[Κύπελλο] Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 04.02.09 21:15
Re: 04.02.09 21:15 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (Κύπελλο)
Ξέρει κανείς αν μπορώ να το δώ στο ιντερνετ κάπου? Θα έιμαι εκτός ελλάδας ρε φούστη μου. Δεν θέλωνα το χάσω.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ απόλυτα με τον Platon. Αν φάμε γκολ τα πράγματα δυσκολεύουν. Αν λήξει και 0-0 φοβορί είμαστε εμείς...
Αν και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε με 1-0. Και καλύτερα, γιατί αυτό είναι ένα σκορ που δεν μπορεί να μας κοιμήσει...
Νίκη, χωρίς γκολ του γαύρου ή 0-0. Και μετά ψάξτε για τη δεύτερη ομάδα του τελικού...
Αν και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε με 1-0. Και καλύτερα, γιατί αυτό είναι ένα σκορ που δεν μπορεί να μας κοιμήσει...
Νίκη, χωρίς γκολ του γαύρου ή 0-0. Και μετά ψάξτε για τη δεύτερη ομάδα του τελικού...
Ο Άγγλος επιθετικός του Ολυμπιακού Νταρμπισάϊρ, λίγες ώρες πριν το επίσημο ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον προημιτελικό του Κυπέλλου, μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στο λιμάνι. Οσο για τις δυσκολίες στην «καυτή» Τούμπα δεν φάνηκε να προβληματίζεται: «Εχω παίξει ήδη σε τέτοιες καυτές ατμόσφαιρες και δεν θα έχω πρόβλημα. Ανυπομονώ να παίξω»!
Απο τη σημερινη gazzetta
http://www.gazzetta.gr/content/view/24135/2/
Και λέω λοιπόν εγώ:
Η επί του όρους ομιλία του Κυρίου
Κατά Ματθαίον κεφ. 5
Στοίχος -3ος
"Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, διότι αυτών είναι η βασιλεία των ουρανών."
Μακάριοι όσοι νιώθουν την πνευματική τους φτώχεια, γιατί σ' αυτούς ανήκει η βασιλεία των ουρανών.
Κύριε γαυράκο, ακόμη δεν ήρθες καλά καλά και το παίζεις και πρώτος μάγκας; Άντε αγόρι μου πήγαινε σε κάνα Μητρόπουλο και κάναν κο-κο-κο η κότα Ντιόγκο να σε δασκαλέψει και μην ανοίγεις το στοματάκι σου και λες βλακειούλες μεσημεριάτικα.... Βλακάκο...
Απο τη σημερινη gazzetta
Και λέω λοιπόν εγώ:
Κατά Ματθαίον κεφ. 5
Στοίχος -3ος
Μακάριοι όσοι νιώθουν την πνευματική τους φτώχεια, γιατί σ' αυτούς ανήκει η βασιλεία των ουρανών.
Κύριε γαυράκο, ακόμη δεν ήρθες καλά καλά και το παίζεις και πρώτος μάγκας; Άντε αγόρι μου πήγαινε σε κάνα Μητρόπουλο και κάναν κο-κο-κο η κότα Ντιόγκο να σε δασκαλέψει και μην ανοίγεις το στοματάκι σου και λες βλακειούλες μεσημεριάτικα.... Βλακάκο...
χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχPlaton έγραψε:Ο Άγγλος επιθετικός του Ολυμπιακού Νταρμπισάϊρ, λίγες ώρες πριν το επίσημο ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον προημιτελικό του Κυπέλλου, μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στο λιμάνι. Οσο για τις δυσκολίες στην «καυτή» Τούμπα δεν φάνηκε να προβληματίζεται: «Εχω παίξει ήδη σε τέτοιες καυτές ατμόσφαιρες και δεν θα έχω πρόβλημα. Ανυπομονώ να παίξω»!
Απο τη σημερινη gazzetta
Και λέω λοιπόν εγώ:
Κατά Ματθαίον κεφ. 5
Στοίχος -3ος
Να'ναι καλα το παλικαρι........
Αν και ολα τα λεφτα ειναι το σχολιο του Πλατωνα!!!

