34. Evgen Χατσερίδης
- Sick Bastard
Re: 34. Evgen Χατσερίδης
Ρε Ευγένιε, να σε πω κάτι, έτσι μεταξύ μας.
Δεν θες να γίνεις μέρος της ιστορίας που θα γραφτεί (επιτέλους) φέτος;
Κανένα πρόβλημα, βρες μια ομάδα τον Δεκέμβρη και άντε στο καλό.
Αν ισχύουν οι δηλώσεις σου, είσαι ανίκανος να καταλάβεις τι συντελείται, είσαι τροχοπέδη στην προσπάθεια της ομάδας και ως εκ τούτου, με αυτή τη νοοτροπία δεν έχεις θέση έτσι κι αλλιώς σ αυτήν.
Αϊ σιχτίρ, με τα καμώματα του κάθε τύπου, δες τον Λεβέκ ρε Χάτσε που δεν παίζει μία και στόμα έχει και μιλιά δεν έχει ο άνθρωπος.
Δεν θες να γίνεις μέρος της ιστορίας που θα γραφτεί (επιτέλους) φέτος;
Κανένα πρόβλημα, βρες μια ομάδα τον Δεκέμβρη και άντε στο καλό.
Αν ισχύουν οι δηλώσεις σου, είσαι ανίκανος να καταλάβεις τι συντελείται, είσαι τροχοπέδη στην προσπάθεια της ομάδας και ως εκ τούτου, με αυτή τη νοοτροπία δεν έχεις θέση έτσι κι αλλιώς σ αυτήν.
Αϊ σιχτίρ, με τα καμώματα του κάθε τύπου, δες τον Λεβέκ ρε Χάτσε που δεν παίζει μία και στόμα έχει και μιλιά δεν έχει ο άνθρωπος.
Το νόμισμα έχει 2 όψεις.
Η μόνη ευκαιρία να ξεφορτωθείς, ένα μέτριο αμυντικό που αμοιβεται με 1,5 το χρονο και τον έχεις για 4ο είναι να θέλει να φύγει από μόνος του.
Ευτυχώς, γτ δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε κ 1 χρόνο για να δούμε αν βγει η όχι.
Η μόνη ευκαιρία να ξεφορτωθείς, ένα μέτριο αμυντικό που αμοιβεται με 1,5 το χρονο και τον έχεις για 4ο είναι να θέλει να φύγει από μόνος του.
Ευτυχώς, γτ δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε κ 1 χρόνο για να δούμε αν βγει η όχι.
- ΑποστόληςΑ
Για να τον ξεφορτωθούμε θα πρέπει να πάρει μεταγραφή. Αλλιώς θα κάτσει πάνω στον υπέρογκο συμβόλαιό του.
Δεν δείχνει τέτοια διάθεση πάντως.ΑποστόληςΑ έγραψε:Για να τον ξεφορτωθούμε θα πρέπει να πάρει μεταγραφή. Αλλιώς θα κάτσει πάνω στον υπέρογκο συμβόλαιό του.
-
Ο τύπος δεν ενσωματώθηκε στην ομάδα και μαλλον δεν θα το κάνει και ποτέ απο ότι φαίνεται. Ειναι ψυχρός επαγγελματίας και οπως φαίνεται και σαν άνθρωπος. Δεν χαμογελάει δεν τον ένοιαζε να μάθει ξένη γλώσσα να συνεννοείται κλπ...
Δεν χαιρεται με την ομάδα , δεν ειναι ένα με αυτήν . Θέλει μονο να παίζει οπως είπε...
Δεν χαιρεται με την ομάδα , δεν ειναι ένα με αυτήν . Θέλει μονο να παίζει οπως είπε...
+ 1...Sera4 έγραψε:Καλο θα κανεις σε ολους αν φυγεις ψηλε, μηπως και βρουμε και κανα φυσιολογικο σεντερ μπακ που θα το επιλεξουν και οι σωστοι ανθρωποι...
