[Κύπελλο] Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Απολογισμός, κριτική, σχόλια
- paoki_sweden
Re: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (Κύπελλο): Απολογισμός, κριτική, σχόλια
Bravo ΠΑΟΚΑΡΑ! Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε σαν ΠΑΟΚ! Έτσι γουστάρω, τσαμπουκά και γρήγορα! Στο δεύτερο λογικά πέσαμε πήγαμε να κρατήσουμε το σκορ. Ο Χαλκιάς είναι φοβερα φορμαρισμένος. Κρίμα που δεν μπήκαe το foul αλλα Φραντσέσκου του Lino! ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ, αυτός είναι λαός γούσταρα σήμερα bravo αδέρφια paokia

Το 1-0 ειναι μια χαρα, αν και ρευστο αποτελεσμα.
Δεδομενου οτι δεχομαστε δυσκολα γκολ και με πληρη (αμαααααααααααν και ποτε) ροστερ, με Μουσλι, Βιερινια, Σναουτσνερ κλπ, ειμαι πολυ αισιοδοξος οτι η προκριση ειναι δικη μας!!!!!!!
Δεδομενου οτι δεχομαστε δυσκολα γκολ και με πληρη (αμαααααααααααν και ποτε) ροστερ, με Μουσλι, Βιερινια, Σναουτσνερ κλπ, ειμαι πολυ αισιοδοξος οτι η προκριση ειναι δικη μας!!!!!!!
Μάγκες μετά από το καύλωμα γράφω και γω τις σκέψεις μου.Λοιπόν,καταρχάς ένα μεγάλο μπράβο στο μεγάλο προπονητή Φερνάντο Σάντος που διαχειρίστηκε τέλεια το παιχνίδι.Συνεχίζουμε.....ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν με μία μόνο λέξη Μαγικός!Μακράν το καλύτερο 1ο ημίχρονο μας.2ο ημίχρονο πέσαμε πολύ και ο λόγος έιναι πως κουράτηκε η ζώνη ψηλά δηλ.αναστασάκος,σορλέν,λίνο και Κονσεϊσάο.Ομως ευτυχώς για εμάς υπήρχε ο μεγάλος Κώστας Χαλκιάς και ο μέγιστος Πάμπλο Γκαρσία...Με την αλλαγή του Αναστασάκου ανεβήκαμε καθώς ο μικρός ανέβασε με την πίεσή του την ομάδα ψηλά...
Εύγε!!!!Μπράβο στα παιδιά....
Η μόνη παραφωνία για μένα δυστυχώς ο Βερόν που είναι ντεφορμέ εδώ και πολύ καιρό...Ο Ίβιτς μεγάλη απώλεια....

Εύγε!!!!Μπράβο στα παιδιά....
Η μόνη παραφωνία για μένα δυστυχώς ο Βερόν που είναι ντεφορμέ εδώ και πολύ καιρό...Ο Ίβιτς μεγάλη απώλεια....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Photis την Πέμ 05 Φεβ 2009, 00:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα πω κάτι με 2 κουβέντες.
Και οι 2 ομάδες έπαιζαν σήμερα με 12 παίκτες.
Ο ΠΑΟΚ είχε 11+1 τον Λαό του
Ο Θρήνος είχε 11+1 τον Κάκο.
Όποιος κατάλαβε-κατάλαβε.
Τσάο ΑΝΤ-1...........

Τσάο ΑΝΤ-1...........

Η πιο ωραια κερκιδα που ειδα φετος.Και το κυριοτερο χωρις να γινει το παραμικρο .ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΑΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Betbond έγραψε:Θα πω κάτι με 2 κουβέντες.
Τσάο ΑΝΤ-1...........
Για μένα απο 1 ημίχρονο μας σφύριξε.
Κακός αλλα δε θατόλεγα 12ος παιχτης τους..
Και ας μη μένουμε σαυτά κατα τη γνώμη μου,χαρά έχουμε

Επειδή γύρισα από το φροντιστήριο αργά,έγραψα το ματς στον υπολογιστή...στο 35 είμαι...
Ο Σέρχιο γκολάρα.
Ο Γκαρσία πολύ καλός.
Ο Λίνο όπως τον περιμένω.
Ο Κάκος μια χαρά μου φαίνεται μέχρι στιγμής,με λάθη αλλά 50αρίσιος.
ρε σεις,αυτό το λέιζερ έχει καταντήσει αηδία,είναι αγκάθι για τον ΠΑΟΚ και όλες τις ομάδες...Αναλογιστείτε μόνο πόσο έχει κοστίσει αυτό το ανούσιο πράγμα στην ΠΑΕ...
Αυτά.
Το ματς 1-0 λήγει ε?
Ο Σέρχιο γκολάρα.
Ο Γκαρσία πολύ καλός.
Ο Λίνο όπως τον περιμένω.
Ο Κάκος μια χαρά μου φαίνεται μέχρι στιγμής,με λάθη αλλά 50αρίσιος.
ρε σεις,αυτό το λέιζερ έχει καταντήσει αηδία,είναι αγκάθι για τον ΠΑΟΚ και όλες τις ομάδες...Αναλογιστείτε μόνο πόσο έχει κοστίσει αυτό το ανούσιο πράγμα στην ΠΑΕ...
Αυτά.
Το ματς 1-0 λήγει ε?

