34. Evgen Χατσερίδης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Demir

Re: 34. Evgen Χατσερίδης

Δημοσίευση από Demir »

obanebane έγραψε:Δεμιρη,έχει γραφτεί ήδη το όνομα του μικρού της Τρίπολης,Πασαλιδης νομίζω;
Από τη στιγμή που πάμε για ανανέωση συμβολαίων των δύο βασικών,χρειάζεται όπως πολύ σωστά γράφεις ένας νεαρός που θα έρθει με φόρα και σε 1-2 χρόνια το πολύ να μπει 11αδα,έχω την αίσθηση τελικά (παρότι τον πίστευα πολύ) ότι δεν είναι ένας τέτοιος ο Χατζηψηλεας,οπότε θέλουμε άλλον.
μετριος της σειρας παικτακος... μιχαι καλυτερος και μικροτερος...
που λεει για πασαλιδη???
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Μετά το περιστατικό με τις καλαμιδες στη Ρωσία ηταν ξενο σωμα για την ομάδα.. Τον τελειωσε ο Σαββιδης
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μλκ ειναι τερμα ηλιθιος που ειπε δημοσια οτι οντως το εκανε επιτηδες αυτο με τις καλαμιδες. ΡΕ ΤΟΥΒΛΟ, πληρωνεσαι γιανα παιζεις ΟΠΟΤΕ κρινει ο προπονητης οχι για να δημιουργεις προβληματα. Εχεις παραπονο? Καντα στον προπονητη, το οτι τα κανεις δημοσια μου δειχνει οτι δε σε νοιαζει η ομαδα
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

ΑΡΔ μας έλεγαν πως ο Χατζηισαϊας που κάνει δεύτερη χρονιά παπάδες και Πρωταθλητισμό δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, είναι αργός κλπ.
Ρωτάω εγώ... για ποιον λόγο (ποδοσφαιρικό) πήραμε αυτόν τον άνθρωπο και ταλαιπωρήτε και αυτός και εμείς και στέλνουμε ποδοσφαιριστές, δικούς μας, Έλληνες και αξιοόλογους δανεικούς.... Αν ήθελες απλά μπακ απ του Κρέσπο ή του Βαρέλα, κρατούσες πολύ απλά τον Χατζηισαϊα!!! Κάτστε τώρα και λουστήτε τον, γιατί να μην λέμε και ότι να' ναι, έχει δίκαιο! Δεν έφυγε από την Ντινάμο για να έρθει στην Ελλάδα για να μην είναι καν στην αποστολή.....

Τώρα αυτά περί Έλληνας ή μη, ασχολείαστο. Αν νιώθει έτσι, δεν θα τον βρίσουμε κιόλας. Άλλοι ζούνε 50 χρόνια στο εξωτερικό και νιώθουνε Έλληνες, άλλοι γεννιούντε και μεγαλώνουνε στο εξωτερικό (ειδικά στις ΗΠΑ) και δεν αισθάνοντε Έλληνες, όποιος δεν ξέρει ας μην κρίνει καλύτερα..
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ρε μαγκες κανενας σαββιδης δεν τον τελειωσε.

αυτην την στιγμη και απο οταν ηρθε, ο ανθρωπος θεωρειται μπακ απ των σεντερ μπακ μας απο τον προπονητη.

τωρα πως φτασαμε να εχουμε μπακ απ του 1.5 μυριου ενω οι βασικοι παιρνουν 500 και δεν εχουν ανανεωσει ακομα, ας ρωτησουμε την διοικηση.

επισης μπορει να αισθανεται ουκρανος, σριλανκανος η και σουαζηλανδος αν θελει. εμεις θα τον πουμε τι θα νιωθει?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ειλικρινα το οτι ανακατεψες τον χατζηισαια σε ολο αυτο το στορυ,οτι αδικειται κτλ το θεωρω τοσο ατοπο που παραπανω δεν παει.

Αραγε ο κουλουρης με τα στατιστικα του φετος αδικειται ναι ή οχι;;;

Αραγε οταν ο χατζη περυσι δηλωνε οτι προτεραιοτητα του ειναι το εξωτερικο,τι θα ελεγες;;;

Αν δε θελει ο χατσερ να παιξει στον ΠΑΟΚ,ισα που δε με νοιαζει.το ιδιο ακριβως ειχα πει και για τον γκαρυ και για τον λουκας και για ολους.

Αν δε θελει μια δε θελουμε δεκα.

Να αρχιζουμε ομως να τον βριζουμε και να ανακατευουμε αλλους παικτες και πολλα και διαφορα το θεωρω ατοπο.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

skalon έγραψε:.

