ΠΑΟΚ - Vidi 25/10 22:00 CosmoteSport
Re: ΠΑΟΚ - Vidi 25/10 22:00 CosmoteSport
Ρε παιδιά τι 2-0 και 3-0 από ημιχρονο γράφετε;
Αυτό που έγινε στη Λευκορωσία δεν είναι κανόνας,ο αντίπαλος δεν είναι της πλάκας και μάλιστα αποδίδει πολύ καλύτερα εκτός έδρας.
Μη δημιουργείτε προσδοκίες που δεν έχουν βάση,πουθενά αυτή η ομάδα δεν έφαγε τρία σε όλη τη φετινή της ευρωπαϊκή πορεία.
Μετά θα μπείτε εδώ μέσα αφου έχετε πείσει τα 15χρονα ότι ο αντίπαλος είναι επιπέδου Λειβαδιάς και θα αρχίσετε τη γκρίνια με τους παίχτες της πλάκας που διαθέτει η ομάδα και την κακή διαχείριση του προπονητή.
Νισάφι πια.
Αυτό που έγινε στη Λευκορωσία δεν είναι κανόνας,ο αντίπαλος δεν είναι της πλάκας και μάλιστα αποδίδει πολύ καλύτερα εκτός έδρας.
Μη δημιουργείτε προσδοκίες που δεν έχουν βάση,πουθενά αυτή η ομάδα δεν έφαγε τρία σε όλη τη φετινή της ευρωπαϊκή πορεία.
Μετά θα μπείτε εδώ μέσα αφου έχετε πείσει τα 15χρονα ότι ο αντίπαλος είναι επιπέδου Λειβαδιάς και θα αρχίσετε τη γκρίνια με τους παίχτες της πλάκας που διαθέτει η ομάδα και την κακή διαχείριση του προπονητή.
Νισάφι πια.
Μπάνε, αν μιλάς για μένα, δεν νομίζω να έχεις ανάλογα δείγματα γραφής, από τον πρότερο μου βίο στο forum...
Ομάδες επιπέδου Βίντι, η Π.Α.Ο.Κ.άρα τις έχει ξεπεράσει από πρόπερσι και μόνο σοβαρότητα χρειάζεται μ αυτές...
Είμαι αισιόδοξος, γιατί σήμερα παίζουμε με την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και σοβαρότητα δείχνουμε πάντα...
Σχεδόν το ίδιο αισιόδοξος ήμουν και πριν τον αγώνα μας στην Λευκορωσία, όπου μια χαρά "δικαιώθηκα" μάλιστα!!!!
Παρ' το λοιπόν και σαν γούρι, αν θέλεις, μιας κι εσύ σίγουρα ξέρεις από τέτοια...
ΠΑΜΕ Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Ομάδες επιπέδου Βίντι, η Π.Α.Ο.Κ.άρα τις έχει ξεπεράσει από πρόπερσι και μόνο σοβαρότητα χρειάζεται μ αυτές...
Είμαι αισιόδοξος, γιατί σήμερα παίζουμε με την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και σοβαρότητα δείχνουμε πάντα...
Σχεδόν το ίδιο αισιόδοξος ήμουν και πριν τον αγώνα μας στην Λευκορωσία, όπου μια χαρά "δικαιώθηκα" μάλιστα!!!!
Παρ' το λοιπόν και σαν γούρι, αν θέλεις, μιας κι εσύ σίγουρα ξέρεις από τέτοια...

ΠΑΜΕ Π.Α.Ο.Κ.!!!!

- john4serres
1η αγωνιστική
MOL Vidi FC 0:2 BATE Borisov
Η ομάδα:

Στατιστικά αγώνα

2η αγωνιστική
Chelsea FC 1:0 MOL Vidi FC
Η ομάδα:

Στατιστικά αγώνα

Στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας βρίσκεται στην 3η θέση πίσω από Ferencváros και Honvéd.
Σε 10 αγώνες έχει 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Αποτελέσματα και πρόγραμμα:

Ρόστερ:
Οι Ούγγροι είναι όπως τους είδαμε με την αεκ το καλοκαίρι με 3 αλλαγές.
Ήρθαν:
Georgi Milanov (μεσοεπιθετικός, 26 ετών, ελεύθερος από CSKA Moscow)
Armin Hodzic (επιθετικός, 23 ετών, αγορά με 2.400.000€ από Dinamo Zagreb)
Αποχώρησε ο Danko Lazovic (αποσύρθηκε)
Πιθανή ενδεκάδα σήμερα με 4-3-2-1 σήμερα:

MOL Vidi FC 0:2 BATE Borisov
Η ομάδα:

Στατιστικά αγώνα

2η αγωνιστική
Chelsea FC 1:0 MOL Vidi FC
Η ομάδα:

Στατιστικά αγώνα

Στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας βρίσκεται στην 3η θέση πίσω από Ferencváros και Honvéd.
Σε 10 αγώνες έχει 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Αποτελέσματα και πρόγραμμα:

Ρόστερ:
Οι Ούγγροι είναι όπως τους είδαμε με την αεκ το καλοκαίρι με 3 αλλαγές.
Ήρθαν:
Georgi Milanov (μεσοεπιθετικός, 26 ετών, ελεύθερος από CSKA Moscow)
Armin Hodzic (επιθετικός, 23 ετών, αγορά με 2.400.000€ από Dinamo Zagreb)
Αποχώρησε ο Danko Lazovic (αποσύρθηκε)
Πιθανή ενδεκάδα σήμερα με 4-3-2-1 σήμερα:

