Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Δεν ειναι αδυνατο ρε σεκερη να εγινε αυτο. Δε θελει και πολυ. Βλεπεις εναν βιερινια σχεδον βετερανο φετος, βλεπεις εναν πελκα που κουτουλαει με τον εαυτο του εδω και ενα μηνα, ενα κεντρο που μας ποδοπατανε οποιοι μας τρεχουν αφου ο προπονητης επιμενει στο τραγικο διδυμο κανιας σαχοβ...
Απλα μας εχουν ξελασπωσει λογω ατομικης ποιοτητας καποιοι παικτες και δε θελουμε να το παραδεχτουμε.
Απλα μας εχουν ξελασπωσει λογω ατομικης ποιοτητας καποιοι παικτες και δε θελουμε να το παραδεχτουμε.
Στο ότι μας ξελασπωνει η ποιότητα κάποιων παιχτων, δε νομίζω να διαφωνεί κανείς.
Το σημερινό ματς δεν είναι σοβαρό κριτήριο.Εγινε εκτεταμένο ροτεισον και αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα έχουμε ζόρια γιατί δεν έχουμε το ροστερ της Μπαρσελονα. Πόσο μάλλον όταν όλη η ομάδα είναι σε κακή μέρα κόντρα σε αντίπαλο επιπέδου χαλκηδονας.
Εγώ πιστεύω ότι αν δεν κάνει ροτεισον θα νικήσουμε εύκολα στην Ουγγαρία και θα περάσουμε τον όμιλο.
Το σημερινό ματς δεν είναι σοβαρό κριτήριο.Εγινε εκτεταμένο ροτεισον και αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα έχουμε ζόρια γιατί δεν έχουμε το ροστερ της Μπαρσελονα. Πόσο μάλλον όταν όλη η ομάδα είναι σε κακή μέρα κόντρα σε αντίπαλο επιπέδου χαλκηδονας.
Εγώ πιστεύω ότι αν δεν κάνει ροτεισον θα νικήσουμε εύκολα στην Ουγγαρία και θα περάσουμε τον όμιλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris την Παρ 26 Οκτ 2018, 02:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Ντεφορμε η ομαδα ναι, εκανε αλλου ειδους προετοιμασια το καλοκαιρι κουρασμενοι παικτες, δυσκολα παιχνιδια κι οτι αλλο θελετε. Ομως αυτη η ομαδα καλείται να δωσει φετος 50 + παιχνιδια. Οσο αμπαλος και να σε γινεται να θες να τα βγαλεις με 3 και μισο χαφ(δεδομενο οτι θα επαιζε Νοεμβρη ο βερν λογω απραξιας) Γινεται να χεις κανει τετοιο σχεδιασμο?
Να ταν ο καημός του τζος για καντουρι το μυστικο οπλο του ρουμανου και μας το εκρυβε τοσο καιρο? Κομματακι δυσκολο.
Μπανε δεκτη πασα εξηγηση. Με τη κοινη λογικη καποια πραγματα δε μου βγαινουν. Ισως δε τα βλεπω εγω σωστα.
Να ταν ο καημός του τζος για καντουρι το μυστικο οπλο του ρουμανου και μας το εκρυβε τοσο καιρο? Κομματακι δυσκολο.
Μπανε δεκτη πασα εξηγηση. Με τη κοινη λογικη καποια πραγματα δε μου βγαινουν. Ισως δε τα βλεπω εγω σωστα.