Σίγουρα δεν έδεσε στην ομάδα, αλλά είναι κρίμα και να φύγει. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να βοηθήσει ουσιαστικά.
Να τον πάρουμε στην ομάδα μπάσκετ...
Το μόνο που θα μας μείνει από δαυτονείναι τα αμέτρητα τσαφ του και του Σαββίδη κάνα 1 με 2 εκ. λιγότερα στην τσέπη!
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Μ αρέσει που ο τίτλος στο thread ειναι Χατσερίδης στα ελληνικά και αυτος δε θέλει καμιά ανάμειξη με την Ελλάδα! Βρε ουστ! Πάνε να μάθεις 2-3 λέξεις στα αγγλικά και τα ξαναλέμε επαγγελματία της κακιάς ώρας
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

"Πιστεύουν εκεί πως είμαι Έλληνας. Ίσως δε σκέφτονται, δεν ξέρω. "

Εμένα αυτό μου έκανε τη χειρότερη εντύπωση. Μας λέει βλάκες. Καλή φάση.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αυτό δεν με πειράζει
Είμαστε
Αλλά γιατί το θεωρεί κακό να πάρει διαβατήριο
Ο ρεί κλαίει ; Τον είπε κανεις Ιταλό;
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Μα γίνεται να γκρινιάζεις οτι δεν παίζεις κ είσαι εκτός αποστολής λόγω του ορίου με τους ξένους και να λες οτι δεν σου χρειάζεται το διαβατήριο; Έχει λογική αυτό το πράγμα;;
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

εγω δεν πιστευω πως οι δηλωσεις ειναι φεικ. Απλα ισως καποιοι τις παρερμηνευσαν.

Ο ανθρωπος προφανως εχει ελληνικες ριζες,αλλα νιωθει καθολα Ουκρανος. Δεν εχει σχεση καμια με την Ελλαδα,περαν του Ελληνικου επιθετου. Οσο Ελληνας νιωθει και η Jennifer Aniston που λεγεται Ανεστιδου κανονικα αν δεν κανω λαθος,αλλο τοσο νιωθει και αυτος.

Το θεμα ειναι πως ο συγκεκριμενος τυπος παιρνει πολλα λεφτα και μεχρι στιγμης προσφερει πολυ λιγα. Ειναι αργος και βαρυς,ενω δεν εχει και καθαρο μυαλο για αμυντικο. Ε με τα λεφτα του μπορουμε να βρουμε τουλαχιστον ισαξιους με Κρεσπο Βαρελα,δεν χρειαζεται να πληρωνουμε αυτον.

Λογικο ειναι να θελει να φυγει αν δεν παιζει,το ερωτημα ειναι βεβαια ποιος θα τον παρει. Οπως εγραψε και καποιος πιο πριν,μακαρι να φυγει αναιμακτα και ολα καλα.

Τα περισσοτερα συμβολαια στην ουκρανορωσια ειναι υπερτιμημενα
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Δύο πραγματάκια για την κατάσταση στην Ουκρανία που μου τα είπε ομογενής που έχει οικογένεια επάνω.Αυτή την στιγμή το Ελληνικό στοιχείο της περιοχής έχει πάρει το μέρος της Μόσχας(σε αντίθεση με το Ελληνικό κράτος).Και στην Κριμαία τάχθηκαν υπέρ της απόσχισης στο "δημοψήφισμα" και αρνήθηκαν να καταργήσουν τα Ρώσικα στα μειονοτικά σχολεία.Σήμερα Έλληνας= Ρωσόφιλος στην Ουκρανία.Ας μην κρίνουμε έναν άνθρωπό που έχει πίσω του οικογένεια σε μια περιοχή που κόβουν βόλτες παραστρατιωτικοί!
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ο άνθρωπος δεν νιώθει έλληνας και δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να κατακριθεί γι αυτό απο κάποιους.. Από εκεί και πέρα όπως ξαναείπα τον θεωρώ πολύ καλό παίκτη αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν αλλάζεις ουτε για πλάκα τα 2 σου στόπερ γιατί πάνε πολύ καλά.. Ας συζητήσει με λουτσέσκου και αν δεν βρούνε άκρη ας πάει στο καλό ο άνθρωπος. Δεν πρόκειται να κάτσει πάνω στο συμβόλαιο σαν άλλους, να παίξει θέλει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεύτερη ποδοσφαιρική καψούρα του Ιβάν μετά τον Βούλγαρο τουρίστα που μας βγαίνει προβληματικός,τα γούστα πληρώνονται δε λέω άλλα να μην τα πληρώνει και η ομάδα.
Πάλι καλά που έχουμε και τον Τοσκα γιατί μετά και αυτές του τις δηλώσεις δε βλέπω πως αυτός ο τύπος θα ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ.
Όσο για την καταγωγή του,οπως εγραψε και ο αλλος πιο πανω στα @@ μας πως νιωθει ο παίχτης,εμάς ο ΠΑΟΚ μας ενδιαφέρει και όχι η εθνικοτητα του καθε ποδοσφαιριστή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”