Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Ε;;;;

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Τα μανάρια ποια είναι;;;Η ασπρομαυρουλίτα και λοιπές γυναίκες;;;;
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Μην γελάτε πολύ έχω πονοκέφαλο....Θενξ oti na 'nai αντμιν τιμ!!!!!
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Re: Ότι να 'ναι!!!!!

Δημοσίευση από Thanos4 »

dreamwarrior εμενα τι θα γινει θα με βαλεις βοηθο προπονητη????????
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Καλό μήνα αδέλφια! Σας πεθύμισα! Χαίρομαι που είστε όλοι καλά. Παραλίγο να πάθω στερητικό σύνδρομο! Στο τσακ με προλάβατε! Πάμε γερά μέχρις τις εκλογές!!!

Με τα αραβικά τι θα γίνει βρε παιδιά; Πολλά ποστ δεν μπορώ να διαβάσω!! Ούτε το άβατάρ μου βλέπω!! Μπορεί να με βρίζει κάποιος στα αραβικά κι εγώ να μην καταλαβαίνω!!

Για ρίχτε μια ματιά αδέλφά του site να δείτε μήπως υπάρχει κάποια...κινέζικη ρύθμιση!!! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Dreamidi αιτούμαι και νέα καθήκοντα! Μου τα είχες υποσχεθεί θυμάσαι; Σε ένα τραπέζι με φαγητά που δεν άφησα τίποτα και το...καθάρισα! Θέλω λοιπόν τη θέση του Υπεύθυνου Εκκαθαρίσεων (Πάσης Φύσεως!!)...Ξες εσύ!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Για την αισθητική του τόπικ παρακαλείται όποιος έχει αντίρρηση να το πει ΤΩΡΑ. Διαφορετικά...ας σιωπήσει για πάντα!!! Thanks The Mod Team!
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Εικόνα

Αυτή είναι μία φωτογραφία που ίσως μπορεί να καταστρέψει την καριέρα του μεγαλύτερου πρωταγωνιστή των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου! Και αναφερόμαστε στον Michael Phelps, τον κολυμβητή από τις ΗΠΑ που κατέκτησε 8 χρυσά μετάλια μόνο στο Πεκίονο και 14 αθροιστικά μετάλια σε Ολυμπιακούς!

Ένας φωτογράφος-δημοσιογράφος που θα τον ζήλευε οποιοδήποτε «κίτρινο» περιοδικό του πλανήτη, απαθανάτισε τον Αμερικανό κολυμβητή σε ένα πάρτυ να καπνίζει μαριχουάνα από μία πίπα κάναβης! Κι αν αυτό είναι απαγορευμένο στις περισσότερες χώρες για το σύνολο του πληθυσμού, τότε απαγορεύεται δια ροπάλου για τους αθλητές, διότι θεωρείται κι αυτό ένα είδος ντόπινγκ!

Έτσι η Βρετανική εφημερίδα "News of the World" αποφάσισε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες. Έίναι γνωστό πως οι βρετανικές εφημερίδες τέτοιου είδους είναι πρωτοπόρες σε τέτοια θέματα και φυσικά επειδή δεν είναι αμερικάνικη η εφημερίδα δεν δίστασε ούτε μία στιγμή να δημοσιεύσει τοι θέμα για τον αθλητή! Αν η εφημερίδα ήταν αμερικάνικη κανείς δεν μπορεί να πάρει όρκο για τη δημοσίευση ή όχι!

Το πάρτυ, όπου έγινε και το περιστατικό, έγινε το Νοέμβριο-μία περίοδο δηλαδή που δεν υπάρχουν αγώνες κολύμβησης. Οι κανονισμοί μπορούν να επιβάλουν μέχρι και 4ετή αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς, κάτι που αυτόματα σημαίνει πως δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στο Λονδίνο το 2012! Η εφημερίδα ισχυρίζεται πως οι βοηθοί του κολυμβητή μόλις έμαθαν το γεγονός, πρόσφεραν πολλά «κίνητρα» ώστε να μην το δημοσιεύσουν!

Ο Michael Phelps όμως δεν έχει και απόλυτα καθαρά το μητρώο του. Το 2004, στην ηλικία των 19, είχε συλληφθεί καθώς οδήγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και είχε τιμωρηθεί σε 18μηνη αστυνομική επιτήρηση! Η Ολυμπιακή Επιτροπή των ΗΠΑ αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός, όπως έκανε και η WADA, αρμόδια σε θέματα ντόπινγκ!