- DimisK
- Επικοινωνία:
Σε μεγάλες φόρμες σήμερα ο Πρόεδρος!!!
Ελπίζω την ίδια φόρμα να έχουν το βράδυ και οι παίκτες μας!!!

Ελπίζω την ίδια φόρμα να έχουν το βράδυ και οι παίκτες μας!!!

Χαχαχα!
Που έχεις παίξει σε τέτοιες καυτές ατμόσφαιρες βρε @αλάκα ? Στην καυτή έδρα της Μπλάκμπερν ? Ή στα άλλα χωριά της Αγγλίας ?
Για να σε δούμε σήμερα!Με 30,000 τρελούς και κάνε πάλι δηλώσεις αύριο!Ο Πάμπλο νιώθει μοναξιά που δεν παίζει η δικιά του..πρόσεξε!

Που έχεις παίξει σε τέτοιες καυτές ατμόσφαιρες βρε @αλάκα ? Στην καυτή έδρα της Μπλάκμπερν ? Ή στα άλλα χωριά της Αγγλίας ?

Για να σε δούμε σήμερα!Με 30,000 τρελούς και κάνε πάλι δηλώσεις αύριο!Ο Πάμπλο νιώθει μοναξιά που δεν παίζει η δικιά του..πρόσεξε!

Ξέρει κανείς αν μπορώ να το δω κάπου στο ιντερνετ????
Τι γελατε ρε? Εχετε δει πως ειναι η εδρα της steevenage και της sheffield united? Ε λοιπον μαθετε πως βριζουν, πετανε κατω τα σπορια που τρωνε, στα γκολ σηκωνονται ορθιοι και που και που βγαζουν τα χερια απο την τσεπη...
Μη τους ακους Ματ! Εσυ εχεις αγωνιστει σε εδρες οχι αστεια...
ΥΓ Ματ, ετοιμασου και για ενα πολιτισμικο σοκ...
Μη τους ακους Ματ! Εσυ εχεις αγωνιστει σε εδρες οχι αστεια...
ΥΓ Ματ, ετοιμασου και για ενα πολιτισμικο σοκ...

thrix έγραψε:Ξέρει κανείς αν μπορώ να το δω κάπου στο ιντερνετ????
justin.tv μαλλον αλλα δεν εχω link αδερφε thrix. Κοιτα καπου στα τελευταια σχολια αγωνων, ολο και καποιος θα το εχει αναφερει ή βαλε στο google "justin.tv" και θα σου το βγαλει σιγουρα...
Βέβαια είναι ένας πολύ καλός παίχτης.
Απο την άλλη και ο Μαραντόνα καλός ήταν αλλά μέσα στον ΝΑΟ τα babylino sold out τα έκανε.
Απο την άλλη και ο Μαραντόνα καλός ήταν αλλά μέσα στον ΝΑΟ τα babylino sold out τα έκανε.

- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
- trel@menos
Καλησπέρα αδέρφια.
Ετοιμαζόμαστε όλοι να κατέβουμε στον ναό. Μετά από την χθεσινή πένθιμη ημέρα για τον μεγάλο αρχηγό γράφω και εγώ την γνώμη μου για το σημερινό ματσάκι.
Δεν έχω κανένα άγχος. Μετά από πάρα πολλά χρόνια υποδέχομαι τον γαύρο ήσυχος χωρίς κανένα άγχος. Και όλα αυτά γιατί απλά είμαι πάρα πολύ ισχυρός κοντά στον μισητό αντίπαλο.
Τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ καλύτερος. Τώρα όχι.
Το ότι είμαστε κοντά σε δυναμικότητα δεν σημαίνει ότι θα κερδίσουμε άνετα. Αυτούς τους περιμένω να παίζουν έξυπνα. Με καθυστερήσεις, κόψιμο του ρυθμού και άμυνα έτσι ώστε να μην δεχτούν γκολ. Μπροστά θα προσπαθήσουν να εκμετελλευτούν πιθανό λάθος μας.
Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι πρέπει να έχουμε υπομονή ομάδα και κερκίδα. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι από αυτούς και σε αυτό έχω εμπιστοσύνη στον Σάντος.
Για να κερδίσουμε πρέπει να είναι σε καλή ημέρα άρκετοί από τους παίχτες μας. Πιστεύω ότι θα είναι ...
2-0 προβλέπω το σκορ. Ίσως και 3-0 αν γίνει κάποια γκέλα.
Πάντως έτσι και αλλιώς σήμερα βράδυ θα βγάλουμε γούστα. Αρχικά θα πούμε όλοι μαζί το ύστατο χαίρε στον Παντελάκη και ύστερα τα λαρίγκια στο γήπεδο.
Αντε να τελειώσει αυτό να πάμε στο επόμενο με το βαζελάκι ...
Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω αρχίσει να ανεβαίνω πολύ με την ομάδα. Συνεχώς βελτιώνεται και δεν ξέρω ακόμα που μπορεί να φτάσει !!!
Ετοιμαζόμαστε όλοι να κατέβουμε στον ναό. Μετά από την χθεσινή πένθιμη ημέρα για τον μεγάλο αρχηγό γράφω και εγώ την γνώμη μου για το σημερινό ματσάκι.
Δεν έχω κανένα άγχος. Μετά από πάρα πολλά χρόνια υποδέχομαι τον γαύρο ήσυχος χωρίς κανένα άγχος. Και όλα αυτά γιατί απλά είμαι πάρα πολύ ισχυρός κοντά στον μισητό αντίπαλο.
Τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ καλύτερος. Τώρα όχι.
Το ότι είμαστε κοντά σε δυναμικότητα δεν σημαίνει ότι θα κερδίσουμε άνετα. Αυτούς τους περιμένω να παίζουν έξυπνα. Με καθυστερήσεις, κόψιμο του ρυθμού και άμυνα έτσι ώστε να μην δεχτούν γκολ. Μπροστά θα προσπαθήσουν να εκμετελλευτούν πιθανό λάθος μας.
Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι πρέπει να έχουμε υπομονή ομάδα και κερκίδα. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι από αυτούς και σε αυτό έχω εμπιστοσύνη στον Σάντος.
Για να κερδίσουμε πρέπει να είναι σε καλή ημέρα άρκετοί από τους παίχτες μας. Πιστεύω ότι θα είναι ...
2-0 προβλέπω το σκορ. Ίσως και 3-0 αν γίνει κάποια γκέλα.
Πάντως έτσι και αλλιώς σήμερα βράδυ θα βγάλουμε γούστα. Αρχικά θα πούμε όλοι μαζί το ύστατο χαίρε στον Παντελάκη και ύστερα τα λαρίγκια στο γήπεδο.
Αντε να τελειώσει αυτό να πάμε στο επόμενο με το βαζελάκι ...
Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω αρχίσει να ανεβαίνω πολύ με την ομάδα. Συνεχώς βελτιώνεται και δεν ξέρω ακόμα που μπορεί να φτάσει !!!
Τόσα χρόνια του ανοίγει ο π@τος του γάυρου μεμας και δε τρόνε τριάρες...
Βλεπε πέρσι με τις σαρδέλες και δε μας νίκησαν.
Φυσικά διαφορετικό μάτς αυτό αλλα έχουμε να φάμε γκόλ 540' και δε νομίζω να φάμε ούτε σήμερα...
1-0 ή 2-0 θα λήξει.
Κανένας δε περνάει απο τη ΤΟΥΜΠΑ με τα δεύτερα, ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
Βλεπε πέρσι με τις σαρδέλες και δε μας νίκησαν.
Φυσικά διαφορετικό μάτς αυτό αλλα έχουμε να φάμε γκόλ 540' και δε νομίζω να φάμε ούτε σήμερα...
1-0 ή 2-0 θα λήξει.
Κανένας δε περνάει απο τη ΤΟΥΜΠΑ με τα δεύτερα, ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!