Φυσιολογικό, εννοώντας έναν (πολύ καλύτερα) αριστεροπόδαρο στόπερ, γρήγορο και με τεχνική κατάρτιση...
Η μεταγραφή του και η πρόσφατη εξέλιξη της,
με φέρνει, επίμονα, στον νου τις σοφές ρήσεις:
" Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει"...και..."Στερνή μου γνώση να σ είχα πρώτα"...

Με τέτοιες δηλώσεις-"ξεμπρόστιασμα", δεν θέλω να τον ξαναδώ αποστολή, όσα λεφτά κι αν στοιχίσει αυτό...

Υ.Γ. Ανυπομονώ να δω πώς θα χειριστεί την περίπτωση του, τον Γενάρη, ο "φίλος" μας, ο Σάμπλι... :ugeek:
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Μόλις τώρα είδα στο τράνσφερμαρκτ οτι έχει άλλον μάνατζερ πλέον και όχι τον Σάμπλι.
ΝΑ μεταγραφεί στην ομάδα μπάσκετ, στην θέση του Τζόουνς. Θα κάνει καλό δίδυμο με Χάτσερ και θα λείπει μόνο η Θάτσερ 

Αν ισχύει όντως, δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι καλό ή κακό, στο να μας αφήσει γεια τον Γενάρη...
Ξαναγράφω ότι, τέτοια "ξένα σώματα" πρέπει υποχρεωτικά να απομακρύνονται απ την ομάδα, με όποιο κόστος!
Πάντα κατά την προσωπική μου άποψη, που φυσικά μπορεί να μην είναι η σωστή, αλλά είναι καθαρά οπαδική...
Ξαναγράφω ότι, τέτοια "ξένα σώματα" πρέπει υποχρεωτικά να απομακρύνονται απ την ομάδα, με όποιο κόστος!
Πάντα κατά την προσωπική μου άποψη, που φυσικά μπορεί να μην είναι η σωστή, αλλά είναι καθαρά οπαδική...
Καταρχάς να πω πως σε όσα ματς τον είδα μου άρεσε. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να σπάσει αμέσως το δίδυμο Κρέσπο-Βαρέλα, αλλά μετά από ένα διάστημα προσαρμογής πίστευα πως θα ήταν μια υπολογίσιμη μονάδα. Τον θεωρώ στόπερ πρωταθλητισμού και πιστεύω πως μπορεί άνετα να παίξει αγώνες κόντρα σε τοπ ομάδες, δηλαδή όταν η αμυντική γραμμή δεν είναι στη σέντρα.
Μετά τις δηλώσεις του πιστεύω πως θα φύγει. Δε μ'άρεσαν οι δηλώσεις γιατί:
1) τα ενδοοικογενεικά δεν τα βγάζεις παραέξω (είτε χρόνος συμμετοχής, είτε κουβέντες με διοίκηση)
2) δε θέλει να διευκολύνει την ομάδα και τον εαυτό του παίρνοντας ελληνικό διαβατήριο
Τώρα δε με νοιάζει αν αισθάνεται Έλληνας ή όχι, ο καθένας έχει δικαιώμα να νιώθει όπως επιθυμεί.
Σε περίπτωση αποχώρησής του ΔΕΝ θέλω με τίποτα τον Βράνιες αλλά ούτε στόπερ γενικότερα. Πιστεύω πως τη θέση μπορούν να την καλυψουν άνετα τόσο ο Τόσκα όσο και ο Βερνμπλουμ. Οπότε αντί για στόπερ θα ήθελα ένα οκτάρι που να κάνει τη διαφορά και να πάει ο Σουηδός στην άμυνα.
1) τα ενδοοικογενεικά δεν τα βγάζεις παραέξω (είτε χρόνος συμμετοχής, είτε κουβέντες με διοίκηση)
2) δε θέλει να διευκολύνει την ομάδα και τον εαυτό του παίρνοντας ελληνικό διαβατήριο
Τώρα δε με νοιάζει αν αισθάνεται Έλληνας ή όχι, ο καθένας έχει δικαιώμα να νιώθει όπως επιθυμεί.