- ΑποστόληςΑ
Συμφωνώ ότι δεν θα πρέπει να μας ξεγελάσει το 1-4 στη Λευκορωσία, γιατί επιτεύχθηκε απέναντι σε μια ομάδα που δεν πρέσσαρε καθόλου. Τέτοιο πράγμα δεν πιστεύω ότι θα δούμε σήμερα. Τουναντίον, θα δούμε κάτι σαν μια Ξάνθη, ή ένα Αστέρα Τρίπολης, που όλοι θα τρέχουν πίσω από τη μπάλα και θα κόβουν όπως μπορούν.
Εγώ θα ξεκίναγα τον Prijo, γιατί θεωρώ ότι είναι σημαντικός ο αγώνας αυτός και θα τον άλλαζα στο ημίχρονο, ή το πολύ κάπου στο 60΄, ανάλογα με το σκορ.
Εγώ θα ξεκίναγα τον Prijo, γιατί θεωρώ ότι είναι σημαντικός ο αγώνας αυτός και θα τον άλλαζα στο ημίχρονο, ή το πολύ κάπου στο 60΄, ανάλογα με το σκορ.
Πριν κάποια χρόνια..goran 64 έγραψε: Ομάδες επιπέδου Βίντι, η Π.Α.Ο.Κ.άρα τις έχει ξεπεράσει από πρόπερσι και μόνο σοβαρότητα χρειάζεται μ αυτές...
....
Σχόλια στο Tottenhammania
¨Ποιος ΠΑΟΚ; Αυτοί δε μας κάναν ευκαιρία στο Σαλόνικα, που είχαμε κατέβει με τη μισή μας Κ20. Τώρα με Μόντριτς μέσα θα τους σκίσουμε"
Σχόλια στο Dortmundmania
¨Ποιος ΠΑΟΚ; Τρέξαμε λίγο στο γήπεδό τους και η μισή τους ομάδα έφυγε με θλάσεις. Μεγάλη γιορτή σήμερα στο Westfalenstadion".
Ίσα ίσα επειδή είναι η θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα, και αποτελεί must win παιχνίδι για εμάς, το κάνει και πιο πονηρό. Ο αντίπαλος θα παίξει εντελώς χωρίς άγχος, σε αντίθεση (θεωρητικά) με εμάς αν δεν τσουλάει το παιχνίδι.
Συμφωνώ λοιπόν απόλυτα με obanebane, πως πρέπει να προσεγγιστεί σα να παίζουμε ντερμπάρα.
εγω δεν πιστευω οτι ο αντιπαλος θα παιξει χωρις αγχος,εχουν 2 ηττες στην πλατη τους και σημερα παιζουν την προκριση. Θα προσπαθησουν τα μεγιστα για να παρουν ισοπαλια η τριποντο,ωστοσο γνωριζουν και αυτοι πως θα ναι πολυ ζορικα.
Οι παικτες του βαζελου με λιγοτερο αγχος θα παιξουν την δευτερα νομιζω στην Τουμπα
Οι παικτες του βαζελου με λιγοτερο αγχος θα παιξουν την δευτερα νομιζω στην Τουμπα
Άλλη μια ευρωπαϊκη βραδια εφτασε.Εχουμε την ευκαιρια,αποψε,να γινουμε το φαβορι για τη 2η θεση.
Ελπιζω να δω την Τουμπα για αλλη μια φορα γεματη!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Ελπιζω να δω την Τουμπα για αλλη μια φορα γεματη!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
- Kostomanolis
Ξέρει κανείς αν μπορώ να το δω από Android κινητό και πως;
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κατέβασε την εφαρμογή puffin. στο search γράψε live2all.com θα σου εμφανίσει την σελίδα με τους αγωνες πήγαινε στον αγώνα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ θα δεις κάποια links πολλά από αυτά θα το δείχνουν.....ελπιζω να βοήθησα και αν χρειαστείς κάτι άλλο ρώτα....άντε με την νίκη.
η εφαρμογή puffin που είναι ένας explorer έχει εικονίδιο έναν παπαγάλο...
η εφαρμογή puffin που είναι ένας explorer έχει εικονίδιο έναν παπαγάλο...
Για να ρωτάει, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, η ΠΑΕ:
@PAOK_FC
Ακολουθήστε Ακολουθήστε τον χρήστη @PAOK_FC
Περισσότερα
Will #TheKiller score tonight? #PAOK #UEL #PAOKVIDI
"Ο φονιάς θα σκοράρει απόψε?"...
Μάλλον θα ξεκινήσει 11αδάτος ο Πρίγιο-γκολ...

Υ.Γ. 4 ώρες και 20 λεπτά ακόμα.................Δεν περνάει η ώρα λαίμαι................
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Είχαν γραφτεί πολλά υποτιμητικά για την Βίντι σαν αντίπαλος της Αεκ στο ch.league επειδή το επίπεδο της δεν ήταν για εκεί. Αυτο όμως δεν σημαίνει οτι είναι κακή ομάδα.Ειναι μια μέτρια αλλά σκληρή ομαδα γιουρόπα λιγκ που πρέπει να την σεβαστούμε.Κατώτερη απο μας ποιοτικά σαφώς, αλλά σήμερα θα τα παιξουν όλα για την πρόκριση και θα σκυλιάσουν. Τους κερδίζουμε σήμερα και κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη παιζοντας με ένα αδιάφορο αντίπαλο σε 2 βδομάδες.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
- ΑποστόληςΑ
Βγήκε η 11α
.......Πασχαλάκης
Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Τόσκα.
......Κάνιας - Σάκχοφ
Ελ Καντουρί -Πέλκας - Λημνιός
.......Καρέλης
Τρόλαρε η ΠΑΕ με τον Πρίγιο
.......Πασχαλάκης