Πραγματικά η σημερινή ήττα με τον τροπο που ήρθε δεν έχει καμία ερμηνεία...Μου θύμισε το ματς με την Καραμπάχ...ήταν σχεδόν ίδιο...Δυστυχώς έχουμε χασει εντελώς την ευρωπαϊκή μας ταυτότητα...ώρες ώρες η ομάδα μοιαζει σαν να βαριέται να παίξει στα ευρωπαικά...Μεταγραφικά για ακόμη μια φορά ο προγραμματισμός παει στα σκουπίδια, γιατί ο καθένας αποφασίζει με γνώμονα τις γνωριμίες και όχι με τα θέλω του προπονητή...Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέει πως θέλει 2 χαφ...Ο Βερνμπλουμ μέχρι στιγμής είναι μια αποτυχημένη μεταγραφή...Όταν θα τον δούμε να είναι στο 100% και να οργώνει το γήπεδο τότε ίσως αλλάξουμε και γνώμη αλλά μέχρι τότε δεν...Επίσης ακατανόητο το γεγονός να δινεις Χαρίση δανεικό, ακατανόητο το γεγονός να είσαι με 2 ανύπαρκτα χαφ που μοιάζουν να παίζουν σαν 40αριδες στο γήπεδο και να θες και να τους σνανεώσεις!!..Ρε έχετε δει πουθενά αμυντικό χαφ να μην κάνει φάουλ(Κάνιας);;;Τον Αύγουστο μας λέγαν πως ο Λαμπρου και ο Κίτσιου ήταν οι καλύτεροι της προετοιμασίας...Και αφού ρε Λούτσε δεν τον υπολογίζεις τον Κίτσιου τι τον κρατάς στην ομάδα;;;Με το να μην το βαζεις καθόλου καταστρέφεις και την ομάδα και τον παίκτη...Ο Μάτος είναι σε τραγική κατάσταση..Για τον Χατσερίντι δεν μιλάω καν...Τον Ιανουάριο άμεσες μεταγραφες:Κεντρικός αμυντικός, 8άρι, 6άρι, και αναπληρωματικό δεξί μπακ εφάμιλλο του Μάτος...
- painkiller4
Θεωρώ πως στην παρούσα φάση που βρίσκεται η ομάδα σήμερα ήταν ένα πολύ καλό και γερό μάθημα το χθεσινό παιχνίδι. Αυτή η σφαλιάρα ήταν ηχηρή και δυνατή και πρέπει να ταρακουνήσει άπαντες με προεξάρχοντα εσένα τον ίδιο. Με αυτή την νοοτροπία πριν καν αρχίσει το ματς ότι είναι του χεριού μας και κατεβαίνω στο χαλαρό ενώ η ομάδα έχει ένα διαρκές ντεφορμαρισμα ασχέτως αν έρχονται θετικά αποτελέσματα μόνο κακό κάνει , όπως πρέπει και να αναθεωρήσεις για αρκετά πράγματα στην συνέχεια ελπίζω όσο αφορά για πλουσιο υλικό κτλ.
Θεωρώ ότι ήταν μια κακή παρένθεση και πιστεύω ότι έχεις τα κακαλα να βάλεις τα πράγματα σε τάξη.
Επιβαλλεται τώρα αυτή την ώρα να πάρεις τις όποιες αποφάσεις με καθαρό μυαλό και να τις μεταδώσεις στους παίκτες
Θεωρώ ότι ήταν μια κακή παρένθεση και πιστεύω ότι έχεις τα κακαλα να βάλεις τα πράγματα σε τάξη.
Επιβαλλεται τώρα αυτή την ώρα να πάρεις τις όποιες αποφάσεις με καθαρό μυαλό και να τις μεταδώσεις στους παίκτες
- paoki_sweden
Proedre milas gia ton Βερνμπλουμ otan exis to katsidokatsiko Kaddouri?????? Pio argo apo tin kathisterisi.
Pou itan o Zamba xtes? Giati na ksekouraso to kalitero piotiko paikti Diego? Prijo? Xtes ixame tin efkeria na paroume provadisma gia tin defteri thesi. Tora thelis dio nikes kai isopalia me Chelsea.
Pou itan o Zamba xtes? Giati na ksekouraso to kalitero piotiko paikti Diego? Prijo? Xtes ixame tin efkeria na paroume provadisma gia tin defteri thesi. Tora thelis dio nikes kai isopalia me Chelsea.
