Ακριβώς αυτούς είχα στο μυαλό μου.ΑποστόληςΑ έγραψε: Πασχαλάκης
Matos - Varela- Crespo - Vieirinha
Wernbloom - El Kaddouri
Jaba - Biseswar - Warda
Prijovic
Γκόλ 2 El Kaddouri, 1 Wernbloom. 3-0.
Ακριβώς αυτούς είχα στο μυαλό μου.ΑποστόληςΑ έγραψε: Πασχαλάκης
Wernbloom - El Kaddouri
Jaba - Biseswar - Warda
Prijovic
navigator11 έγραψε:Το ματς όπου η ομάδα δεν πρέπει να δείξει έλεος. Το γράφω με πλήρη συνείδηση. Αυτό το παιχνίδι, αν υπάρχουν οι απαραίτητες πνευματικές και ψυχικές δυνάμεις από πλευράς μας, πρέπει να σηματοδοτήσει την αγωνιστική ταφόπλακα της πράσινης συνιστώσας του ποκ. Η νίκη έχει σημασία, δεκτό και αναμφισβήτητο. Ακόμα και με μισό γκολ. Αλλά, μιας και δε χάνουν ευκαιρία στις ελάχιστες γκέλες μας κάποιοι να βγάζουν γλώσσα, χρειάζονται μια π@ύτσα για να τη θυμούνται. Όχι τη συνηθισμένη ταρίφα των 3-4 γκολ, που ρουφάνε τελευταία στην Τούμπα. Δεν είναι αρκετή.
Συμφωνώ απόλυτα με την 11αδα και με αυτα που λες για τον Πελκα. Η ουσία που έχει στο παιχνίδι του εδω και 1,5 μήνα εκτος απο την πίεση που ασκεί στους αντιπάλους του ειναι 0. Χρειάζεται ξεκούραση και πάγκο να συνέλθει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ διαφωνώ με το να παίξει ο Πέλκας. Αν είναι να βάλουμε κάποιον επειδή μόνο τρέχει, τότε να πάρουμε έναν μαραθωνοδρόμο. Προτιμώ έναν παίκτη που θα κοντρολάρει, θα κρατήσει μπάλα και θα δώσει την κατάλληλη πάσα κι ας είναι πιο αργός, παρά έναν που θα την δώσει στο αντίπαλο και θα τρέχουμε πάλι να τους την πάρουμε. Ούτως ή άλλως ο Πέλκας χρειάζεται ξεκούραση.
Πασχαλάκης
Wernbloom - El Kaddouri
Jaba - Biseswar - Warda
Prijovic
Προτιμάς Canas;john4serres έγραψε:Είστε σίγουροι για Ελ Καντουρί στο κέντρο απέναντι σε νεανική και γρήγορη ομάδα;