Το πρώτο γκολ θα το βάλει ο αρχηγός σήμερα. Το χρωστάει από καιρό στον κηπουρό.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Παοκτσής από Αθήνα

Καλό θα ήταν οχι ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ αλλά μόνο αυτοί με τα εισιτήρια,μην έχουμε θύματα...pagotatzis έγραψε:ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ![]()
2 0 το ματς
και γουσταρω πολυ τα γκολ να τα βαλουν βερον και γκαρσια με μονοκοματα σουτ εξω απο την μεγαλη περηοχη
Ο Γλύκος δεν παίζει σαν νέος!! Μεγάλωσε πια..Stavros_Paoki έγραψε:Ευχαριστο φιλε......Εγω νομιζω οτι ειναι 3-Κλαους,Γλυκος,Παραλικηςtrobonaras έγραψε:Stavros_Paoki έγραψε:Ποιος ειναι ο Παραλικης?
παικτης της Β ομαδας.
η παρουσια του στην αποστολη ειναι υποχρεωτικη καθως στους κανονισμους του θεσμου του κυπελλου υπαρχει και ο παρακατω.
Οι ομαδες υποχρεουνται να εχουν στην αποστολη τους τουλαχιστον δυο
παικτες κατω των 21 ετων.
ο πρωτος ειναι ο αθανασιαδης.
για τον γαυρο,
πιστευω μας υποτιμησαν.
προβλεπω 0-0.
σαν δευτερο σημειο δινω τον ασσο.
για διπλο δεν υπαρχει καμια τετοια σκεψη στο μυαλο μου.διαβασα ακομα πως αντζας και μπελουτσι προοριζονται για παγκο!!!!
ουτε με τον θρασυβουλο δεν κατεβασαν τετοια ενδεκαδα!!
ομως το ματσακι ειναι δυσκολο μαγκες.
η προιστορια στο κυπελλο στις τελευταιες 3 αναμετησεις ειναι μαζι μας.
ελπιζω να συνεχιστει.
ΠΑΟΚ.
Platon έγραψε:Ο Άγγλος επιθετικός του Ολυμπιακού Νταρμπισάϊρ, λίγες ώρες πριν το επίσημο ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον προημιτελικό του Κυπέλλου, μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στο λιμάνι. Οσο για τις δυσκολίες στην «καυτή» Τούμπα δεν φάνηκε να προβληματίζεται: «Εχω παίξει ήδη σε τέτοιες καυτές ατμόσφαιρες και δεν θα έχω πρόβλημα. Ανυπομονώ να παίξω»!
Απο τη σημερινη gazzetta
http://www.gazzetta.gr/content/view/24135/2/
Και λέω λοιπόν εγώ:
Η επί του όρους ομιλία του Κυρίου
Κατά Ματθαίον κεφ. 5
Στοίχος -3ος
"Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, διότι αυτών είναι η βασιλεία των ουρανών."
Μακάριοι όσοι νιώθουν την πνευματική τους φτώχεια, γιατί σ' αυτούς ανήκει η βασιλεία των ουρανών.
Κύριε γαυράκο, ακόμη δεν ήρθες καλά καλά και το παίζεις και πρώτος μάγκας; Άντε αγόρι μου πήγαινε σε κάνα Μητρόπουλο και κάναν κο-κο-κο η κότα Ντιόγκο να σε δασκαλέψει και μην ανοίγεις το στοματάκι σου και λες βλακειούλες μεσημεριάτικα.... Βλακάκο...