Αζεβεδο,Μουλεν,Χατσεριδη,Καρελης,Ακπομ,Βερνμπλουμ,Τοσκα,Ουαρντα,Ζαμπα οι μεταγραφες επι ημερων Ραζβαν.Η προσφορα τους περα απο καποιες μεμωνομενες στιγμες ΜΗΔΕΝΙΚΗ.Ειναι τοσο κακοι παικτες? Ειναι αδυναμια ενσωματωσης τους? Ειναι εμμονη του Ραζβαν στο υλικο με το οποιο ξεκινησε? Χαρακτηριστικη περιπτωση θα μπορουσε να ειναι και ο Λαμπρου ο οποιος ηρθε στον ΠΑΟΚ απο χρονια με 8 γκολ και 5 ασιστ,ηταν απο τους κορυφαιους της προετοιμασιας αλλα δεν βρηκε θεση στο ροστερ για να μενει σε αυτο ο Λημνιος που βλεπει το τερμα με τα κυαλια.Το εχω ξαναγραψει.ΞΕΚΟΛΛΑ απο το παρελθον και την περσινη χρονια,κοιτα μπροστα,εξελιξε την ομαδα,ενσωματωσε νεους παικτες και παρε γενναιες αποφασεις οσον αφορα τον σχεδιασμο.Ζητησε ρολο και λογο.Ναι ναι εχουμε 7 στα 7 αλλα οταν η κουλα περσι εβρισκε συνεχομενες νικες με καθε πιθανο και απιθανο τροπο καποιοι εδω μεσα και μαζι και εγω βαραγαμε το κεφαλι μας στον τοιχο απο το φαρδος της,δεν μπορω φετος να μην κοιταω τις εμφανισεις και να στεκομαι μονο στα αποτελεσματα.Ο χθεσινος αγωνας δεν ηταν εξαιρεση ειναι ο κανονας φετος αν αφησουμε 2-3 παιχνιδια.Η ομαδα μοιαζει να παλευει ΜΟΝΗ της να βρει ρυθμο.Μοιαζει να εχει μεινει στα περσινα κατορθωματα της πιο παραγωγικης επιθεσης τοσο σε φασεις οσο και γκολ,την αμυνας που δεν δεχοταν φαση και να περιμενει οτι χωρις καμια προσπαθεια θα επιστρεψουμε εκει με 1 χρονο να βαρανει τις πλατες παικτων ανω των 30,10 τουλαχιστον παιχνιδια παραπανω,με συμβολαια σε εκκρεμοτητα και τους νεους παικτες να παλευουν να βρουν θεση χωρις να μοιαζει να τους πιστευει κανεις.Περιμεναμε την πρωτη διακοπη για ανασες,ηρθε και η δευτερη,παμε για την τριτη και ακομα περιμενουμε να δουμε κατι διαφορετικο.Με το ζορι να χωρεσει στην εντεκαδα ο Ελ ΚΑντουρι ακομα και αν τον βαφτιζουμε εξτρεμ,με το ζορι ο Σαχοφ να αναβθμιστει σε ρολο δευτερου 8ριου,με το ζορι ο Καρελης να γινει φορ κορυφης.Με παικτες που αποκτηθηκαν και ξεκαθαρα δεν ταιριαζαν στο πλανο οπως ο Χατσεριδη,ο Τοσκα που ειναι ενα ακραιο μπακ στοπερ ενω παιζουμε με ακραια μπακ που ανεβαινουν,ο Βερνμπλουμ που ειναι κλασικο 6ρι ενω ελειπαν χαφ να βγαινουν πρωτα στην μπαλα και δεν μιλουσε κανεις.Η ομαδα εμεινε με 4 χαφ,εφυγαν 2 εξτρεμ και ηρθε ενας 19χρονος,ο Γιωργης πανηγυριζε και ο Λουτσεσκου μονο που δεν ελεγε χεστηκα σιγα μην παιξουν.Οταν αρνεισαι την λογικη δεν μπορει να εχεις παντα συμμαχο την τυχη.Δεν γινεται να ξοδευεις ενα σκασμο εκατομμυρια και η αισιοδοξια να πηγαζει περισσοτερο απο την ανικανοτητα των αντιπαλων παρα απο την δικη μας προοδο.Ενα σερι νικων με κακη αποδοση μπορει να γινει ευκολα σερι ανεπιτυχων αποτελεσματων αν δεν αλλαξει κατι και ευτυχως λογω ποιοτητας πρωταθληματος χρονος υπαρχει για να συνελθουμε.
