eranos έγραψε:Κανιας, Βερνμπλουμ, Μαουρισιο..εξω Πελκας..joshua έγραψε:Εγω παντως τολμω να πω πως το Κανιας,Βερνμπλουμ μου αρεσει καλυτερα απο το Κανιας,Μαουριτσιο.Μενει να δουμε τι θα δειξει και το Βερνμπλουμ,Μαουριτσιο.
Η με Πέλκα αριστερά. Και οι ίδιοι άξονα.
Ακόμα και αν δεν ειχαν αφαιρεθεί βαθμοί απο το ποκ πάλι πρώτοι θα είμαστε,
- painkiller4
Μεγάλος ΠΑΟΚ, μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, μεγάλος Ζαμπά, μεγάλος Μπίσεσβαρ, μεγάλος Πρίγιοβιτς.
Συνεχίζουμε, άλλοι 3 βαθμοί, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Συνεχίζουμε, άλλοι 3 βαθμοί, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Τι λέγαμε λοιπόν ?
Α ναι , χάλια η ομάδα σήμερα...έπρεπε να ρίξουμε 4 στα μωρά του γιδωνη.Οι μεταγραφες δεν βοηθανε κτλ....

Α ναι , χάλια η ομάδα σήμερα...έπρεπε να ρίξουμε 4 στα μωρά του γιδωνη.Οι μεταγραφες δεν βοηθανε κτλ....

μπραβο στην ομαδα.
καλο κουραγιο σε ολους μας. τα δυσκολα τωρα αρχιζουν, με τους ελληνες διαιτητες, στα μικρα παιχνιδια.
καλο κουραγιο σε ολους μας. τα δυσκολα τωρα αρχιζουν, με τους ελληνες διαιτητες, στα μικρα παιχνιδια.
Όλα τα λεφτά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου στο τέλος του αγώνα...
"Δεν έχω να πω τίποτα για το παιχνίδι, από την αρχή ως το τέλος ήταν μόνον ο ΠΑΟΚ..."
"Δεν έχω να πω τίποτα για το παιχνίδι, από την αρχή ως το τέλος ήταν μόνον ο ΠΑΟΚ..."