Σπόρ του Βορρά - sport103fm
Re: Σπορ του Βορρα - Εξτρασπορ
Παιδιά ο Δούκας δίνει ρέστα....Έχει βγάλει τραγούδι για το γαύρο και το τραγουδά με μουσική υπόκρουση νταλάρα....Αρχίζει κάπως έτσι...."Με Μούσλι και Κοντρέρας στον άκουμπω στα χείλη....χαχαχαχαχχαχαχαχα...."

Εγώ ακούω κυρίως εξτρασπορτ γιατί θεωρώ πως μόνο εκεί δε θα βγαίνουν τόσοι οπαδοί άλλων ομάδων να με νευριάζουν.
Το πρωι ο Τζατζαράς ΠΑΟΚΤΣΗΣ γνωστός κάνει άλλου είοδυς εκπομπή αλλά είναι πολύ καλός και έξυπνος. Χαίρομαι που έφυγε και ο Δασκάλου από δίπλα του που μου το έπαιζε και μετριοπαθής. μετά δε ξέρω που χάθηκε ο Χαλβατσιώτης ο οποίος έγραψε πολύ δυναμικά άρθρα για το μπάσκετ και κατακεραυνωνε το Δρόσο πριν εμείς ξυπνήσουμε. Χήτας και Συρίγος είναι γνωστοί ΠΑΟκΤΣΗΔΕΣ και μην είστε πολλοί αυστηροί με κάποιους γιατί όλοι έχουμε κάνει λάθη ή έχουμε πιστέψει σε ανθρώπους που μας πρόδωσαν. Ας σκεφτεί ο καθένας μας ότι και Μπατατούδη πιοστέψαμε και Γούμενο και ΔΡόσο και είδαμε τα αποτελέσματα.
Το Βασιλόπουλο δεν το πάω ποτέ δε μου άρεζε ούτε και ο Μπούζος. θεωρώ πως πως είναι γλύφτες κάθε διοίκησης όλων των ομάδων και μεγάλες γυριστρούλες.
Ο Δούκας πάντα μου άρεζε και πάντα τον άκουγα και ας δαφωνώ σε κάποια πράγματα μαζί του.
Χρειαζόμαστε ένα ραδιόφωνο ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ που να λέει την αλήθεια και μόνο αυτή. Το θέμα είναι πόσο εμείς μπορούμε να αντέξουμε την αλήθεια. Αν λοιπόν δε μπορούμε μη τους κατηγορούμε που μας λένε ψέμματα ή μας κρύβουν πράγματα. Η μεγαλύτερη ευθύνη για την ποιότητα ενημέρωσης είναι δική μας εμείς πρέπει να μάθουμε να ακούμε και κριτικές που δε μας αρέσουν για το λαό, τη διοίκησή, την ομάδα και μετά όλα θα είναι καλύτερα.
Το πρωι ο Τζατζαράς ΠΑΟΚΤΣΗΣ γνωστός κάνει άλλου είοδυς εκπομπή αλλά είναι πολύ καλός και έξυπνος. Χαίρομαι που έφυγε και ο Δασκάλου από δίπλα του που μου το έπαιζε και μετριοπαθής. μετά δε ξέρω που χάθηκε ο Χαλβατσιώτης ο οποίος έγραψε πολύ δυναμικά άρθρα για το μπάσκετ και κατακεραυνωνε το Δρόσο πριν εμείς ξυπνήσουμε. Χήτας και Συρίγος είναι γνωστοί ΠΑΟκΤΣΗΔΕΣ και μην είστε πολλοί αυστηροί με κάποιους γιατί όλοι έχουμε κάνει λάθη ή έχουμε πιστέψει σε ανθρώπους που μας πρόδωσαν. Ας σκεφτεί ο καθένας μας ότι και Μπατατούδη πιοστέψαμε και Γούμενο και ΔΡόσο και είδαμε τα αποτελέσματα.
Το Βασιλόπουλο δεν το πάω ποτέ δε μου άρεζε ούτε και ο Μπούζος. θεωρώ πως πως είναι γλύφτες κάθε διοίκησης όλων των ομάδων και μεγάλες γυριστρούλες.
Ο Δούκας πάντα μου άρεζε και πάντα τον άκουγα και ας δαφωνώ σε κάποια πράγματα μαζί του.
Χρειαζόμαστε ένα ραδιόφωνο ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ που να λέει την αλήθεια και μόνο αυτή. Το θέμα είναι πόσο εμείς μπορούμε να αντέξουμε την αλήθεια. Αν λοιπόν δε μπορούμε μη τους κατηγορούμε που μας λένε ψέμματα ή μας κρύβουν πράγματα. Η μεγαλύτερη ευθύνη για την ποιότητα ενημέρωσης είναι δική μας εμείς πρέπει να μάθουμε να ακούμε και κριτικές που δε μας αρέσουν για το λαό, τη διοίκησή, την ομάδα και μετά όλα θα είναι καλύτερα.
Γεια σας παιδια. Ειμαι απο Πατρα και ακουω μεσω Internet Εξτρασπορ και το μονο που εχω να πω ειναι οτι ως ΠΑΟΚτσης με καλυπτει αυτος ο σταθμος για να ακουω τα νεα της ομαδας μου. Επισης, ως σταθμος εχει και πολυ καλες εκπομπες οπως αυτη του Λευτερη Δουκα και φυσικα το PAOK SUPPORTERS!!!!
Photis έγραψε:Παιδιά ο Δούκας δίνει ρέστα....Έχει βγάλει τραγούδι για το γαύρο και το τραγουδά με μουσική υπόκρουση νταλάρα....Αρχίζει κάπως έτσι...."Με Μούσλι και Κοντρέρας στον άκουμπω στα χείλη....χαχαχαχαχχαχαχαχα...."
Πάρ' το σε παράφραση..
http://www.youtube.com/watch?v=1jic_dWQ ... re=related
σημερα ειναι η τριτη κυριακη που παρατηρω στο πρατηριο εφημεριδων στην πτολεμαιδα που αγοραζω εφημεριδα ΤΑ ΣΠΟΡ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΕΩΣ ΤΙΣ
12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ ΤΟΥ 50-50 ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΛΗΤΑ ....ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΕΞΩΦΥΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΤΩΝΕΙ........μπραβο στα σπορ για την πολιτικη που ακολουθουν
απο τοτε που πηγε ο βασιλοπουλος .....ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ.....
12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ ΤΟΥ 50-50 ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΛΗΤΑ ....ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΕΞΩΦΥΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΤΩΝΕΙ........μπραβο στα σπορ για την πολιτικη που ακολουθουν
απο τοτε που πηγε ο βασιλοπουλος .....ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ.....
παω σημερα 9.30 στο γνωστο μου πρακτορειο εφημεριδων και με λεει ο υπαλληλος "καλα τι γινεται με τα σπορ σημερα εξαντληθηκαν ολα τα φυλλα
ηξερα οτι θα ερθεις και σε κρατησα ενα φυλλο ενω μεχρι πριν και 1 μηνα πουλουσε μονο το μετροσπορ τωρα σκιζει να δες το μετρο πουλησε 15 φυλλα
και απο τα σπορ φυγανε και τα 100 φυλλα "........αυριο θα εχει δωρο μια κοκκινη καρτα για τον κοσμο εξυπνη ιδεα που εχει γινει και εξω.....
ΑΚΟΥΣΕΣ ΜΕΤΡΟΥΛΑΚΗ ΟΤΙ ΤΟ 50-50 ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ? ΝΑ ΣΕΒΕΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ......
ηξερα οτι θα ερθεις και σε κρατησα ενα φυλλο ενω μεχρι πριν και 1 μηνα πουλουσε μονο το μετροσπορ τωρα σκιζει να δες το μετρο πουλησε 15 φυλλα
και απο τα σπορ φυγανε και τα 100 φυλλα "........αυριο θα εχει δωρο μια κοκκινη καρτα για τον κοσμο εξυπνη ιδεα που εχει γινει και εξω.....
ΑΚΟΥΣΕΣ ΜΕΤΡΟΥΛΑΚΗ ΟΤΙ ΤΟ 50-50 ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ? ΝΑ ΣΕΒΕΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ......
τη φυλλαδα αυτη δεν την παιρνω ποτε......το σημερινο ομως πρωτοσελιδο
τα σπαει.....
θα της δωσω μια ευκαιρια.....
τα σπαει.....