- giagoylas4
Ελπίζω ότι κανείς πλάκαvs40 έγραψε:Τη Δευτέρα ελπίζω να είναι ξανά στην Τούμπα ο πατέρας του Λουτσέσκου. Αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό. Λείπεις Mircea!!!
Χαίρομαι που το παραδέχτηκε τουλάχιστον ότι φταίει
Βέβαια για μενα πελκας στο επόμενο δεν πρέπει να ναι βασικός
Κ ο ματος στην πρώτη ευκαιρία ξεκούραση
Νομίζω η χαλαρή προετοιμασία μήπως μπούμε ομίλους είναι το αίτιο της εικόνας μας
Κ χθες η νοοτροπία
Επίσης οι αποτυχημένες μετεγγραφές έως τώρα
Κανένας δεν είναι σταθερά
Κποι όπως ο Τόσκα εινια μέτριοι πιστεύω
Βέβαια για μενα πελκας στο επόμενο δεν πρέπει να ναι βασικός
Κ ο ματος στην πρώτη ευκαιρία ξεκούραση
Νομίζω η χαλαρή προετοιμασία μήπως μπούμε ομίλους είναι το αίτιο της εικόνας μας
Κ χθες η νοοτροπία
Επίσης οι αποτυχημένες μετεγγραφές έως τώρα
Κανένας δεν είναι σταθερά
Κποι όπως ο Τόσκα εινια μέτριοι πιστεύω
Χαίρομαι από το επίπεδο πλέον του ΠΑΟΚτση , συνειδητοποιημένος , ψαγμένος , δε θαμπώνεται από αποτελέσματα δίχως καλές εμφανίσεις. Ψάχνει να δει τι φταίει , τι δε πάει καλά , τι θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Προτείνει εναλλακτικές , προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα και δε δέχεται κάτι ως έχει. Κάποια αιτία πρέπει να έχει αυτή η κατάσταση και πρέπει να βρεθούν τα αίτια , πριν πάμε στο απροχώρητο. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για το επίπεδο του φόρουμ που λογικά αντανακλά ως ένα βαθμό και τη πραγματικότητα εκεί έξω.
Τέλος να διαμαρτυρηθώ και να πω ότι όσο έβλεπα το παιχνίδι έπινα μια Μαλαγουζιά Γεροβασιλείου. Χάλια το κρασί ενώ συνήθως ήταν καλό. Και η πλάκα είναι πως και τις προάλλες μου φάνηκε παράξενη η γεύση αλλά τελικά ήπια 2 μπουκάλια έγινα στουπί και δεν έδωσα σημασία. Αλλά μετά και το χτεσινό , όχι δεν είναι τυχαίο. Θα τους πάρω τηλέφωνο , μάλλον οι μ@λ@κες άλλαξαν τα καζάνια ή δε το άφησαν πολύ να ωριμάσει. Μπορεί να είχε και πολλή υγρασία ξέρω γω , ας ψαχτούνε λίγο οι παπάρες μη χαθεί η σαιζον έτσι. Στη τελική ας βάλουν και καμιά άλλη ποικιλία μέσα να το αναμίξουν , ας φέρουν άλλα μηχανήματα γενικά ας κάνουν κάτι. Ας ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ. Μου κάνει εντύπωση που απλά βλέπουν τη κατάσταση να χειροτερεύει και δε κάνουν τίποτα να το διορθώσουν.
Τέλος να διαμαρτυρηθώ και να πω ότι όσο έβλεπα το παιχνίδι έπινα μια Μαλαγουζιά Γεροβασιλείου. Χάλια το κρασί ενώ συνήθως ήταν καλό. Και η πλάκα είναι πως και τις προάλλες μου φάνηκε παράξενη η γεύση αλλά τελικά ήπια 2 μπουκάλια έγινα στουπί και δεν έδωσα σημασία. Αλλά μετά και το χτεσινό , όχι δεν είναι τυχαίο. Θα τους πάρω τηλέφωνο , μάλλον οι μ@λ@κες άλλαξαν τα καζάνια ή δε το άφησαν πολύ να ωριμάσει. Μπορεί να είχε και πολλή υγρασία ξέρω γω , ας ψαχτούνε λίγο οι παπάρες μη χαθεί η σαιζον έτσι. Στη τελική ας βάλουν και καμιά άλλη ποικιλία μέσα να το αναμίξουν , ας φέρουν άλλα μηχανήματα γενικά ας κάνουν κάτι. Ας ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ. Μου κάνει εντύπωση που απλά βλέπουν τη κατάσταση να χειροτερεύει και δε κάνουν τίποτα να το διορθώσουν.