Σε περίπτωση αποχώρησής του ΔΕΝ θέλω με τίποτα τον Βράνιες αλλά ούτε στόπερ γενικότερα. Πιστεύω πως τη θέση μπορούν να την καλυψουν άνετα τόσο ο Τόσκα όσο και ο Βερνμπλουμ. Οπότε αντί για στόπερ θα ήθελα ένα οκτάρι που να κάνει τη διαφορά και να πάει ο Σουηδός στην άμυνα.
- painkiller4
Napoli4 έγραψε:Καταρχάς να πω πως σε όσα ματς τον είδα μου άρεσε. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να σπάσει αμέσως το δίδυμο Κρέσπο-Βαρέλα, αλλά μετά από ένα διάστημα προσαρμογής πίστευα πως θα ήταν μια υπολογίσιμη μονάδα. Τον θεωρώ στόπερ πρωταθλητισμού και πιστεύω πως μπορεί άνετα να παίξει αγώνες κόντρα σε τοπ ομάδες, δηλαδή όταν η αμυντική γραμμή δεν είναι στη σέντρα.
Άκυρο το 2painkiller4 έγραψε:Πριν λίγο από τον Πετρωτο

λογικο να θελει να παιζει παραπανω και λογικο στην ομαδα να παιζουν οι καλυτεροι. Για την ωρα δεν ειναι καλυτερος απο τους διοσκουρους οπιτε πρεπει να περιμενει την ευκαιρια του. Αν δεν του αρεσει το νεκρτοταφειο ειναι γεματο αναντικαταστατους...
Δε γουστάρει και κρίμα που το βγάζει κιόλας προς τα έξω.
Παιχτικά τον περίμενα χειρότερο να πω την αλήθεια, αλλά έχοντας αυτό το γκρουπ γροθιά, για να μπεις πρέπει να ματώσεις (πολύ σωστά κατά την άποψή μου).
Έχει και υπερβολικά μεγάλο συμβόλαιο και είναι σύνηθες παίχτες της Σοβιετίας να μην πολυκαίγονται για καριέρα έξω, αφού και στη χώρα τους μια χαρά αμοίβονται στα μεγάλα κλαμπ της χώρας τους.
Το έγραψα κα ισε ανύποπτο χρόνο στο τόπικ του ρόστερ πως για καλοκαίρι ίσως ιδεατή λύση θα ήταν ¨δανεισμός¨ πίσω στη Δυναμό και πάμε για καλύτερο και γρηγορότερο κα ινεότερο αντικαταστάτη.
Αυτά τα ολίγα
Παιχτικά τον περίμενα χειρότερο να πω την αλήθεια, αλλά έχοντας αυτό το γκρουπ γροθιά, για να μπεις πρέπει να ματώσεις (πολύ σωστά κατά την άποψή μου).
Έχει και υπερβολικά μεγάλο συμβόλαιο και είναι σύνηθες παίχτες της Σοβιετίας να μην πολυκαίγονται για καριέρα έξω, αφού και στη χώρα τους μια χαρά αμοίβονται στα μεγάλα κλαμπ της χώρας τους.
Το έγραψα κα ισε ανύποπτο χρόνο στο τόπικ του ρόστερ πως για καλοκαίρι ίσως ιδεατή λύση θα ήταν ¨δανεισμός¨ πίσω στη Δυναμό και πάμε για καλύτερο και γρηγορότερο κα ινεότερο αντικαταστάτη.
Αυτά τα ολίγα
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μόλις τώρα είδα στο τράνσφερμαρκτ οτι έχει άλλον μάνατζερ πλέον και όχι τον Σάμπλι.
Ποτε δεν ειχε τον Σαμπλι,απλα επειδη ο Σαμπλι κανει δουλειες με τον ΠΑΟΚ μεσολαβησε για να ερθουν σε επαφη.