θα της δωσω μια ευκαιρια.....
Πραγματικά ωραίο πρωτοσέλιδο και ωραία η σκεψη με την κόκκινη.
Ούε να δυναμιτίσει το κλιμα ούτε τίποτα.
Ούε να δυναμιτίσει το κλιμα ούτε τίποτα.
-
Diniko ανεβαστε τιποτα αν μπορειτε ρε αδερφε απο οσα γραφει κ για μας που ειμαστε στου διαολου την μανα κ δεν εχει εφημεριδες δικες μας. Μονο πρωτοσελιδα βλεπουμε 

ο νοβιτος τα καταφερνει σε κατι τετοια....εγω απο χωριο ειμαι...η φωτο παντως του εξωφυλλου ειναι απο το τελικο του 2003 με σκωληκα
εχω σαν αρχη μου να μην αγοραζω ποτε αθλητικες εφημεριδες, αλλα κρινοντας απο τα πρωτοσελιδα οντως τα σπορ τον τελευταιο καιρο εχουν βελτιωθει αρκετα σε σχεση με το γραφικο τους παρελθον και δειχνουν να εχουν πιασει πιο καλα τον παλμο του ΠΑΟΚτση. γι αυτο και εχουν ριξει κωλοφαναρο στον μετρουλακη ο οποιος ακομα βγαζει μισο μισο το πρωτοσελιδο του μην τυχων και χαλαστει το σαουρι και η παρεα του.
-