Σοβαρά τώρα; Έχετε τοσα πολλά αρνητικά πράγματα να πείτε; Αλήθεια μου είναι αδιανόητο.
ΟΚ χάσαμε χτες. Ας σκεφτούμε γιατί.
Η ομάδα στο γήπεδο κυριάρχησε, σίγουρα της στοιχησε ότι έλειπαν βασικά κομμάτια. Αλλά παίζαμε με μια ομαδα η οποία 90 λεπτά έπαιζε άμυνα δίχως αύριο, με τρομερή συγκέντρωση. Μέσα σε όλα αυτά φάγαμε δύο γκολ από προσωπικά ατομικά λάθη.
Η ομάδα είχε μια δυσκολία να φτάσει σε τελικές προσπάθειες, αλλά ήταν δύο κλικ πάνω από τον αντίπαλο. Στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν, ας μην φέρνουμε την καταστροφή. Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες.
Για να μην τρελαθούμε, ούτε εγώ χάρηκα φυσικά, ούτε εμένα μου άρεσε που δεν μπορούσαμε να κάνουμε τελική προσπάθεια σωστή. Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα, είναι σαν να περιμέναμε να γίνει ήττα για να βγάλουμε μένος.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΟΚ χάσαμε χτες. Ας σκεφτούμε γιατί.
Η ομάδα στο γήπεδο κυριάρχησε, σίγουρα της στοιχησε ότι έλειπαν βασικά κομμάτια. Αλλά παίζαμε με μια ομαδα η οποία 90 λεπτά έπαιζε άμυνα δίχως αύριο, με τρομερή συγκέντρωση. Μέσα σε όλα αυτά φάγαμε δύο γκολ από προσωπικά ατομικά λάθη.
Η ομάδα είχε μια δυσκολία να φτάσει σε τελικές προσπάθειες, αλλά ήταν δύο κλικ πάνω από τον αντίπαλο. Στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν, ας μην φέρνουμε την καταστροφή. Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες.
Για να μην τρελαθούμε, ούτε εγώ χάρηκα φυσικά, ούτε εμένα μου άρεσε που δεν μπορούσαμε να κάνουμε τελική προσπάθεια σωστή. Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα, είναι σαν να περιμέναμε να γίνει ήττα για να βγάλουμε μένος.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
θα πρεπει να ξεκολλησουμε απο τα περσινα και να κοιταξουμε το παρον...να κρατησουμε τα θετικα που βλεπουμε μεχρι στιγμης, να προσπαθησουμε να δωσουμε λυση επιτελους στα αρνητικα που βλεπουμε επισης...
η υποβαθμιση ενος εκ των δυο ειναι σιγουρο οτι μακροπροθεσμα θα πληγωσει το συλλογο...
εχουμε λοιπον μια ομαδα η οποια παρουσιαζει χαρακτηρα αν μη τι αλλο και εναν αερα μεσα στο γηπεδο...εχουμε μια ομαδα επισης, που μεσα απο ενα δυσκολο μολογουμενως προγραμμα, εχει καταφερει να κανει το απολυτο εντος συνορων...μια ομαδα που μπορει να στηριχθει σε καποιες πινελιες προσωπικοτηατς και ποιοτητας για να απρει αυτο που θελει οταν ειναι στριμωγμενη στα σχοινια...
εχουμε επισης ομως απο την αλλη μια ομαδα που μεχρι στιγμης οι εμφανισεις της προβληματιζουν...μια ομαδα που καλειται φετος να κρατησει 3 καρπουζια και οχι 2...εχουμε μια ομαδα με καποιους παιχτες κλειδια που παιζουν συνεχως στα κοκκινα, ή παιχτες με μηδενικη ξεκουραση το καλοκαιρι, με αποτελεσμα να κινδυνευουμε να τους "χασουμε" μακροχρονια...