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Betbond έγραψε:Θα πω κάτι με 2 κουβέντες.
Τσάο ΑΝΤ-1...........
στο 2 ημιχρονο εγινε πηρε τηλ ο κοκαλλης τον κακο...εδινε κιτρινες αβερτα 1 φορα βλεπω τοσες κιτρινες..σε 10 λεπτα αλλα εδινε και σε αυτουσςγια να το καλυψει...αποτελεσμα ολο αυτο: μας εκοψε τη φορα
και μην ξεχασω τη 2 κιτρινη στον παπαδοπουλο στον αναστασακο εβγαζε ματια
60-40
αυτοι παιζαν ξυλο απο την αρχη...

ΥΓ: κ τωρα μολις ειδα οτι το γραφει κ στο κεντρικο αρθρο αρα πολυ σωστη η αποψη μου...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Πέμ 05 Φεβ 2009, 00:25, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
- DimisK
- Επικοινωνία:
eleos έγραψε:Betbond έγραψε:Θα πω κάτι με 2 κουβέντες.
Τσάο ΑΝΤ-1...........
Για μένα απο 1 ημίχρονο μας σφύριξε.
Κακός αλλα δε θατόλεγα 12ος παιχτης τους..
Και ας μη μένουμε σαυτά κατα τη γνώμη μου,χαρά έχουμε![]()
Έτσι μπράβο...Αφήστε πια τη διαιτησία...
Παιδιά η διαιτησία ήταν μια χαρά διότι και εμάς μας χαρίστηκε κάπου ο Κάκος....

Τι να πεις στις 12:12 ακομα ζαλισμενος ειμαι
Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ κανε πολλα τετοια ημιχρονα να μιαζει ο πρωταθλητης του πουτσου παναχαικη
Λογικο το πεσιμο στο 2τερο λογο τακτικης διοτι η ομαδα κουραστηκε μπορει ο σερτζιο να εβαλε γκολαρα και να εδειξε τι θα πει μεγαλος ποδοσφαιριστης αλλα ειναι και 33 χροννων.
Δεν καταλαβαινουμε τιποτα
ΥΓ ρε μαλακα κακο και τα πηγαινες τοσο καλα στο Α` ημιχρονο ρε μπινε τι εγινε στα αποδυτηρια
και αυτος ο εποποτης ρε μορτες το σημαιακι για δονητι το εχει γιαυτο μαλλον δεν το σηκωνε
Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ κανε πολλα τετοια ημιχρονα να μιαζει ο πρωταθλητης του πουτσου παναχαικη
Λογικο το πεσιμο στο 2τερο λογο τακτικης διοτι η ομαδα κουραστηκε μπορει ο σερτζιο να εβαλε γκολαρα και να εδειξε τι θα πει μεγαλος ποδοσφαιριστης αλλα ειναι και 33 χροννων.
Δεν καταλαβαινουμε τιποτα
ΥΓ ρε μαλακα κακο και τα πηγαινες τοσο καλα στο Α` ημιχρονο ρε μπινε τι εγινε στα αποδυτηρια
και αυτος ο εποποτης ρε μορτες το σημαιακι για δονητι το εχει γιαυτο μαλλον δεν το σηκωνε
Ο ΠΑΟΚ άνοιξε πλέον τα φτερά του. Ο κοιμισμένος γίγαντας του ελληνικού ποδοσφαίρου ξύπνησε. Και θα τους σαρώσει όλους στο πέρασμά του. Όποιος είχε την παραμικρή αμφιβολία γι' αυτό απόψε πήρε την απάντησή του. Κόσμος, διοίκηση, παίκτες, όλοι μαζί θα κάνουν τον ΠΑΟΚ μας και πάλι πρωταθλητή.....
Ο ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ εκλεισε πολλα στοματα με αυτην την γκολαρα του!!!
ο τσαλουχιδης δεν χρειαζεται να γλυφει τοσο πολυ @@ γκευκα κ του θειου γιατι κατανταει αηδιαστικος. Εμεις δεν ειχαμε καμμια απουσια, ουτε την κουραση απο το 2ο ματς με τις 2 ωρες απεναντι στον ρουλη, μονο ο γκευ ειχε απουσιες μονον ο γκευ μπορουσε να βαλει γκολ.

Ο Τσαλουχίδης είναι αηδιασμένος...όλο μαλακίες έλεγε...και ο άλλος ο παπαρομπαρίνη ήθελε να τους βγάλει όλους με κόκκινη κάρτα....