Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Καλημέρα σε όλους μας!
Χρόνια πολλά στη φτωχομάνα Θεσσαλονίκη!
Το βράδυ με ξύπνησε ο σεισμός. Ήταν μεγάλης διάρκειας, μια ένδειξη ότι ήταν και ισχυρός, αλλά επειδή δεν ήταν σφοδρός κατάλαβα ότι το επίκεντρο ήταν κάπου μακριά. Δεν περίμενα βέβαια ότι θα ήταν τόσο μακριά.
Το βράδυ με ξύπνησε ο σεισμός. Ήταν μεγάλης διάρκειας, μια ένδειξη ότι ήταν και ισχυρός, αλλά επειδή δεν ήταν σφοδρός κατάλαβα ότι το επίκεντρο ήταν κάπου μακριά. Δεν περίμενα βέβαια ότι θα ήταν τόσο μακριά.
Καλημέρα. Εμείς δεν καταλάβαμε τίποτα. Η κοιμόμαστε πολύ βαριά, ή η Πάρνηθα (στους πρόποδες της οποίας μένουμε) κράτησε μεγάλο κομμάτι της δόνησης.
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν.
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν.
-
BlackFriday
Καλημέρα! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν και φυσικά χρόνια πολλά στην πόλη της μεγάλης μας αγάπης!!
- john4serres
ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα σε όλους μας!
Καλημέρα σε όλους, με υγεία και καλό Σαββατοκύριακο να περάσουμε, με νίκες της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας παντού...

- V-olakiotis
Καλησπέρα από Αργολίδα!
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και εύχομαι ένα ασπρόμαυρο εορταστικό τριήμερο με νίκες σε όλα τα τμήματα.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και εύχομαι ένα ασπρόμαυρο εορταστικό τριήμερο με νίκες σε όλα τα τμήματα.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα και χρόνια πολλά.
Μοιραστήκαμε αρομδιότητες σήμερα. Εγώ στην παρέλαση της μικρής, η γυναίκα μου στον παιδικό του Αλέξανδρου. Καλά ήταν.
Μοιραστήκαμε αρομδιότητες σήμερα. Εγώ στην παρέλαση της μικρής, η γυναίκα μου στον παιδικό του Αλέξανδρου. Καλά ήταν.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ με την κόρη μου είμασταν στην παρέλαση του Αγίου Δημητρίου. Παρέλασαν τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια, τα Λύκεια, οι πολιτιστικοί και οι αθλητικοί σύλλογοι΄Πολλά χειροκροτήματα πήραν οι Πόντιοι, ενώ εντύπωση μ' έκανε ότι παρήλασαν 3 διαφορετικοί σύλλογοι tae-kwon-do, ενώ υπάρχει και 4ος που δεν παρήλασε. Του χρόνου θα παρελάσει και ο τοπικός σύλλογος Wado Ryu.
Με εμάς το θέμα είναι ότι η Ελπίδα πηγαίνει Δημοτικό στο Πολυδένδρι (όπου και έκανε παρέλαση) ενώ ο Αλέξανδρος παιδικό σταθμό στο Καπανδρίτι, όπου ανοίγουν την παρέλαση κρατώντας όλοι μαζί τη σημαία.
Οπότε, έπρεπε να χωριστούμε.
Οπότε, έπρεπε να χωριστούμε.
- john4serres
Καλημέρα και καλή εβδομάδα, με υγεία, σε όλη την παρέα...
Το θετικό ξεκίνημα της, με μια αποψινή μεγαλοπρεπή νίκη μας, επί του β@ζελου, θα είναι ένα καλό δείγμα γραφής!

Το θετικό ξεκίνημα της, με μια αποψινή μεγαλοπρεπή νίκη μας, επί του β@ζελου, θα είναι ένα καλό δείγμα γραφής!
- V-olakiotis
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Πάμε για νίκη και μοναξιά στην κορυφή...
Πάμε για νίκη και μοναξιά στην κορυφή...