Ο αθλητής πιεζόμενος από τις διαστάσεις που παίρνει το θέμα έδωσε συνέντευξη τύπου λέγοντας:

«Η συμπεριφορά μου ήταν θλιβερή και έδειξα κακή κρίση. Είμαι 23 χρόνων και παρά τις επιτυχίες μου στις πισίνες, ενήργησα με ένα νεανικό και ανάρμοστο τρόπο, και όχι με έναν πιο σωστό που θα περίμενε ο κόσμος από μένα. Για αυτό, λυπάμαι. Υπόσχομαι στους θαυμαστές μου και στον υπόλοιπο κόσμο ότι δε θα ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο»

Όλα αυτά βέβαια περιμένοντας να μάθει κι αυτός όπως και όλοι οι υπόλοιποι, αν η παγκόσμια ομοσπονδία θα τον τιμωρήσει σύμφωνα με τους κανονισμούς ή όχι. Ο αθλητής που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 4 εκ. λίρες από τις διαφημίσεις κινδυνεύει να χάσει τους χορηγούς του, HSBC και MASTERCARD, διότι αυτό το γεγονός θα είναι μία «μεγάλη κηλίδα» για το προφίλ τους , όπως σημείωσε αντριπρόσωπος της διαφημιστικής που τους αντιπροσωπεύει!

http://www.e-radio.gr/blog/post.asp?uid=524
Επισης και εδω: http://www.in.gr/sports/article.asp?lng ... gDtrID=246

Το βαζω εδω για να μην σπαμμαρω,γιατι με τα κινεζικα δεν ξερω που πρεπει να μπει

Edit:Αν το δει καποιος μοντ κι αν μπορει ας το μεταφερει καπου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LittleJohn την Δευ 02 Φεβ 2009, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Re: Ε;;;;

Δημοσίευση από aspromauri »

mi8rio έγραψε:Καλό θα ήταν για την αισθητική του topic να εμφανιστούν τα μανάρια του! :) :P :twisted: :| :mrgreen:

dreamwarrior έγραψε:Here i am!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dreamwarrior έγραψε:ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Ηλασπολόγος ξαναχτυπά!!

Η λασπολογία της κατά τα άλλα σεβαστής και γλυκητάτης ασπρομαυρουλίτας συνεχίζεται....
Παρακαλώ να δείτε τα προηγούμενα ποσταρίσματα για να δείτε τον συνδυασμό που έχει κάνει!!!!!!!

Θενξ oti na 'nai αντμιν τιμ!!!!!
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Ε;;;;

Όπως επίσης και η απαξίωση του τόπικ μας!!!!!
Μάλλον πρέπει να το αφήσουμε στην ακρη ε;;;

Σε λίγο βλέπω κανένα λοκαρισμα!!!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Aγαπημένε μου Πάρεδρε σε ευχαριστώ που έκανες δεκτή την αίτησή μου να αναλάβω και καθήκοντα Υπεύθυνου Εκκαθαρίσων (Πάσης Φύσεως)! Είναι τιμή μου και θα κάνω ότι μπορώ για να τιμήσω την εμπιστοσύνη σου!

Οσο για το λοκάρισμα, μην φοβάσαι τίποτα. Όποιος το κλείσει....τον (ε)κκαθάρισα!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

οπότε μετά το επικό "μπανάρτε με" να αρχίσω τα "ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΜΕ" ?? :) :)
Eva

Re: Ε;;;;

Δημοσίευση από Eva »

dreamwarrior έγραψε:Όπως επίσης και η απαξίωση του τόπικ μας!!!!!
Μάλλον πρέπει να το αφήσουμε στην ακρη ε;;;

Σε λίγο βλέπω κανένα λοκαρισμα!!!

... Περίμενε να ξαναβάλουν τα ενεργά topics στην κεντρική σελίδα... και θα ξανανοιώσει το topic... Τώρα είναι ολόκληρη ιστορία να το ψάχνεις... :) :) :)
:? :? :?
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Ποιός απαξιώνει τί ?????
Ποιός θα λοκάρει τί ?????
Ποιός θα εκκαθαρίσει τί ?????

Καλά μάλλον πάλι λέτε ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

θα κλειδωσω το τοπικ γτ με νευριασατε για 2 δευτερολεπτα
topik locked thnks admin team
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Εντάξει ... γελάσαμε ... ευτυχώς η ασπρομαυρουλίτα είναι πάντα έτοιμη στις επάλξεις και σας προστατεύει από ενοχλητικά ¨ποντικάκια"!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

TOPIC OPENED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ααααααα ... και μη το ξεχάσω ... επειδή ψάχνω ψάχνω και δεν μπορώ να βρώ ...

... με ποιόν παίζουν τα σκουλήκια σήμερα για το κύπελλο ?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :) :)

ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
antigoni

Δημοσίευση από antigoni »

Καλα ειναι δυνατον να φοωαστε μην κλειδωθει το κορυφαιο των κορυφαιων τοπικ εβερ??? αν ειναι δυνατον......

Ευτυχως που εχουμε την Α/Μ και κραταει τισ ισορροπιες... εδω μεσα....

Και οντως...
βαλ'τε ξανα τα ενεργα θεματα στην αρχικη....!!! :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”