επισης απο τους παιχτες που ηρθαν να βοηθησουν, εχουμε παρει ελαχιστα μεχρι στιγμης, καποιοι παρουσιαζουν κακη εξωγηπεδικη ζωη, αλλοι ειναι ηδη φευγατοι (μασιφ ουκρανιας σε εξαιρετικη κατασταση)...
ολα αυτα θα πρεπει να τα βαλουν κατω οι υπευθυνοι και να διορθωσουν τα κακως κειμενα...χωρις να εμπλεκονται στα ποδια τους διαφορων ειδων wanna be οποιαδηποτε μορφης...αρκετα το πληρωσαμε μεχρι στιγμης...
το πρωταθλημα σιγουρα δεν θα μας χαριστει, ουτε απο το ΠΟΚ, ουτε και απο τη μοιρα που μας το χρωσταει...μονοι μας παλευουμε γι αυτο και θα πρεπει ολα να λειτουργησουν ρολοι...
δε χρειαζονται ουτε ευχολογια ουτε καταρες...ρεαλισμος και καθαρη ματια μονο...
η υποβαθμιση ενος εκ των δυο ειναι σιγουρο οτι μακροπροθεσμα θα πληγωσει το συλλογο...
εχουμε λοιπον μια ομαδα η οποια παρουσιαζει χαρακτηρα αν μη τι αλλο και εναν αερα μεσα στο γηπεδο...εχουμε μια ομαδα επισης, που μεσα απο ενα δυσκολο μολογουμενως προγραμμα, εχει καταφερει να κανει το απολυτο εντος συνορων...μια ομαδα που μπορει να στηριχθει σε καποιες πινελιες προσωπικοτηατς και ποιοτητας για να απρει αυτο που θελει οταν ειναι στριμωγμενη στα σχοινια...
εχουμε επισης ομως απο την αλλη μια ομαδα που μεχρι στιγμης οι εμφανισεις της προβληματιζουν...μια ομαδα που καλειται φετος να κρατησει 3 καρπουζια και οχι 2...εχουμε μια ομαδα με καποιους παιχτες κλειδια που παιζουν συνεχως στα κοκκινα, ή παιχτες με μηδενικη ξεκουραση το καλοκαιρι, με αποτελεσμα να κινδυνευουμε να τους "χασουμε" μακροχρονια...
επισης απο τους παιχτες που ηρθαν να βοηθησουν, εχουμε παρει ελαχιστα μεχρι στιγμης, καποιοι παρουσιαζουν κακη εξωγηπεδικη ζωη, αλλοι ειναι ηδη φευγατοι (μασιφ ουκρανιας σε εξαιρετικη κατασταση)...
ολα αυτα θα πρεπει να τα βαλουν κατω οι υπευθυνοι και να διορθωσουν τα κακως κειμενα...χωρις να εμπλεκονται στα ποδια τους διαφορων ειδων wanna be οποιαδηποτε μορφης...αρκετα το πληρωσαμε μεχρι στιγμης...
το πρωταθλημα σιγουρα δεν θα μας χαριστει, ουτε απο το ΠΟΚ, ουτε και απο τη μοιρα που μας το χρωσταει...μονοι μας παλευουμε γι αυτο και θα πρεπει ολα να λειτουργησουν ρολοι...
δε χρειαζονται ουτε ευχολογια ουτε καταρες...ρεαλισμος και καθαρη ματια μονο...
- giagoylas4
Εγώ πάλι είμαι της γνώμης ότι δυστυχώς μέχρι ο ΠΑΟΚ να πάρει 5-6 πρωταθλήματα σερί και να πάει τουλάχιστον στους 16 του Τσάμπιονς λιγκ δεν έχει κανένα περιθώριο για γκέλα.
Οι παικταραδες μας σε μια νύχτα γίνονται λίγοι και ο προπονηταρας μας χρειάζεται την βοήθεια του μπαμπά.
Είναι στη φύση μας να είμαστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις μας και να διακατεχόμαστε από τεράστια έλλειψη ψυχραιμίας.
Επίσης μια γκέλα είναι δυστυχώς πάντα μια καλή ευκαιρία για να υπερτονισει ο καθένας τις προσωπικές του αντιρρήσεις... είτε για το ποιοι πρέπει να παίζουν,είτε σε ποιες θέσεις,είτε για την αποτυχία των μεταγραφών και του σχεδιασμού.
Όλα αυτά είναι σημάδια πανικού και πρέπει αυτόν τον πανικό να τον απομακρύνουμε
Οι παικταραδες μας σε μια νύχτα γίνονται λίγοι και ο προπονηταρας μας χρειάζεται την βοήθεια του μπαμπά.
Είναι στη φύση μας να είμαστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις μας και να διακατεχόμαστε από τεράστια έλλειψη ψυχραιμίας.
Επίσης μια γκέλα είναι δυστυχώς πάντα μια καλή ευκαιρία για να υπερτονισει ο καθένας τις προσωπικές του αντιρρήσεις... είτε για το ποιοι πρέπει να παίζουν,είτε σε ποιες θέσεις,είτε για την αποτυχία των μεταγραφών και του σχεδιασμού.
Όλα αυτά είναι σημάδια πανικού και πρέπει αυτόν τον πανικό να τον απομακρύνουμε
Όχι δεν κάνω. Μέχρι στιγμής η ομάδα έπαιξε μπαλάρα όταν συνέβεναν 2 πράγματα:giagoylas4 έγραψε:Ελπίζω ότι κανείς πλάκαvs40 έγραψε:Τη Δευτέρα ελπίζω να είναι ξανά στην Τούμπα ο πατέρας του Λουτσέσκου. Αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό. Λείπεις Mircea!!!
1) Τραυματίας Καντουρί.
2) Μυρτσέα Λουτσέσκου από κοντά τον γιο.
Μπορεί να ήταν συμπτώσεις, αλλά μπορεί και όχι. Ο προπονητής μας δήλωσε πολλές φορές ότι συμβουλεύεται μόνο τον πατέρα του και πόσο σημαντικό είναι για αυτόν όταν τον έχει δίπλα του. Πάντα βοηθάει να έχει κανείς 2 μάτια φρέσκα, από έξω, να σου προσφέρουν μια νέα οπτική. Όμως αυτά τα μάτια πρέπει να είναι ανιδιοτελή και να ξέρουν πάρα πολύ μπάλα. Νομίζω ότι πληρεί αυτά τα κριτήρια ο μπαμπάς του. Δεν είναι κάτι κακό αυτό και δεν το λέω ως κριτική. Ίσα ίσα το feedback από experts είναι πολυτέλεια και εξάλλου αυτή είναι μια διαδικασία που κάθε κόουτς κάνει με τους βοηθούς του και όλο το staff.
Ο ΠΑΟΚ έχει μια χαρά φόρμα. Οι παίκτες κυριαρχούν εδώ και 3 παιχνίδια. σήμερα είχανε 75% κατοχή. Άρα δε μπορούμε να μιλάμε για κακή φυσική κατάσταση ή μέτριες προπονήσεις στο κομμάτι αυτό. Η επανάκτηση της μπάλας γίνονταν άμεσα. Η κοιλιά που είχαμε την περίοδο που παίξαμε με την καημένη και τρισάθλια ομάδα του γαύρου πέρασε. Αυτό που η ομάδα τώρα έχει είναι διαφορετικής φύσης αρρώστια. Αν θέλουν, μπορούν να ρίχνουν 4άρες. Θα πρέπει να μιλήσουν τώρα που είναι νωρίς και να τα βρουν μεταξύ τους. Το 7/7 ήταν μια ευλογία και η διαφορά αυτή καλύτερα να αυξηθεί και όχι να εξανεμιστεί. Τώρα πρέπει να τα βρούνε μεταξύ τους, για να μη χάσουμε το πρωτάθλημα από τα αμούστακα του βάζελου ή κάνα Ατρόμητο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 26 Οκτ 2018, 09:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.